נכתב במקור על ידי
newbie101
עזוב אני לא אתווכח איתך על האמונות שלך. תאמין במה שבא לך. רק שתדע שזה שתלך בדרך שלך לא בטוח יביא לך סיפוק בכל תחום בחיים. אה ואין לך יעוד.,חוץ מלהתרבות אולי...
חחחחחחחחחחחחחחח שוב אני אגיד לך המטרה שלי היא ההווה , המטרה שלי היא ליהיות אני, אני לא מחפש את האושר הוא תוצאת לוואי, אני לא מחפש הצלחה היא תוצר לוואי של ליהיות האני האמיתי שלי, אני לא מחפש כסף כי גם הוא תוצר לוואי , הדבר היחיד שאני מחפש זה את עצמי תתפלא אבל רוב האנשים אפילו לא מכירים את עצמם.
איך אני שונא את האמרה "האמת שלי". אמת היא אחת. אם לך יש אמת שנוגדת את האמת שלי אז זו לא יכולה להיות אמת.
אם תחלה בדלקת ריאות ולא תיקח תרופות אתה כנראה תמות. אנחנו המצאנו את התרופות, כמו שהמצאנו את הצדקה לעזור לחלשים. תרופות לא נוגדות את האבולוציה ותרומות כן?
אמת היא ממש לא אחת, אתה מגדיר אותה כאחת כי זה מה שלמדת, לכל אחד יש את האמת שלו והיא מבוססת על ראיית העולם שלו והאמת של כל אחד נובעת מההשערות שלו,אין טעם לדון באמת כשאף אחד מהצדדים לא באמת יודע אותה ופה בה הביטוי האמת שלי, הרי אף אחד לא יכול לנבא את העתיד לפחות לא כרגע ולכן האמת החזקה היא זאת שמנצחת ולא האמת האמיתית כי היא לא קיימת, מספיק אנשים אמרו שדברים לא אפשריים אבל הנה אנשים עשו אותם יותר מאוחר, אולי באותה תקופה זה לא היה אפשרי אבל הטכנולוגיה משתנה, העולם משתנה והכל אפשרי ובסופו של דבר זה עם הדעה החזקה יותר האמת שלו מנצחת.
בקשר למה שאמרת על האבולוציה:
אני בטוח שאם היה שבט פעם ומישהו כל היום ישב והתבטל העיפו אותו מהשבט אם לא רצחו אותו.
נניח עכשיו והיה שבט ומישהו חולה והוא עוזר/עזר לשבט אז הביאו לו תרופות כי מגיע לו הוא השקיעה בשבט והוא יקבל את התמורה שלו, ומפה מגיעה המסקנה שמי שמשקיע בעצמו ובאחר ישקיעו בו , אבל מי שיושב בחיבוק ידיים .....
אבל למה סתם לדבר שטויות. כמה אחוז בדיוק עצלנים, אפשר לדעת?
ומה אתה מנסה להוכיח? שאין טעם לעזור לעניים כי הם חיים סבבה יחסית לפעם?
אני לא מבין למה אני בכלל מנסה...
אני אומר שאין טעם לעזור לאנשים ששואפים לבינוניות ומטה כי הם מגעילים אותי, למה אתם עושים משהו אם אתם לא אוהבים אותו?! ואם אתם עושים אותו כבר למה לא לעשות אותו טוב?!
אתה פשוט בור ורוצה להישאר בור. בן כמה אתה, לא ענית ..?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תמשיך להאמין לעיתונים ולטמבליזיה, אם האח הגדול זה מקור לחכמה אז אתה צודק, אם השקרים שבאים בעיתונים זאת חכמה אתה צודק, הדבר היחיד שיש בעיתונים זה סבל זה לראות עוד אחד מת מתאונת דרכים ועוד אחד זה כנ"ל חדשות.. בשביל מה צריך את הזבל הזה?!?! לא יהרוג אותך לשמוע פעם בחודש מה הולך במדינה מאנשים שמסביבך אלא אם אתה רוצה לשנות את המדינה, המקור היחיד שאמין היום זה מחקרים וספרים ועל זה אין ויכוח.
בן 19 אפשר להגיד.