|
|
נכון, ואפילו דיברת על זה באשכול אחר, על מישהו מכוער שמשחק אותה עם ביטחון וזה.
צריך להגיע לרמה לא גבוהה מדי של יופי ואז אפשר להיכנס לתחום ולהשיג תוצאות.
טיפוח אישי בסיסיי, רודני לפני כמה ימים כתב להוציא שערות באף ובין הגבות (צודק לגמרי, גם אני עושה את זה).
פשוט לא להיות מכוער, אלא להיות בינוני ומעלה. כמה שיותר מעלה יותר טוב.
אני למשל הורדתי משקפיים ועברתי לעדשות וזה שיפור רציני בלוק שלי.
Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakensThe beginner does what's easy. The master does what's important.To the brave and the faithful, nothing is impossible.A runner runs against himself, against the best that's in him.Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.(אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?
לא לא לא..אני לא מסוגל להבין את האנשים פה..באמאשלי!!
אחי זה מוזר שאתה רושם כזה דבר, צא מהמגבלה הזאתי זה לא נכון בכלל, גם לי הייתה כזאת מגבלה, תמיד בחורה תימשך ל 80% אופי ו 20% יופי בטוח שמעת על המשפט הזה, ותאמין לי שזה נכון, בתיאוריה הרבה אומרים שבנות "נמשכות ליופי וכסף" אבל בפועל, בתכלס אחי, הן נמשכות לאופי של הבן אדם,
ואני בעצמי מכיר אנשים שהם לא נראים מי יודע מה בכלל !!! ואין להם מי יודע מה ממש כסף,
והם יוצאים עם בחורות שנראות יותר מ HB8.5.
וגם אחי, יש בנות שאני מכיר אישית שהן ניראות מעל HB9, שהן בעצמן מעדיפות גבר שנראה לפחות טוב ועוד אני מדבר איתך פה על הבסיס, לא אייזה מיליארדר, רק שיידע לכבד לדבר נכון.
אחי המציאות שונה זה בכלל לא ככה, אלא אם כן אתה רוצה בחורה מרמת אביב ג', שזה באמת מה שרובן מחפשות ורוצות מהגבר שלהן (אהמ, אהמ, סמרטוט) פנטהאוז בקונה באחרונה של הבניין + נוף לים ושתי מכוניות של מרצדס בחנייה (ושתי המכוניות שלה כן?), בנות כאלו שחושבות שכל העולם חייב להן איזה משהו וכולם חיילים שלהן, הן בנות עם אופי זבל ודפוק מי שלוקח כזאת בחורה.
הנה מישהו עם ניסיון אישי, ולא כותב את זה על פי מאמרים שהוא קורא, כל הכבוד לך אחי תהמשיך כך !
שנה טובה לכולם !![]()
נערך לאחרונה על ידי דודפור; 18-09-2012 בשעה 20:57.
באמת שאני מודה לדודפור שיש אנשים כמוהו בפורום הזה...באמאשלי שאתה הדבר האחרון שמחזיק אותי להשאר פה בפורום הזה...
חבורה של דבילים תאמין לי
^
80% אופי 80% יופי? אולי במקום לצאת לסארג'ים בעזריאלי תלמדו קצת מתמטיקה בבצפר?
אבל עזבו מה אתם צריכים בצפר הרי גם ככה אפשר להביא את כל הכוסיות גם כשיש לך משכורת של קופאית ואתה נראה כמו אחת רק עם יותר פיקוק ומשפטים של גייז
אני למשל הבאתי אתמול HB9 משהו מדהים
ויש לי מינוס בבנק ואני שמן
הנה היא:
http://imageshack.us/photo/my-images/690/face2l.jpg/
מסכים מאוד.
התחום הזה יותר מעשי,אתם מעלים תאורייה על תאורייה,מתעסקים במה שלא צריך להתעסק,לא עושים את המקסימום שאתם יכולים,ופשוט רבים על כלום.
חבר שלי,לא דוגמן על,מטפח את עצמו,מתלבש באופנה שלנו,רוסי,אחלה בנאדם,די מוכר בעיר שלי.
הבחורה שהוא יוצא איתה.
זאת הייתה דוגמא אחת,יש לי עוד כמה דוגמאות.
מי שלא מאמין,מוזמן לבקש ממני את הפייסבוק שלו.
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail