נכתב במקור על ידי
rodney1
זהו? סיימת לזיין לכולם פה תשכל עם השביזות שלך שאתה לא מצליח לזיין כי אתה מכוער מפוצץ חצ'קונים כל בוקר ב6 וחצי לפני הבצפר כדי שלא יהיה לך חצ'קונים כאלה צהובים שלא פיצצת? אה?
שמע שמע, אנשים כמוך זה אנשים שמצליחים לגרום לילדים בני 14 שבאמת לא נראים הכי טוב כ-ר-ג-ע. ולמה אני מדגיש את הכרגע? בגלל שאם הם ישקיעו בעצמם קצת יותר מדקה וחצי במראה ולהגיד לעצמם "נו בשביל מה אני צריך להשקיע בעצמי..בכל מקרה אני לא ישיג אף אחת היום..לא צריך להשקיע!" כל בוקר מול המראה לפני שהם יוצאים מהבית..ואגב, להשקיע זה אומר לשים דאורדורנט, אם יש זקן, אז לעצב אותו בצורה אסטטית על הפנים, אם הזקן שלך מכוער אז לגלח אותו לגמרי, להוריד שיערות בין הגבות כי זה לא משנה מה החבר'ה אומרים..חד גבה זה דבר פשוט מכוער ומגעיל...ועוד כל מיני דברים שחייבים לעשות רק כדי שתוכל לסבול את עצמך במשך היום.
אנשים כמוך הם אנשים חסרי בטחון, וזה נוגע בהכל!!! זה מתחיל מזה שעל האייפון שלך בשומר מסך יש לך איזה תמונה מטומטמת שהבאת מהאתר המפגר ההוא (9gag) שמצחיקה אותך אז אתה שם אותה על המסך, זה ממשיך מזה שאתה מדבר עם חברים שלך בוואטספ בזמן שאתה הולך וזה גורם לך ללכת עם ראש כלפי מטה ואתה נראה כמו חנון הומו שכל היום מאונן בבית, וזה ממשיך לזה שאתה לא עובד כי אין לך חברים לצאת איתם בסופי שבוע למסיבות, אז אתה לא צריך כסף אז גם עבודה ושיגרה חסרים לך, וזה ממשיך לזה שמה שההורים שלך אומרים לך לעשות, אתה פשוט עושה ולא עוצר לרגע ואומר לעצמך "רגע..אני בן 20, למה לעזאזאל אני שומע למה שההורים שלי אומרים לי?? אני יעשה מה שאני רוצה" ובגלל זה גם אין לך חברה ואין לך ידידות ובחיים לא חשבת שיזיזות זה דבר אמיתי רק בגלל שעוד לא היה לך משהו שדומה לזה..
בקיצור...אל תוציא את התסכול שלך עליינו ואל תבוא עם הזיוני מח האלה של "רק מי שנראה טוב מזיין" כי זה פשוט לא נכון... יש לי אינספור חברים שוואלה הקדוש ברוך לא בירך אותם ביופי יותר מידי והם לא מפסיקים לזיין כי הם יודעים לזיין תמח כמו שצריך לבחורות, אתה יכול לבחור אם להאמין לי או לא להאמין...מה שבטוח שלא מזיז לי תזין מה אתה חושב!
מה שמזיז לי כרגע זה שאתה בא בגישה מטומטמת לפורום הזה, גישה שהיא לא נכונה ולא מתאימה, אם יש לך תסכול להוציא לך תן מכות לערבים בעזה ותעשה לכולנו טובה במקום לזיין פה תמח.