כל היום אני רב עם אמא שלי בגלל אחי הקטן...למה אני רב איתו וזה מגיע אליה? כי כל דבר שהוא אומר סוגדים לו וכולם חיילים שלו אז כל מה שהוא יגיד זה נכון....אם אני מרביץ לו או מקלל אותו...שהוא אומר את זה אני ישר דופק לו מכות רק בגלל שהוא שיקר ומאמינים לו. בגלל זה אני רק כל היום עם אמא שלי, היא מעצבנת אותי כל הזמן, בלי סוף, כל הזמן אומרת שאני סתם חי פה ואנחנו רוצים סוף שנה לעבור לעיר אחרת היא אומרת ''אתה נשאר כאן'' אני יודע שלא אני לא מפגר אבל היא תשלח אותי לאבא שלי שחי בכלל בעיר אחרת בצפון...לא מספיק אני רב איתה כל היום גם אין לי הורה אחר ללכת אליו.....כל הזמן היא רבה איתי וכל זה בגלל שיעורים מזדיינים שקיבלנו לחופש ואני לא עושה...העמיסו עלינו כל מקצוע מלאאא עבודה ולא עשיתי כלום כי במתמטיקה אני לא יודע כלום וכל השאר זה סתם מלא וחלק אני לא ידע וזה סתם לקרוע תתחת ולהרוס תחופש.....כוסאמא של הבצפר אני ואמא שלי לא דיברנו כמה ימים אחרי היום הורים שהיה לא מזמן כי הם לא הפסיקו לחפור לה כמה אני ילד חרא.
מאז שהייתי קטן והייתי בבצפר היסודי כלשהו המורים לא התנגדו שירדו עליי בכיתה ואפילו צחקו גם ''בסתר'' סתם שמו יד על הפה ולפעמים גם הם היו יורדים עלי 'בעקיפין'...אני שונא אותם. כל תקופת היסודי הלכה לי בגללם.
הסדר יום שלי זה להיות בבצפר, לחזור הביתה, להיות במחשב ולישון...בשבת אני הולך עם חבר קבוע (יש לי איזה 2 חברים שאני קצת בקשר איתם)
אבל זה עדיין לא 'משמח' אותי.. אני כל הזמן לא רוצה להיות בבית לא רוצה לראות את אחי ולא את אמא שלי...והיא אימא טובה אני אוהב אותה אבל היא רבה איתי מלא בגלל האח המזדיין הקטן....שהוא לא בבית והוא נוסע לאבא שלי (ישמע הזוי אבל הוא בן 10) אנחנו מדברים הכל טוב ויפה וריב אחד אין בינינו.
מה אני יגיד לכם... לפחות יש לי כלב שאני חולה עליו והוא לא עושה לי בעיות אבל, אמא שלי כל הזמן שהיא מוצאת להגיד לי לעשות לו משהו (אוכל, טיול או מים) היא אומרת ''למה אני תמיד צריכה להגיד לך מה לעשות אתה לא יכול לעשות את זה לבד??? איזה כלב מסכן! הוא סובל כאן! מסכן הוא ממש מסכן הוא סובל איתכם כאן אתם מענים אותו!!'' זה מעצבן אותי שהיא אומרת ככה כי אני ברוב הפעמים כן מוציא אותו ודואג לו אבל מתי שאני שוכח זה בכלל מלחמה!!![]()
![]()
היא מאיימת לקחת לי אותו
שתבינו שזה הדבר שהכי מאיים עליאני קשור אליו!!!!! אני אוהב אותו למי שיש פה בעל חיים ידע מה זה!! אני מת עליו!
ועכשיו אחי הקטן נכנס לאיזה אתר יד שניה וראה אותו שם! אם מישהו יתקשר זה יהיה כאילו יהרגו לי אותו.... אני לא יסלח לה על זה בחיים אני ממש ממש ממש ממש קשור אליו! אני לא מדמיין יום אחד שאני לא יראה אותו קופץ עלי שאני חוזר הביתה הוא מסתכל עלי וקופץ שאני עומד להוציא אותו לטיול..... איזה רעהההההה כל זה היא רוצה לעשות בגלל ש''אני לא מטפל בו''.....לפעמים אני מבקש מאחי שיוציא אותו רגע כי אני בדיוק מכין לא לאכול אבל לא! הוא ילד חרא הוא יודע רק לקבל! אני מכין לו לאכול והוא צורח שהוא לא רוצה להוציא אותו עכשיו כי הוא תקוע במחשב...... היא גם מכריחה אותי להיות תלמיד טוב, גם שאני יחשוב לבד על להכין לאחי אוכל, גם לעשות כל מה שהיא רוצה: לתלות כביסה, כלים, לטאטות, היא קרעה אותי בנקיונות לפסח אינעל רבאק שיביאו לה איזה ילדה או משהו מה אני נראה לה?
גם לדאוג בזמן שהיא רוצה לכלב, כל זה היא רוצה שאני יעשה.
אבל אני כל היום חושב אם יקחו א הכלב אני לא סובל את זה כבר אני חייב שלפחות הוא ישאר פה....
כל זה ואפחד לא לוקח אותי לעבודה וכל 'חבר' שאומר שהוא ידבר עם בעל המקום שהוא עובד בו כמובן לא עושה את זה כולם 'שוחכים', אני לא מצליח בכלום כל דבר שאני עושה אני שומע 'לא' לא משנה לאן אני רוצה להתקבל או מה אני רוצה לעשות הכל זה 'לא'.
מצטער על החפירה ואני ישמח אם תענו לי במודגשים כדי שתוכלו לענות לי על כל נושא...תודה.

ציטוט ההודעה

, לקחו לי חצי מהחופשה על תגבורים והייתי בא לבצפר ללמוד אבל אין מה לעשות צריך להשקיע כדי להתליח ואסור להתעצל.