קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] זה יפריע לכם אם השרת הוא על V62 (אני יודע שזה לא קשור, אבל זה לא ספאם!)
    על ידי CruzerBlade בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-06-2011, 17:29
  2. אני יודע שזה לא קשור אבל בבקשה כנסו
    על ידי -David- בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-11-2006, 13:09
  3. אני יודע שזה לא קשור לפה אבל אני חייב
    על ידי TaMiR בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 02-07-2006, 07:52
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-03-2006, 20:42
  5. אני יודע שזה לא קשור אבל זה חשוב לי :)
    על ידי FuckTheSystem בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-12-2005, 11:52
+ תגובה לנושא
עמוד 10 מתוך 10 << ראשון ... 8910
מציג תוצאות 136 עד 148 מתוך 148

OT: אני יודע שזה לא קשור, אבל לא יכולתי להתעלם, דיון צבא. - עמוד 10

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ress צפיה בהודעה
    וואלה מגעיל אותי אנשים שהיחס שלהם לבני אדם משתנה כשאתה מגלה שהם לא עשו צבא
    מי אתה שתגיד לי מה לעשות בסופו של דבר זה החיים של ואני יחליט מה טוב בשבילי.
    וואלה נכון לא עשיתי צבא כי הגעתי להחלטה שהמסגרת הזאת לא מתאימה לי ולא תקדם אותי או את הקריירה שלי ורק תפגע בי ותגזול 3 שנים יקרות מאוד מחיי.
    ותאמין לי שאני תורם מספיק למדינה ובעיקר לאוכלוסייה יותר מכל חייל שאתה מכיר ויכול להיות שאתה אחד מהאנשים הרבים שאני משפיע על חייהם לטובה בצורה ישירה או עקיפה.
    תקרא את ה-9 עמודים פה ותקבל תשובה לכל מה שאתה רוצה. העניין הוא שיש חוק בארץ, וזה שלא קיבלת פתור(אני מניח?) ופשוט החלטת שלא בזין שלך, עברת עליו.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching

דבר ראשון לא עברתי על שום חוק אני ספורטאי מצטיין,
    דבר שני לא שאלתי שום שאלה רק הבעתי את דעתי.
    אבל בכל זאת אני יקרא כי מעניינות אותי הדעות שלכם בנושא

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ואתם עברתם על החוקים בעצמכם מה אתם משחקים אותה פאקינג צדיקים?

אני חותך תזין אם אתם לא שותים במקומות ציבוריים או לא חוצים באדום או נוסעים שיכורים מדי פעם או הולכים עם סכין או דוקרן בכיס או מנסים לקנות אלכוהול אחרי 11 בלילה או מנסים לקנות אלכוהול וסיגריות כשאין לכם 18 או שלא הפלתם באנגים או שלא הלכתם מכות ואישפזתם מישו או שלא גנבתם משהו שהייתם ילדים
    כפרות זה אותם עבירות על אותם חוקים!! חוקים שכל אחד מפה עבר על אחד מהם לפחות פעם אחת ואין הבדל אין!! זה שאתם בוחרים איזה חוקים לכופף ואיזה לא לא הופך אתכם לצודקים וזאת הטענה הכי צבועה של האנושות בכל הזמנים כל אחד קובע לי מה חשוב ומה לא

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    בעבודה יש לבוס שלך סמכות (ולא סמכות בשקל תשעים כמו בצבא). ולרוב נסיון באותה עבודה ולא כי הוא עשה קורס מסכן של כמה חודשים ולרוב לא יבקשו ממך שמה לעשות דברים הזויים כמו "לשתות 10 ליטר מים" או "לרוץ במדבר עם מעיל בקיץ" מה שבצבא מאוד מקובל. הדבר הכי גרוע שיקרה זה שתקבל משמרת לסופש או משו, במקרה כזה פשוט מבקשים ממישו שיעבוד במקומך ואתה תעבוד במקומו ביום אחר. וגם זה לא קורה תמיד.

אין מה להשוות בין מקום שמדברים אליך כאילו אתה זונה לבין מקום עבודה שפוי שמכבד אותך ומדבר אליך כמו לבנאדם (אלא אם כן אתה מתעסק דברים לא חוקיים ככה שזה חלק מהעניין לקבל כאפות)..שהמקום עבודה סתם גרוע ולא חסר כאלה.

אם לא הקשבתי למפקד ולא הסכמתי לעשות תפקודה המפגרת שהוא המציא כי משעמם לו ואף אחת לא נותנת לו והוא מוציא עלי תעצבים אין לו זכות להשאיר אותי שבת. זה דבר שדורש סכין בגרון. וזה קורה פול פעמים בצבא.
    או שאם אתה חולה 39 חום ומבקשים ממך עוד לשמור ביום הזה..זה לא חוצפה?

בתיכון הייתי אותו הדבר.
    טוב טוב, יש גבול לכמה שאני מסוגל לספוג ולהקשיב ולא להגיב, הגעת לי עד כאן.
    חלק מהדברים האלה, נועדו לחשל אותך בתור בן אדם. תאמין או לא תאמין, אין לך שום זכות בעולם להגיד שאני לא צודק, כי אתה לא עברת את זה בעצמך.
    אז אתה תקשיב לי פעם אחת ולתמיד:
    אותי אישית, במהלך האימון מתקדם, העירו אותי יחד עם כל המחלקה שלי באמצע הלילה (סביבות 2-3 בלילה) לעלות על ציוד (מדים, ווסט, נשק, קסדה וכל החרא) ואז פשוט באמצע החורף, להתחיל לזחול בתוך שלוליות. תרצה או לא תרצה, דבר כזה הוא דבר שמחשל אותך. כי כמה שקר לך וכמה שאתה לא רוצה לקפוץ לתוך שלולית באותו הרגע, זה דבר שאתה תצטרך לעשות בתור לוחם במלחמה. כי שיש לך מבצע או יזומה או מערב לעבור במהלך השירות שלך, ואתה לבוש טוב ויבש, ואתה פתאום נקלע למערב פעיל ואתה חייב לקפוץ לתוך שיח או שלולית בגובה של 30 סנטים, אתה עושה את זה. למה? כי ככה לימדו אותך, וזה מה שמחשל אותך.

אני לא אומר שלתת לחייל לשתות 10 ליטר מים בשעה בתור עונש, זה דבר טוב. אני אומר שלהמון דברים בצבא שנראים לך מונפצים ולא נכונים, יש להם מטרה.
    אתה בחיים שלך לא עברת טירונות או אימון מתקדם בעצמך, לא מעניין אותי מהחברים שלך שסיפרו לך מה שסיפרו לך. אתה בעצמך עם הרגשות שלך ועם המח שלך, לא עברת בעצמך את מה שלוחם בהכשרה שלו עבר. אז אתה יכול להגיד את הדברים האלה שאתה אומר? על בסיס מה אתה אומר את זה? לא הרגשת את זה בחיים.

יש המון ג'ובניקים היום שמתחיל טיפה לרדת גשם עלייהם הם מתחילים לבכות ולרוץ אל מתחת לגג של תחנה אוטובוס כמו קוקסינלים, ויש לוחמים שעברו דברים "קצת" יותר קשים מגשם מסכן, אז לא מזיז להם תזין להרטב קצת, ואז בא פתאום בן אדם כמוך ואומר "מה הוא משחק אותה לא מפחד מהגשם הסרמטוט הזה?" אז אני אומר לך, אתה טועה. יש דברים שלא עברת על בשרך, אז תמענה מלהגיד דברים שאין לך עבר בקשר אלייהם.

ד"א- בקשר לפיוז הקצר..כמוני כמוך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ואתם עברתם על החוקים בעצמכם מה אתם משחקים אותה פאקינג צדיקים?

אני חותך תזין אם אתם לא שותים במקומות ציבוריים או לא חוצים באדום או נוסעים שיכורים מדי פעם או הולכים עם סכין או דוקרן בכיס או מנסים לקנות אלכוהול אחרי 11 בלילה או מנסים לקנות אלכוהול וסיגריות כשאין לכם 18 או שלא הפלתם באנגים או שלא הלכתם מכות ואישפזתם מישו או שלא גנבתם משהו שהייתם ילדים
    כפרות זה אותם עבירות על אותם חוקים!! חוקים שכל אחד מפה עבר על אחד מהם לפחות פעם אחת ואין הבדל אין!! זה שאתם בוחרים איזה חוקים לכופף ואיזה לא לא הופך אתכם לצודקים וזאת הטענה הכי צבועה של האנושות בכל הזמנים כל אחד קובע לי מה חשוב ומה לא
    אז צא על כל מי שעבר על אחד החוקים האלה. ההבדל הוא שנושא הגיוס זה עניין מאוד מאוד רגיש בישראל, קצת יותר מעישון סיגריות.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    טוב טוב, יש גבול לכמה שאני מסוגל לספוג ולהקשיב ולא להגיב, הגעת לי עד כאן.
    חלק מהדברים האלה, נועדו לחשל אותך בתור בן אדם. תאמין או לא תאמין, אין לך שום זכות בעולם להגיד שאני לא צודק, כי אתה לא עברת את זה בעצמך.
    אז אתה תקשיב לי פעם אחת ולתמיד:
    אותי אישית, במהלך האימון מתקדם, העירו אותי יחד עם כל המחלקה שלי באמצע הלילה (סביבות 2-3 בלילה) לעלות על ציוד (מדים, ווסט, נשק, קסדה וכל החרא) ואז פשוט באמצע החורף, להתחיל לזחול בתוך שלוליות. תרצה או לא תרצה, דבר כזה הוא דבר שמחשל אותך. כי כמה שקר לך וכמה שאתה לא רוצה לקפוץ לתוך שלולית באותו הרגע, זה דבר שאתה תצטרך לעשות בתור לוחם במלחמה. כי שיש לך מבצע או יזומה או מערב לעבור במהלך השירות שלך, ואתה לבוש טוב ויבש, ואתה פתאום נקלע למערב פעיל ואתה חייב לקפוץ לתוך שיח או שלולית בגובה של 30 סנטים, אתה עושה את זה. למה? כי ככה לימדו אותך, וזה מה שמחשל אותך.

אני לא אומר שלתת לחייל לשתות 10 ליטר מים בשעה בתור עונש, זה דבר טוב. אני אומר שלהמון דברים בצבא שנראים לך מונפצים ולא נכונים, יש להם מטרה.
    אתה בחיים שלך לא עברת טירונות או אימון מתקדם בעצמך, לא מעניין אותי מהחברים שלך שסיפרו לך מה שסיפרו לך. אתה בעצמך עם הרגשות שלך ועם המח שלך, לא עברת בעצמך את מה שלוחם בהכשרה שלו עבר. אז אתה יכול להגיד את הדברים האלה שאתה אומר? על בסיס מה אתה אומר את זה? לא הרגשת את זה בחיים.

יש המון ג'ובניקים היום שמתחיל טיפה לרדת גשם עלייהם הם מתחילים לבכות ולרוץ אל מתחת לגג של תחנה אוטובוס כמו קוקסינלים, ויש לוחמים שעברו דברים "קצת" יותר קשים מגשם מסכן, אז לא מזיז להם תזין להרטב קצת, ואז בא פתאום בן אדם כמוך ואומר "מה הוא משחק אותה לא מפחד מהגשם הסרמטוט הזה?" אז אני אומר לך, אתה טועה. יש דברים שלא עברת על בשרך, אז תמענה מלהגיד דברים שאין לך עבר בקשר אלייהם.

ד"א- בקשר לפיוז הקצר..כמוני כמוך.
    איך מה שאמרת סותר את מה שאמרתי?

מה שעשו לכם דווקא נשמע הגיוני, להיות חייל קרבי זה לא לאכול בורקסים בקריה ולהשמין.
    וחוצמזה, יש מטרה מאחורי המעשה הזה. זה בעצם להכין אותך ואת הפלוגה שלך למלחמה. ועם כמה שאני לא נשמע כזה, אם אפילו אני הייתי מתגייס לשירות קרבי הייתי בכיף זורם עם הפקודה הזאת (לא אומר שזה יהיה לי קל או משו אבל עדיין)

אבל מכאן ועד לדברים לא הגיוניים כמו שציינתי..

PERSEE - רגיש בשבילך. ואם הבן שלי מת מדקירה במועדון והבת שלי נכנסה לכלא כי היא בטעות נכנסה בהולך רגל מפגר שחצה באור אדום?
    זה הופך את העבירות האלה לפחות חמורות וזה הופך את הנושאים האלה לפחות "רגישים"?

חלאס לכופף תחוקים לפי הרצונות שלכם באלוהים שזה פתטי...לא שאני צדיק בסדום אבל לפחות אני לא משתמש ב"חוק" בתור תירוץ למשהו

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

איך מה שאמרת סותר את מה שאמרתי?

מה שעשו לכם דווקא נשמע הגיוני, להיות חייל קרבי זה לא לאכול בורקסים בקריה ולהשמין.
    וחוצמזה, יש מטרה מאחורי המעשה הזה. זה בעצם להכין אותך ואת הפלוגה שלך למלחמה. ועם כמה שאני לא נשמע כזה, אם אפילו אני הייתי מתגייס לשירות קרבי הייתי בכיף זורם עם הפקודה הזאת (לא אומר שזה יהיה לי קל או משו אבל עדיין)

אבל מכאן ועד לדברים לא הגיוניים כמו שציינתי..

PERSEE - רגיש בשבילך. ואם הבן שלי מת מדקירה במועדון והבת שלי נכנסה לכלא כי היא בטעות נכנסה בהולך רגל מפגר שחצה באור אדום?
    זה הופך את העבירות האלה לפחות חמורות וזה הופך את הנושאים האלה לפחות "רגישים"?

חלאס לכופף תחוקים לפי הרצונות שלכם באלוהים שזה פתטי...לא שאני צדיק בסדום אבל לפחות אני לא משתמש ב"חוק" בתור תירוץ למשהו
    תפתח דיון חדש על חוקים אחרים אם אתה רוצה. האשכול הזה מדבר על גיוס. לדעת רוב האנשים זה כן רגיש כמו שאמרתי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

אני שנה בצבא ו-3 שנים זה הרבה הרבה מדי!
    בעזרת ה' עוד כמה חודשים אני עובר לתפקיד 9-5 או שאני עוזב את הצבא סופית

משתמש מתחיל
    לייקים
    13
    נקודות
    0

אני מתגייס רק בגלל שזה ייתן לי תרומה לאופי, לבגרות, לשכל, ויעצים אותי..

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי blancos צפיה בהודעה
    מזל שהצבא עדיין מחזיק בסטיגמה הזאת, אחרת לא היה צבא..

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי blancos צפיה בהודעה
    כל הקרביים שאני מכיר זה ילדות קטנות וטיפשות.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    כל הקרביים שאני מכיר זה ילדות קטנות וטיפשות.
    אם קרביים זה ילדות קטנות וטיפשות, אז ג'ובניקים זה זונות בנות 5 עם שכל של ציפור?
    וואלה..שמחתי לשמוע.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אם קרביים זה ילדות קטנות וטיפשות, אז ג'ובניקים זה זונות בנות 5 עם שכל של ציפור?
    וואלה..שמחתי לשמוע.
    כן. אלא אם הצלחת לשפר את הLMS שלך בזמן הג'וב, כמובן. אחרת, קבל תיקון: הג'ובניק הוא זונה בת 3 עם שכל של ציפור דרוסה.

+ תגובה לנושא
עמוד 10 מתוך 10 << ראשון ... 8910

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,745 | הודעות: 8,201,338 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect