היי,
אני מנסה לעזור למישהו שנדפק לו קצת ההארד דיסק.
חיברתי את הכונן שלו באופן חיצוני (ע"י קופסא שמיועדת לכך) למחשב שלי במטרה לגבות ממנו תכנים. בהתחלה, לפי מה שהוא אמר לי, רק מערכת ההפעלה שלו הלכה, והוא רצה לגבות את התמונות שהיו לו. כשחיברנו בפועל את הכונן שלו, המערכת חייבה אותי לפרמט את הכונן בשביל שאוכל להשתמש בו.
לאחר נסיונות שונים לחבר את הכונן בכל מני צורות שונות בשביל לנסות לחסוך את הפירמוט (קיוויתי שאולי הבעיה היתה בקופסא שאיתה השתמשתי), פירמטתי לו את הכונן (פירמוט מהיר ולא יסודי) בתקווה שאוכל אח"כ להריץ תוכנת שזור קבצים ולהחיות לו לפחות חלק מהתמונות.
לאחר נסיונות רבים עם תוכנות שונות ומשונות (כשחלקן הרצתי כמה פעמים בקונפיגורציה שונה בכל פעם) אך אפילו תמונה אחת לא הצלחתי לשחזר. זה או שאני עושה משהו לא נכון (למרות שקשה לי להאמין), או שהתוכנות לא באמת מסוגלות לשחזר מספיק טוב. רשימה חלקית של התוכנות שהשתמשתי בהן:
1. EASEUS Data Recovery Wizard Professional 5.5.1
2. FILERECOVERY
3. FileRestore Professional
4. iCare data Recovery Software
5. MiniTool Power Data Recovery 6.6
6. Ontrack EasyRecovery Professional
7. Reflect
8. Wondershare Data Recovery
9. Auslogics File Recovery 2012 v3.3 Full
10. Disk Doctors Photo Recovery (Win)
11. Namosofts Data Recovery 2
12. PhotoRescue Advanced PC
13. Recover Deleted Files
14. Recover My Files
15. Smart Data Recovery
16. Stellar Phoenix Windows Data Recovery - Professional
17. Undelete 360 v2.1.5.24 Full (למרות שמראש ידעתי שהיא כנראה לא תצליח לשחזר את הקבצים. ניסיתי כי לא היה לי מה להפסיד)
18. WinMend Data Recovery
כמו שכתבתי, זו רשימה חלקית של התוכנות שניסיתי (זו הרשימה של התוכנות שהיה לי קל לאתר ולהוסיף לכאן). רוב התוכנות הרצתי כמה פעמים בקונפיגורציות שונות (חיפוש לפי type, חיפוש מתקדם, חיפוש דיסק raw וכו'....). כל ריצה כזו ארכה בערך שעתיים אך ללא תוצאות.
האם מישהו מכיר ויכול להמליץ על תוכנה שתוכל לעשות את העבודה?
אגב, התמונות מאוד חשובות לו ומיועדות לשמש אותו באירוע של הבת שלו בזמן הממש קרוב. בגלל זה ניסיתי בכל כוחי לשחזר את התמונות ולכן אני עדיין מנסה למצוא פתרון לבעיה.
כל המלצה או עזרה תתקבל בברכה.
תודה מראש

ציטוט ההודעה