קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-05-2011, 15:32
  2. [דעה] זה הכל שטויות במיץ פטריות הזייה
    על ידי md-designers בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 26-03-2011, 15:24
  3. [דיון]איך עבדו עליכם היום?
    על ידי SoulMan בפורום דיבורים
    תגובות: 55
    הודעה אחרונה: 04-04-2009, 16:08
  4. תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 19:48
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 11 << ראשון 12345 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 151

הכל שטויות, עבדו עליכם - עמוד 3

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    ובשפת הפיקאפ, אתה AFC.

לא לרמה שלי להגיב להודעה כזאת.
    רגע..אבל אם אמרת שהכל שטויות בפיקאפ..אז למה אתה משתמש "בשפת הפיקאפ"?

דבר שני...למה אתה חושב שמעניין אותי אם אתה חושב שאני AFC או Alpha Male או Alpha dog או מה שתרצה..? לא מעניין אותי איזה סוג אתה מגדיר אותי, אני לעומתך לקחתי כל מיני חלקים בתחום לכיוונים שלי ואני משתמש בהם היום כדי לשפר את היכולות שלי עם נשים. לא כדי שתיהיה לי אפשרות לדבר איתן, הייתה לי מאז ומתמיד סוג של חוצפה כזאת ככה שאני לא מפחד לגשת לנשים, פשוט היה לי חסר כל מיני חיזוקים שלא ידעתי עלייהם עד שגיליתי את התחום, וואלה התחום הזה עזר לי המון ופה בפורום הזה ספציפית יש המון חבר'ה תותחים שעוזרים..אז אם אני נקרא בעינייך AFC..תקרא לי גם חנון, לא מעניין אותי. מה שקרה מעצבן אותי זה החוצפה שלך לבוא ולהגיד שהכל זה חארטה.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    זהו? סיימת לזיין לכולם פה תשכל עם השביזות שלך שאתה לא מצליח לזיין כי אתה מכוער מפוצץ חצ'קונים כל בוקר ב6 וחצי לפני הבצפר כדי שלא יהיה לך חצ'קונים כאלה צהובים שלא פיצצת? אה?

שמע שמע, אנשים כמוך זה אנשים שמצליחים לגרום לילדים בני 14 שבאמת לא נראים הכי טוב כ-ר-ג-ע. ולמה אני מדגיש את הכרגע? בגלל שאם הם ישקיעו בעצמם קצת יותר מדקה וחצי במראה ולהגיד לעצמם "נו בשביל מה אני צריך להשקיע בעצמי..בכל מקרה אני לא ישיג אף אחת היום..לא צריך להשקיע!" כל בוקר מול המראה לפני שהם יוצאים מהבית..ואגב, להשקיע זה אומר לשים דאורדורנט, אם יש זקן, אז לעצב אותו בצורה אסטטית על הפנים, אם הזקן שלך מכוער אז לגלח אותו לגמרי, להוריד שיערות בין הגבות כי זה לא משנה מה החבר'ה אומרים..חד גבה זה דבר פשוט מכוער ומגעיל...ועוד כל מיני דברים שחייבים לעשות רק כדי שתוכל לסבול את עצמך במשך היום.

אנשים כמוך הם אנשים חסרי בטחון, וזה נוגע בהכל!!! זה מתחיל מזה שעל האייפון שלך בשומר מסך יש לך איזה תמונה מטומטמת שהבאת מהאתר המפגר ההוא (9gag) שמצחיקה אותך אז אתה שם אותה על המסך, זה ממשיך מזה שאתה מדבר עם חברים שלך בוואטספ בזמן שאתה הולך וזה גורם לך ללכת עם ראש כלפי מטה ואתה נראה כמו חנון הומו שכל היום מאונן בבית, וזה ממשיך לזה שאתה לא עובד כי אין לך חברים לצאת איתם בסופי שבוע למסיבות, אז אתה לא צריך כסף אז גם עבודה ושיגרה חסרים לך, וזה ממשיך לזה שמה שההורים שלך אומרים לך לעשות, אתה פשוט עושה ולא עוצר לרגע ואומר לעצמך "רגע..אני בן 20, למה לעזאזאל אני שומע למה שההורים שלי אומרים לי?? אני יעשה מה שאני רוצה" ובגלל זה גם אין לך חברה ואין לך ידידות ובחיים לא חשבת שיזיזות זה דבר אמיתי רק בגלל שעוד לא היה לך משהו שדומה לזה..

בקיצור...אל תוציא את התסכול שלך עליינו ואל תבוא עם הזיוני מח האלה של "רק מי שנראה טוב מזיין" כי זה פשוט לא נכון... יש לי אינספור חברים שוואלה הקדוש ברוך לא בירך אותם ביופי יותר מידי והם לא מפסיקים לזיין כי הם יודעים לזיין תמח כמו שצריך לבחורות, אתה יכול לבחור אם להאמין לי או לא להאמין...מה שבטוח שלא מזיז לי תזין מה אתה חושב!
    מה שמזיז לי כרגע זה שאתה בא בגישה מטומטמת לפורום הזה, גישה שהיא לא נכונה ולא מתאימה, אם יש לך תסכול להוציא לך תן מכות לערבים בעזה ותעשה לכולנו טובה במקום לזיין פה תמח.
    חחחחחחחחחחחחחח ענק!!!!!!!!!
    תכלס גם אני בקטע של מכוערים בחיים לא ישיגו בנות שאני, אתה ואחרים שנראים טוב ישיגו אבל התגובה הזאת פשוט ענקית!!!!!!

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

חחחחחחחחחחחחחחחח איזה בתול באמא שלי!

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחח ענק!!!!!!!!!
    תכלס גם אני בקטע של מכוערים בחיים לא ישיגו בנות שאני, אתה ואחרים שנראים טוב ישיגו אבל התגובה הזאת פשוט ענקית!!!!!!
    חחח דפוק אתה באלוהים...
    ואני יגיד את זה שוב פעם, אין סיבה שגבר מכוער לא יוכל להשיג את אותה הבחורה שאני משיג. בנות מחפשות יותר אופי אצל גבר..היא מחפשת את הגבר הכי נורמלי שהיא יכולה להציג בפני ההורים שלה. ואם היא תמצא איזה ערס אהבל שנראה כמו מליון דולר היא אולי תרשה לעצמה לשכב איתו לילה אחד אבל לא להכנס איתו למערכת יחסים. שאגב..זה לא רע בכלל

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    לא מאמין,
    למה שבחורה תמשך לאופי, למה?

אתה נמשך לאופי? :\
    וואלה אחי תתפלא, אני נמשך יותר לאופי של בחורה מאשר היופי אבל נכון גם יופי, אבל אם תיהיה לי מישהי HB9+ שאני יכול להיות איתה (והיו לי כאלו מקרים) ויש לה אופי מגעיל אני לא מתקרב אלייה עם בחורה כזאת אני אישית מעדיף גם כמה שפחות לדבר איתה.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי דודפור צפיה בהודעה
    וואלה אחי תתפלא, אני נמשך יותר לאופי של בחורה מאשר היופי אבל נכון גם יופי, אבל אם תיהיה לי מישהי HB9+ שאני יכול להיות איתה (והיו לי כאלו מקרים) ויש לה אופי מגעיל אני לא מתקרב אלייה עם בחורה כזאת אני אישית מעדיף גם כמה שפחות לדבר איתה.
    נו זה ברור אחיייי זה ברור שאף אחד (כמעט) לא יהיה עם איזה ביץ' פלצנית בגלל שהיא נראת קצת יותר טוב מהשאר.
    אני רק אומר לך שבמועדון אתה לא תתחיל עם מישהי "שנראת לך עם אופי טוב" אלא אתה תתחיל עם מישהי כוסית כוסית.

ככה זה בנות.
    ובגלל זה מכוערים מפסידים הזדמנויות.
    כשאתה הולך עם חבר למועדון ושם לב שהמבטים הם עליך ולא עליו אתה מבין אתה הבדל הזה.
    כשאתה הולך לבריכה או לים ורואה שלך יותר קל לגשת לבחורות ויותר קל לבחורות לגשת אליך מאשר אליו, אתה מבין את ההבדל.

וואלה אנשים יקרים שלי אני לא אומר שמכוערים לא ישיגו בנות, להפך יש המון שמשיגים כי רובם שמים זין כי הם התרגלו לזה.
    אבל אני רק אומר שזה לא נכון להגיד שמכוער יכול להשיג מה שמישהו שנראה יותר טוב ממנו יכול להשיג ובאותה קלות.

מספיק שמישהו שנראה טוב יבוא ויגיד "היי" ויתנהג כמו שצריך והוא יסגור נשיקה רצחנית וזה רק המינימום, לכו תדעו מה הלאה.
    מישהו מכוער לא בהכרח ייצא עם נשיקה, מקסימום נשיקה על הלחי חחחחחחחחחחחח ואני יודע מה אני אומר ראיתי דברים כאלה בדיוק כמו שאני מספר לכם

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    נו זה ברור אחיייי זה ברור שאף אחד (כמעט) לא יהיה עם איזה ביץ' פלצנית בגלל שהיא נראת קצת יותר טוב מהשאר.
    אני רק אומר לך שבמועדון אתה לא תתחיל עם מישהי "שנראת לך עם אופי טוב" אלא אתה תתחיל עם מישהי כוסית כוסית.

ככה זה בנות.
    ובגלל זה מכוערים מפסידים הזדמנויות.
    כשאתה הולך עם חבר למועדון ושם לב שהמבטים הם עליך ולא עליו אתה מבין אתה הבדל הזה.
    כשאתה הולך לבריכה או לים ורואה שלך יותר קל לגשת לבחורות ויותר קל לבחורות לגשת אליך מאשר אליו, אתה מבין את ההבדל.

וואלה אנשים יקרים שלי אני לא אומר שמכוערים לא ישיגו בנות, להפך יש המון שמשיגים כי רובם שמים זין כי הם התרגלו לזה.
    אבל אני רק אומר שזה לא נכון להגיד שמכוער יכול להשיג מה שמישהו שנראה יותר טוב ממנו יכול להשיג ובאותה קלות.

מספיק שמישהו שנראה טוב יבוא ויגיד "היי" ויתנהג כמו שצריך והוא יסגור נשיקה רצחנית וזה רק המינימום, לכו תדעו מה הלאה.
    מישהו מכוער לא בהכרח ייצא עם נשיקה, מקסימום נשיקה על הלחי חחחחחחחחחחחח ואני יודע מה אני אומר ראיתי דברים כאלה בדיוק כמו שאני מספר לכם
    כמה שאתה צודק !
    תאמין לי מתאים לך להיות מנהל !!!

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the women.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אלפא הוא מונח בביולוגיה, שנועד לציין את המנהיג/ים בחבורה. בחיות שחיות בחבורות כמו זאבים ושימפנזות. ההתנהלות שלהן דומה לזו של בני האדם מאוד.
    תהנה:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Alpha_(ethology)

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

עזוב אותך פיקאפ.. מראה הוא באמת גורם יותר משפיע במסיבות ומקומות שלא מדברים בהם הרבה , אבל גבר שנראה סביר יכול להביא
    כל בחורה שירצה אם יש לו את הגישה הנכונה. מנסיון.
    לדעתי אתה סתם מוציא תיסכולים בפוסט הזה.

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

שרירי לסת? מה לעזאזאל לא בסדר איתך כל תגובה שלך יותר הזויה מהשניה.

You feel intimidated asshole?

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אלפא הוא מונח בביולוגיה, שנועד לציין את המנהיג/ים בחבורה. בחיות שחיות בחבורות כמו זאבים ושימפנזות. ההתנהלות שלהן דומה לזו של בני האדם מאוד.
    תהנה:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Alpha_(ethology)
    אני לא מבין, מה הקשר?
    מה רצית להגיד בהודעה הזו? שיש חיות בעולם הזה שמתקיימות בצורה של היררכיה שבטית?

מזה אומר עלינו? כלום.
    יש גם סוג של שימפנזות שנקרא בונובו,
    שבו אין היררכיה שבטית וכולם חיים בשיוויון מוחלט - אין גבר אלפה.

אז?
    מה למדנו מכך על בני האדם? כלום.

התגובה שלך לא רלוונטית, תודה על הניסיון.

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    שרירי לסת? מה לעזאזאל לא בסדר איתך כל תגובה שלך יותר הזויה מהשניה.

למה אתה נמשך לציצים גדולים?
    למה אתה נמשך לנשים יפות?

לכל דבר יש סיבה.

אתה נמשך לנשים יפות משום שאתה חושב שהן יהיו נישה טובה יותר לצאצאים שלכם.

למה נשים נמשכות לגברים בעלי שרירי לסת חזקים?
    משום שבטבע, גברים בעלי שרירי לסת חזקים = גברים שלועסים הרבה = מכניסים הרבה קלוריות = סיכויים גדולים יותר לשרוד.

נשים לא נמשכות לגוף הגבר,
    משום שבטבע לא תמיד היה אוכל = גברים שריריים לא היו קיימים = נשים לא נמשכות לכך משום שזה לא היה סימן לסיכוי הישרדות

נשים לא נמשכות לגברים בעלי מעמד חברתי גבוה,
    משום שבטבע לא חיינו בשבטים בעלי מעמד היררכיה = לא היה גבר אלפה\בטא\גמא

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

תגיד אחי נשאר לך עוד קצת מהחומר? נראה לי חזק טילים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you hesitate you masterbate

למה נשים נמשכות לגברים בעלי שרירי לסת חזקים?
    משום שבטבע, גברים בעלי שרירי לסת חזקים = גברים שלועסים הרבה = מכניסים הרבה קלוריות = סיכויים גדולים יותר לשרוד.

נשים לא נמשכות לגוף הגבר,
    משום שבטבע לא תמיד היה אוכל = גברים שריריים לא היו קיימים = נשים לא נמשכות לכך משום שזה לא היה סימן לסיכוי הישרדות

נשים לא נמשכות לגברים בעלי מעמד חברתי גבוה,
    משום שבטבע לא חיינו בשבטים בעלי מעמד היררכיה = לא היה גבר אלפה\בטא\גמא

אתה בעצם אומר שבמהלך כל ההתפתחות של המין האנושי הנשים לא השתנו ועדיין אם עכשיו תעשה בדיקה אם תביא גבר עם שרירי לסת חזקים מול דוגמן אחד ואיזה מפורסם אחד או אחד שיש לו הרבה כסף האישה עדיין תבחר את אותו בעל שרירי לסת חזקים (נניח שלו יש שרירי לסת חזקים ונראים חזקים הרבה יותר מאשר האחרים)

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

זה הכל נשאר בגדר תאורייה,המציאות מראה אחרת,אני יכול להביא לך מלא דוגמאות שההפך יכול להיות גם הפוך.
    אבל הנה טיפ בשבילך,תפסיק לשקוע במחשבות שלך,ובתאוריות שלך,תתחיל לחיות את המציאות ולפעול במציאות.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,420 | הודעות: 8,202,013 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect