קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ברוס לי... תנוח על משכבך... חימום נגד ברוס לי
    על ידי royope בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-03-2012, 22:47
  2. פרומו נגד אדג' (אורטון)
    על ידי ofekrotter בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-02-2012, 09:06
  3. פרומו נגד ג'ון(אוסטין)
    על ידי MosheSee בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-02-2012, 18:55
  4. פרומו נגד אוסטין(RVD)
    על ידי Get Ready To Fly בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    הודעה אחרונה: 03-02-2012, 18:04
  5. רייבאק ... זה השם! (פרומו נגד ג'ון סינה וסטיב אוסטין)
    על ידי w-w-e בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    הודעה אחרונה: 14-01-2012, 23:25
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

באטיסטה... תנוח... על... משכבך... פרומו נגד באטיסטה

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

ברירת מחדל באטיסטה... תנוח... על... משכבך... פרומו נגד באטיסטה

פרומו לפרק 1 של HGL| באטיסטה... תנוח... על... משכבך| רוי.א

המסך נדלק!

כתוב על המסך בענק: "לפני שנתיים"

מישל קמה מיד מהכיסא שלה ומתחילה לצרוח עליו: "מה אתה חושב שאתה עושה? תעוף לי מיד מהמשרד או שאני אדאג שישברו לך כל עצם בגוף. תעוף מפה. אני לא רוצה לראות אותך יותר בחיים. הרסת לי את החיים". טייקר נאלץ לצאת מהחדר, אבל הוא לא מוותר. הוא נעמד מחוץ לדלת. המצלמה קולטת שהאישונים שלו מתהפכים לאחור ועשן מתחיל לצאת מתחת לדלת. האור שבוקע מתחת לדלת מתחיל להתערער ואז מישל מק'קול יוצאת משם בשיעור כשהיא כמעט נחנקת. טייקר מחכה שגם אורטון ייצא, אבל זה לא קורה. טייקר נכנס לחדר ופוגש שם צבא של מאבטחים שתופסים אותו ברגע שהוא פוסע אל תוך הדלת. הם מרתקים אותו לרצפה ומתחילים להכות אותו באלות ובאגרופים. בהתחלה טייקר נלחם, אבל אז העובדה שהוא לבד מול רבים מכריעה אותו. לבסוף הם אוזקים אותו ומובילים אותו לתוך מכונית משוריינת שנסגרת לאחר שהוא ננעל בתוכה. המכונית נוסעת אל מחוץ לאולמי AWL ונוסעת אל יעד לא ידוע.

עכשיו טרנדי בטוויטר: WTF - מה הולכים לעשות עכשיו עם טייקר?!

המכונית המשוריינת נוסעת ברחובות העיר, עושה פניות, עוצרת ברמזורים ולבסוף פונה במחלץ לעבר המזח. כשהיא מגיעה אל החנייה באיזור, היא לא עוצרת שם, אלא ממשיכה לנסוע כאילו קיבלה הוראה מיוחדת. הרכב מפלס את דרכו בין הסלעים והחצץ. המהירות גוברת ולפתע נפתחת דלת הנהג ואדם קטן קומה קופץ מהמכונית שניה לפני שהיא מגיעה אל הסף. המכונית שטה באוויר למשך כמה שניות ואז נוחתת בפיצוץ אדיר בתוך הנמל העירוני. המכונית שוקעת ולוקחת איתה את אנדרטייקר ביחד איתה. עוברות כמה שניות והבועות ממשיכות לבעבע מתוך המים הכהים, אבל אחרי כמה דקות, כולם מבינים שאף אחד לא הולך לצאת מהמכונית המשוריינת הזו. הנהג הקטן נעמד בקושי על רגליו, הוא מוציא טלפון סלולרי מן הכיס שלו ומחייג מספר. נשמע קול נשי מהצד השני ששואל אותו מה חדש והנהג אומר שהכל בוצע כהלכה. הקול הנשי אומר משהו כמו: "טוב מאוד. שישכב על משכבו בשלום". השיחה מנותקת ואז המצלמה מתכבה. אף אחד לא יודע מה עלה בגורלו של טייקר.
    המסך נסגר.

לאחר מכן המסך נדלק וכתוב עליו בענק: "שנתיים לאחר מכן"

עוברים לתמונה מוזרה שם רואים בית כלא ענק ושלושה שוטרים באים. השוטרים באים עם חליפות צלילה ואז כשהם מגיעים הם מורידים אותם. לאחר מכן השוטרים מתחילים ללכת בבית הכלא עד שהם מגיעים לתא אחד ענק שם מוחזק איש עם אזיקים לידיו ולרגליו והאזיקים מוצמדים לקיר. אחד השוטרים אומר לאיש: "באנו להעביר אותך לבית כלא שמור יותר. אתה בא איתנו". לאחר מכן האיש מרים את ראשו לאט לאט אך לאחר מכן מוריד במהירות כדי שלא יראו את פניו. השוטרים פותחים את הכלוב ואז רואים חיוך על פניו של האיש. לפתע משום מקום האיש בחוזקה מושך את ידיו לצד גופו והשרשרת שהייתה מחוברת לקיר נשברת. השוטרים ההמומים לא שמים לב שהאיש משחרר גם את רגליו ועושה את דרכו לעברם. לאחר מכן האיש שעדיין ראשו למטה תופס בצווארם של שני שוטרים ומבצע עליו צ'ואקסלאם קלטני. השוטר השלישי מוציא אקדח בניסיון לירות באיש אך האיש במהירות תופס בגרונו וחונק אותו ללא רחמים. השוטר מפיל את האקדח ומאבד את ההכרה. לאחר מכן האיש מרים את השוטר על הכתף ומבצע עליו טומבסון פליידבר. לאחר מכן האיש מתקרב למצלמה ומתחיל לדבר: "לפני שנתיים נכנסתי לפה בגלל מישהי שבגדה בי... בגלל אישתי... והקרב האחרון שלי היה נגד מתאבק תת רמה שלא אנקוט בשמו... במשך השנתיים האלה כוחי עלה והשוטרים חשבו שבית כלא אידיוטי ושמור יחזיק אותי? אז הם טועים... כי אני האיש החזק בעולם הזה... אני הוא..."

ישר לאחר שהאיש עומד להגיד מיהו המסך נסגר לחלוטין והקהל במתח לראות מיהו האיש.

BONG... BONG.... BONG...

המוזיקה נשמעת ולפתע האורות נכבים ובארינה מכה ברק וממלא אותה בעשן. מתוך העשן נראה בן אדם. הבן אדם מתגלה כמובן כאנדרטייקר הגדול. אנדרטייקר מתחיל להתקדם לזירה והקהל מתחילים להדליק נרות. אנדרטייקר לבוש בחלוק שחור עם כובעון שאת הכובעון הוא לובש על ראשו. כשאנדרטייקר מגיע לזירה הוא עולה על המדרגות באיטיות רבה. כשהוא מגיע למעלה אנדרטייקר מרים את ידיו לאט והאורות נדלקים כידיו של אנדרטייקר מגיעות למעלה. לאחר מכן אנדרטייקר מוריד את ידיו ונכנס לזירה דרך החבל העליון והאמצעי. אנדרטייקר הולך לאמצע הזירה, תופס בכובעון ואז מוריד אותו ומעלה את עיניו למעלה. הקהל רואה ששערו לא השתנה, עדיין קצוץ ואנדרטייקר לוקח מ'יק מהצוות, הולך לאמצע הזירה ומתחיל לדבר בקול מפחיד:

"לפני שנתיים... אני התאבקתי בקרב האחרון שלי ב-AWL... נגד הוויפר... נגד רנדי אורטון... אני התאבקתי ואז הלכתי אל מישל מק'קול שישבה מאחורי הקלעים ורציתי להחזיר לה על הדפיקה שלה בעמק המתים שזהו הבית שלי... ואז לאחר מכן תפסו אותי שומרים והם לקחו אותי בלימוזינה לים ומשם לבית הכלא השמור ביותר בעולם והסודי ביותר בעולם שזהו הכלא שבים... אני הייתי שם במשך שנתיים ובגלל הכוח שלי קשרו אותי באזיקים אבל הם לא ידעו שגם אזיקים לא יעצרו את דרכו של הפינום... של האיש המת... של אנדרטייקר... אני נמלטתי לאחר שרצו להעביר אותי לכלא מתחת לאדמה ששמור יותר מהכלא בים וברחתי בגלל שלושה שוטרים מפגרים שבאו לתא שלי ופתחו אותו... במשך שנתיים חיכיתי לרגע הזה... וניצלתי אותו בהתקפת השוטרים... לאחר מכן לקחתי את חליפות הצלילה של אחד מהם ונמלטתי... רציתי לחזור לליגה שלי אבל אז שמעתי על הסגירה הדרמטית של AWL... חשבתי מה לעשות... רציתי להתאבק ולחזור לשמים... רציתי לחזור הביתה אבל בכדור הארץ אין לי בית אחרי מה שקרה לי עם מישל מק'קול... ואז ערב אחד שבועים לאחר שנמלטתי ראיתי את מישל מק'קול מכריזה על הליגה החדשה שאני עומד לקחת חלק בה... ליגת HGL..."

ג'רי לולר- וואווו קול נשמע כאילו אנדרטייקר ממש כועס...
    מייקל קול- לדעתי הוא סתם מבלף אין סיכוי שהוא עד כדי כך כועס...
    ג'רי לולר- שמו אותו בכלא במשך שנתיים!
    מייקל קול- זה בולשיט יפתי!

"מייקל קול... אנשים כמוך הולכים לגיהנום... ואנשים כמו באטיסטה יכנעו לי... באטיסטה יהיה השבוע נגדי ואני לא ארחם עליו... בשבת הקרוב באטיסטה ינוח על משכבו והוא ילך לגיהנום שם יתעללו בו ויחזירו את נקמתו של אנדרטייקר ב-HGL ובמישל מק'קול... מישל אחרי מה שעשית לי אני אהרוס אותך... אני אהרוס קודם כל מתאבק שיעמוד בדרכי אליך ואז אהרוס אותך לבד... והמתאבק הראשון שעומד בדרכי הוא מתאבק בשם באטיסטה שעשה את הטעות הגדולה ביותר שלו... להגיד עלי דברים... ולא להגיד שהם היו בצחוק... באטיסטה אני רוצה להגיד לך שגם אם עכשיו תצא מהבאקסטייג' ותתנצל זה לא יעזור לך כי בפרק הראשון של HGL אני אהרוס אותך ואשרוף אותך ואת האפר שלך אני אזרוק לים... אתה תגיע משם לגיהנום וככה זה ימשך עד שאני אגיע ליעד שלי כמו שאמרתי שהיא מישל... אני רוצה להגיד לך באטיסטה שאתה חתיכת אפס... ברסלמניה גם הפסדת לי אליפויות והכי גדולה הייתה אליפות העולם במשקל כבד... באטיסטה תלמד כשהייתי שנתיים בכלא השתניתי לחלוטין... הפכתי לאדם החזק ביותר על פני כדור הארץ... אני הולך להשמיד אותך ואף אחד לא יעצור בעדי במיוחד לא מישל מק'קול... אני לא אותו שפוט שעשה כל מה שאשתו אמרה לו... כי מהיום אין לי אישה... כי היא בגדה בי... באטיסטה כדי לסיים פה אני אגיד לך את המילים האחרונות שתשמע לפני שאני אשמיד אותך בשבת והן...

באטיסטה... תנוח... על... משכבך!"

האורות באולם נכבים ואנדרטייקר יורד על ברכו ואז מוציא את לשונו החוצה. לאחר מכן אנדרטייקר קם, מרים את ידיו ומלא ברקים פוגעים בזירה ולאחר שהברקים מסתיימים רואים שאנדרטייקר נעלם מהזירה.

הפינום חזר... והוא בליגת AWL

ניצחונות/הפסדים/תיקו

הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    5
    נקודות
    0

פרומו חמוד בסך הכול, המעברים יכול להיות יותר יפה אני עשיתי כמה פרומאים אם מעברים כאלה, אתה צריך לעשות את זה טיפה יותר ארוך והתמונה אל המסך וכל זה תן תמונות זה דבר חשוב, הרעיון של אם אנטייקר טוב, ואם אני לא טועה זה כיתה זירה אז איפה הקהל, הקהל לא מת תן להרגיש שאנחנו באמת בזירה או באיזה שהוא מקום, מייקל קול מה קשור הוא המנג'ר שלך אם כן אני מציע שתחליף לאבא של הקברן כבר יותר טוב, ותעשה לו את הגימיק של מה שהוא היה פעם אם הכד והכול זה יכול לצאת חמוד, לאומת הפרומאים שקראתי פה יש לך פונטציאל לא רע....

קרבות:0|ניצחונות:0|הפסדים:0|תיקו:0|

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect