קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איך אנחנו יכולים לעזור?
    על ידי simon23 בפורום מבצע "עופרת יצוקה"
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 04-01-2009, 22:26
  2. האם אתם יכולים להשיג לי פיפ"א 2002 בעיברית
    על ידי avimelesh בפורום משחקים כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-06-2008, 14:51
  3. האם אנחנו מנצלים את החיים עד הסוף?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 04-05-2008, 00:32
  4. האם אנחנו מתקרבים למלחמת עולם שלישית?
    על ידי Jack בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 18-12-2005, 22:07
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 37

האם אנחנו יכולים לאמץ מחשבה כזו? - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    בעיני מישהו מצליח זה מישהו שתרם לעולם טוב יותר, הצלחה חברתית זה סתם עוד משהו שהעולם תקע לנו בראש וסטגימות החברה, כשמישהו מצליח לתרום לעולם הוא מצליח בכל התחומים, ולא לתרום לעניים לא נותן עולם טוב יותר ההפך זה ללכת נגד האבולוציה ונגד הטבע שלנו, זה ליצור עולם של אנשים שלא תורמים כלום ורק זה חסר לנו.
    אני רואה יותר מידי אנשים בזמן האחרון שעושים דברים כדי לשים וי ולהגיד סיימתי או עשיתי במקום לעשות את זה טוב וזה פשוט עצוב וזה ביותר מידי תחומים.
    האדם הוא יצור חברותי. האושר שלך תלוי הרבה בהצלחה חברתית, וזה לא כי העולם תקע לנו את זה בראש.
    לתרום לעניים הולך נגד האבולוציה? אולי.
    אולי גם אל תיקח תרופה כשתהיה חולה.
    מי אמר שללכת נגד האבולוציה זה לא דבר 'טוב'?. זה שתתרום לעניים לא אומר שתיצור עולם של אנשים שלא תורמים כלום. מה הקשר?

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    כנ"ל אצלי, אני לא מאושר כל כך.

אני כרגע יודע שאני צריך להשיג כסף בחיים. אני שם אלף זיינים על האימרה המטומטמת "כסף זה רק אמצעים" זה חארטה. כסף זה הכל בחיים. היום בגלל הצביעות של אנשים וואלה אפשר אפילו לקנות חברים, אפשר לקנות אהבה ואפשר לקנות גם ילדים.

כסף זה דבר מאד חשוב, זה צורך מטורף וברגע שיש לך אותו אתה מסודר מכל בחינה אפשרית. ברגע שיהיה לי כסף זמין בכיס ואני יוכל לדאוג לעצמי, לחברים שלי ולמשפחה שלי, אני אהיה מאושר. בלב שלם.
    אפשר לקנות חברים מזוייפים ואהבה מזוייפת אתה מתכוון. כי כשהכסף הולך, גם הם. אבל מי בכלל רוצה את זה?!

כסף זה דבר חשוב. אבל גם יחסי. אם כאן בארץ תהיה יחסית עשיר, אתה תרגיש טוב עם עצמך. אח"כ תעבור להוליווד ותראה איך כולם שמים אותך בכיס ותרגיש חרא.
    פעם שלא היה לך אייפון זה לא הזיז לך תביצה, אבל שלכולם יש ולך אין, זה מרגיש חסר.אם היית גר באפריקה, אייפון לא היה מזיז לך.
    אז לקחת הכל בפרופורציות, כי המרדף אחר חומריות לא נגמר. זה אושר רגעי.

אני לא מאמין שברגע שמצליחים לעשות את זה הופכים למאושר באדם, כי יש עוד הרבה פרמטרים, אבל זה בהחלט חשוב.
    וכן, אפשר להגיע לזה אחרי עבודה רבה...

רוצים להיות מאושרים בחיים? תלמדו גם להנות מהדברים הקטנים. יותר מדי אנשים שוכחים את זה.

ואה וAWAKE החתימה שלך מטומטמת.
    נערך לאחרונה על ידי newbie101; 06-05-2012 בשעה 16:48.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי newbie101 צפיה בהודעה
    האדם הוא יצור חברותי. האושר שלך תלוי הרבה בהצלחה חברתית, וזה לא כי העולם תקע לנו את זה בראש.
    מי אמר שללכת נגד האבולוציה זה לא דבר 'טוב'?. זה שתתרום לעניים לא אומר שתיצור עולם של אנשים שלא תורמים כלום. מה הקשר?

אפשר לקנות חברים מזוייפים ואהבה מזוייפת אתה מתכוון. כי כשהכסף הולך, גם הם. אבל מי בכלל רוצה את זה?!

כסף זה דבר חשוב. אבל גם יחסי. אם כאן בארץ תהיה יחסית עשיר, אתה תרגיש טוב עם עצמך. אח"כ תעבור להוליווד ותראה איך כולם שמים אותך בכיס ותרגיש חרא.
    פעם שלא היה לך אייפון זה לא הזיז לך תביצה, אבל שלכולם יש ולך אין, זה מרגיש חסר.אם היית גר באפריקה, אייפון לא היה מזיז לך.
    אז לקחת הכל בפרופורציות, כי המרדף אחר חומריות לא נגמר. זה אושר רגעי.

אני לא מאמין שברגע שמצליחים לעשות את זה הופכים למאושר באדם, כי יש עוד הרבה פרמטרים, אבל זה בהחלט חשוב.
    וכן, אפשר להגיע לזה אחרי עבודה רבה...

רוצים להיות מאושרים בחיים? תלמדו גם להנות מהדברים הקטנים. יותר מדי אנשים שוכחים את זה.

ואה וAWAKE החתימה שלך מטומטמת.
    למה ההצהרה הזאת?
    אני מוכן לשמוע את ההסבר שלך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    למה ההצהרה הזאת?
    אני מוכן לשמוע את ההסבר שלך.
    כי לא להאמין למשהו, אלא אם זה מתאים למה שאתה חושב זה מטופש.
    "מה שאתה חושב" מגיע מדברים שלימדו אותך עד עכשיו. מה שלימדו אותך לא בהכרח נכון, ולהאמין לדברים שלא נכונים כי עד עכשיו חשבת את אותם, זה מטופש.
    כולנו שטופי מוח.
    מה שאתה אומר, זה לא לחשוב אחרת ממה שחשבת עד עכשיו. למה לא? מי אמר שלא טעית?
    חוץ מזה, שיש עובדות בחיים. אם מישהו עד עכשיו לא שמע על אטומים, ולא נראה לו הגיוני שיש אותם, אז אם הוא לא "יאמין" בהם זו פשוט בורות ובריחה מידיעת האמת.
    אם אתה רוצה ללכת אחרי האמת, אתה צריך ללכת אחרי העובדות. על תיאוריות אפשר להתווכח, על עובדות לא.
    מה שאתה אומר, זה שכל אחד יילך אחרי האמת שלו. הבעיה היא שאין לכל אחד אמת משל עצמו. אמת יש אחת.
    בנוסף, אתה אומר שלא צריך להאמין למה שאתה כותב, שזה כבר פרדוקס.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

כי לא להאמין למשהו, אלא אם זה מתאים למה שאתה חושב זה מטופש.
    "מה שאתה חושב" מגיע מדברים שלימדו אותך עד עכשיו. מה שלימדו אותך לא בהכרח נכון, ולהאמין לדברים שלא נכונים כי עד עכשיו חשבת את אותם, זה מטופש.
    כולנו שטופי מוח.
    מה שאתה אומר, זה לא לחשוב אחרת ממה שחשבת עד עכשיו. למה לא? מי אמר שלא טעית?
    חוץ מזה, שיש עובדות בחיים. אם מישהו עד עכשיו לא שמע על אטומים, ולא נראה לו הגיוני שיש אותם, אז אם הוא לא "יאמין" בהם זו פשוט בורות ובריחה מידיעת האמת.
    אם אתה רוצה ללכת אחרי האמת, אתה צריך ללכת אחרי העובדות. על תיאוריות אפשר להתווכח, על עובדות לא.
    מה שאתה אומר, זה שכל אחד יילך אחרי האמת שלו. הבעיה היא שאין לכל אחד אמת משל עצמו. אמת יש אחת.
    בנוסף, אתה אומר שלא צריך להאמין למה שאתה כותב, שזה כבר פרדוקס.
    אם החתימה שלי לא נשמעת לך הגיונית,אל תאמין לה

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אם מה שאני אומר נשמע הגיוני לבנאדם אז שיאמין,אם לא,שלא יאמין.ואנחנו לא מדברים פה על אטומים,אנחנו מדברים פה על אמונות ופחדים.
    אני אומר בסך הכל דברים פשוטים להבנה,אין פה משהו יותר מדי עמוק.לא צריך לנתח יותר מדי.אם מישהו שאמר משהו נכון נשמע לך הגיוני,אז תאמין,אם לא,אז לא.נקודה.אתה סתם מנתח יותר ממה שצריך.ואתה לא באמת חושב שאני הולך לפתח את זה לדיון של מי צודק או לא צודק נכון?כי זה לא ממש משנה לי,למילים אין משמעות בשבילי,זה בסך הכל מילים,לא מעבר.
    בדר"כ לחתימות עם מילים בפורום שלנו יש משמעות עמוקה. כמובן שהבחירה שלך. אבל כשאתה אומר ש"זה רק מילים". ..זה משדר שהמשמעות שלהם בקנטים, בלי להעליב.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    בדר"כ לחתימות עם מילים בפורום שלנו יש משמעות עמוקה. כמובן שהבחירה שלך. אבל כשאתה אומר ש"זה רק מילים". ..זה משדר שהמשמעות שלהם בקנטים, בלי להעליב.
    אותו דבר בנוגע אלייך,אם החתימה שלי ומה שאני אומר לא נשמע לך הגיוני,אל תאמין

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    אני מקווה שאתה לא מוצא משמעות עמוקה במשפטים בחתימה שלי.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

האדם הוא יצור חברותי.
    נכון לא אמרתי לך להתבודד.
    האושר שלך תלוי הרבה בהצלחה חברתית, וזה לא כי העולם תקע לנו את זה בראש.
    אושר זאת לא המטרה שלנו זה תוצאת לוואי, המטרה שלנו זה ליהיות הרגע, ליהיות האנחנו ולפעול ליעודנו לפי האמת הפנימית שלנו ככה באמת נוכל לתרום לעולם.
    אני חושב שתרופות זה זבל ומשתדל להימנע מהם עד כמה שאפשר.
    אם תתן למישהו כסף כי הוא עצלן אני לא חושב שזה יתרום למישהו חוץ מלהפוך אותו ליותר עצלן.
    ....

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

....
    שאני אומר שהאדם הוא יצור חברותי, אני מתכוון שיש לנו צורך בחברה. שאומר שלא החברה תקעה לנו את זה בראש שזה חשוב, אלא שזה חשוב. ואתה מתייחס רק לחלק מהמשפט.
    "אושר זאת לא המטרה שלנו זה תוצאת לוואי, המטרה שלנו זה ליהיות הרגע, ליהיות האנחנו ולפעול ליעודנו לפי האמת הפנימית שלנו ככה באמת נוכל לתרום לעולם." -
    תשמע, באמת שאני לא יודע מאיפה הבאת את השטויות האלה, לא בקטע מעליב.
    אני אפילו לא יודע איך להתייחס לזה. מי אמר לך את זה? או שזה תיאוריות שלך..?

"אני חושב שתרופות זה זבל ומשתדל להימנע מהם עד כמה שאפשר." -
    מה הקשר ? תדבר לעניין. אני מדבר על זה שאם תחלה בדלקת ריאות, אתה תיקח תרופות ותילחם במחלה למרות שזה נוגד את האבולוציה.
    בן כמה אתה?
    "אם תתן למישהו כסף כי הוא עצלן אני לא חושב שזה יתרום למישהו חוץ מלהפוך אותו ליותר עצלן."
    כן ,כל העניים עניים בגלל שהם עצלנים.
    פה כבר הבנתי שאין לי ממש עם מי לדבר...

תשמע, לך תפתח איזה ספר, עיתון ואז נתדיין בכיף.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

שאני אומר שהאדם הוא יצור חברותי, אני מתכוון שיש לנו צורך בחברה. שאומר שלא החברה תקעה לנו את זה בראש שזה חשוב, אלא שזה חשוב. ואתה מתייחס רק לחלק מהמשפט.
    "אושר זאת לא המטרה שלנו זה תוצאת לוואי, המטרה שלנו זה ליהיות הרגע, ליהיות האנחנו ולפעול ליעודנו לפי האמת הפנימית שלנו ככה באמת נוכל לתרום לעולם." -
    תשמע, באמת שאני לא יודע מאיפה הבאת את השטויות האלה, לא בקטע מעליב.
    אני אפילו לא יודע איך להתייחס לזה. מי אמר לך את זה? או שזה תיאוריות שלך..?
    זבל של אחד זה אוצר של האחר, שוב אני אגיד אנחנו חיים בשביל מי שאנחנו בדרך הופכים למאושרים ויש גם אנשים אחרים אנחנו לא לבד בעולם הזה חלקם יצטרפו אלי לדרך שלי כי יהיה לנו את אותה דרך אבל הם יגיעו לבד מעצם היותנו מי שאנחנו נתחבר אליהם לא צריך לחפש אותם בנרות, אתה רוצה לא להסכים אל תסכים זכותך, זה מה שאני מאמין בו, המטרה שלי זה לא להצליח בחברה אלא ליהיות אני ואם בא לי להנות אני אהנה, אם בא לי ליהיות עם אנשים אני יהיה איתם ואם לא אז לא, אתה מחפש להצליח אני מחפש ליהיות אני מתישהו תבין את זה.
    "אני חושב שתרופות זה זבל ומשתדל להימנע מהם עד כמה שאפשר." -
    מה הקשר ? תדבר לעניין. אני מדבר על זה שאם תחלה בדלקת ריאות, אתה תיקח תרופות ותילחם במחלה למרות שזה נוגד את האבולוציה.
    בן כמה אתה?
    אם אני אומר את האמת שלי אני לא מדבר לעניין?! כן אם אני יהיה חולה בדלקת ריאות אני לא אקח תרופות או לפחות אמנע מהם עד כמה שאפשר כי זה זבל,זה מלא דברים שלא צריך להכניס לגוף ואני אשתדל לא להכניס אותם, וממתי להילחם במחלות זה נגד האלבולוציה?! האבולוציה אומרת תעשה הכל כדי לשרוד.
    "אם תתן למישהו כסף כי הוא עצלן אני לא חושב שזה יתרום למישהו חוץ מלהפוך אותו ליותר עצלן."
    כן ,כל העניים עניים בגלל שהם עצלנים.
    צודק לא כולם אלא אחוז גדול מאוד מהם ולתת לאנשים כסף לא יהפוך אותם ללא עצלנים אלא דברים אחרים, זה שאנשים חיים היום על יותר מידי מותרות זה לא בעיה שלי, אנחנו חיים היום כמו מלכים ביחס לפעם ואתה יכול לבדוק את זה, היום כל אדם ממעמד הביניים חיי כמו יותר ממלך של פעם.
    פה כבר הבנתי שאין לי ממש עם מי לדבר...
    תשמע, לך תפתח איזה ספר, עיתון ואז נתדיין בכיף.
    עיתונים זה זבל
    טמבליזיה זה זבל
    ....

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

אני היחיד ששם לב שלביטוי "לשים זין" יש אותה משמעות כמו לביטוי "לא לשים זין"
    אני שם זין= אני לא שם זין
    יודעים מה עוד גיליתי השבוע?
    נכון שלתפוז קוראים גם "תפוח זהב"?
    אז תפו"ז זה בעצם ראשי תיבות של תפוח זהב .. הייתי בהלם כשעליתי על זה

יש פה כל כך הרבה שטויות כתובות שאני בכלל לא מוצא טעם לנסות להתווכח ..

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

....
    "זבל של אחד זה אוצר של האחר, שוב אני אגיד אנחנו חיים בשביל מי שאנחנו בדרך הופכים למאושרים ויש גם אנשים אחרים אנחנו לא לבד בעולם הזה חלקם יצטרפו אלי לדרך שלי כי יהיה לנו את אותה דרך אבל הם יגיעו לבד מעצם היותנו מי שאנחנו נתחבר אליהם לא צריך לחפש אותם בנרות, אתה רוצה לא להסכים אל תסכים זכותך, זה מה שאני מאמין בו, המטרה שלי זה לא להצליח בחברה אלא ליהיות אני ואם בא לי להנות אני אהנה, אם בא לי ליהיות עם אנשים אני יהיה איתם ואם לא אז לא, אתה מחפש להצליח אני מחפש ליהיות אני מתישהו תבין את זה."
    עזוב אני לא אתווכח איתך על האמונות שלך. תאמין במה שבא לך. רק שתדע שזה שתלך בדרך שלך לא בטוח יביא לך סיפוק בכל תחום בחיים. אה ואין לך יעוד.,חוץ מלהתרבות אולי...

"אם אני אומר את האמת שלי אני לא מדבר לעניין?! כן אם אני יהיה חולה בדלקת ריאות אני לא אקח תרופות או לפחות אמנע מהם עד כמה שאפשר כי זה זבל,זה מלא דברים שלא צריך להכניס לגוף ואני אשתדל לא להכניס אותם, וממתי להילחם במחלות זה נגד האלבולוציה?! האבולוציה אומרת תעשה הכל כדי לשרוד."
    איך אני שונא את האמרה "האמת שלי". אמת היא אחת. אם לך יש אמת שנוגדת את האמת שלי אז זו לא יכולה להיות אמת.
    אם תחלה בדלקת ריאות ולא תיקח תרופות אתה כנראה תמות. אנחנו המצאנו את התרופות, כמו שהמצאנו את הצדקה לעזור לחלשים. תרופות לא נוגדות את האבולוציה ותרומות כן?

צודק לא כולם אלא אחוז גדול מאוד מהם ולתת לאנשים כסף לא יהפוך אותם ללא עצלנים אלא דברים אחרים, זה שאנשים חיים היום על יותר מידי מותרות זה לא בעיה שלי, אנחנו חיים היום כמו מלכים ביחס לפעם ואתה יכול לבדוק את זה, היום כל אדם ממעמד הביניים חיי כמו יותר ממלך של פעם.
    אבל למה סתם לדבר שטויות. כמה אחוז בדיוק עצלנים, אפשר לדעת?
    ומה אתה מנסה להוכיח? שאין טעם לעזור לעניים כי הם חיים סבבה יחסית לפעם?
    אני לא מבין למה אני בכלל מנסה...

עיתונים זה זבל
    טמבליזיה זה זבל

אתה פשוט בור ורוצה להישאר בור. בן כמה אתה, לא ענית ..?

וכן MINIMAX, שמתי לב...
    אותו דבר גם עם "לא עשיתי היום כלום.."
    ו"מה עשית היום?" "כלום"

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

"זבל של אחד זה אוצר של האחר, שוב אני אגיד אנחנו חיים בשביל מי שאנחנו בדרך הופכים למאושרים ויש גם אנשים אחרים אנחנו לא לבד בעולם הזה חלקם יצטרפו אלי לדרך שלי כי יהיה לנו את אותה דרך אבל הם יגיעו לבד מעצם היותנו מי שאנחנו נתחבר אליהם לא צריך לחפש אותם בנרות, אתה רוצה לא להסכים אל תסכים זכותך, זה מה שאני מאמין בו, המטרה שלי זה לא להצליח בחברה אלא ליהיות אני ואם בא לי להנות אני אהנה, אם בא לי ליהיות עם אנשים אני יהיה איתם ואם לא אז לא, אתה מחפש להצליח אני מחפש ליהיות אני מתישהו תבין את זה."
    עזוב אני לא אתווכח איתך על האמונות שלך. תאמין במה שבא לך. רק שתדע שזה שתלך בדרך שלך לא בטוח יביא לך סיפוק בכל תחום בחיים. אה ואין לך יעוד.,חוץ מלהתרבות אולי...

"אם אני אומר את האמת שלי אני לא מדבר לעניין?! כן אם אני יהיה חולה בדלקת ריאות אני לא אקח תרופות או לפחות אמנע מהם עד כמה שאפשר כי זה זבל,זה מלא דברים שלא צריך להכניס לגוף ואני אשתדל לא להכניס אותם, וממתי להילחם במחלות זה נגד האלבולוציה?! האבולוציה אומרת תעשה הכל כדי לשרוד."
    איך אני שונא את האמרה "האמת שלי". אמת היא אחת. אם לך יש אמת שנוגדת את האמת שלי אז זו לא יכולה להיות אמת.
    אם תחלה בדלקת ריאות ולא תיקח תרופות אתה כנראה תמות. אנחנו המצאנו את התרופות, כמו שהמצאנו את הצדקה לעזור לחלשים. תרופות לא נוגדות את האבולוציה ותרומות כן?

עיתונים זה זבל
    טמבליזיה זה זבל

וכן MINIMAX, שמתי לב...
    אותו דבר גם עם "לא עשיתי היום כלום.."
    ו"מה עשית היום?" "כלום"
    אם מה שהוא אומר לא נשמע לך הגיוני,אל תאמין לו.
    אתה רואה כמה פרקטי החתימה שלי יכולה להיות?

ואם קראתי טוב בין השורות של קונגי,המטרה שלו זה הרגע(כאן ועכשיו),הרגע לא יכול להיות לא מספק.הוא מספק וכל שנייה קורה משהו ברגע זה אתה קורא את ההודעה הזאת מנסה להבין אותה(מחשבה),ופספסת גם את הרגע.חשבת,פספסת.כל מה שיש לך וכל מה שישאר לך תמיד,זה הרגע,הוא אף פעם לא נעלם,הוא תמיד פה,כשאתה מבין את זה,אין דבר כזה ייותר אי סיפוק,כי אתה לא יכול לאבד את הרגע,רק לפספס אותו,שזה אגב מקור של האי אושר.
    תסתכל את הסרט שפרסמתי בפורום קאוצ׳ינג,זה סרט על ילד שיש לו הכל כולל הכל.אבל הוא עדיין לא מסופק,לא מאושר...ממליץ לך להתסכל את הסרט.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

חחחחחחחחחחחחחחח שוב אני אגיד לך המטרה שלי היא ההווה , המטרה שלי היא ליהיות אני, אני לא מחפש את האושר הוא תוצאת לוואי, אני לא מחפש הצלחה היא תוצר לוואי של ליהיות האני האמיתי שלי, אני לא מחפש כסף כי גם הוא תוצר לוואי , הדבר היחיד שאני מחפש זה את עצמי תתפלא אבל רוב האנשים אפילו לא מכירים את עצמם.

אמת היא ממש לא אחת, אתה מגדיר אותה כאחת כי זה מה שלמדת, לכל אחד יש את האמת שלו והיא מבוססת על ראיית העולם שלו והאמת של כל אחד נובעת מההשערות שלו,אין טעם לדון באמת כשאף אחד מהצדדים לא באמת יודע אותה ופה בה הביטוי האמת שלי, הרי אף אחד לא יכול לנבא את העתיד לפחות לא כרגע ולכן האמת החזקה היא זאת שמנצחת ולא האמת האמיתית כי היא לא קיימת, מספיק אנשים אמרו שדברים לא אפשריים אבל הנה אנשים עשו אותם יותר מאוחר, אולי באותה תקופה זה לא היה אפשרי אבל הטכנולוגיה משתנה, העולם משתנה והכל אפשרי ובסופו של דבר זה עם הדעה החזקה יותר האמת שלו מנצחת.

בקשר למה שאמרת על האבולוציה:
    אני בטוח שאם היה שבט פעם ומישהו כל היום ישב והתבטל העיפו אותו מהשבט אם לא רצחו אותו.
    נניח עכשיו והיה שבט ומישהו חולה והוא עוזר/עזר לשבט אז הביאו לו תרופות כי מגיע לו הוא השקיעה בשבט והוא יקבל את התמורה שלו, ומפה מגיעה המסקנה שמי שמשקיע בעצמו ובאחר ישקיעו בו , אבל מי שיושב בחיבוק ידיים .....

אני אומר שאין טעם לעזור לאנשים ששואפים לבינוניות ומטה כי הם מגעילים אותי, למה אתם עושים משהו אם אתם לא אוהבים אותו?! ואם אתם עושים אותו כבר למה לא לעשות אותו טוב?!
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תמשיך להאמין לעיתונים ולטמבליזיה, אם האח הגדול זה מקור לחכמה אז אתה צודק, אם השקרים שבאים בעיתונים זאת חכמה אתה צודק, הדבר היחיד שיש בעיתונים זה סבל זה לראות עוד אחד מת מתאונת דרכים ועוד אחד זה כנ"ל חדשות.. בשביל מה צריך את הזבל הזה?!?! לא יהרוג אותך לשמוע פעם בחודש מה הולך במדינה מאנשים שמסביבך אלא אם אתה רוצה לשנות את המדינה, המקור היחיד שאמין היום זה מחקרים וספרים ועל זה אין ויכוח.
    בן 19 אפשר להגיד.
    ....

AWAKE אתה צודק , שמתי לב שבזמן האחרון אני שם דגש על לא להתרכז בדברים יותר מידי כי גם ככה המודע שלנו לא משהו והקליטה נראה לי משתפרת פלאים.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 08-05-2012 בשעה 22:49.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

כן הכול טוב ויפה...
    ואם במקרה כזה שאני פשוט נולדתי אחד שלא מדבר הרבה ואבא שלי גם אדיש כזה ואני שקט מדי ולהפך אני לא משלים אלא שונא את זה, מה עושים עם ה"לפעול לפי מי שאנחנו"?
    סתם אמונה מגבילה שאני שקט בגלל הגנים או שזה אמיתי?
    נערך לאחרונה על ידי tomer095; 09-05-2012 בשעה 21:01.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect