קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שיעור תורה 4 | הרב אמנון יצחק שליט"א
    על ידי Kobi_S בפורום יהדות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-04-2006, 12:44
  2. שיעור תורה 3 | הרב אמנון יצחק שליט"א
    הודעה אחרונה: 17-04-2006, 01:11
  3. שיעור תורה 2 | הרב אמנון יצחק שליט"א
    הודעה אחרונה: 17-04-2006, 01:11
  4. שיעור תורה|הרב אמנון יצחק שליט"א
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17-04-2006, 01:10
  5. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 01-03-2006, 20:31
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 15 << ראשון 1234513 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 217

אתאיסטים!תלמדו תורה! - עמוד 3

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי The Red Ripper צפיה בהודעה
    אתה באמת מאמין בעמוד אש? ><
    מישהו אמר שאני מאמין בעמוד אש?
    אתאיסטים..בדיוק כמו מדענים...רואים משהו מסיקים משהו אחר.

2. קישורים ממומנים

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ציטוט נכתב במקור על ידי noamXD צפיה בהודעה
    ההבדל שאנחנו רואים את הX, מסיקים מסקנות, חוקים, בודקים, רוצים לדעת אם זה נכון, אמיתי.
    וגם אם יש לך 100% בטחון שזה נכון, תמיד אל תהיה בטוח.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי noamXD צפיה בהודעה
    אני רואה אנשים שלא חושבים,
    אז מסיק שאתה לא חושב.

אוקי?

One Shot - One Kill

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי The Red Ripper צפיה בהודעה
    ההבדל שאנחנו רואים את הX, מסיקים מסקנות, חוקים, בודקים, רוצים לדעת אם זה נכון, אמיתי.
    וגם אם יש לך 100% בטחון שזה נכון, תמיד אל תהיה בטוח.
    ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אני רואה אנשים שלא חושבים,
    אז מסיק שאתה לא חושב.

אוקי?
    אוקי...נגיד.

אם יש לכם עוד מה להגיד בשבע אני יחזור אליכם.
    אני הולך לכיבוי.
    ביי.

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    טוב, אז בגן עדן אני אגיד לקדוש ברוך הוא~~~~~,
    שאני העדפתי היגיון על פני אמונה.

ככה עם ה-Middle finger
    באמת שציפיתי ממך ליותר.

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי פראגער צפיה בהודעה
    אתה שוב מערבב - זה לא שהקב"ה לא נתפס כלל בשכל, אלא שיש שני עניינים: ידיעת ה' ואמונה.
    את האמונה אין צורך להוכיח וגם לא יכולת, כי היא על שכלית, לטוב ולרע, בדיוק לכן אל תנסה למצוא את ההגיון בה.
    אתה בטוח שגילית את אמריקה - אין הגיון באמונה! נדיר לגמרי.אבל אמונה היא לא על שכלית! אמונה נובעת מחוסר ידע. זאת אומר שהיא אם כבר, היא תת-שכלית. אנשים כלכך מהללים אמונה כאילו זה דבר נעלה. אמונה זה פשוט להאמין במשהו למרות שאתה לא יודע אותו. מה כלכך נעלה בלהאמין בדברים שאתה לא יודע?
    כל מה שנוצר סביבך, נוצר תודות לידע, לא לאמונה. אז למה שתבחר אמונה על פני ידע?
    אם מישהו מאמין בחדי קרן, הוא אידיוט. אז למה זה נעלה להאמין בה'?

אתה פוסל את התורה מבלי ללמוד אותה? מנין היכולת לפסול דבר שאין לך מושג לגביו?
    אתה כל כך בקיא בכל חלקי ורזי התורה על מנת לצאת בהצהרה שהיא לא יכולה להוכיח לך את אלוקים?
    כאחד שאיננו אלוקים, יש מצב אתה מסדר לי לחם מהשמים מחר בבוקר? אני מת מרעב.

סתם שתהיה בעניין - העניינים שאתה טוען שהם לא הגיוניים לך - הם בדיוק ההוכחה לקב"ה...
    אם את טוען שזו הוכחה, אז למה ה' הוכיח משהו בכלל?

מי שרוצה להאמין בכל מקרה, שיאמין. אבל למה להתנגד לתחבורה ציבורית בשבת? למה הצורך בכפייה הדתית הזאת?
    כן, זה לא קשור אבל זה נושא שמעצבן ואשמח לקבל עליו תשובה.

נערך לאחרונה על ידי newbie101; 29-04-2012 בשעה 18:19.

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

ציטוט נכתב במקור על ידי newbie101 צפיה בהודעה
    אבל אמונה היא לא על שכלית! אמונה נובעת מחוסר ידע. זאת אומר שהיא אם כבר, היא תת-שכלית. אנשים כלכך מהללים אמונה כאילו זה דבר נעלה. אמונה זה פשוט להאמין במשהו למרות שאתה לא יודע אותו. מה כלכך נעלה בלהאמין בדברים שאתה לא יודע?
    כל מה שנוצר סביבך, נוצר תודות לידע, לא לאמונה. אז למה שתבחר אמונה על פני ידע?
    אם מישהו מאמין בחדי קרן, הוא אידיוט. אז למה זה נעלה להאמין בה'?

מי שרוצה להאמין בכל מקרה, שיאמין. אבל למה להתנגד לתחבורה ציבורית בשבת? למה הצורך בכפייה הדתית הזאת?
    כן, זה לא קשור אבל זה נושא שמעצבן ואשמח לקבל עליו תשובה.
    זה לא שייך אם אמונה טובה יותר מהשכל או לא, היא פשוט אחרת. ההגדרה על שכלית לא אומרת שהיא טובה יותר או פחות, אלא שהיא מעבר למגבלות השכל. זו בדיוק הטעות שלך, מה שנוצר סביבי לא נוצר תודות לידע, הידע רק מסביר אותו. אין כזה דבר לבחור ידע או אמונה, אנחנו צריכים להשתמש בשניהם.

הנושא השני שאתה מעלה באמת לא שייך לכאן והוא ארוך כך שאין כאן המקום, אך הנקודה טמונה בזכות שלנו לחיות דווקא בארץ ישראל. שתבין למה דווקא כאן, זה יבהיר לך למה לפחות במישור הציבורי צריך לשמור כאן את השבת. וכמובן שאתה לא אובייקטיבי, שהרי מבחינת מישהו אחר נסיעה בשבת זו כפיה חילונית.

* * *

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ואם אני לא רוצה ללמוד תורה?אז אני ילך לגהנום?
    אולי כן אולי לא.אני לא יכול לדעת כמו שאת לא יכולה לדעת.העבר והעתיד שייכים למחשבה,לא אליי.כל מה שקשור אליי זה הכאן ועכשיו (הווה) כי זה כל מה שאני יכול לדעת.

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

אחי, כמה שאתה מראה על בורות. אין פלא שמתייחסים אליך ככה. כפיה זה לאסור או להכריח מישהו לעשות משהו שהוא לא רוצה. אם מישהו רוצה לנסוע בשבת, ואתה אומר לו לא. אז אתה כופה עליו לא לנסוע.
    איך בשם האבוקדו הקדוש בשמים אני כופה עליך משהו אם אני נוסע בשבת????
    כשמפסיקים לחשוב, אני רואה שזה משפיע בצורה נרחבת.
    נמאס לי מהבולשיט של ״כפיה חילונית״, כשאנשים רוצים כולה חופש מכפיה דתית. אז תגידו לי, אתם נורמלים?!?!??

ודיי לדבר שטויות. ילדים בגן חושבים יותר הגיוני מרוב האנשים פה. מה בשם זאוס השטות הזאת ״על שכלי״? מאיפה הקרצתם את הדבר הזה?
    יש שני מונחים: ״מובן״, ו״לא מובן״. אין דבר כזה על שכלי. (בחיי כל יומיים אנשים פה ממציאים מונח חדש). מה שאתה יודע, הוא מובן לך. מה שאתה לא יודע, הוא לא מובן לך. מסובך?
    ליצורי האנוש יש ידע בתעופה, אז אנחנו מבינים איך זה עובד. יש לנו ידע לגבי מזג האויר, אז אנחנו יודעים איך זה עובד. לפני 2500 שנים, לא היה לנו ידע במזג האויר, אז לא ידכנו איך זה עובד. זה לא היה מובן. אז נתנו את ההסבר שהיה להם באותו הזמן (רוח קודש בולשיט כזאת או אחרת) ואז האמינו שזה היה ההסבר. וכמו שכתבתי כבר כמה פעמים: אמונה זאת המחשבה שמשהו נכון ללא קשר לראיות בשטח. זאת אומרת שגם שאנחנו יודעים מה מניע את מזג האויר שחלקו זה לחות באויר, לחץ ברומטרי, צורת היבשה ועוד, יש אנשים שיתעלמו מכל זה ויחשבו שיש איזה יישות שנכשלה בלגו בגן שמפעילה את הכל. וכמובן שזה משליך על הרבה תחומים ונושאים אחרים.
    וגם אם תתעלמו מזה, אמונה לא יכולה להתקיים לצד ידע. לא משנה כמה אני לא יאמין שאם אני יקפוץ מהגג לא יקרה לי כלום, אני יודע שהגוף שלי יחווה טראומה ויפגע. לא חושבים שאני צודק? לכו תקפצו מהגג. אבל באמונה שלמה.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    אחי, כמה שאתה מראה על בורות. אין פלא שמתייחסים אליך ככה. כפיה זה לאסור או להכריח מישהו לעשות משהו שהוא לא רוצה. אם מישהו רוצה לנסוע בשבת, ואתה אומר לו לא. אז אתה כופה עליו לא לנסוע.
    נמאס לי מהבולשיט של ״כפיה חילונית״, כשאנשים רוצים כולה חופש מכפיה דתית. אז תגידו לי, אתם נורמלים?!?!??

ודיי לדבר שטויות. ילדים בגן חושבים יותר הגיוני מרוב האנשים פה. מה בשם זאוס השטות הזאת ״על שכלי״? מאיפה הקרצתם את הדבר הזה?
    יש שני מונחים: ״מובן״, ו״לא מובן״. אין דבר כזה על שכלי. (בחיי כל יומיים אנשים פה ממציאים מונח חדש). מה שאתה יודע, הוא מובן לך. מה שאתה לא יודע, הוא לא מובן לך. מסובך?
    ליצורי האנוש יש ידע בתעופה, אז אנחנו מבינים איך זה עובד. יש לנו ידע לגבי מזג האויר, אז אנחנו יודעים איך זה עובד. לפני 2500 שנים, לא היה לנו ידע במזג האויר, אז לא ידכנו איך זה עובד. זה לא היה מובן. אז נתנו את ההסבר שהיה להם באותו הזמן (רוח קודש בולשיט כזאת או אחרת) ואז האמינו שזה היה ההסבר. וכמו שכתבתי כבר כמה פעמים: אמונה זאת המחשבה שמשהו נכון ללא קשר לראיות בשטח. זאת אומרת שגם שאנחנו יודעים מה מניע את מזג האויר שחלקו זה לחות באויר, לחץ ברומטרי, צורת היבשה ועוד, יש אנשים שיתעלמו מכל זה ויחשבו שיש איזה יישות שנכשלה בלגו בגן שמפעילה את הכל. וכמובן שזה משליך על הרבה תחומים ונושאים אחרים.
    וגם אם תתעלמו מזה, אמונה לא יכולה להתקיים לצד ידע. לא משנה כמה אני לא יאמין שאם אני יקפוץ מהגג לא יקרה לי כלום, אני יודע שהגוף שלי יחווה טראומה ויפגע. לא חושבים שאני צודק? לכו תקפצו מהגג. אבל באמונה שלמה.

יא זלמה, יא איש כבוד,
    בחור חכם, בחור כלבבי.

איפה איפה אתה גר אני רוצה לדעת,
    שאני אוכל לפגוש אותך ללחוץ לך ת'יד ולתת לך חיבוק.

יא גבר.

תן תן לי High Five אינטרנטי.

One Shot - One Kill

כל מילה זהב

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

אתה מתעלם במודע מהעניין שאיתו נפתח הנושא - מדוע אתה חי דווקא בישראל? מה מיחד אותך כישראלי / יהודי?
    כשתענה על זה בצורה כנה, הכל יהיה מובן. אגב, יפה נפש, אפילו המתנגדים לחוק טל דיברו היום בכנות.

מונח משמעותו דבר המונח בשכלך. אמונה לא אמורה להיות מונח, ואתה מוכיח שוב ושוב את דבריי.
    ועד היום אין לך הסבר לשאלה המהותית - אתה יודע לענות איך, לא יודע לענות למה.
    שוב אתה משתמש בדוגמא זולה ומנותקת, ההפוכה מדרך היהדות, כביכול זה תוכנה.

אתה משתמש כלפי במילים בוטות רק על מנת שתשמע צודק יותר, אבל זה הופך אותך לטוב ביותר רק בעינך.
    הדיון כאן הוא על מוסכמות חברתיות שמידת היחסיות שלהם משתנה ממגזר למגזר, מה הקשר בורות?
    אה.

* * *

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

רק בגלל שאתה יכול לשאול שאלה, לא אומר שהיא שאלה לוגית. מה המשמעות שיש לפלוטו ירח?
    זה אומר שפלוטו יותר ״חשוב״ מנוגה? מה הצבע של קנאה? ואפשר להמציא מיליון ואחד שאלות שלא שוות התייחסות.
    ״יודע לענות איך, לא יודע לענות למה״...
    אתה מבין למה אני אומר את מה שאני אומר? אתה לא משתמש בראש. זה לא שאני אומר דברים לא נעימים על הורייך ללא סיבה. אני אומר לך את מה שאתה מציג כלפי חוץ. אל תנסה להציג את זה כאילו קיללתי אותך (דמגוגיה זולה). אני אומר שאתה בור, בגלל שאתה בור.
    בגלל שאתה לא יודע למה ואיך, אומר שאני לא יודע?? אני תרחתי להתעניין בדברים האלה ואני כן יודע.
    למה אני חיי פה?
    בגלל שפה הורי גרים. אם התכוונת לעם היהודי? בגלל שזאת ארץ מוצאו של השבט העברי. גם בלי ספר פנטזיה זה לא מסובך להגיד שפה השבט היה חיי. יש לך הריסות וחפירות ארכיאולוגיות שמראות את זה. כמו הרבה מקומות, גם פה היה כיבוש של עם אחר שהחליט להתיישב פה ולהיפתר ממי שהיה חיי כאן.
    ומאחר והעם שלנו ( הלוא הוא השבט העברי) נרדף ועבר נסיון הכחדה הוא היה זקוק למקום מחיה שיהיה מוכרז כשלו. ובגלל בירוקרטיה השטח שנבחר היה ישראל ולא אוגנדה.
    מאחר ושאלת, עניתי לך.
    לגבי השאלה השניה, איך אני גר כאן. אז בתנאי מחיה סבירים, תחת תשלום מיסים לממשלה שאמורה לדאוג לשלומי ותוך נסיון לא ליפול לתוך נפילה כלכלית. זה איך אני גר כאן. פרטים נוספים של איך, שמורים איתי.

אני מתחנן בפניך, תפסיק לתת לי סיבות לכנות אותך בשמות!
    ״מונח״ (term) -מושג, ערך, הגדרה, ניסוח מדעי.
    מספיק כבר עם הבולשיט. לא נמאס??
    ״מונח במוח, נמצא בראש, מקשקש בלבלב....״
    מה שיש לך בשכל, סליחה, אני לא אכליל. מה שאמור להיות לך בשכל, זה ידע. לא ספוג, לא מים, לא ג׳לי. ידע.
    ואם יש לך עוד ״שאלות מהותיות״ שאין לך מוסג לגבייהם, אתה מוזמן לשאול, ואני יענה לך. זאת לא בושה לא לדעת. זאת בושה לא לדעת ולהתיימר לדעת את התשובה.

ודבר אחרון, ממש לא מדובר על מוסכמות חברתית. מדובר פה על אוכלוסיה בוטה ובזויה, שמפעילה לחץ על אוכלוסיה נרחבת, וכופה את רצונותיה על הרוב, כאשר הרוב מבליג בנימוס יתר. וזה ממש לא מוסכמות, בגלל שיש כאלו שזה לא מקובל עלייהם. כמוני.
    אסור לי להתחתן בחתונה אזרחית, כפיה! אסור לי לבחור להפעיל תחבורה ציבורית בשבת, כפיה! אסור לי לגדל אוכל לא כשר כמו חזיר, כפיה!
    אני אשמח לדעת מה הציבור החילוני הנלעז אוסר על הציבור החרדי?
    וואלה, יש לי דיבור גס בגלל שנמאס לי מהצדקנות שלכם. אם אתה חושב שזה מוריד אפילו לרגע מהנכונות של דברי, אתה טועה. תכנך את עצמך, אתה בדיחה מהלכת, אני לא תופס את זה שאני עדיין צריך ללמד אנשים בפורום הזה הגדרות של מילים שילדים בכיתה א׳ יודעים אותם. זה מעורר רחמים, שלא נגיד גם עלוב.

(spar, מבטיח לך שהנחתי את היד על המסך להיי פייב.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

Firya, this is for you

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ghtoPiAE1sA

1.
    מונח משמעותו דבר המונח בשכלך. אמונה לא אמורה להיות מונח, ואתה מוכיח שוב ושוב את דבריי.
    2.
    אתה מתעלם במודע מהעניין שאיתו נפתח הנושא - מדוע אתה חי דווקא בישראל? מה מיחד אותך כישראלי / יהודי?
    3.
    4.
    הדיון כאן הוא על מוסכמות חברתיות שמידת היחסיות שלהם משתנה ממגזר למגזר, מה הקשר בורות?

5.
    אתה משתמש כלפי במילים בוטות רק על מנת שתשמע צודק יותר, אבל זה הופך אותך לטוב ביותר רק בעינך.

6.בקרוב?

ציטוט נכתב במקור על ידי פראגער צפיה בהודעה
    כשתענה על זה בצורה כנה, הכל יהיה מובן. אגב, יפה נפש, אפילו המתנגדים לחוק טל דיברו היום בכנות.

שוב אתה משתמש בדוגמא זולה ומנותקת, ההפוכה מדרך היהדות, כביכול זה תוכנה.

אה.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל האוואטר של mhpur
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    מצחיק שאת נכנסת אלינו לסלון ואומרת לנו מדוע אתם שואלים שאלות ומתריסים.
    מדוע את מאמינה שהדרך שאת צועדת בה היא הדלת לאמת?
    על סמך מה קבעת?
    העדת בגאון שאינך גדולה בתנ"ך וידיעותייך קטנות אז למה לך לסמוך על מילה של חובש כיפה יותר מאשר על מילה שלי נניח מה הוא שונה ממני?
    אני בעל תארים רבים במקצועות ריאלים ואני איני קטן בידיעותי בנושים אלו. (טוב לא הרבה תואר אחד, אבל ידיעותי בנושאים הריאלים גדולים משל כל רב שתכירי)
    ההבדל ביני לבינך הוא שאני מחליט בדעה צלולה לקחת אחריות על המעשים שלי ואת בוחרת להניח את כבודך ואת גורלך בפיקציה של דימיון ששרדה ימים קדומים יותר.
    צר לי.
    שאלה נהדרת, כל יום אני לומדת.

זה הטריק שלכם- אתם שואלים שאלה ומצפים מהגולשים כאן לענות לכם על הכוולל ואם לא יענו לכם אז "יש לכם תרוץ מעולה למה באמת לא להאמין באלוהים"
    חוצמיזה, כל הזמן אתם חוזרים על אותם השאלות וכבר נימאס לי עצמי, לענות לכם.
    רוצים לדעת לכו לרב!! אני לא חייבת לכם כלום!!! אתם יודעים מה? לא בא לי להגיד לכם מה זה טוב ורע לפי האמונה ולמה יש רע!ולמה ולמה ולמה ולמה!!!
    אבל אם אף אחד לא ירצה לענות לכם כאן בפורום הזה אז עדיין "יש לכם תרוץ למה לא להאמין באלוהים" --- "כי אף אחד לא עונה לנו".
    מה אנחנו חייבים לכם? כלום!!!!
    יודעים מה? אם אתם לא מאמינים-- אוקי! אל תאמינו!!!
    אף אחד לא חייב לכם תשובות- אם באמת אכפת לכם מהתשובות ה אמיתיות ולא מאלה "שאתם רוצים לשמוע" אז כבר תמצאו מישהו לדבר איתו.
    בינתיים שיהיה לכם בהצלחה.

+ תגובה לנושא

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,756 | הודעות: 8,199,349 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect