קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בורנאס - פרק 4 (11.2.12)
    על ידי NetaMimi בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 09-03-2012, 13:46
  2. קארד: בורנאס - פרק 5 - יפורסם מחר
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 01-03-2012, 23:30
  3. קארד: בורנאס - פרק 4
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 10-02-2012, 14:57
  4. בורנאס - פרק 3 (4.2.12)
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 06-02-2012, 00:23
  5. קארד: בורנאס - פרק 3
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 04-02-2012, 01:12
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 60

בורנאס - פרק 6 (10.3.12) - Welcome to St. Tropez

משתמש מתקדם האוואטר של NetaMimi
    לייקים
    46
    נקודות
    0

ברירת מחדל בורנאס - פרק 6 (10.3.12) - Welcome to St. Tropez

שם: קארד: בורנאס - פרק 6

תאריך: 10.3.2012

פסקול:

:AWL Present

" זהו סיפורו של איש אחד.. "

רואים את גולדברג עומד על הטורנבאקלים בזירה וטופח על החזה שלו כמו גורליה

" שהיה לו שותף שבדיוק כמוהו ... "

רואים את טריפל H מחזיק את אליפות העולם במשקל כבד ואת אליפות הWCW בשתי ידיו

" ועכשיו הם איחדו כוחות ובאו לפה.. "

רואים את גולדברג וטריפל מתחבקים

" האם הם יעברו את האתגר שהציבו להם? "

רואים את דה מיז עושה את דרכו לזירה

" או שישימו לזה סוף לזה סוף?! "

רואים את דה מיז מדבר מזירה ואז מרים את אליפות ארה"ב ולידו רנדי מרים את אליפות הWWE

" אחרי שדה מיז חזר לAWL לטענתו אף אחד לא יעמוד בדרכו אבל יש לו מכשול הפעם הוא נלחם עם טאג טים"

רואים את רנדי עושה את הטאונט שלו כאשר אליפות העולם במשקל כבד עליו

" עכשיו שני הזוגות יפגשו באותה זירה להוכיח מי יותר טוב "

רואים את המיז וגולדברג בפייס אוף עצבני

ואז התמונה מתחלפת לפייס אוף של טריפל H ורנדי אורטון
    נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 10-03-2012 בשעה 17:37.

2. קישורים ממומנים

לייקים
    46
    נקודות
    0

השופט: "שקט בבית המשפט !!!"

"מקרה ג'ף הארדי נגד סטון קולד סטיב אוסטין, בבית המשפט העליון, בגין עידוד לשתייה חריפה ודרדור התרבות של ימינו לביבים חדשים יתחיל כעת. מה יש לך לומר בנדון ג'ף הארדי?"

ג'ף הארדי: "זה לא סוד שסטון קולד סטיב אוסטין הוא נזק לסביבה. אני לא יודע איך, אבל הבן אדם הזה משמש כמודל לחיקוי להמון אנשים. נערים ונערות אשר מסתכלים על מה שהוא עושה ומחקים אותו. זה די ברור שאורח החיים של סטיב אוסטין לא ראוי לחיקוי. הבן אדם נוהג ללא אלוהים, הוא שותה אלכוהול בלי הפסקה ואני רוצה להעביר חוק על מנת לשמור על הדור הבא שלנו. עלינו להציל את הילדים מהכופר הזה. עלינו להוציא את הבירה מחוץ לחוק". רחשים עולים בבית המשפט והשופט מחכה שהם ירגעו.

השופט: "אני הגעתי לפסיקה. לאחר מקרה האח הגדול שבו אנשים השתמשו בכוחם על מנת להעליט על דיירי האח הגדול כדורים פסיכיאטריים רק כדי להשביע את רצונם של צופי הריאליטי. ולאחר המקרה שבו הדור של היום חי במחשבה שמותר לו להשתמט מהצבא ועל ידי כך, לצפצף על המוסדות החשובים ביותר שהמדינה הזו קמה עליהם. אני אומר די. יש מקום ויש עת לכל דבר וכעת זו הזמן לשים לזה סוף. ואם כולנו נגרום להבדל הקטן שלנו, יכול מאוד להיות שההבדל הקטן הזה יהפך לשינוי אחד גדול. אני מסכים עם ג'ף הארדי ואני מוציא את הבירה מהחוק. במידה וסטון קולד ישתה אי פעם בירה, בין אם זה בפרומונים שלו, בקרבות, או בכל דבר אחר, הוא יפוטר מAWL לאלתר מבלי אפשרות לחזור".

ג'ף הארדי מחייך. הוא יודע שהוא החזיר לסטון קולד על שריפת הבית שלו.

לייקים
    46
    נקודות
    0

ג'רי לולר: "וואו, איזו התחלה שנויה במחלוקת אנחנו חווים כאן בבורנאס".
    מייקל קול: "כן, גבירותיי ורבותיי, אי אפשר לדעת למה לצפות כאן בליגה הטובה בישראל".
    ג'רי לולר: "זה כמו שיום אחד אנחנו נקבל פסק דין שאוסר על סטון קולד לשתות בירה".
    מייקל קול: "ויום אחר נקבל בחור שמן גולש לו מצד לצד בתור החסות הרשמית לליגה".

חסות רשמית לליגה:

בזמן הזה בחדרי ההלבשה:

סטון קולד: "אה, מישל, אפשר לדבר איתך רגע?"
    מישל מק'קול: "בטח סטיבי, מה מציק לך?"
    סטון קולד: "העניין הזה עם החוק שהוצא נגד שתיית בירות, זה נכון?"
    מישל מק'קול: "שמע סטיבי, אני לא קובעת את החוקים של המדינה".
    סטון קולד: "אבל מה שאת אומרת לי זה שאני אצטרך להפסיק לשתות?"
    מישל מק'קול: "ככל הנראה שכן, אבל אתה בחור גדול, אני בטוחה שתסתדר".
    סטון קולד: "ואת לא מוכנה לעשות כלום כדי לעצור את זה".
    מישל מק'קול: "אני לא יכולה, זה צו מבית המשפט וזו השורה התחתונה".

סטון קולד מרים פחית בירה ביד אחת לפה שלו, וחושב על זה לרגע...
    ואז הוא מניח את הפחית ומרים בקבוק חלב ושותה ממנו.
    פתאום מגיע ג'ון סימונס ורואה את סטון קולד סטיב אוסטין שותה חלב מתוך בקבוק.
    הוא חושב על זה לרגע, מסתכל על המצלמה ואז אומר...

נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 10-03-2012 בשעה 18:27.

לייקים
    46
    נקודות
    0

ג'ון סינה נגד כריסטיאן - N1C אליפות במשקל קל (מסקר: רוי)

ג'ון סינה וכריסטיאן עומדים בפייס אוף בזירה עד שהשופט מרחיק את שניהם אחד מהשני. הקרב מתחיל עם סדרת אגרופים של סינה לפרצופו של כריסטיאן. מתחילה מלחמה שבה כריסטיאן מנצח. כריסטיאן שולח את סינה לחבלים ומוריד אותו בקלואזיין. כריסטיאן ממשיך עם דרופ קיק. כריסטיאן עולה על הטורן וקופץ על סינה כשהבטן של כריסטיאן פוגעת בפניו של סינה. כריסטיאן מחסה. 1...2... סינה חומק מהספירה. כריסטיאן הנלהב ממשיך עם ריצה אל הטורן, עלייה עליו וסלטה אחורית ישירות על סינה כסינה שוכב. כריסטיאן קם ומקים את סינה. כריסטיאן בועט בבטנו ומרים אותו לסופלקס. סינה מתחמק, רץ לחבלים ומחמיץ קלואזיין לראשו של כריסטיאן ולאחר מכן כשסינה חוזר כריסטיאן מוריד אותו בדרופ קיק. כריסטיאן מקים את סינה ושולח אותו לטורן. כריסטיאן רץ וקופץ על סינה אך לאחר הקפיצה סינה תופס את כריסטיאן ומבצע עליו פאוור בומב קטלני. סינה מתמוטט בניסיון להתאושש. לאחר כמה שניות סינה חוזר לעצמו ורואה שכריסטיאן מתחיל להתאושש ואז מחייך חיוך שטני במיוחד.

מייקל קול: ג'רי זה לא נראה טוב תסתכל על הפרצוף של סינה!
    ג'רי לולר: תקשיב לי טוב מייקל זה שאתה לא אוהב לראות אנשים מתאבקים לא אומר שאתה צריך להדביק אותי!
    מייקל קול: ג'רי אתה לא מבין שסינה אף פעם לא מחייך ככה? זאת פעם ראשונה אז זה אומר שמשהו רע עומד לקרות!
    ג'רי לולר: רק שיהיה משהו טוב בשבילי ורע בשבילך וזה אומר שסינה יחסל את כריסטיאן לחלוטין!

כריסטיאן קם לאחר שהתאושש וסינה רץ לחבלים ומוריד את סינה עם קפיצה עליו. סינה עושה זאת שנית. לאחר מכן כריסטיאן קם ומנסה לתת לסינה אגרוף אך סינה מתחמק, מרים את כריסטיאן ומפיל אותו לריצפה. סינה מתכונן ליו קאנט סי מי. סינה רץ לחבלים ומבצע על כריסטיאן את היו קאנט סי מי. סינה מתכונן ל-AA. כריסטיאן קם וסינה מרים אותו על הכתפים אך כריסטיאן מתחמק מאחור ומנסה לתת לסינה דרופ קיק אך הפעם סינה מתחמק, רץ לחבלים ומוריד את כריסטיאן בקלואזיין. כריסטיאן קם ורץ לפינת הזירה ומשעין את גבו על הטורן כשהוא עומד. סינה רץ אל כריסטיאן ומבצע עליו קלואזיין על הטורן בפינת הזירה. סינה מתחיל לתת לכריסטיאן אגרופים לפרצוף עד שהשופט מרחיק אותו. סינה שולח את כריסטיאן לפינת הזירה ממול והפעם מוריד את כריסטיאן לריצפה בקלואזיין שני. סינה מקים את כריסטיאן ומבצע עליו סופלקס. סינה מפהק בניסיון להראות לקהל שהוא חושב שזה קל מדי ואז הוא מחליט לסיים את הקרב. סינה מקים את כריסטיאן, מרים אותו על הכתפיים ומנסה בפעם השנייה לבצע עליו AA אך כריסטיאן מתחמק וכשסינה מסתובב הוא חוטף בעיטה לפרצוף חזקה שמשאירה אותו עומד ואז כריסטיאן מבצע עליו קלוסוויץ!

מייקל קול: לא ייאמן שכריסטיאן הצליח!!!
    ג'רי לולר: קול כריסטיאן יפסיד היום כי אין שום סיכוי שמתאבק לוזר כמו כריסטיאן יהיה מועמד לאליפות!
    מייקל קול: ג'רי אתה בן אדם שחושב ששום דבר לא יכול לקרות...
    ג'רי לולר: אבל שכריסטיאן ינצח את סינה אפילו לא יכול לקרות בארץ הפנטזיות!

כריסטיאן מחסה את סינה. 1...2... לא!!! סינה חומק מהספירה!!! כריסטיאן מתעצבן מאוד על סינה ומתווכח עם השופט על הספירה. לביינתים סינה מתחיל להתאושש ולבסוף מתאושש לגמרי ומפיל את כריסטיאן מאחור עם קלואזיין אחורי. סינה רץ לחבלים וקופץ על כריסטיאן שקם. סינה עושה זאת שוב. לאחר מכן סינה מתחמק מאגרוף שכריסטיאן מנסה לתת לו, מרים את כריסטיאן ומפיל את כריסטיאן על הריצפה. סינה מתכונן ליו קאנט סי מי. סינה רץ לחבלים ומבצע על כריסטיאן בהצלחה את המהלך. סינה לא רוצה לבצ ע את ה-AA אז הוא יורד לריצפה ומבצע STFU על כריסטיאן! כריסטיאן מנסה להשתחרר ללא הצלחה ועומד להיכנע. אך לבסוף כריסטיאן מגיע לרשת והשופט מרחיק את סינה ממנו וסינה מתחיל להתווכח עם השופט. לביינתים כריסטיאן מתאושש ובא לסינה מאחור. סינה שעדיין מתווכח עם השופט לא מוכן לאיום מאחוריו. כריסטיאן מפיל את סינה מאחורה ומבצע עליו קרוס פייס. כריסטיאן לוחץ על סינה חזק וסינה עומד להיכנע. סינה מנסה להגיע לרשת אך כריסטיאן מונע ממנו להגיע. לבסוף סינה ללא ברירה מרים את ידו ומכה בזירה הרבה פעמים כסימן לכניעה.

ריקארדו רודריגז: "המנצח בקרב וכתוצאה מכך הN1C לאליפות במשקל קל הוא כריסטיאן.

כריסטיאן ממשיך לתקוף את ג'ון סינה, הוא מרים אותו על הרגליים, בועט בו, נותן לו אגרופים, ואז מבצע עליו את הקיל סוויץ'.
    הפרמדיקים, המאבטחים ואנשי הזירה מפרידים ביניהם וכריסטיאן מרים את ידיו באוויר לנצחון. על פניו פרוס חיוך אחד ענקי.

לייקים
    46
    נקודות
    0

המסך נדלק!

על המסך כתוב בענק:
    "דה פינום חזר..."

לאחר מכן הכתוביות נעלמות ורואים חושך ואז לפתע רואים ברק ורואים גוף... האיש המסתורי מתחיל לדבר:

"אחרי זמן רב ואחרי שנטשו אותי כוחות האופל חזרתי להאבקות... למה חזרתי? כי כוחות האופל נטשו אותי... ולמה הם נטשו אותי? כי הם רצו שאני אהיה האיש הכי חזק בעולם האיש הכי חזק ביקום וכוחות האופל ציפו ממני להדהים אותם עם כוחותי הגדולים ואני חשבתי שהם צוחקים ועכשיו טעיתי... אבל בקרוב הם יחזרו אלי... בקרוב הם יחזרו אל הבעלים שלהם... אף אחד לא יכול לקחת ממני את כוחות האופל ואנשי לאגודה של כוחות האופל... והערב כשאני אנצח אני אוכיח לכוחות האופל שאני ראוי לגדולה... שאני הוא היחיד שמת וחזר לחיים... היחיד שהתחבר לא רק עם ה' אלא גם עם השטן... מי שהקים את אגודת האופל... אני הוא היחיד בעולם הזה שיהיה השליט הגדול... יותר גדול מטריפל אייץ... ויותר גדול מהשטן... אני האיש שאתם מחפשים אני הולך להיות השליט הבא ואתם הולכים להשתחוות לי כי אני מלך העולם... מלך עולם האופל שבקרוב יגיע אליכם... אני הוא האנדרטייקר..."

לפתע האיש מרים את ידיו והאורות נדלקים ורואים שזהו אנדרטייקר שמחייך חיוך גדול והולך מהמקום.

המסך נהפך לשחור ואז נכתב בכתוביות על המסך בענק:
    "אנדרטייקר חזר להאבקות... כדי לשלוט!"

המסך נסגר לחלוטין ואנדרטייקר משאיר את הקהל המום.

לייקים
    46
    נקודות
    0

אנדרטייקר נגד ברוס לי - קרב עינוי סיני (מסקר: דימה)

הקברן וברוס לי נעמדים אחד מול השני בפייס אוף עצבני ומסתכלים עמוק אחד על השני לקולות ההיטים הצרורמים והקברן עושה את הטאונט שלו וברוס לי נותן לקברן אגרוף והקברן צוחק ומתחיל לאגרף ללא הפסקה את ברוס לי לי הקברן מפיל את ברוס לי על מזרן הזירה מההדף של האגרופים הבלתי נפסקים מצד הקברן והקברן מרים את ברוס לי ושולח אותו לחבלים וכאשר ברוס לי חוזר הוא חוטף ביג פוט מהקברן והקברן שולח את עצמו לחבלים וחוזר עם לג דרופ בקפיצה אל גרונו של ברוס לי ומברוס לי מחזיק בגרונו מרוב כאבים ואנדרטייקר מרים את ברוס לי ומרים אותו על כתפו ומפיל אותו בפאוור סלאם ואנדרטייקר הולך אל הTB ועולה לפינת הTB ומחכה שברוס לי יקום וכאשר ברוס לי קם אנדרטייקר קופץ מהTB בקלוזליין אל גרונו של ברוס לי שנופל על מזרן הזירה ביחד עם אנדרטייקר ואנדרטייקר קם ומרים את ברוס לי שוב פעם ושולח אותו לפינת הTB ורץ אליו עם קלוזליין שמוחץ אותו בין הTB לאנדרטייקר ואנדרטייקר מרים את ברוס לי אל פינת הTB ואנדרטייקר מאגרף את ברוס לי בפניו מספר פעמים ועולה על פינת הTB בשביל לתפוס אותו לסופלקס מהTB ואנדרטייקר תופס את ברוס לי לסופלקס מהTB וברוס לי מאגרף את הקברן בבטנו מספר פעמים ולאחר מכן בפניו של אנדרטייקר שנופל מפינת הTB וברוס לי קופץ בהנחתת מרפק והקברן מתחמק וברוס לי נופל על מזרן הזירה ומתפתל מכאבים נוראים והקברן קם ושולח את עצמו לחבלים ורץ אל ברוס לי בלג דרופ בקפיצה ושוב פעם פוגע בגרונו של ברוס לי שמתפתל מכאבים עזים כאשר הוא שוכב על מזרן הזירה ולא יודע מה לעשות והקברן מרים אותו ועושה לו שוב פעם פאוור סלאם והקברן עולה על פינת הTB וקופץ אך ברוסלי מתחמק ואנדרטייקר נופל על מזרן הזירה והשופט רואה ששניהם שוכבים עם מזרן הזירה ומתחיל לספור 1... ברוס לי ואנדרטייקר לא זזים 2... ברוס לי ואנדרטייקר לא זזים 3... ברוס לי ואנדרטייקר לא זזים 4... ברוס לי ואנדרטייקר לא זזים 5... ברוס לי מתחיל לקום ואנדרטייקר עדיין שוכב על מזרן הזירה 6... ברוס לי קם מסוחרר 7... אנדרטייקר קם בצורה המפתיעה שלו ושניהם נעמדים אחד אל מול השני והשופט אומר שהגיע הזמן שהם יקבלו את העינויים הסיניים שלהם ושניהם הולכים כל אחד לפינה שלו ומתיישבים על כיסא חשמלי ומתחשמלים כמעט ועד למצב טרגי אחרי זה הם קמים ומתכוונים לחזור לקרב.

מייקל קול: וואו יש לנו כאן שליטה של אנדרטייקר?
    ג'רי לולר: כן ונראה שהאיש המת לא מסתפק!!!
    מייקל קול: מה? לא הבנתי במה הוא לא מסתפק?
    ג'רי לולר: הוא לא מסתפק שזה שרק הוא מת הוא רוצה שכולם ימותו!!!

הקברן רוצה לרוץ על ברוס לי אך פתאום הוא הרגיש סחרחורת כבדה ונפל על ברכיו וברוס לי נשאר לעמוד רק בזכות זה שהוא מחזיק בחבלים ופתאום בוס לי מתאושש במהירות ורץ אל האנדרטייקר מהירות ובועט לאנדרטייקר בפנים במרבית כוחו והאנדרטייקר נופל לאחורה על מזרן הזירה וברוס לי מרים אותו ונותן לו ברכית בבטן ואנדרטייקר מתכופף וברום לי תופס אותו עם יד ימין בגב של אנדרטייקר ויד שמאל ובשיער של אנדרטייקר ושולח אותו אל הברזל בין הTB ואנדרטייקר נפגע בכתף וברוס לי תופס אותו עם יד ימין שוב פעם בגבו ומרים אותו וברוס לי מתחיל לאדרף את אנדרטייקר ללא הפסקה ושולח את אנדרטייקר לחבלים בכל כוחו וברוס לי נופל על ברכיו ואנדרטייק מההדף עף מהחבלים אל מחוץ לזירה וברוס לי מסתכלן על הקהל ויוצא מהזירה ומרים את האנדרטייקר ושולח את האנדרטייקר אל חומת ההפרדה השחורה שמפרידה בין הקהל לזירה ואנדרטייקר נתקע בחומת ההפרדה השחורה ונופל על הרצפה ושופט מתחיל לספור את הזמן שהם בחוץ והשופט סופר 1... וברוס לי מסתכל על השופט וממשיך ללכת אל אנדטייקר 2... האנדרטייקר מנסה לקום 3... ברוס לי מתחיל לבעוט בפניו של האנדרטייקר ללא הפסקה 4... ברוס לי מרים את אנדרטייקר הוא תופס אותו משיערו ומנסה לדפוק את ראשו של האנדרטייקר 5... בברזל של הTB אך האנדרטייקר נותן את מרפקו לחזה של ברוס לי 6... ואנדרטייקר תופס אותו מראשו ודופק את ראשו של ברוס לי בברזל של הTB מספר פעמים 7... ואנדרטייקר מכניס את ברוס לי לזירה כאשר ראשו של ברוס לי נשאר על האפרון 8... אנדרטייקר עולה על האפרון ורץ ועושה לג דרופ לגרונו של ברוס לי שמתפתל מכאבים בזירה 9... ואנדרטייקר נכנס לזירה ומרים את ברוס לי ושולח אותו לחבלים ומתכופף כדי הפוך את ברוס לי כאשר הוא יחזור אך ברוס לי מאט וחוזר עם בעיטה לפניו של אנדרטייקר ואנדרטיקר קם מההדף של הבעיטה וברום לי שולח את עצמו לחבלים וחוזר עם קלוזליין בקפיצה לגרונו של האנדרטייקר שנופל מההדף וברוס לי עולה לפינת הTB וקופץ הנחתת מרפק על החזה של האנדרטייקר שנראה שנפגע מהמכה הזאת אך גם הוא וגם ברוס לי שוכבים במרכז הזירה והשופט מתחיל לספור 1... אף אחד לא זז 2... ברוס לי מתחיל להתאושש 3... ברוס לי קם ומרים את אנדרטייקר ומתחיל להאגרף אותו מספר פעמים בפניו והשופט מפריד ביניהם ואומר שהגיע הזמן שלהם לקבל את העינוי שלהם ושניהם הולכים כל אחד לפינה שלו ומתחילים לדקור אותם עם מקלות סיניים שידועים בסכנתם שמקלות סיניים כל כך חדים שיכולים להרוג אנשים אך את אנדרטייקר זה לא יהרוג כי הוא כבר גם ככה האיש המת וגם את ברוס לי זה לא יהרוד כי הוא האיש שלא קיים ושניהם סובלים וכבר לא יודעים מה לעשות וברוס לי ואנדרטייקר מתכוננים לחזור לקרב.

מייקל קול: והנה ברוס לי מפגין נוכחות.
    ג'רי לולר: ואני חשבתי שהוא ג'ודאיסט מעפן!!!
    מייקל קול: ג'רי אתה מטומטם הוא היה קאראטיסט.
    ג'רי לולר: ועכשיו הוא כנראה מתאבק.

ברוס לי קם ומסתכל האנדרטייקר ובדיוק אמר משהוא לאיש צוות כלשהוא וברוס לי עולה מהר לפינת הTB ומחכה שאנדרטייק יסתובב ואנדרטייקר מסתובב וברוס לי קופץ בבודי ספלאש מהTB אבל אנדרטייקר מתכופף וברוס לי נוחת על על מזרן הזירה ואנדרטייקר מרים אותו ומאגרף אותו מספר פעמים בפניו ומרים אותו על כתפו ומפיל אותו ורץ לחבלים וחוזר בלג דרופ ומרים את ברוס לי אך ברוס לי נותן אגרוף לחזה של אדרטייקר ושולח את אנדרטייקר לחבלים ואנדרטייקר חוזר בג'אמפינג לאריאט שמפיל את ברוס לי על מזרן הזירה וגם אנדרטייקר נופל אך קם במהירות ואנדרטייקר מרים שוב פעם את ברוס לי ועושה לו DDT וקם ומסתכל על הקהל ותופס את ברוס לי ביד ימין במכנס וביד שמאל תופס אותו בשיערו של ברוס לי ואנדרטייקר מרים את ברוס ושולח אותו אל מחוץ לזירה בין החבל העליון לחבל האמצעי וברוס לי עף ונוחת על מייקל קול וג'רי לולר השדרנים ומייקל קול וג'רי לא מבינים מאיפה זה בא להם ומורידים את ברוס לי מעצמם וברוס לי מתעשת על עצמו וקם ורואה את אנדרטייקר בזירה והשופט מתחיל לספור 1... ברוס לי מסתכל על מייקל קול וג'רי לולר במבט אכזרי 2... אנדרטייקר יוצא מהזירה והשופט מחדש את הספירה 1... ואנדרטייקר מתקרב אל ברוס לי 2... ברוס לי פתאום רץ אל האנדרטייקר 3... אך אנדרטייקר מתכופף ועושה לברוס לי ספין באסטר על הרצפה 4... אנדרטייקר מרים את ברוס לי ומכניס אותו לזירה כאשר ראשו של ברוס לי מחוץ לאפרון ואנדרטייקר עושה את האפרוןם אלבואו ולאחר מכן האנדרטייקר עולה על האפרון ומסתכל לצדדים ורץ על האפרון ועושה את האפרון לג דרופ קומבו שבעצם נוחת על גרונו של ברוס לי שנמצא על האפרון בעזרת רגלו וברוס לי מחזיק בגרונו מרוב כאבים ואנדרטייקר נכנס לזירה ומחקה שברוס לי יקום ובינתיים האנדרטייקר עושה את הטאונט שלו שהוא מעביר את הבוהן שלו על הגרון שמסמן שזה כבר הסוף של ברוס לי וברוס לי קם מסוחרר וכאשר הוא מסתובב אל האנדרטייקר העצבני האנדרטייקר תופס בגרונו של ברוס לי כדי לעשות צ'וקסלאם אך ברוס לי נותן מספר מכות עם המרפק בידו של האנדרטייקר שעוזב את גרונו וברוס לי רץ אל החבלים וכאשר הוא חוזר הוא חוטף בעיטה לבטן והקברן שולח את עצמו לחבלים וחוזר ועושה לברוס לי רנינג DDT והקברן קם ומרים את ברוס לי והשופט מפריד ביניהם ואומר להם שהגיע הזמן שלהם לקבל עינוי נוסף והם הולכים כל אחד לפינה שלו ומביאים ג'ריקן של מים רותחים לכל אחד ומתחילים לשפוך והם צורחים מכאבים ונראה שיש על גופם הרבה כוויות וברוס לי סיים עם העינוי ומחכה שאנדרטייקר יסיים.

מייקל קול: ג'רי תביר לי מה קורה הכל מתהפך פה בשנייה.
    ג'רי לולר: וואי איזה עינוי קשה זה מים רותחים!!!
    מייקל קול: אני בטוח שאני לא הייתי רוצה את זה ואתה?
    ג'רי לולר: בואנה אתה באמת מטומטם מה אני ראה לך מזוכיסט?

לברוס לי נמאס לחכות והוא רץ אל האנדרטייקר במהירות וקופץ עליו במכות כאשר האנדרטייקר עוד לא סיים עם העינוי וגם האנדרטייקר לא ראה את זה מגיע וברוס לי לא מפסיק לאגרף את הקברן והשופט מאיים לפסול את הקרב אך מכיוון שלא מקשיבים לו הוא סופר 1... ברוס לי ממשיך לאגרף את האנדרטייקר 2... ברוס לי ממשיך לאגרף את האנדרטייקר ולא חושב אפילו על להפסיק 3... ברוס לי ממשיך לאגרף את האנדרטייקר ומגביר את כוח האגרופים 4... ברוס לי פותח לאנדרטייקר את הראש ומפסיק ומתרחק מאנדרטייקר קצת ואז חוזר אליו ומרים אותו ושולח אותו לחבלים וכאשר האנדרטייקר חוזר מהחבלים ברוס לי נותן לו בעיטה מסובבת באוויר לחזה מה שגורם לאנדרטייקר להתרסק על מזרן הזירה וברוס לי מצמיד 1... האנדרטייקר לא זז 2... האנדרטייקר משתחרר בקיק אפ וברוס לי תופס ברגליו של האנדרטייקר ואך אנדרטייקר בזריזותו מצליח להפוך את זה להכנעה שלו שהיא הלס גט גוגופלט וברוס לי לא מבין איך הוא נקלע למצב הזה ומנסה להשתחרר אך אנדרטייקר מפעיל את כל כוחו ברגע שהגיע להזדמנות הזאת וברוס לי מנסה את מזלו בכל דרך אך כלום לא יוצא לו וברוס לי לא מוכן להכנע בשום אופן והשופט מרים את ידו של ברוס לי ועושב אותה והקהל סופר ביחד עם השופט 1... וברוס לי מנסה לגעת באחד החבלים אבל כלום לא יוצא לו 2... והיד של ברוס לי נופלת וברוס לי מנסה לקום תוך כדי ההכנעה אך כלוםלא מצליח לו 3... וידו של ברוס לי שוב פעם נופלת ונראה שברוס לי כבר מוותר כי הוא לא ניסה שום דבר לעומת הדברים שהוא ניסה לעשות קודם כל 4... ידו של ברוס לי שוב פעם נופלת וברוס לי חוטף קריז ומתחיל להתחרפן בכל כוחו ובכוחותיו האחרונים הוא כמעט מגיע לחבלים אך האנדרטייקר מתרחק מהחבלים שוב פעם 5.. ידו של ברוס לי כמעט נופלת אך לבסוף ברוס לי עוצר את ידו מנפילה וכניעה לקרב וברוס לי מתחרפן ומהעצבים שיצאו ממנו הוא הצליח להגיע אל החבלים ותפס בחבלים והאנדרטייקר עזב אותו וברוס לי נראה חסר אונים ובקושי עומד והאנדרטייקר קם ומרים את ברוס לי ומביא אותו למרכז הזירה ומרים את ברוס לי לטומבסטון.

פתאום נשמעת המוסיקה של טריפל אייץ' באולם. אנדרטייקר מוריד את היריב שלו ומסתכל אל עבר הרמפה. האיש המת זוכר שבשבוע שעבר הקרב שלו מול המתנקש המוחי הסתיים בלא תוצאה והשבוע טריפל אייץ' הבטיח שהוא יחזור להשלים את המלאכה, אבל טייקר מעולם לא חשב שזה יהיה על חשבון הקרב שלו מול ברוס לי. טייקר מסתכל לרמפה ובזמן הזה, ברוס לי מבין שזה הרגע המתאים למתקפה ועושה לאנדרטייקר את ההייונס הנד המסיימת של ברוס שברוס לי נותן אגרוף לחזה של האנדרטייקר ומההדף של האגרוף האנדרטייקר נשלח לחבלים וכאשר הוא חוזר הוא חוטף קלוזליין בכל הכוח שמשביט את האנדרטייקר וברוס לי נופל עליו ומצמיד 1.... 2.... האנדרטייקר מניח את הרגל על החבל התחתון, אך השופט לא רואה את זה ...3... האנדרטייקר מתיישב במקומו והפעמון מצלצל.

מייקל קול: אוי, לא, זה לא הולך להיות נעים בכלל
    ג'רי לולר: אנדרטייקר הצליח להחלץ מהספירה ועדיין קבעו שהוא הפסיד
    מייקל קול: זו הדפיקה ממונטריאול על טייקר, מעניין אם גם הוא יחפש נקמה
    ג'רי לולר: ברוס לי ניצח, אבל התוצאה בקרב היא שנויה במחלוקת

ברוס לי קם וחוגג בזירה לקול התגובות המעורבות שרובם היו היטים וברוס לי עולה על הTB וחוגג את נצחונו למרות ההיטים מהקהל. אנדרטייקר נעמד מאחוריו ושולח אצבע לעבר החבל התחתון. ברוס לי שואל אותו על מה הוא מדבר וטייקר מסביר לו שהוא נחלץ מהמתקפה שלו. ברוס לי עומד מול טייקר ואומר לו שהוא הפסיד. שניהם נעמדים אחד מול השני בפייס אוף עצבני ואז טייקר נוגח בפנים של ברוס לי בכל הכוח. דם מתחיל להשפריץ לכל עבר. טייקר בועט ביריב שלו בתסכול, מכניס את הראש שלו בין הרגליים ומבצע עליו לאסט רייד במרכז הזירה.

לפתע מישל מק'קול נכנסת לאולם במהירות, היא רצה אל הזירה, נכנסת לתוכה ועוצרת אותו מלתקוף את ברוס לי שוב. אנדרטייקר מסביר לה שדפקו אותו ושזה תפקידה לעשות משהו בנדון. היא אומרת לו שהיא יודעת ושהוא יקבל את ההזדמנות להתנקם במי שעשה את זה, כי ממה שהיא הבינה, טריפל אייץ' שיחד את השופט לדפוק אותו. היא ניגשת אל השופט, סוטרת לו חזק על הפנים ואומרת לו שהוא מפוטר. מיד לאחר מכן היא ניגשת שוב לבעלה ואומרת לו שבשבוע הבא זה יהיה הוא נגד טריפל אייץ' בקרב שבו היא תהיה השופטת המיוחדת. חיוך זדוני עולה על הפנים של טייקר.

לייקים
    46
    נקודות
    0

אימפריית המלכים מציגים את עצמם לקהל AWL

הפופים מתחילים להשתלט בכל רחבי הארינה בסנט טרופיס בגלל שהמוזיקה של אירית המלכים מתנגנת לה בקולי קולות ברחבי האולם, אימפריית המלכים הם אכן חביבי הקהל בכל מקום שבו הוא דורכים הם מוצאים דרך לשגע את הקהל ולגרום להם להריע להם בקולי קולות ולשאוג, המצלמה חולפת על פני אוהדים הצועקים "Kings Empire" אל שמי הארינה, כל אחד מהם לבוש בחולצה שחורה שמודפסים עליה טריפל H וגולדברג ורוסיטה עומדת ביניהם בדמויות מצויירות ומאחורה כתוב "Kings Empire" והם מחזיקים שלטי אהדה לאימפריית המלכים. כולם יושבים בשורה הראשונה מחכים לטריפל H וגולדברג שיגיעו והם ינסו את מזלם כדי לגעת בהם, לפתע 5 זיקוקים נורים אל שמי הארינה והטרון הגדול נדלק ועליו מוקרנים המהלכים הכי משובחים של טריפל H וגולדברג, המתאבקים הכי משובחים בכל אירגון שבו הם חותמים וכמובן שאלה טריפל H וגולדברג. לאחר כמה שניות בודדות נראות 3 דמויות על בימת הארינה. הקהל רק מגביר את הפופים שלו כשגולדברג עומד וטריפל H לידו ורוסיטה מלפניהם ואמפריית המלכים מסתכלים אל על, לאחר מכן הם מסתכלים על כל הקהל בחיוך רחב, אפשר לראות שגולדברג לבוש במעיל עור שחור ומתחת למעיל יש לו את החולצה של אימפריית המלכים הרשמית שיצאה לחנות AWL רק לפני כמה ימים וטריפל לבוש גם כן בחולצה של אימפריית המלכים ורוסיטה לבושה בחצאית אדומה וחולצה אדומה תואמת שמבליטה לה את החזה. למרות התיקו של טריפל H הקהל מראה לטריפל H שהאהבה שלהם אליו לא נפגעה בגלל תיקו אחד קטן והם יאהבו אותו בכל מחיר, מה שמעלה על פניו חיוך מאוזן לאוזן , לאחר שטריפל H מסתכל במבט שמח כמו שרק טריפל יודע הוא מתחיל ללכת כאשר גולדברג ורוסיטה הולכים איתו במורד הרמפה לכיוון הזירה ואימפריית המלכים נותנים כיפים לכל מעריציהם היושבים בשורה הראשונה, לאחר מכן הם אפילו מותחים את גופם טיפה כדי להגיע לאוהדים בשורה השנייה הלובשים את החולצה שלהם מה שעושה את האוהדים מאושרים מאוד, האוהדים מודים לגולדברג וטריפל H והחיוך של טריפל וגולדברג הופך לרחב עוד יותר! לבסוף טריפל H וגולדברג מגיעים אל הזירה גולדברג במעלה המדרגות ונכנס בין החבלים לזירה, לעומת זאת רוסיטה נכנסת בגלישה מתחת לחבלים, לאחר מכן טריפל H עולה על האפרון בצד כאשר הוא שותה מבקבוק המים שביד ימין שלו ויורק את המים לאוויר מה שגורם לקהל לשאוג בפופים אדירים, טריפל זורק את בקבוק המים לקהל ונכנס לזירה בין החבלים, הם מסתובב קצת בזירה עולים כל אחד לTB שונה וכל אחד עושה את הטאונט שלו ומורידים את החולצות שלהם וזורקים אותם לקהל ויורדים מהTB לאחר מכן כל אחד מקבל מיקרופון מרוסיטה והם נעמדים באמצע הזירה, הם מסמנים לכל האוהדים להיות בשקט ולאחר מכן מתחילים לדבר.

וואו איזה הערצה אנחנו מקבלים כאן מהקהל **פופים** ממש שווה היה להיות בטאג עם שותפיח גולדברג אבל אנחנו לא נהיינו טאג בגלל שמשעמם לנו או בגלל כל סיבה אחרת אלא בגלל שעכשיו בAWL תקום אימפריה ושמה "אימפריית המלכים" כן וזאת האימפריה שתטיל פה אימה וכמובן לא תפסיק לנצח ואנחנו לא במטרה של אליפות הזוגות אנחנו במטרה של לאחד את 2 הכוחות ההכי חזקים פה בארגון שישלטו בדברים ההכי חשובים כמובן שכל אחד מאיתנו יתפוס לעצמו אליפות אבל אנחנו חושבים בגדול והמחשבה הראשונה שלנו היא איך לסלק את המזיקים מפה כמובן אתם תראו שהמיז ורנדי היום יפלו וימחצו כמו זבובים אבל הם לא כל כך מדאיגים אותנו מי שאני יודע שאני אישית הולך לחסל זה האיש המת שביידים שלי הוא ימות בדוק אל תדאג זה קלי קלות אני רוצה רק לדאוג שאני יחסל את כל מי שעומד בדרכי אל הטייטל שוט כי אני יודע שברגע שאני יקבל טייטל שוט אני יהפוך לאלוף בלתי מנוצח אל תדאג אני אותו דבר.

כחול - כניסה |
    ירוק - טריפל H מדבר |
    אדום - גולדברג מדבר

לייקים
    46
    נקודות
    0

המיז ורנדי אורטון נגד ביל גולדברג וטריפל אייץ' (מסקר: רוי)

המיז מסתכל על גולדברג שעומד על אדן הזירה מולו ואז על טריפל אייץ היריב שלו ובכך מתחיל הקרב. הקרב מתחיל עם סדרת אגרופים בין המיז לאייץ. אייץ מנצח בקרב זה, שולח את המיז לרשתות ומבצע עליו קלואזיין. אייץ מקים את המיז, שולח אותו לרשתות ומביא לו ברך לפרצוף. טריפל אייץ הולך לביל שמסתכל על אייץ במבט עצבני ואייץ נותן לו כיף. ביל נכנס ורץ אל המיז בספיר אך המיז מתחמק ונותן במהירות כיף לרנדי ויוצא מהזירה. רנדי ההמום לא מבין שביל עדיין בענינים. ביל רץ לחבלים ומוריד את רנדי מאדן הזירה בקלואזיין. אייץ יורד מאדן הזירה ורץ אל המיז אך המיז בורח ממנו והם מתחילים לרוץ אחד אחרי השני. ביל תופס את רנדי אבל לא מתכונן להתנגדות מצדו של אורטון. רנדי מצליח לחמוק מביל ולבצע על ביל קלואזיין ישירות על שולחן השדרנים. מייקל קול מריע לרנדי ולעומתו ג'רי עוזר לביל לקום. רנדי שומע שהשופט סופר ספירת חוץ והוא רץ לזירה, נכנס אליה ואז יוצא ומאתחל את ספירת החוץ. לביינתים עם המיז ואייץ המיז עוצר לבסוף, מתכופף ונכנס אל מתחת לזירה אך אייץ תופס ברגלו של המיז.

מייקל קול: יאללה רנדי תכסח את ביל!!! והמיז תכסח את אייץ הוא לוזר לעומתך!
    ג'רי לולר: ביל אתה בסדר?

אייץ מושך את המיז החוצה אך המיז מנצל את זה שהשופט לא מסתכל ויוצא עם כיסא. המיז מעיף את טריפל אייץ לחומת הקהל ואז דופק לאייץ כיסא לראשו. אייץ נופל והמיז במהירות מכניס חזרה את הכיסא. לביינתים עם ביל ורנדי ביל מצליח לקום בזכות רנדי שמקים אותו ומכניס אותו לזירה. רנדי נכנס אחריו ומקים אותו. רנדי שולח את בית לחבלים ומבצע על ביל קלואזיין. רואים שביל איבד את ההכרה אך רנדי לא מוותר לו. הצפע מכה בשני ידיו של ביל ובשני רגליו ולבסוף בראשו. רנדי מתכונן ל-RKO אך המיז נותן כיף על הגב של רנדי. המיז נכנס לזירה ורנדי מתעצבן. המיז מתחיל לתקוף את ביל עם בעיטות. לאחר כמה בעיטות המיז מקים את ביל, שולח אותו לחבלים ומוריד אותו בקלואזיין. לביינתים מחוץ לזירה רנדי יורד מאדן הזירה והולך לעזור לאייץ לקום. לביינתים בזירה המיז ממשיך לבעוט בביל ולצחוק עליו בזמן שהקהל מגיב ב"היטים". המיז מקים את ביל אך ביל התאושש ומשתחרר מהאחיזה של המיז וישר לאחר מכן מנסה לתת למיז אגרוף אך המיז מתחמק ומנסה ללכת לתת כיף לאורטון אך רואה שאורטון לא באדן הזירה. ביל תופס את המיז ומבצע עליו ספיר באסטר קטלני.

מייקל קול: לא המיז תקום אתה יכול!
    ג'רי לולר: כל הכבוד ביל!!!!!

ביל מקים את המיז ומבצע על המיז סופלקס. ביל עוזב את המיז ורואה שאייץ חזר לעמוד על אדן הזירה אחרי שאורטון עזר לו לקום. ביל נותן לאייץ כיף. אייץ מקים את המיז שמשתחרר מהאחיזה, רץ לחבלים ומופתע מהספין באסטר שהוא מקבל מאייץ. אייץ מתכונן לפדרגרי. המיז קם, אייץ בועט בבטנו של המיז ומנסה לבצע עליו פדרגרי אך ללא הצלחה. המיז מצליח להתחמק ורץ לאורטון לתת לו כיף ונותן. אייץ מחייך אל אורטון חיוך ונותן לביל כיף כתודה לעזרה של אורטון. ביל נכנס לזירה ומסתכל במבט עצבני אל אורטון. מתחילה מלחמת אגרופים שבסופה מנצח ביל. ביל שולח את רנדי לחבלים ומבצע עליו קלואזיין קטלני. ביל מקים את אורטון ונוגח בראשו. רנדי נופל וביל מסתכל על הקהל שמריע ב"פופים". ביל מקים את רנדי ומבצע עליו סופלקס. לאחר מכן ביל מקים את רנדי ומבצע עליו ספין באסטר. ביל מתחיל לעשות טאונטים בזירה לקראת ספיר והקהל מריע ב"פופים" אדירים. אבל המיז הורס זאת כשהוא נכנס לזירה ומפיל את ביל מאחורה עם קלואזיין. המיז במהירות יוצא מהזירה וחוזר לאדן הזירה.

מייקל קול: איזה מהלך יפה כל הכבוד המיז!
    ג'רי לולר: ביל אל תשכח את היכולות שלך אתה ואייץ תנצחו!

רנדי קם ומסתכל על המיז במבט מתלונן והמיז לא מתייחס. ההובלה בקרב עוברת ישירות לרנדי והמיז. אורטון מקים את ביל, שולח אותו לחבלים ומבצע עליו דרופ קיק. אורטון ממשיך עם בעיטות בשתי ידיו של ביל ובשתי רגליו ובסוף בראשו. רנדי ממשיך בכך שהוא מקים את ביל ודופק את ראשו בטורן בפינת הזירה. לביינתים מחוץ לזירה המיז רץ אל אייץ בלי שאייץ שם לב ואז המיז עושה מהלך מלוכלך ומפיל את אייץ מאדן הזירה למחוץ לזירה. המיז מקים אותו ודופק את ראשו באדן הזירה. אייץ נופל כשפרצופו כואב. המיז רץ חזרה ונעמד על אדן הזירה. רנדי ממשיך את הקרב עם אגרופים לפניו של ביל הנמצא בפינת הזירה. רנדי הולך אחורה ואז רץ אל ביל ומבצע עליו קלואזיין. לאחר מכן רנדי מבצע עליו ביל סופלקס. רנדי מסתכל על ביל שסובל מכאבים ואז חוזר לעצמו. רנדי מקים את ביל ומבצע עליו DDT. רנדי עושה את הטאונטים ל-RKO והולך אחורה עם הגב. לפתע המיז שוב פעם מכה עם ידו בגבו של רנדי שזה נחשב להחלפה. רנדי מסתכל בתדהמה ובכעס על המיז והפעם מחליט שהוא לא מוותר לו. רנדי מחכה בזירה, שם את ידיו על המתניים ומסרב לצאת ממנה, הוא מסובב את המיז ומבצע עליו RKO מדהים.

מייקל קול: רנדי יבן **** מה אתה עושה???? הוא בן הזוג שלך!!!
    ג'רי לולר: יש!!! רנדי אתה מלך פגעת באיש ה***** הזה!!!

רנדי המעוצבן לא חושב שזה מספיק למיז שעיצבן אותו הרבה. אורטון הולך לפינת הזירה, רץ אל המיז ובועט בראשו ללא רחמים. אורטון יוצא מהזירה ועוזב את הקרב ואז מגיע לרמפה ומסתכל על המיז ששוכב ללא הכרה בזירה ואז עוזב את הארינה. אחרי כמה רגעים רנדי אורטון חוזר עם מיקרופון ואומר: "נמאס לי לדשדש עם הלוזרים האלה, שבוע הבא אני הולך לקבל את מה שמגיע לי, לא איכפת לי כמה אנשים אצטרך לעבור, לא משנה לי כמה אנשים יקבלו RKO, בפעם הבאה שאני בזירה, אני מקבל קרב N1C על האליפות הקלה". הקהל מריע. רנדי אורטון מחכה קצת ואז אומר: "מיז, אתה יכול ללכת להזדיין, אני הלכתי מפה".

לביינתים גולדברג ואייץ מתאוששים ורואים שהמיז ללא הכרה בזירה. ביל מקים את המיז ומבצע עליו פאוור בומב קטלני. ביל ממשיך כשהוא נותן כיף לאייץ ונותן לו קצת זמן להיות בקרב. אייץ מתחיל עם כך שהוא נותן למיז ברך לפרצוף בזמן שהוא שוכב. אייץ ממשיך עם כך שהוא מקים את המיז, שולח אותו לחבלים אך המיז מתחמק מהקלואזיין של אייץ אך לא מבין שאייץ מתכנן משהו גדול יותר כמו ברך לפרצוף שלו. המיז מתחיל לדמם מפרצופו וטריפל אייץ חושב על רעיון טוב והולך להתייעץ עם ביל בזמן שהמיז מנסה להתאושש ללא הצלחה. לאחר שהם מסיימים לדבר טריפל אייץ הולך אל המיז, תופס ברגליו ולוקח אותו לאמצע. אחר כך אייץ מקים את המיז ומבצע על המיז פדרגרי קטלני באמצע הזירה. אייץ לא עושה למיז יותר כלום. לאחר מכן אייץ נותן לגולדברג כיף וגולדברג נכנס לזירה עם פרצוף משוגע. ביל מחכה שהמיז יקום וכשהמיז קם ביל גולדברג רץ אליו ומפיל אותו לריצפת הזירה בספיר קטלני. גולדברג מחסה את המיז. 1...2...3!

המנצחים: ביל גולדברג וטריפל אייץ'

לייקים
    46
    נקודות
    0

סטון קולד נגד ג'ף הארדי - קרב LMS (מסקרת: נטע)

ריקארדו רודריגז: "הקרב הבא הוא קרב "LAST MAN STANDING" והוא מוגדר בתור המיין אבנט שלנו להערב".

ריקארדו רודריגז: "ראשון, הטוען לכתר, עושה את דרכו כל הדרך מטקסס, הנחש הטקסני, סטון קולד סטיב אוסטין.

סטון קולד נכנס לארינה לקולות התגובות המעורבות מהקהל. הוא מתקדם לזירה ומנבל את פיו כל הדרך לשם.
    הוא נכנס לתוכה, מבקש כמה בירות, אבל הבר-מן לצד הזירה מזכיר לו על החוק שעבר לפני שעה קלה בבית הנבחרים.

ריקארדו רודריגז: "ויריבו, אלוף ליגת AWL, מצפון שארלוט – קרולינה, האניגמה המוזרה, ג'ף הארדי".

ג'ף הארדי נכנס עם בקבוק מים ומתחיל לשתות אותו. מסתבר שהוא עושה דווקא לסטון קולד סטיב אוסטין.
    הוא מתקדם לזירה, נכנס לתוכה, מוריד את החגורה ואז מציב אותה בפנים של היריב שלו על מנת שזה ירגיש קנאה.

מייקל קול: "קרא לי מפסידן, אבל לא נראה לי שיש אפשרות שנראה משהו שהוא פחות ממשהו בין לאומי".
    ג'רי לולר: "זה שנראה משהו גדול מהחיים לא סותר את העובדה שאתה מפסידן. אתה כלומניק בכל מצב".
    מייקל קול: "אז זה בהחלט הולך להיות מעניין, יש לנו את סטון קולד ששרף את ביתו של ג'ף הארדי".
    ג'רי לולר: "וג'ף הארדי שהצליח להוציא את הבירה מהחוק... מי ינצח בקרב הזה? ומי ינצח במלחמה?"

השופט מסמן להם שבקרב הזה אין חגורה, אין חוקים, אין פסילות, אין הצמדות ואין הכנעות. הדרך היחידה לנצח את הקרב היא על ידי כיסוח היריב שלך כל כך חזק עד שהוא לא יוכל לענות לספירת ה10. שניהם מהנהנים בראש להבנה והקרב מתחיל. הקהל מתעורר לחיים וחצי ממנו שואג לטובת ג'ף הארדי וחצי ממנו שואג לטובת סטיב אוסטין. שני המתאבקים עושים את הסיבוב המוכר בזירה, כאשר ג'ף הארדי מותח את הצוואר שלו וסטיב אוסטין בודק את החבל העליון בזירה. לבסוף הם נעמדים אחד מול השני בפייס אוף עצבני והקרב מתחיל. שני המתאבקים נכנסים להד לוק. ג'ף גובר על סטיב ונועל את הראש שלו בסייד הד לוק. סטיב ממהר לשלוח את ג'ף לחבלים וכשהם נפגשים בחזרה במרכז הזירה, הם נתקלים אחד בשני בעוצמה, אבל שום דבר לא קורה ואף אחד לא נופל על המזרן. סטיב מחליט שהפעם זו ההזדמנות שלו. הוא רץ לחבלים וג'ף במהירות משתטח מתחת לסטיב שעובר מעליו בפעם הראשונה. בפעם השנייה שסטיב רץ לחבלים, ג'ף הארדי מקפץ בקפיצת חמור מעל סטיב שעובר מתחתיו, בפעם השלישית שהם נפגשים, ג'ף הארדי מנסה להעיף את סטיב אוסטין, אבל זה מבצע מהלך נגדי ומעיף את האלוף עם היפ טוס למזרן. הקהל מוחא כפיים. ג'ף הארדי נעמד על רגליו, מתקרב קרוב מאוד לטוען לכתר ודוחף אותו. סטיב אוסטין סותר לג'ף הארדי. ג'ף הארדי מסובב את היריב שלו ומנסה טוויסט אוף פיית' אבל סטון קולד מושך את הראש שלו ברגע האחרון ונמלט מפגיעה. שני המתאבקים רואים שזה לא הולך להיות פשוט.

מייקל קול: "זה לא הולך להיות פשוט".
    ג'רי לולר: "כן, אם היית אומר לי שזה הולך להיות קרב להכרעה אחת, הייתי אומר מילא".
    מייקל קול: "נכון, כי אז זה 3 שניות שבו צריך להוציא את היריב שלך מריכוז".
    ג'רי לולר: "אבל פה זה 10 שניות ואף אחד מהם לא נראה כמו אחד שיוותר לשני בכזו קלות".

ג'ף הארדי מחליט לקחת את העניינים לידיים שלו והוא יורד מהזירה והולך לחדרי ההלבשה. סטיב אוסטין מחכה כמה רגעים וכשהוא מבין שג'ף לא הולך לחזור, הוא יורד מהזירה, תופס כיסא מתכת והולך אחריו. סטיב מגיע אל וילון היציאה אל הרמפה ואז מקבל נאבוט לפנים. הוא נופל בעוצמה ומסתבר שג'ף טמן לו מלכודת. ג'ף מניח את הנאבוט ולוקח את הכיסא ומתחיל להכות בו את סטיב אוסטין פעם אחר פעם אחר פעם. לבסוף הוא מרים את היריב שלו ומנחית אותו בעוצמה על הרצפה הקשה. אנשים עוברים ושבים במסדרונות, חלקם מסתכלים על מה שקורה וחלקם נעצרים לכמה שניות. ג'ף צועק עליהם שיסתלקו משם אם הם יודעים מה טוב בשבילהם. הוא מרים את סטיב אוסטין ומשום מקום, ג'ף מקבל צ'ין באסטר לפנים. כנראה שסטון קולד חיכה לרגע הנכון וכך שהוא הציב את הראש שלו מתחת לסנטר של ג'ף ועשה לו סטאנר כלשהו על הסנטר. סטיב מנער את הראש להתאוששות ומבקש בירה לשתייה, אבל אף אחד לא נותן לו את זה. סטון קולד מוביל את ג'ף הארדי אל חדרי ההלבשה, ואז הוא מכניס אותו למקלחת. סטון קולד מניח את ג'ף הארדי על רצפת המקלחות, הוא מכוון לעברו את הזרנוק מים ואז משפריץ עליו מים בוערים מחום. ג'ף צועק שהוא נכנע, אבל לשופט אין שום דבר שהוא יכול לעשות בנדון.

עכשיו טרנדי בטוויטר: "ישראל מתייבשת, נא לחסוך במים".

מייקל קול: "אם זה היה קרב רגיל, סטון קולד היה עכשיו מנצח!"
    ג'רי לולר: "נכון, כנראה שמים חמים חודרים עמוק".
    מייקל קול: "כמה זמן לקח לך לחשוב על המשפט הלא מצחיק הזה בעליל?"
    ג'רי לולר: "4 שעות, 34 דקות ו2 שניות בדיוק".

סטון קולד מלפף את הצינור של הדוש סביב הצוואר של ג'ף הארדי ומתחיל לחנוק אותו. כשהוא מסיים, הוא נובח על השופט לבדוק אם הוא יכול לקום. השופט אומר לסטיב אוסטין להתרחק ואז הוא מתחיל לספור 1.... 2..... 3..... 4..... 5..... 6..... 7..... 8...... 9..... וג'ף הארדי נעמד בשניה האחרונה על הרגליים. סטיב אוסטין רץ לעברו במלוא המהירות, אבל ג'ף הארדי הופך את זה ליתרון עבורו והוא פשוט עומד שם. התוצאה היא שסטון קולד מחליק במים של המקלחות וכמעט שובר את המפרקת. ג'ף הארדי מרים את היריב שלו, לוקח אותו החוצה משם וניגש איתו ביחד לחניון המכוניות. ג'ף הארדי מכין את סטיב לתרגיל, אבל במקום לבצע את הסופלקס הרגיל, הוא מרים אותו באוויר ומנחית אותו פייס פירסט ישר אל משטח החנייה הקשה. ג'ף הארדי באותה שניה קם על רגליו, מטפס על מכונית ג'יפ גבוהה ואז מנתר עם סוונטון בומב ישר אל תוך הגוף של סטיב אוסטין. השופט מתחיל לספור את השניות 1.... 2..... 3..... 4..... 5..... 6..... 7..... 8...... 9.....אבל בסוף סטיב מצליח איכשהו לעמוד על רגליו. את ג'ף כל זה ממש לא מעניין, הוא לוקח גלגל רזרבה מאחד המטענים שבאיזור ומתחיל את היריב שלו בתוך זה. עכשיו סטיב אוסטין חסר אונים. הגלגל משמש כסוג של אזיקים והידיים שלו דבוקות לגוף שלו. ג'ף הארדי הולך לכמה שניות וכשהוא חוזר, הוא מטיח חלון שמשה עשוי מזכוכית ישר על הראש של סטון קולד סטיב אוסטין.

מייקל קול: "איזה כלב מכולב, הוא בכוונה רוצה להכניס את הטוען לאליפות לבית החולים".
    ג'רי לולר: "או לארון קבורה. אפילו טייקר לא קובר אנשים בצורה הזו".
    מייקל קול: "אני אומר לך, כשזכוכית פגעה בראש של הנחש הטקסני, זה כאב לי לראות את זה".
    ג'רי לולר: "אני משוכנע שאף אחד לא הרגיש בנוח לראות את הדבר הזה".

ג'ף הארדי משחרר את סטיב אוסטין מהגלגל ומוביל אותו בחזרה לזירה. כשהם מגיעים לשם, הוא מניח אותו על הזירה ואז מורה לשופט לספור 1.... 2..... 3..... 4..... 5..... 6..... 7..... 8...... 9..... ג'ף הארדי מתחיל להתייאש. הוא תופס את היריב שלו ומבצע עליו טוויסט אוף פיית', לאחר מכן הוא יוצא מהזירה, פושט את חולצתו וצועק "סוונטון", לבסוף הוא מזנק ונוחת על הזירה. סטיב אוסטין זז מהדרך. הקהל לא מאמין למראה עיניו. הפרשנים עומדים על הרגליים, השופט סופר לשני המתמודדים ובסופו של דבר, הנחש הטקסני מגיע אל רגליו. הוא מסתכל על הקהל, מעביר את המבט שלו לאלוף ואז מסתכל על הידיים שלו. סטיב מבין מה עליו לעשות. הוא ניגש אל ג'ף הארדי, בועט בו במרכז הגוף ואז מבצע עליו את הסטאנר. אבל הוא לא נותן לשופט לספור. סטיב אוסטין מרים שוב את ג'ף הארדי, מכין אותו לסופלקס ומרים אותו לפינת הזירה. כשהוא נמצא שם, הוא תופס את הראש של האלוף ומבצע עליו סטאנר מהחבל העליון. הפרשנים איבדו את כושר הביטוי, הקהל צועק "הולי שיט" ונראה שעוד שניה והראש של ג'ף הארדי יתגלגל ויתפרק משאר גופו. השופט שואל את סטיב אם הוא יכול לספור וסטיב מתיישב בעייפות על הזירה ואומר לו שכן. ואז ככה, ביחד עם ספירות הקהל, מתחיל השופט לספור לאלוף 1..... 2...... 3...... 4...... ג'ף לא זז .....5..... 6..... 7...... ג'ף מרים יד אחת לאוויר .....8......9.... ג'ף מתפתל .......10

ריקארדו רודריגז: "המנצח בקרב כתוצאה מספירת 10 הוא סטון קולד סטיב אוסטין".

סטיב אוסטין חוגג את הזכיה שלו. הוא ניגש לעמוד הזירה, מרים את ידיו ועושה אצבעות משולשות לכל עבר.
    הוא אומר לברמן למסור לו כמה בירות. האוהדים אומרים לו לא לשתות וסטון קולד מחייך במחשבה שמה כבר יכול לקרות לו.
    הוא פותח בירה אחת, פותח בירה שניה, אומר משהו כמו "אני הולך להיות אלוף AWL הבא" ואז לוגם בפה מלא את הבירה.

פתאום כמה מאבטחים נכנסים לאולם, הם צועדים לעבר סטון קולד סטיב אוסטין וכשהוא מסיים לשתות, הוא כופתים אותו באזיקים.
    סטיב שואל אותם מה קרה והם אומרים לו שברגע זה הוא מפוטר מAWL על סמך הפרת חוק שנקבע בבית הדין של בית המשפט.
    שוטר מגיע ומסביר לו את הזכויות שלו: "יש לך זכות לשמור על שתיקה. כל דבר שתאמר עלול לשמש ואף ישמש נגדך בבית המשפט."

התוכנית יורדת משידור.
    נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 10-03-2012 בשעה 18:20.

משתמש משקיע האוואטר של MosheSee
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    521
    נקודות
    -131
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי NetaMimi צפיה בהודעה

ריקארדו רודריגז: "הקרב הבא הוא קרב "LAST MAN STANDING" והוא מוגדר בתור המיין אבנט שלנו להערב".

ריקארדו רודריגז: "ראשון, הטוען לכתר, עושה את דרכו כל הדרך מטקסס, הנחש הטקסני, סטון קולד סטיב אוסטין.

סטון קולד נכנס לארינה לקולות התגובות המעורבות מהקהל. הוא מתקדם לזירה ומנבל את פיו כל הדרך לשם.
    הוא נכנס לתוכה, מבקש כמה בירות, אבל הבר-מן לצד הזירה מזכיר לו על החוק שעבר לפני שעה קלה בבית הנבחרים.

ריקארדו רודריגז: "ויריבו, אלוף ליגת AWL, מצפון שארלוט – קרולינה, האניגמה המוזרה, ג'ף הארדי".

ג'ף הארדי נכנס עם בקבוק מים ומתחיל לשתות אותו. מסתבר שהוא עושה דווקא לסטון קולד סטיב אוסטין.
    הוא מתקדם לזירה, נכנס לתוכה, מוריד את החגורה ואז מציב אותה בפנים של היריב שלו על מנת שזה ירגיש קנאה.

מייקל קול: "קרא לי מפסידן, אבל לא נראה לי שיש אפשרות שנראה משהו שהוא פחות ממשהו בין לאומי".
    ג'רי לולר: "זה שנראה משהו גדול מהחיים לא סותר את העובדה שאתה מפסידן. אתה כלומניק בכל מצב".
    מייקל קול: "אז זה בהחלט הולך להיות מעניין, יש לנו את סטון קולד ששרף את ביתו של ג'ף הארדי".
    ג'רי לולר: "וג'ף הארדי שהצליח להוציא את הבירה מהחוק... מי ינצח בקרב הזה? ומי ינצח במלחמה?"

השופט מסמן להם שבקרב הזה אין חגורה, אין חוקים, אין פסילות, אין הצמדות ואין הכנעות. הדרך היחידה לנצח את הקרב היא על ידי כיסוח היריב שלך כל כך חזק עד שהוא לא יוכל לענות לספירת ה10. שניהם מהנהנים בראש להבנה והקרב מתחיל. הקהל מתעורר לחיים וחצי ממנו שואג לטובת ג'ף הארדי וחצי ממנו שואג לטובת סטיב אוסטין. שני המתאבקים עושים את הסיבוב המוכר בזירה, כאשר ג'ף הארדי מותח את הצוואר שלו וסטיב אוסטין בודק את החבל העליון בזירה. לבסוף הם נעמדים אחד מול השני בפייס אוף עצבני והקרב מתחיל. שני המתאבקים נכנסים להד לוק. ג'ף גובר על סטיב ונועל את הראש שלו בסייד הד לוק. סטיב ממהר לשלוח את ג'ף לחבלים וכשהם נפגשים בחזרה במרכז הזירה, הם נתקלים אחד בשני בעוצמה, אבל שום דבר לא קורה ואף אחד לא נופל על המזרן. סטיב מחליט שהפעם זו ההזדמנות שלו. הוא רץ לחבלים וג'ף במהירות משתטח מתחת לסטיב שעובר מעליו בפעם הראשונה. בפעם השנייה שסטיב רץ לחבלים, ג'ף הארדי מקפץ בקפיצת חמור מעל סטיב שעובר מתחתיו, בפעם השלישית שהם נפגשים, ג'ף הארדי מנסה להעיף את סטיב אוסטין, אבל זה מבצע מהלך נגדי ומעיף את האלוף עם היפ טוס למזרן. הקהל מוחא כפיים. ג'ף הארדי נעמד על רגליו, מתקרב קרוב מאוד לטוען לכתר ודוחף אותו. סטיב אוסטין סותר לג'ף הארדי. ג'ף הארדי מסובב את היריב שלו ומנסה טוויסט אוף פיית' אבל סטון קולד מושך את הראש שלו ברגע האחרון ונמלט מפגיעה. שני המתאבקים רואים שזה לא הולך להיות פשוט.

ג'רי לולר: "כן, אם היית אומר לי שזה הולך להיות קרב להכרעה אחת, הייתי אומר מילא".
    ג'רי לולר: "אבל פה זה 10 שניות ואף אחד מהם לא נראה כמו אחד שיוותר לשני בכזו קלות".

ג'ף הארדי מחליט לקחת את העניינים לידיים שלו והוא יורד מהזירה והולך לחדרי ההלבשה. סטיב אוסטין מחכה כמה רגעים וכשהוא מבין שג'ף לא הולך לחזור, הוא יורד מהזירה, תופס כיסא מתכת והולך אחריו. סטיב מגיע אל וילון היציאה אל הרמפה ואז מקבל נאבוט לפנים. הוא נופל בעוצמה ומסתבר שג'ף טמן לו מלכודת. ג'ף מניח את הנאבוט ולוקח את הכיסא ומתחיל להכות בו את סטיב אוסטין פעם אחר פעם אחר פעם. לבסוף הוא מרים את היריב שלו ומנחית אותו בעוצמה על הרצפה הקשה. אנשים עוברים ושבים במסדרונות, חלקם מסתכלים על מה שקורה וחלקם נעצרים לכמה שניות. ג'ף צועק עליהם שיסתלקו משם אם הם יודעים מה טוב בשבילהם. הוא מרים את סטיב אוסטין ומשום מקום, ג'ף מקבל צ'ין באסטר לפנים. כנראה שסטון קולד חיכה לרגע הנכון וכך שהוא הציב את הראש שלו מתחת לסנטר של ג'ף ועשה לו סטאנר כלשהו על הסנטר. סטיב מנער את הראש להתאוששות ומבקש בירה לשתייה, אבל אף אחד לא נותן לו את זה. סטון קולד מוביל את ג'ף הארדי אל חדרי ההלבשה, ואז הוא מכניס אותו למקלחת. סטון קולד מניח את ג'ף הארדי על רצפת המקלחות, הוא מכוון לעברו את הזרנוק מים ואז משפריץ עליו מים בוערים מחום. ג'ף צועק שהוא נכנע, אבל לשופט אין שום דבר שהוא יכול לעשות בנדון.

סטון קולד מלפף את הצינור של הדוש סביב הצוואר של ג'ף הארדי ומתחיל לחנוק אותו. כשהוא מסיים, הוא נובח על השופט לבדוק אם הוא יכול לקום. השופט אומר לסטיב אוסטין להתרחק ואז הוא מתחיל לספור 1.... 2..... 3..... 4..... 5..... 6..... 7..... 8...... 9..... וג'ף הארדי נעמד בשניה האחרונה על הרגליים. סטיב אוסטין רץ לעברו במלוא המהירות, אבל ג'ף הארדי הופך את זה ליתרון עבורו והוא פשוט עומד שם. התוצאה היא שסטון קולד מחליק במים של המקלחות וכמעט שובר את המפרקת. ג'ף הארדי מרים את היריב שלו, לוקח אותו החוצה משם וניגש איתו ביחד לחניון המכוניות. ג'ף הארדי מכין את סטיב לתרגיל, אבל במקום לבצע את הסופלקס הרגיל, הוא מרים אותו באוויר ומנחית אותו פייס פירסט ישר אל משטח החנייה הקשה. ג'ף הארדי באותה שניה קם על רגליו, מטפס על מכונית ג'יפ גבוהה ואז מנתר עם סוונטון בומב ישר אל תוך הגוף של סטיב אוסטין. השופט מתחיל לספור את השניות 1.... 2..... 3..... 4..... 5..... 6..... 7..... 8...... 9.....אבל בסוף סטיב מצליח איכשהו לעמוד על רגליו. את ג'ף כל זה ממש לא מעניין, הוא לוקח גלגל רזרבה מאחד המטענים שבאיזור ומתחיל את היריב שלו בתוך זה. עכשיו סטיב אוסטין חסר אונים. הגלגל משמש כסוג של אזיקים והידיים שלו דבוקות לגוף שלו. ג'ף הארדי הולך לכמה שניות וכשהוא חוזר, הוא מטיח חלון שמשה עשוי מזכוכית ישר על הראש של סטון קולד סטיב אוסטין.

מייקל קול: "איזה כלב מכולב, הוא בכוונה רוצה להכניס את הטוען לאליפות לבית החולים".
    מייקל קול: "אני אומר לך, כשזכוכית פגעה בראש של הנחש הטקסני, זה כאב לי לראות את זה".

ג'ף הארדי משחרר את סטיב אוסטין מהגלגל ומוביל אותו בחזרה לזירה. כשהם מגיעים לשם, הוא מניח אותו על הזירה ואז מורה לשופט לספור 1.... 2..... 3..... 4..... 5..... 6..... 7..... 8...... 9..... ג'ף הארדי מתחיל להתייאש. הוא תופס את היריב שלו ומבצע עליו טוויסט אוף פיית', לאחר מכן הוא יוצא מהזירה, פושט את חולצתו וצועק "סוונטון", לבסוף הוא מזנק ונוחת על הזירה. סטיב אוסטין זז מהדרך. הקהל לא מאמין למראה עיניו. הפרשנים עומדים על הרגליים, השופט סופר לשני המתמודדים ובסופו של דבר, הנחש הטקסני מגיע אל רגליו. הוא מסתכל על הקהל, מעביר את המבט שלו לאלוף ואז מסתכל על הידיים שלו. סטיב מבין מה עליו לעשות. הוא ניגש אל ג'ף הארדי, בועט בו במרכז הגוף ואז מבצע עליו את הסטאנר. אבל הוא לא נותן לשופט לספור. סטיב אוסטין מרים שוב את ג'ף הארדי, מכין אותו לסופלקס ומרים אותו לפינת הזירה. כשהוא נמצא שם, הוא תופס את הראש של האלוף ומבצע עליו סטאנר מהחבל העליון. הפרשנים איבדו את כושר הביטוי, הקהל צועק "הולי שיט" ונראה שעוד שניה והראש של ג'ף הארדי יתגלגל ויתפרק משאר גופו. השופט שואל את סטיב אם הוא יכול לספור וסטיב מתיישב בעייפות על הזירה ואומר לו שכן. ואז ככה, ביחד עם ספירות הקהל, מתחיל השופט לספור לאלוף 1..... 2...... 3...... 4...... ג'ף לא זז .....5..... 6..... 7...... ג'ף מרים יד אחת לאוויר .....8......9.... ג'ף מתפתל .......10

סטיב אוסטין חוגג את הזכיה שלו. הוא ניגש לעמוד הזירה, מרים את ידיו ועושה אצבעות משולשות לכל עבר.
    הוא אומר לברמן למסור לו כמה בירות. האוהדים אומרים לו לא לשתות וסטון קולד מחייך במחשבה שמה כבר יכול לקרות לו.
    הוא פותח בירה אחת, פותח בירה שניה, אומר משהו כמו "אני הולך להיות אלוף AWL הבא" ואז לוגם בפה מלא את הבירה.

פתאום כמה מאבטחים נכנסים לאולם, הם צועדים לעבר סטון קולד סטיב אוסטין וכשהוא מסיים לשתות, הוא כופתים אותו באזיקים.
    סטיב שואל אותם מה קרה והם אומרים לו שברגע זה הוא מפוטר מAWL על סמך הפרת חוק שנקבע בבית הדין של בית המשפט.
    שוטר מגיע ומסביר לו את הזכויות שלו: "יש לך זכות לשמור על שתיקה. כל דבר שתאמר עלול לשמש ואף ישמש נגדך בבית המשפט."

התוכנית יורדת משידור.
    WTF ?
    מזה אומר לגביי O_O ?

משתמש מתחיל האוואטר של ROB VAN DAM
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    3
    נקודות
    40

השופט: "שקט בבית המשפט !!!"

"מקרה ג'ף הארדי נגד סטון קולד סטיב אוסטין, בבית המשפט העליון, בגין עידוד לשתייה חריפה ודרדור התרבות של ימינו לביבים חדשים יתחיל כעת. מה יש לך לומר בנדון ג'ף הארדי?"

ג'ף הארדי: "זה לא סוד שסטון קולד סטיב אוסטין הוא נזק לסביבה. אני לא יודע איך, אבל הבן אדם הזה משמש כמודל לחיקוי להמון אנשים. נערים ונערות אשר מסתכלים על מה שהוא עושה ומחקים אותו. זה די ברור שאורח החיים של סטיב אוסטין לא ראוי לחיקוי. הבן אדם נוהג ללא אלוהים, הוא שותה אלכוהול בלי הפסקה ואני רוצה להעביר חוק על מנת לשמור על הדור הבא שלנו. עלינו להציל את הילדים מהכופר הזה. עלינו להוציא את הבירה מחוץ לחוק". רחשים עולים בבית המשפט והשופט מחכה שהם ירגעו.

השופט: "אני הגעתי לפסיקה. לאחר מקרה האח הגדול שבו אנשים השתמשו בכוחם על מנת להעליט על דיירי האח הגדול כדורים פסיכיאטריים רק כדי להשביע את רצונם של צופי הריאליטי. ולאחר המקרה שבו הדור של היום חי במחשבה שמותר לו להשתמט מהצבא ועל ידי כך, לצפצף על המוסדות החשובים ביותר שהמדינה הזו קמה עליהם. אני אומר די. יש מקום ויש עת לכל דבר וכעת זו הזמן לשים לזה סוף. ואם כולנו נגרום להבדל הקטן שלנו, יכול מאוד להיות שההבדל הקטן הזה יהפך לשינוי אחד גדול. אני מסכים עם ג'ף הארדי ואני מוציא את הבירה מהחוק. במידה וסטון קולד ישתה אי פעם בירה, בין אם זה בפרומונים שלו, בקרבות, או בכל דבר אחר, הוא יפוטר מAWL לאלתר מבלי אפשרות לחזור".

ג'ף הארדי מחייך. הוא יודע שהוא החזיר לסטון קולד על שריפת הבית שלו.

חחחח לפי דעתי ג'ף הוא המתאבק שדירדר הכי הרבה ילדים בין הגיל 8-14
    כולם חיקו אותו (קפצו מהגג ושברו את הצוואר רוב הפעמיים זה נגמר במוות )
    נ.ב לא היה אפשרות אחראת לנקום בסטון זה ליגת היאבקות היה צריך להיות משהו אלים לא?
    נערך לאחרונה על ידי ROB VAN DAM; 10-03-2012 בשעה 18:35.

משתמש מתחיל האוואטר של ROB VAN DAM
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    3
    נקודות
    40

התוכנית יורדת משידור.
    סליחה על הדאבל אבל אני עדיין האלוף ?

שם פרטי
    משה
    לייקים
    521
    נקודות
    -131
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי ROB VAN DAM צפיה בהודעה
    חחחח לפי דעתי ג'ף הוא המתאבק שדירדר הכי הרבה ילדים בין הגיל 8-14
    כולם חיקו אותו (קפצו מהגג ושברו את הצוואר רוב הפעמיים זה נגמר במוות )
    עזוב אותי אחי מהמציאות דקה..
    פאקינג פיטרו אותי מהליגה XD אני צריך הסברים דחוף XD

משתמש מתקדם האוואטר של cristan
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    43
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    מחץ זה כוח ;)

ברירת מחדל אין\םפ,חייב לא הבנתי תסבירו?חחחח.

פרק ענק!!!!
    רנדי המניאק בגד בי אולי אני אהיה נגדו בקרב חחח,מתי קראד?מזל טוב לגולדברג וטריפל,נועם ודימה,ובכלל לכל מי שניצח,מקווה להיות בקרב טוב שבוע הבא וכמובן לנצח,אהבתי שבסוף לוקחים את אוסטין,שילמד לעמוד בחוקים!חחח פרק מצוין..ד"א עריכה:רנדי אורטון אני ינקום בך,ולא תוכל לראות את זה אפילו חמחועועמחועעעעעעעעעעע
    נערך לאחרונה על ידי cristan; 10-03-2012 בשעה 18:33. סיבה: סתם בא לי!לא,לו חחח.
    וואלה?גוגל?

שם פרטי
    משה
    לייקים
    521
    נקודות
    -131
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי ROB VAN DAM צפיה בהודעה
    סליחה על הדאבל אבל אני עדיין האלוף ?
    כן,זה לא היה קרב על האליפות.
    ציטוט נכתב במקור על ידי cristan צפיה בהודעה
    פרק ענק!!!!
    רנדי המניאק בגד בי אולי אני אהיה נגדו בקרב חחח,מתי קראד?מזל טוב לגולדברג וטריפל,נועם ודימה,ובכלל לכל מי שניצח,מקווה להיות בקרב טוב שבוע הבא וכמובן לנצח,אהבתי שבסוף לוקחים את אוסטין,שילמד לעמוד בחוקים!חחח פרק מצוין..
    מה שילמד לעמוד בחוקים זה כמו שאני יגיד למיז להפסיק להגיד AWESOME חח

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,428 | הודעות: 8,174,015 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect