שלום לכולם
אני רוצה לשמוע מה יש לכם להגיד על המצב הנוכחי שלי
אני בחור בן 21 השתחררתי מהצבא לא מזמן
אני נראה טוב, מתאמן ויש לי בטחון עצמי בסדר גמור אני לא ביישן או משהו כזה
אני יודע להתנהל עם אנשים ולאף אחד אין בעיה איתי... אנשים אוהבים אותי
הבעיה שלי היא החברים שלי
לצערי הרב היה מקרה מסוים עם הקבוצה של החברים שהיו לי בבית ספר והיום אנחנו לא מחליפים מילה אחד עם השני ובלי שום קשר הקבוצה הזאת כבר התפרקה ממזמן
אני הגעתי לסיטואציה שאין לי חברים בתחילת השירות הצבאי שלי... רבתי איתם...
הייתי מגיע הבייתה ופשוט לא היה לי מה לעשות
אני לא מסוגל לבוא ולהתחנף לאנשים שלא מגיע להם. אני יודע לשים את האגו בצד כשצריך אבל זה סיפור אחר לגמרי... "עם חברים כאלה מי צריך אויבים" מתאים פה בול.
אני עשיתי טעות גדולה מאוד שאלה היו החברים שבחרתי לי בבית ספר... זה התגלה לי רק מאוחר יותר לצערי
בזמן הצבא בניתי לעצמי כמה קשרים עם אנשים והתחלתי קצת לצאת יותר אבל זה עדיין לא זה
אין לי קבוצה של חברים. יש לי 2 חברים בודדים שלא קשורים אחד לשני שהם במצב חברתי הרבה יותר טוב משלי והם מכירים את המצב שלי... אז אני מרגיש שאני נלווה להם ואני ממש לא אוהב להרגיש ככה. אני כבר תקופה מנסה להפוך אותם לחברים של ממש אבל זה לא זה פשוט.
כמו כן המצב שלי בבית לא פשוט, אני לא רוצה להרחיב אבל זה גם משפיע עליי עם כמה שאני מנסה לדחוק את זה הצידה.
זה מגיע למצב שאני מתבייש להביא בחורה הבייתה... בגלל זה אני חושב על להשכיר דירה לבד.
אני פשוט עובד כל הזמן על עצמי ומכניס לעצמי מוטיבציה כן לעשות דברים וכן לפעול וכן להעלות לעצמי את ההערכה העצמית והבטחון העצמי אבל זה ממש קשה והגעתי למצב שאני חייב לפרסם את זה פה לראות מה יש לאנשים אחרים להגיד. אני שונא להתלונן.
אני לא באתי לפה שתרחמו עליי אני באתי לפה שתציעו לי רעיונות איך אפשר לקדם את עצמי חברתית
אני רוצה להשיג חברה והמצב הזה מאוד מכביד עליי...
העבודה שלי כרגע היא משרדית וזה לא שאני פוגש הרבה אנשים וגם האנשים שאני פוגש זה לא בדיוק אנשים שאני יכול לעשות איתם משהו וגם זה לא שיש בינינו איזה קשר חזק
אני מתחרט שלא חתמתי קבע... הרגשתי הרבה יותר טוב בצבא מאשר באזרחות
אני רוצה לשמוע עצות חברים

ציטוט ההודעה