|
|
שמח שמת את הפרסומת שלי בפרק אהבתי את הקטע שג'ף וסטון קולד בבית משפט הביא קצת מתח לתכנית החוק קצת מטומטם אבל נראה לי שזה הופך לסטוריליין יפה מאוד והקטע של הבירה והחלב הרג אותי מה שהכי אהבתי זה כמובן את ג'ון סימונס DAMN חחחח הקרב של כריסטיאן נגד סינה היה קרב טוב כל הכבוד לרוי על הסיקור הסגמנט של הקברן זה סגמנט שלו כמו תמיד האיש המת חוזר היה טוב עם היה אפשר למצוא לו גימיק אחר הקרב של הקברן נגד ברוס לי מצא חן בעיניי לקח לי שעות לסקר אותו זה היה מבאס אבל אהבתי את הקטע שהוספת את טריפל H לקרב מתפתח פיוד מעניין שמה והקרב שלי ושל טריפל נגד רנדי והמיז היה ברור כי ראיתי שרנדי והמיז רבו אחד עם השני אפילו בפרומואים אז לא הופתעתי אבל רוי כל הכבוד על הסיקור ונטע אין מה להגיד הבאת סיקור אחושרמוטה בME ממש אהבתי את מסקרת רק כמו שאת יודעת חחחXD בסך הכל פרק 8/10 השתי נקודות החסרות זה אומר שהפרק לא טוב זה פשוט הדברים שהיו צפויים לי וואו שבוע הבא אני ורוי צריכים לעלות פרק כזה טוב יש עבודה חחחXD
לכל מי ששואל את עצמו למה סטון קולד פוטר מהליגה, אז נמאס לי מהשטויות שמשה עושה פה והחלטתי להעיף אותו מהליגה שלי.
זו הליגה שלי ואתה לא תעשה את מה שבא לך, ברור? כל היום הוא מציק לי: "תני לי אליפות, תני לי אליפות". אני אתן לך בעיטה !!!
אל תגיבו למשה. שלחתי מסר לפקח והוא אמור לתת לו באן בקרוב.
אף אחד לא יכול לעשות את מה שאני עשיתי פה.
רק שבוע שעבר המנהל של אטרף שלח לי תגובה איזו עבודה נהדרת אני עושה.
הוא רוצה למנות אותי למנהלת מדור ומה אז תעשה? תבכה לאמא? פחחח
הוא לא עשה משהו שאסור לעשות לכן אין צדק להעיף אותו..אלא עם הוא מסכים..
וואלה?גוגל?
חמוד, אני הבאתי לקריסות של ליגות עוד לפני שנגמלת מחיתולים.
אני יכולה לארגן פה עריקה, לפתוח ליגה מתחרה ושהמקום הזה יהיה שומם !