נכתב במקור על ידי
rodney1
טוב טוב, יש גבול לכמה שאני מסוגל לספוג ולהקשיב ולא להגיב, הגעת לי עד כאן.
חלק מהדברים האלה, נועדו לחשל אותך בתור בן אדם. תאמין או לא תאמין, אין לך שום זכות בעולם להגיד שאני לא צודק, כי אתה לא עברת את זה בעצמך.
אז אתה תקשיב לי פעם אחת ולתמיד:
אותי אישית, במהלך האימון מתקדם, העירו אותי יחד עם כל המחלקה שלי באמצע הלילה (סביבות 2-3 בלילה) לעלות על ציוד (מדים, ווסט, נשק, קסדה וכל החרא) ואז פשוט באמצע החורף, להתחיל לזחול בתוך שלוליות. תרצה או לא תרצה, דבר כזה הוא דבר שמחשל אותך. כי כמה שקר לך וכמה שאתה לא רוצה לקפוץ לתוך שלולית באותו הרגע, זה דבר שאתה תצטרך לעשות בתור לוחם במלחמה. כי שיש לך מבצע או יזומה או מערב לעבור במהלך השירות שלך, ואתה לבוש טוב ויבש, ואתה פתאום נקלע למערב פעיל ואתה חייב לקפוץ לתוך שיח או שלולית בגובה של 30 סנטים, אתה עושה את זה. למה? כי ככה לימדו אותך, וזה מה שמחשל אותך.
אני לא אומר שלתת לחייל לשתות 10 ליטר מים בשעה בתור עונש, זה דבר טוב. אני אומר שלהמון דברים בצבא שנראים לך מונפצים ולא נכונים, יש להם מטרה.
אתה בחיים שלך לא עברת טירונות או אימון מתקדם בעצמך, לא מעניין אותי מהחברים שלך שסיפרו לך מה שסיפרו לך. אתה בעצמך עם הרגשות שלך ועם המח שלך, לא עברת בעצמך את מה שלוחם בהכשרה שלו עבר. אז אתה יכול להגיד את הדברים האלה שאתה אומר? על בסיס מה אתה אומר את זה? לא הרגשת את זה בחיים.
יש המון ג'ובניקים היום שמתחיל טיפה לרדת גשם עלייהם הם מתחילים לבכות ולרוץ אל מתחת לגג של תחנה אוטובוס כמו קוקסינלים, ויש לוחמים שעברו דברים "קצת" יותר קשים מגשם מסכן, אז לא מזיז להם תזין להרטב קצת, ואז בא פתאום בן אדם כמוך ואומר "מה הוא משחק אותה לא מפחד מהגשם הסרמטוט הזה?" אז אני אומר לך, אתה טועה. יש דברים שלא עברת על בשרך, אז תמענה מלהגיד דברים שאין לך עבר בקשר אלייהם.
ד"א- בקשר לפיוז הקצר..כמוני כמוך.