קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. העולם עדיין זוכר?
    על ידי Ravid בפורום דיבורים
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 05-08-2011, 17:48
  2. מלחמת העולם הראשונה....
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 18:00
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 22:23
  4. מה המצב?
    על ידי FeaRDesign בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 17:40
  5. מה המצב בנים?? אני חדשה+תמונות
    על ידי SeXyGiRl*:.l*:. בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 19:10
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 69

המצב של העולם - עמוד 3

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

הכל יתאזן בסופו של דבר,עני בחיים האלו אבל עשיר בחיים הבאים,מכוער עכשיו אבל יהיה יפה בחיים הבאים.הטבע הוגן ותמיד היה,זה אתם שלא יכולים לראות את זה.אתם אלו שלא יכולים לקבל את החיים שלהם כמו שהם.כשאתה יודע את האמת,אתה בשביל כולם וכולם בשבילך.כשאתה לא יודע את האמת,אתה בשביל עצמך...
    ובנוגע להיטלר ולשאר הרוצחים,טוב נו מה יש לי להגיד,הם לפחות אמיתיים לטבע שלהם...שזה אגב עדיף מאשר לחיות באשליות.אבל כמובן שזה לא עדיף מלדעת את האמת ולחיות אותה.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    הכל יתאזן בסופו של דבר,עני בחיים האלו אבל עשיר בחיים הבאים,מכוער עכשיו אבל יהיה יפה בחיים הבאים.הטבע הוגן ותמיד היה,זה אתם שלא יכולים לראות את זה.אתם אלו שלא יכולים לקבל את החיים שלהם כמו שהם.כשאתה יודע את האמת,אתה בשביל כולם וכולם בשבילך.כשאתה לא יודע את האמת,אתה בשביל עצמך...
    ובנוגע להיטלר ולשאר הרוצחים,טוב נו מה יש לי להגיד,הם לפחות אמיתיים לטבע שלהם...שזה אגב עדיף מאשר לחיות באשליות.אבל כמובן שזה לא עדיף מלדעת את האמת ולחיות אותה.
    אתה דתי?

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    עריכה בהמשך לתגובה:
    היטלר בהחלט לא סחף את כול האנשים אחריו ,הוא פשוט הרג את כול מי שהתנגד למשטר שלו ויש הבדל גדול בין לסחוף
    ללהרוג. אני מציע שתלמד קצת היסטוריה זה לא יזיק לך!

באותה מידה אפשר להגיד את זה על סדאם חוסין ,חומנאי (אירן) ,אוסמה בן לאדן או כול פסיכופט אחר.
    תלמד קצת היסטוריה ותראה שלכול הפסיכופטים יש סיפור דומה הם נצלו את המצב הגרוע במדינתם כדי לשלוט במדינה.
    זה לא יחודי להיטלר ובטח שלא לפסיכופט הבא שיעלה אחריו.
    שמע, עד 1942 זה מה שהיטלר עשה:
    לקח מדינה בקרשים, אבל ממש בקרשים, עם אחוזי הבטלה מטורפים, והפך אותה לאימפריה אירופאית, מעצמה כלכלית וצבאית הכי חזקה שהייתה באותה תקופה, ואם הוא לא היה ממשיך את ההתקפה ברוסיה הוא כניראה גם היה נשאר ככה.
    הוא ידע לראות את המפה הפוליטית בצורה מבריקה (הכל עד שהוא התחרפן לגמריי בסביבות 42). ידע איך לדבר, לנאום, לשכנע את ההמון, ושחק עם שאר הפוליטיקאים.

בקשר לשאר, הם גם גאונים, אבל הרבה פחות מהיטלר. הוא קבע סידרי עולם. הוא שינה את הצורה שבה אנחנו מסתכלים על העולם עד היום, הוא עשה דברים שאף אחד לא הצליח לעשות קודם וכניראה גם לא יעשה אחריו. חומייני וסדאם חוסיין לא מגיעים לקרסוליים של מה שהוא עשה. אם הם יצליחו להגיע, אז וואלה, גם הם גאונים.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    האם אתה מדבר על משהו בסגנון מדינות סקנדינביה? לזה הכוונה יכול להיות?

כי אני לא רואה דרך שדבר כזה יקרה כאן. זה לא הגיוני.
    תקן אותי אם אני טועה.

והבעיה שאתה ושאר האנשים מסתכלים על הכל בתור מבט של "עני". לאדע למה. מי שלא מביט על התמונה מתוך נקודת הנחה של עשיר כנראה לעולם לא יהיה כזה ולא רואה את עצמו בתור כזה. מה עם מבט של עשיר? מה הוא לא בן אדם? למה אף אחד לא מתחשב בהם?
    לקחת מעשירים אפילו אגורה שלא מתוך רצונם ולתת לעניים זה פשע חמור יותר מלקחת לעניים ולתת לעשירים.

תחשוב על זה ככה. תנסה לדמיין את זה.
    אתה עשיר. אחרי שנים או עשרות שנים של גהנום עלי האדמות והשפלות לא מהעולם הזה, אתה כרגע הדבר הכי קרוב שיש לאלוהים בצלם אנוש - אין לך גבולות והגבלות כמעט בשומדבר.
    פתאום במדינה שלך צומח משטר שלוקח ממך כסף ומחלק אותו לכל מיני כלומניקים. שלא עברו חצי ממה שעברת. אבל הם טפילים שמוצצים לך את הכסף. לא תכעס? אני מניאק אם לא. ולא בגלל שזה יעשה אותך "עני". אלא בתור סמליות. זה מגעיל...פשוט מגעיל.

מילא לתרום מהרצון שלך לעזור לאחר...מילא אני מבין. אבל ככה בכוח? זה פשע מתועב.
    העשירים לוקחים כל כך הרבה מהעניים כל הזמן ואף אחד לא אומר על זה כלום. כל העלמות המס, השחיתויות, כל הפוליטיקאים שמשוחדים ומה לא.....לעשירים יש את הכוח להחליק את זה מאחוריי הגב של ההמון ולגרום לזה להעלם לאט לאט. לעניים אין את הכוח הזה.

שמע, תמיד כשיש מהפכה צד אחד נדפק, אבל כשמסתכלים על מהפכות צריך להסתכל על התמונה הכוללת. אם יש 20% שמרוויחים 80% מהכסף במדינה, אז אולי שווה קצת לדפוק את ה20% האלה לטובת ה80% האחרים. תמיד מישהו יוצא מפסיד ומישהו יוצא מנצח במהפכה. החוכמה היא איך אתה גורם לרוב להיות איתך. זה כל הרעיון של דמוקרטיה. לא כך?

ותעשה לי טובה, מה זה להתחשב בעשירים? אוי, אז הוא יבכה רק במטוס הפרטי שלו ולא ביכתה הענקית שהוא רצה לקנות. ממש מסכן נכון? ממש כואב לי הלב על האבידה שלו. כואב לי שקיץ שמגיע עוד מעט הוא לא יוכל להרשות לעצמו לטוס להוואי במטוס פרטי ויצטרך לטוס רק במחלקה ראשונה. באמת מסכן! זה נכון שזה יפגע בהם, אבל זה יפגע בצורה באמת משמעותית באחוז מאוד קטן של האוכלוסיה, שגם ככה ירד לרמת חיים מאוד מאוד גבוהה.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

אתה מוכן לספר מה התוכנית המדהימה שלך להפוך למולטימליונר ששולט בכל העולם? סתם מתוך סקרנות... כי עד עכשיו אתה רק מבלבל בשכל על ה"תוכנית" שלך ועל ה"כישרון" המיסתורי שלך ועל ה"גן עד העתידי" שלך. וחוץ מזה, שום דבר.. אז אולי טיילר הגאון יספר את התוכנית הגאונית שלו?

אני חושב לעצמי.. איזה כישרון יש לך שאתה לא תוכל לממש אותו בישראל. זמר? מלחין? שחקן פוטבול? שחקן? צייר? אז כמו שאתה אומר תפסיק לברבר מסביב ודבר תכלס. מה הכישרון שלך ומה התוכנית המדהימה שלך?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ושוב אתה חושב על העשיר בתור מישהו אחר שהוא לא אתה. כלומר, אתה לא מדמיין את עצמך בתור עשיר ואיך אתה היית מרגיש אם "לא היית יכול לטוס במטוס פרטי אלא במחלקה ראשונה".
    תדמיין את עצמך כחלק מה20% האלה...אתה באמת חושב זהה?

כובע 565 עד עכשיו עשיתי יותר כסף ממה שאבא שלכם עשה בכל החיים אז בבקשה שוש.
    אם אני אומר שיש לי תוכנית אני יודע על מה אני מדבר. אם בישראל הצלחתי לעשות סכום כה נאה..
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 13-04-2012 בשעה 00:28.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אתה דתי?
    אני לא אטאיסט,לא בדוהי,לא דתי.אני מאמין במה שישו אמר,לא בישו עצמו.כי אני יכול לראות את האמת במה שהוא אמר,מה שהרבה דתות לא יכולות לראות.בעיקרון אני מאמין ב אמת ובחיים.

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ושוב אתה חושב על העשיר בתור מישהו אחר שהוא לא אתה. כלומר, אתה לא מדמיין את עצמך בתור עשיר ואיך אתה היית מרגיש אם "לא היית יכול לטוס במטוס פרטי אלא במחלקה ראשונה".
    תדמיין את עצמך כחלק מה20% האלה...אתה באמת חושב זהה?

כובע 565 עד עכשיו עשיתי יותר כסף ממה שאבא שלכם עשה בכל החיים אז בבקשה שוש.
    אם אני אומר שיש לי תוכנית אני יודע על מה אני מדבר. אם בישראל הצלחתי לעשות סכום כה נאה..
    אני מנסה להיות כמה שיותר כנה, ואת האמת קשה לי לענות על זה. כי מצד אחד עכשיו אני חי במעמד ביניים, וזה ברור שאני מעדיף שינוי כמו מה שרשמתי, וכרגע זה חלק מתפיסת הועלם שלי. אם אני באמת יתעשר כל כך בחיים, אז כניראה שגם התפיסות שלי ישתנו קצת. אני לא מאמין שאני יהפוך לקפיטליסט מוחלט, ובכל זאת תישאר בי מעט סוצייליסטיות. אני לא חושב שזה יהיה כזה קיצוני כמו מה שאני רושם פה, אבל יכול מאוד להיות שזה בכל מיקרה יהיה יותר סוצייליסטי ממה שיש עכשיו.
    בגלל שהגעתי ממקור שהוא לא העשירון העליון, אם אני אגיע לשם אני מניח שאזכור מאיפה הגעתי, והייתי רוצה לתת ליותר אנשים הזדמנות לעשות את מה שאני עשיתי, או פשוט לתת ליותר אנשים איכות חיים מעט גבוהה יותר ויכול להיות שאני כן יהיה בעד זה.

שורה תחתונה זה הכל בגדר השערות. זה ברור שאני אהיה פחות סוצייליסטי כי בכל זאת התחת שלי חשוב לי, אבל הייתי מקבל משטר שכזה. כמו שאם אתה מעשן והעבירו חוק שאסור לעשן בפאבים אתה מתמודד עם זה, ככה גם אני יתמודד עם המצב הקיים.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

אבל הוא עלה לשלטון בצורה דמוקרטית. העם בחר בו כי הוא נתן בו תקווה. וכאן הגאונות שלו נמצאת. לא מתי שהיה לו כבר כוח להרוג את מי שמתנגד לו.
    בדיוק וכך גם כול פסיכופט שהיה לפניו ואחריו. זה לא היה יחודי להיטלר.

ו
    לעבוד קשה זה לא מה שאתה חושב שזה. עשירים לא עובדים. לפחות לא בשלב היותר מאוחר של החיים.
    הכסף שייך לי. ככה העולם עובד. וזה לא שטרות שצברתי במשך החיים אלא הכנסות גדולות מאוד שנכנסות לי קבוע. זה לא שהייתי איזה עני שחוסך לקנות דירה. אני מדבר על עשיר עשיר. לאף אחד אין זכות לגעת לי בכסף. ובטח שלא להחליט מה לעשות איתו. זה פשע ועבירה על החוק.
    ואני רוצה לראות איזו "מחאת אוהלים" עלק שתבטל לי את הדולר או את היורו. חחח זה הולך להיות משעשע. "אם" ו"אם" ו"אם...
    אני יודע בדיוק איך עשירים עושים את הכסף שלהם זה לא קסם זה פשוט מערכת כלכלית שפועלת בשיטה שהשטן בעצמו לא יכל לחשוב על משהו יותר טוב. המערכת הכלכלית בנויה על הבורות הפיננסית של האנשים אחרת אני לא רואה איך אנשים יכולים להשלים אם המצב הזה. אני לא יכנס למה לא בסדר במערכת הפיננסית שלנו כי צריך ספר שלם אבל תאמין לי ,אני יודע בדיוק למה ואיך.

בואו תלמד איתי קצת היסטוריה אני בטוח שזה לא יזיק לך! אולי הידע זה ישרת אותך במדינה שאתה הולך אליה
    בשנת 1933 ארה"ב החרימה את כול הזהב ברשות אזרחיה אבל היו לרוזוולט שתי בעיות עיקריות
    1. הסנאט (הרשות המחוקקת)
    2. החוקה האמריקאית אוסרת על לקיחת חפצים מ האזרחים

את הבעיה הראשונה רוזוולט פתר מהר הוא הכריז על מצב חירום במדינה ובכך ביטל את הרשות המחוקקת ויכל להעביר חוקים כרצונו
    הבעיה השניה הייתה קצת יותר סבוכה החוקה האמריקאית כמו שאמרנו אוסרת על לקיחת חפצים מן אזרחיה לכן בפקודה מיוחדת
    רוזוולט הכריז על כול אזרחי ארצות הברית כאויבים של המדינה ובכך נלקח מכול אזרחי המדינה הזהב שנמצא ברשותם.
    דרך אגב תמסור דרישת שלום לחברך אובמה לאחרונה הוא העביר כמה חוקים שמזכירים את הימים ההם.

במדינת ישראל המצב אפילו עוד יותר גרוע ,במדינת ישראל אין צורך אפילו להכריז על מצב חירום מספיק להפעיל את סעיף 36.6
    בחוק בנק ישראל שמעניק לבנק ישראל לעשות כול פעולה שתראה לו כנכונה ללא צורך לקבל אישור מנשיא בית המשפט או מראש ממשלה.

נ.ב
    הייתי מתייחס כאן לעוד תגובות אבל אני פשוט לא עומד בשרשור של התגובות.
    ואין לי רצון להעביר ככה את כול הלילה
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 13-04-2012 בשעה 00:48.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

היטלר היה גאון ומי שאומר אחרת לא מבין מהי גאונות.
    יש שני סוגי גאונים:
    1-אנשים כמו ניוטון, סטיבן ווזניאק וכו.. אנשים שבאמת יש להם כישרון וידע יוצא דופן, כמה כאלה יש? אני לא יודע.
    2-אנשים כמו היטלר, סטיב גובס וכו.. כלומר אנשים שיש להם מציאות כל כך חזקה כי ככה הם חונכו וככה הם גדלו.
    שהם בעצם האנשי מכירות של קטגוריה אחת, הם גם הרבה פעמים מבינים ויש להם ידע אבל יש להם פשוט קסם אישי ויודעים לעוות את המציאות.
    דרך אגב הסוג השני עושה הרבה יותר כסף קחו לדוגמא את סטיבן ווזניאק וסטיב גובס שפתחו את אפל, מי עשה יותר כסף? ברור לכולם.
    מי בתכלס עשה את רוב העבודה? גם ברור לכולם.(למי שלא יודע אז ווזניאק)
    קיצר זה נכון יש אנשים שצריכים ליהיות מ"מעמד נמוך יותר". אם הייתם שואלים את ווזניאק למה הוא לא הפך לראש החברה או דברים כאלה זה רק בגלל שהוא ראה את עצמו בתור מהנדס שמפתח דברים ולא רצה ליהיות מעבר, הנה מישהו שאומר לכם אני רוצה ליהיות פחות, כי הוא באמת נהנה מזה, לא כמו כל העניים לפחות שמשלימים עם המצב העגום שלהם או בוכים למדינה, ווזניאק הבין לאן הוא שייך ונהנה מזה.
    אם רוצים שינוי צריך לעשות משהו ולא לשבת באוהל ולאכול סושי.
    דרך אגב לגובס היה 7 מיליארד ולווזניאק 100 מיליון רק שתבינו את ההבדלים.
    בלי גובס לווזניאק היה דיי קרוב למעמד הביניים, תבינו הוא רצה להביא את כל מה שהוא עשה בחינם לאנשים.
    כן זה נחמד חינם והכל אם כולם היו באמת משקיעים אבל זה לא קורה וגם לא יקרה.
    תמיד יהיה את הטפילים שלא עושים כלום ומבקשים דברים ולהם באמת לא מגיע כלום.
    מי שמשקיע אני לא רואה סיבה שלא יהיה לו כסף אפילו אם הוא שואף לבינוניות כמו ווזניאק אבל בשביל זה באמת צריך לאהוב להשקיע ולא לעשות את זה בשביל לסגור את החודש.

בקשר ל5656565 בשביל להרוויח כסף לא צריך כשרון כמו שאתה חושב שצריך, צריך אופי מסויים.

aaaaaa סבבה בורות פיננסית, היום לכל בנאדם יש מחשב ותוך כמה ימים אפשר ללמוד את זה, לאנשים אין את הרצון ללמוד את זה, בעייה שלהם.
    כמו שתגיד לי עכשיו שלפני 100000 שנה אם מישהו צד כבשה ואכל ואחד אחר לא רצה ללמוד לצוד אז הוא מת אז זה לא בסדר.

idan אין בעיה עם מעמד הביניים כל עוד הוא עושה משהו ולא בוכה לאישתו ולילדים.
    מישהו ממעמד הביניים שמשקיע יצליח באופן סמלי וטוב אין ספק.
    הוא יעשה הרבה עבודה אבל אם הוא אוהב אותה אז זה מצויין.
    יש עבודות שיכולות ליהיות מאוד מעניינות וכיפיות זה לא שקר.
    מתישהו תבין שיש אנשים שחינכו אותם ככה שהם לא יצליחו אין מה לעשות.
    שהם טפילים ולא קשורים לעולם ולצערנו יש יותר מידי כאלה היום.

awake אני מסכים איתך שיש צדק, צדק של הטבע, בסופו של דבר אנחנו חיים פה בשביל כולם, ביל גייטס לא סתם פתח קרן והשקיעה המון כסף.
    לא סתם סטיב גובס השתכר בתור מנכ"ל בדולר לשנה.
    לפני הכולם בא האני ואחרי שמטפלים באני אפשר לטפל בכולם.

עכשיו בנימה אופטימית זאת נפסיק לדבר ונתחיל לעשות.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 13-04-2012 בשעה 12:28.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

תקשיבו לKONGI יש כאן המון דברי חוכמה שהמערכת לא הייתה רוצה שתדעו.

פעם בייקר אמר פה, שהיה פעם ניסוי שעשו על כל מיני אנשי עסקים בכירים, מנכ''לים, ראשי ארגוני פשע וטייקונים וכל מיני חבר'ה בסגנון
    גילו שחלק מאוד מסויים במוח שלהם לא מתפקד כראוי או אינו מתפקד כלל וכלל. תחשבו לבד איזה חלק במוח זה...
    בכללי גאון אמיתי לא יזיז את האצבע שלו מהמקום בלי המחשבה הקטנה של "איך זה יועיל לי בעתיד או בהווה??" (עדיפות לעתיד)

מה שנקרא "פסיכופט" בשפת הפסיכולוגיה המודרנית זו בעצם ברכה של אלוהים על האנושות על מנת ליצור משהו טוב יותר, זה בעצם אבולוציה של האדם. משהו עליון יותר וטוב יותר מהאדם והתת אדם. האדם הממוצע נחשב קוף לעומת השלב הזה באבולוציה. זאת התאוריה שלי. יכול להיות שאני צודק יכול להיות שלא. אבל יש דברים שהשמוק הממוצע מהרחוב לא מסוגל אפילו לחשוב עליהם וגם אם כן הם יראו לו מעוותים.

Poor fucking worker, poor little serf,
    Working like a mule for half of what he's worth.
    Poor fucking grafter, poor little gent,
    Working for the cash that he's already spent.
    Working for the cash that he's already spent.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 13-04-2012 בשעה 15:02.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    היטלר היה גאון ומי שאומר אחרת לא מבין מהי גאונות.
    יש שני סוגי גאונים:
    1-אנשים כמו ניוטון, סטיבן ווזניאק וכו.. אנשים שבאמת יש להם כישרון וידע יוצא דופן, כמה כאלה יש? אני לא יודע.
    2-אנשים כמו היטלר, סטיב גובס וכו.. כלומר אנשים שיש להם מציאות כל כך חזקה כי ככה הם חונכו וככה הם גדלו.
    שהם בעצם האנשי מכירות של קטגוריה אחת, הם גם הרבה פעמים מבינים ויש להם ידע אבל יש להם פשוט קסם אישי ויודעים לעוות את המציאות.
    דרך אגב הסוג השני עושה הרבה יותר כסף קחו לדוגמא את סטיבן ווזניאק וסטיב גובס שפתחו את אפל, מי עשה יותר כסף? ברור לכולם.
    מי בתכלס עשה את רוב העבודה? גם ברור לכולם.(למי שלא יודע אז ווזניאק)
    קיצר זה נכון יש אנשים שצריכים ליהיות מ"מעמד נמוך יותר". אם הייתם שואלים את ווזניאק למה הוא לא הפך לראש החברה או דברים כאלה זה רק בגלל שהוא ראה את עצמו בתור מהנדס שמפתח דברים ולא רצה ליהיות מעבר, הנה מישהו שאומר לכם אני רוצה ליהיות פחות, כי הוא באמת נהנה מזה, לא כמו כל העניים לפחות שמשלימים עם המצב העגום שלהם או בוכים למדינה, ווזניאק הבין לאן הוא שייך ונהנה מזה.
    אם רוצים שינוי צריך לעשות משהו ולא לשבת באוהל ולאכול סושי.
    דרך אגב לגובס היה 7 מיליארד ולווזניאק 100 מיליון רק שתבינו את ההבדלים.
    בלי גובס לווזניאק היה דיי קרוב למעמד הביניים, תבינו הוא רצה להביא את כל מה שהוא עשה בחינם לאנשים.
    כן זה נחמד חינם והכל אם כולם היו באמת משקיעים אבל זה לא קורה וגם לא יקרה.
    תמיד יהיה את הטפילים שלא עושים כלום ומבקשים דברים ולהם באמת לא מגיע כלום.
    מי שמשקיע אני לא רואה סיבה שלא יהיה לו כסף אפילו אם הוא שואף לבינוניות כמו ווזניאק אבל בשביל זה באמת צריך לאהוב להשקיע ולא לעשות את זה בשביל לסגור את החודש.

בקשר ל5656565 בשביל להרוויח כסף לא צריך כשרון כמו שאתה חושב שצריך, צריך אופי מסויים.

aaaaaa סבבה בורות פיננסית, היום לכל בנאדם יש מחשב ותוך כמה ימים אפשר ללמוד את זה, לאנשים אין את הרצון ללמוד את זה, בעייה שלהם.
    כמו שתגיד לי עכשיו שלפני 100000 שנה אם מישהו צד כבשה ואכל ואחד אחר לא רצה ללמוד לצוד אז הוא מת אז זה לא בסדר.

idan אין בעיה עם מעמד הביניים כל עוד הוא עושה משהו ולא בוכה לאישתו ולילדים.
    מישהו ממעמד הביניים שמשקיע יצליח באופן סמלי וטוב אין ספק.
    הוא יעשה הרבה עבודה אבל אם הוא אוהב אותה אז זה מצויין.
    יש עבודות שיכולות ליהיות מאוד מעניינות וכיפיות זה לא שקר.
    מתישהו תבין שיש אנשים שחינכו אותם ככה שהם לא יצליחו אין מה לעשות.
    שהם טפילים ולא קשורים לעולם ולצערנו יש יותר מידי כאלה היום.

awake אני מסכים איתך שיש צדק, צדק של הטבע, בסופו של דבר אנחנו חיים פה בשביל כולם, ביל גייטס לא סתם פתח קרן והשקיעה המון כסף.
    לא סתם סטיב גובס השתכר בתור מנכ"ל בדולר לשנה.
    לפני הכולם בא האני ואחרי שמטפלים באני אפשר לטפל בכולם.

עכשיו בנימה אופטימית זאת נפסיק לדבר ונתחיל לעשות.
    סטיב ג׳ובס לא חונך ולא נעליים.והוא כל כך לא נכנס לאותה קטגורייה של היטלר.היטלר היה אמיתי לטבע שלו,התכונה הזאת של ״לרמוס אחרים בשביל לעלות״ זאת התכונה ההישורדית והחייתית שהאבולוציה השאירה לנו.בעוד שסטיב ג׳ובס התעלה על היטלר,סטיב ידע את האמת וחי אותה,הוא היה איש רוחני.לא במקרה סטיב הצליח רק אחריי שחזר מהודו בודהיסט.הייתה לו את האידואולוגייה של הרוחניות הזאת בתוכו מה שנתן לו מציאות כל כך חזקה.סטיב היה כמו הביאטלס (שגם להם יש סיפור דומה) ומאוד קרוב לישו,היה קרוב לאמת וחיים.אני לא מצפה שתבין משהו,אבל אתה כן יכול לעשות חיפוש לגביי האנשים האלו באינטרנט.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

מה שנקרא "פסיכופט" בשפת הפסיכולוגיה המודרנית זו בעצם ברכה של אלוהים על האנושות על מנת ליצור משהו טוב יותר, זה בעצם אבולוציה של האדם. משהו עליון יותר וטוב יותר מהאדם והתת אדם.
    אני מרגיש שאני מדבר פה עם חבורה מהמשטרים האפלים בגרמניה. השלב הבא של האבולוציה ? תת אדם ? אדם עליון ואדם נחות ?
    אדון טיילר מאיפה אתה מסגל לעצמך כזאת מערכת אמונות ? אתה אומר לי שהיטלר (ימח שמו) אלוהים ברך אותו כדי שיוכל ליצור משהו יותר טוב גזע שהוא עליון מכול גזעי האדם הנחותים יותר ?

סטיב היה כמו הביאטלס (שגם להם יש סיפור דומה) ומאוד קרוב לישו,היה קרוב לאמת וחיים.אני לא מצפה שתבין משהו,אבל אתה כן יכול לעשות חיפוש לגביי האנשים האלו באינטרנט.
    מאיפה אתה מביא את זה שסטיב גוב'ס היה קרוב לישו ? ישו לא המציא את הנצרות אלו היו התלמידים שלו שהמציאו את הנצרות ,אם ישו היה יודע שעל גבו המציא דת שהיא כפירה מוחלטת באמונה שלו בה' הוא היה מתהפך בקברו.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 13-04-2012 בשעה 15:51.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

*פסיכופת
    ואני מצטט:
    כלפי חוץ עשוי אדם עם פסיכופתיה להקרין כריזמה וקסם אישי. יש לו יכולת חשיבה בשיקול דעת וקור רוח, התורמת לתפקוד גבוה ביומיום, גם במצבי לחץ. בניגוד להפרעת אישיות אנטיסוציאלית, אדם עם פסיכופתיה שולט בדחפיו, ויכול למצוא דרכים מותאמות ומניפולטיביות כדי לספק יצרים לא מוסריים ולא חוקיים. הוא מתאמץ מאוד להגן על התדמית שיצר לעצמו בחברה. הוא אגוצנטרי, בעל דימוי עצמי גבוה, ושואף באופן גרנדיוזי להצלחה יוצאת דופן בתחומים שונים בחיים, ללא בסיס מסוים מבחינת יכולותיו הריאליות להשיג מטרות אלו.פסיכופתיה מתבטאת בפגיעה ביחסים בינאישיים, רגשות והתנהגות. אדם עם פסיכופתיה לא חש אשמה או בושה על מעשיו, גם אם הם פגעו באחר, ומוצא דרך להסביר אותם באמצעות רציונליזציה, האשמת אחרים או הכחשת מעשים אלו. הוא לא מביע אמפתיה כלפי האחר. רגשות שונים שהוא מביע לוקים בשטחיות ורדידות יחסית. אדם עם פסיכופתיה עשוי להשתמש במניפולציות שונות כדי להשיג את רצונותיו, ולשקר לשם כך ללא ייסורי מצפון.
    באופן פרדוקסלי, לפסיכופתים רבים יש קסם אישי וכריזמה שופעת. הסבר אפשרי לכך הוא שהפסיכופת אינו נרתע להתנסות במניפולציות מאחר שמנקודת מבטו כשלון של המניפולציה הוא נטול מחיר - הפסיכופת לא חש תחושת כשלון וגם לא תחושת אשמה ובושה. על כן הפסיכופת מנוסה מאד בהפעלת מניפולציות.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    אני מרגיש שאני מדבר פה עם חבורה מהמשטרים האפלים בגרמניה. השלב הבא של האבולוציה ? תת אדם ? אדם עליון ואדם נחות ?
    אדון טיילר מאיפה אתה מסגל לעצמך כזאת מערכת אמונות ? אתה אומר לי שהיטלר (ימח שמו) אלוהים ברך אותו כדי שיוכל ליצור משהו יותר טוב גזע שהוא עליון מכול גזעי האדם הנחותים יותר ?
    אני בטוח שאתה יודע שהתאוריה של ה"על אדם" היא לא פרי המצאתו של היטלר. למעשה הוא לקח תאוריות קיימות ועיוות אותן לדברים שאני מעולם לא תמכתי בהם ולא אתמוך.
    וכן, אני מאמין שיש דבר כזה "על אדם" ו"תת אדם". מבט קצר על האנושות יאשר את התאוריה הזאת בשניה. אנחנו איננו שווים, אך הדבר לא מתבטא בצבע עור או בדת או שטות בסגנון שהיטלר אמר אלא במספר המחסומים שמפריעים לנו למצוא את עצמנו שאלה בעצם האמונות השגויות שהמערכת הכניסה לנו למוח. העל אדם הוא הזה שהשמיד את המחסומים האלה ופעל על פי אמונות שלו ולא אמונות של החברה או המערכת.

ויכול להיות שכן. זה כמו שאני אתן לך מליון דולר. אתה יכול לקנות איתו נשים בתאילנד ולשעבד אותן להיות שפחות מין, לקנות סמים ולמכור ולהפיץ אותם, או, שאתה יכול לתרום אותו לילדים חולי סרטן או לפחות את חלקו.
    הברכה הזאת היא אמצעי. בדיוק כמו כסף. היטלר עשה תדבר הלא נכון.

לפסיכופת אין את המחסומים שיש לאדם כמו שדביר כתב מעלי. זה מה שהופך אותו לעל אדם. מה הוא עושה עם המתנה הזאת זה כבר עניין שלו.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 13-04-2012 בשעה 15:57.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    סטיב ג׳ובס לא חונך ולא נעליים.והוא כל כך לא נכנס לאותה קטגורייה של היטלר.היטלר היה אמיתי לטבע שלו,התכונה הזאת של ״לרמוס אחרים בשביל לעלות״ זאת התכונה ההישורדית והחייתית שהאבולוציה השאירה לנו.בעוד שסטיב ג׳ובס התעלה על היטלר,סטיב ידע את האמת וחי אותה,הוא היה איש רוחני.לא במקרה סטיב הצליח רק אחריי שחזר מהודו בודהיסט.הייתה לו את האידואולוגייה של הרוחניות הזאת בתוכו מה שנתן לו מציאות כל כך חזקה.סטיב היה כמו הביאטלס (שגם להם יש סיפור דומה) ומאוד קרוב לישו,היה קרוב לאמת וחיים.אני לא מצפה שתבין משהו,אבל אתה כן יכול לעשות חיפוש לגביי האנשים האלו באינטרנט.
    סבבה לא חונך אז חוסר חינוך זה החינוך שלו.
    הוא קיבל אמונות מסויימות ודעות מסויימות ואופי מסויים, זה ממש לא משנה אם הוא קיבל את זה מדת או מספר של דרווין.
    אם היית שם את גובס ליהיות מושל במקום היטלר אני מבטיח לך שהיו תוצאות דומות רק שגובס היה רוצח את כל מי שלא מועיל למדינה, אם לא רוצח מינימום מגרש אותם מהמדינה או מרעיב אותם.
    לא סתם הוא פיטר מישהו מיד אחרי שהוא שמע אותו אומר שנראה לו שאי אפשר לעשות משהו.
    לא סתם הוא לא הביא לחבר ילדות שלו כסף בכלל ומניות ותקע אותו איי שם למטה.(גם אמר לו חופשי אני נותן לך אפססס דולריםם)
    לא סתם הוא שם זין על מישהי שהוא הכניס להריון וכל הזמן צחק עליה וירד עליה ומישהו אחר שהיה בבית איתם ניחם אותה.(וגם אחרי בדיקת אבהות שם על זה זין ורק שהיה לו כסף שילם דמי מזונות)-> הוא לא התרכז בה הוא התרכז בדברים החשובים באמת.
    לא סתם הוא צעק על כל מי שאיתו, אתהה זבל מה זה הזבל הזה שעשית ככה אני מעסיק אותך.
    מי ששאף לבינוניות טס לו מהחברה.
    הוא בחר אנשים לחברה שלו לפי זה שהוא הראה להם משהו שיש להם בחברה וראה להם את הברק בעיניים שלהם העיקר שיאהבו את העבודה.
    שים לב שבניגוד לגובס ווזניאק התחתן ואיזה אחת גנבה לו את הבית למה?! כי הוא תמים, תפסיקו ליהיות פה תמימים או שהמערכת תאכל גם אותכם.(שתבינו ווזניאק היה כל כך נדיב שרשמו על איזה שלט של לא זוכר מה שעד 1990 הוא יהיה עני).
    גובס כל כך שאף למצויינות ופרפקציוניזם שהוא ייצר איזה מחשב ,הוא לא יכל לבחור צבע מתוך אלפי צבעים למשהו במארז וזה פאקינג מתכת.
    אם מישהו שכל כך שואף לפרפקציוניזם שולט במדינה אני יכול להבטיח לך היה קורה אותו דבר כמו היטלר ויותר גרוע.
    אבל מה שבטוח כלומניקים לא היו חלק מהמדינה והיא הייתה מצליחה, מה שלא קורה היום.(מחאת אוהלים, מלא אנשים שלא אוהבים את העבודה שלהם, עזוב משקרים לנו בנתונים אבטלה, אנשים שעושים צבא כי זה מה שצריך לעשות במקום באמת לעשות את זה כדי לתרום אם לא לצבא אז לעצמך ולא חסר), ושאני אומר מצליחה זה לא מה שאתה חושב אני מדבר על פרפקציוניזם על משהו אחר.
    עוד כמה שנים אמריקה ואולי עוד כמה דברים הולכים לקרוס והולך לקרות משהו אני לא יודע מה אך משהו משמעותי מספיק שיוכל לשנות כמה דברים בעולם לטובה או לרעה נגלה עוד 20 שנה.

נערך לאחרונה על ידי kongi; 13-04-2012 בשעה 16:13.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,629 | הודעות: 8,201,222 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect