נכתב במקור על ידי
GoldStar
חחחחחחחחחחח קלוט איזה תוכנית מלחמה הוא הביא לך ב2 מילים בפורום כאילו הוא הנביא מוחמד בכבודו ובעצמו
לעשות סדר בדברים -
לרוסיה יש אינטרס רציני למכור לאיראן נשק, איראן נותנים להם נפט ובתמורה מקבלים נשק.
כל זה רחוק מאוד מאוד מאוד מ"רוסיה תעזור לאיראן ארצות הברית יעזור לנו וצפון קוראיה בלהבלהבלה"
למה נראה לכם שרוסיה תכנס למלחמה כזאת בשביל חבורה של טרוריסטים? חחחח תבינו הכל אינטרס ואין להם שום אינטרס להלחם בארהב ולהפסיד
איראן לבד במערכה אלא אם ילחמו בנו ואז אני מאמין שכל אוייבנו מסביב יעזרו להם. אך במלחמה עם ארהב לא סין לא נעליים ולא רוסיה יתערבו צאו מהסרט.
בקשר לסרטון לא ראיתי אותו בכלל אבל השמדת ישראל לא באה בחשבון.
אתם שוכחים מה יש מתחת לאדמות ישראל. יש לנו מעל ל200 פצצות גרעיניות מכל מני סוגים (בין היתר פצצות מימן ועוד) מעל 2000 טילי יריחו 3 שמונעים עלידי לווין, נושאים ראשי נפץ גרעיניים ויכולים להגיע לטווח של עד 7500 ק"מ. זה אומר שאנחנו יכולים להשמיד את כל המזרח התיכון בשעה אחת כולל איראן סוריה מצריים ערב הסעודית עיראק ואת עצמנו.
זה אומר שאנחנו יכולים להגיע גם לחלקים מאמריקה וזה אומר שיש לנו כוח בלתי מוגבל. יש בידינו את הכוח להשמיד חצי מהעולם.
ואל תשכחו שגם אם מישהו ישמיד אותנו ואת כל המשגרים שלנו עדיין יש לנו (בשנות ה90 קיבלנו 4 צוללות דולפין מגרמניה) שיכולות לשאת ראשי נפץ גרעיניים היום אני מאמין שיש לנו עוד כמה צוללות אני רק לא יודע איזה וכמה.
אז כל העולם יודע את מה שאני אמרתי לכם עכשיו. אם ישראל תהיה על סף השמדה וגם אם לא נוכל להשתמש בטיל יריחו 1 עדיין יש כמה צוללות מתחת למים שאף אחד לא יודע על מיקומיהם ובידם כוח להשמיד את כל איראן ועוד כמה מדינות כפעולת נקם.
תקראו קצת על 'ברירת שמשון' זאת התוכנית הסופית והמכה האחרונה של ישראל על המזרח התיכון ככה שאת השם ישראל אף אחד לא ישכח עד סוף העולם