|
|
אולי תספיק לדבר שטויות ותציג לי הוכחות להינדוס הגנטי שלנו? אולי תואיל להיות גם נחמד ולספר לי על המהנדסים..
סורי, אני חושב שטענות ID הן מופרחות מידי בשלב זה. בטח שבלי עובדות מאחורייהן. שים לב שאני עונה לטענות חסרות השחר שלך, וכל מה שאתה עושה זה רק לחזור על אותם הדברים. מה דעתך לעמוד מאחורי דבריך?
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
אין כמו אידיוט מצתדק, איכססס. רוצה לדבר על אגו? אז מאיפה לך האגו הנפוח הזה שאתה איכשהו נעלה ממני? מנסה להטיף לי.. לך תמצוץ לימון, טוב?
אי אפשר לחסום פה, למה אני צריך לסבול?!?!
בואו נעשה את זה מעניין.
לא, אנחנו לא קשורים לקרו מגנון.
אז..?
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
״אין כמו אידיוט מצתדק, איכססס.״
אגו.
״מנסה להטיף לי.. לך תמצוץ לימון, טוב?״
אגו.
אני לא לא לוקח את זה אישית כמובן,כי זה לא באשמתך.
אבל אני יגיד לך את אחת התכונות של האגו,הוא רוצה תגובה שמכילה גם כן אגו כדי לחזק את עצמו.
וכשהוא לא מקבל תגובה מסוג כזה,האגו מתעצבן,הוא רוצה מריבה,אקשן והדבר שהוא הכי אוהב זה להיות צודק.
for the love of the great penguin in the sky,
תפסיק לצטט אותי. אין לי כוח לגיבובי השטויות שלך.
אנחנו כן קשורים אליו , לא למדת אבולוציה?
קיצר, אנחנו לא הוא.
אנחנו חוליה אחרת, מן הסתם,
כי פעם אחרונה שבדקתי המוח שלך הוא לא 1600cc.
זה כמו שתגיד שאני כלב,
הריי מתישהו בשלב האבולוציוני אנחנו והכלבים התפצלנו מאותו אב-קדמון.
:\
אוקיי נמשיך,
אז אתה מסכים איתי שהיה איזהשהו שינוי גנטי שהפך אותנו למי שאנחנו?
כמו כל חוליה אחרת שעברה שינוי גנטי כדי לעבור לחוליה הבאה.
One Shot - One Kill
(מתעלם באלגנטיות מהעובדה שמסת מוח יכולה לקטון עם תהליך האבולוציה בדיוק כמו שהיא יכולה לגדול)
כמובן. כדי להגיע לצורה הנוכחית שלנו בזמן הזה, היה חייב להיות שינוי גנטי שהתרחש בזמן תהליך הרביה. ומאחר והתהליך הוא לא שיכפול מדוייק היה שוני בין הצורות.
לא. אנחנו הולכים לפי המחשבה שהקרו מגנון לא קשורים להופעתנו. אז יש אוכלוסייה אחרת שהתפתחנו מתוכה. אפשר כזו ששונה במעט מהקרו מגנון אבל לא הם ספציפית. זאת אומרת, שלב לפני.
-------<======
למעלה, הקרו מגנון, למטה אנחנו..
אוקיי נזרום איתך.
זאת הפשטה גרוטסקית, אבל כן.
תגיד, האתיופי דומה לך? הסיני ? הגרמני ? התאילנדי? המרוקאי? הניגרי ? היפני? ההודי?
כולם שונים - נראים שונה, בעל מאפיינים שונים. אבל כולם - בני אדם.
אז כן, אתה יכול להיות שונה, ועדיין להיות חלק מהגזע.
אם תמצא מאובנים של סינים, שהם לצורך העניין יותר נמוכים לעומת מאובנים של אנשים מדנמרק - זה יראה לך שונה לגמרי. גודל, מבנה פנים, מבנה גוף וכו'...
ואתה תחשוב שזה זן אחר, לא? אבל הנה - עובדה.
ולא, לא חייב לצאת להם פתאום "ילד אנושי" - אפילו שהם גם אנושיים. יכול להיות שזה הגיע בהדרגה.
ומי אמר שהקרו מניון השתנה בכל רחבי העולם באותו הזמן?
"ואיך מקופים שחיים במערות הפכנו לתרבות-על ---> במדבר."
קופים שחיים במערות?
אם אני זורק אותך ללפני 30,000 שנים, אתה תתנהג כמוהם. יש לך ידע שיעזור לך מן הסתם(ובלי הידע, אתה תתנהג בדיוק כמוהם), אבל אתה לא תהיה כזה שונה מהם. אז אל תעשה מזה הבדל מטורף...
לאוו דווקא.
סביר להניח שהוא יהיה בהיר יותר מכולם בצורה "לא נורמלית".