קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 56
    הודעה אחרונה: 03-03-2012, 06:23
  2. רוק עצמאות 2007 - היום שאחרי :P
    על ידי HEN1991 בפורום דיבורים
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 24-04-2007, 22:25
  3. חדשה(פצצה) על היום שאחרי מחר
    על ידי FaceLess בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 27-02-2006, 17:34
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 22 מתוך 22

ככה יראה היום שאחרי התקיפה באירן! - עמוד 2

משתמש מכור
    לייקים
    164
    נקודות
    1,375

בטח אחמדינג'ד נהנה מהסרטון וגמר עליו עם חמינאי..

אחרי המלחמה נצחק על הסרטון הזה ועל מי שעשה אותו.

מי שעשה את הסרטון הוא מסוג הפחדנים הכפיתים עם פחד גדול יתר על המידה וחסר ביסוס שמרוב הפחד ההזוי שלהם הם הפכו את אירן למעצמה כמו ארצות הברית בלי להרגיש.
    אפשר לראות את הראש של יוצר הסרטון ממש טוב דרך הסרטון..

בזמן שכל פחדן ממוצע מפחד רק מהאיום של הטילים, הפחדן הזה הלך רחוק בצורה מצחיקה.
    הפחד ההזוי שלו גרם לו לחשוב שאירן תתקוףאותנו עם מטוסים כאילו יש להם חייל אוויר חדש ומתוחזק ושהחייל אוויר שלהם יפציץ אותנו בלי שנראה את הצבא שלנו מגיב.
    ושמלא טילים נופלים מבלי שיהיה אף יירוט...

וכל זה מתעלם מהעובדות שמספרים שבסביבות 2013 תהיה מערכת החץ שתגן מפני הטילים האלה ומסטטיסטיקה שכיפת ברזל עושה 80% יירוט.

הוא לא חשב בהיגיון.

או שהאפשרות השנייה היא שיוצר הסרטון רוצה להפחיד פחדנים כמוכם ולהנות ביחד עם אחמדיניג'ד..
    ואז הוא מסוג האנשים שהם מחלחלים קרע בחברה..

אין לי מושג אבל הסרטון ממש הזוי ובגלל זה הוא כלכך מצחיק אותי
    נערך לאחרונה על ידי Gil4; 19-09-2012 בשעה 10:35.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    I'm Sexy and i know it
    האוואטר של Display
    לייקים
    1596
    נקודות
    2,060
    משפט מחץ
    ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

ציטוט נכתב במקור על ידי ShiNx צפיה בהודעה
    יום אחרי תקיפה באירן > אירן תוקפת + רוסיה תומכת בה > ארה"ב תומכים בנו > צפון קוריאה מצטרפים לרוסיה ולאירן נגד ארה"ב ועל הדרך נגדנו > מלחמת עולם גרעינית > העולם הושמד בגלל דת
    רוסיה לא תתערב מאיפה הבאת תשטויות האלה
    הם רק מוכרים לאירנים דברים
    ספוילר:

כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!

משתמש מכור
    לייקים
    164
    נקודות
    1,375

כן בטח לפי הפחדנים ההזויים רוסיה גם תערב ותפציץ אותנו.
    לא קראתי אבל אני משער שאלה התגובות..

יש לי רעיון ליוצר הסרטון לגבי תסריט טוב.
    שיעשה שביום הדין ינחתו חייזרים שיעזרו לאירנים שהם בני ברית שלהם והם יתקפו אותנו עם קרני לייזר.
    יכול להיות טוב.

בואו תצפו לשם שינוי בסרטון לא של פחדן ועם ביסוס הגיוני..
    נכון, זאת לא הפקת "ענק" אלה קצת שקופיות. אבל ההפקה הזאת יותר ראלית מההפקה של הפחדן ההוא.
    נערך לאחרונה על ידי Gil4; 19-09-2012 בשעה 11:14.

The legend of Iatraf האוואטר של LikeMe
    לייקים
    655
    נקודות
    399

קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =]
    ספוילר:

ציטוט נכתב במקור על ידי Display צפיה בהודעה
    רוסיה לא תתערב מאיפה הבאת תשטויות האלה
    הם רק מוכרים לאירנים דברים
    חחחחחחחחחחח קלוט איזה תוכנית מלחמה הוא הביא לך ב2 מילים בפורום כאילו הוא הנביא מוחמד בכבודו ובעצמו
    לעשות סדר בדברים -
    לרוסיה יש אינטרס רציני למכור לאיראן נשק, איראן נותנים להם נפט ובתמורה מקבלים נשק.
    כל זה רחוק מאוד מאוד מאוד מ"רוסיה תעזור לאיראן ארצות הברית יעזור לנו וצפון קוראיה בלהבלהבלה"
    למה נראה לכם שרוסיה תכנס למלחמה כזאת בשביל חבורה של טרוריסטים? חחחח תבינו הכל אינטרס ואין להם שום אינטרס להלחם בארהב ולהפסיד
    איראן לבד במערכה אלא אם ילחמו בנו ואז אני מאמין שכל אוייבנו מסביב יעזרו להם. אך במלחמה עם ארהב לא סין לא נעליים ולא רוסיה יתערבו צאו מהסרט.
    בקשר לסרטון לא ראיתי אותו בכלל אבל השמדת ישראל לא באה בחשבון.
    אתם שוכחים מה יש מתחת לאדמות ישראל. יש לנו מעל ל200 פצצות גרעיניות מכל מני סוגים (בין היתר פצצות מימן ועוד) מעל 2000 טילי יריחו 3 שמונעים עלידי לווין, נושאים ראשי נפץ גרעיניים ויכולים להגיע לטווח של עד 7500 ק"מ. זה אומר שאנחנו יכולים להשמיד את כל המזרח התיכון בשעה אחת כולל איראן סוריה מצריים ערב הסעודית עיראק ואת עצמנו.
    זה אומר שאנחנו יכולים להגיע גם לחלקים מאמריקה וזה אומר שיש לנו כוח בלתי מוגבל. יש בידינו את הכוח להשמיד חצי מהעולם.
    ואל תשכחו שגם אם מישהו ישמיד אותנו ואת כל המשגרים שלנו עדיין יש לנו (בשנות ה90 קיבלנו 4 צוללות דולפין מגרמניה) שיכולות לשאת ראשי נפץ גרעיניים היום אני מאמין שיש לנו עוד כמה צוללות אני רק לא יודע איזה וכמה.
    אז כל העולם יודע את מה שאני אמרתי לכם עכשיו. אם ישראל תהיה על סף השמדה וגם אם לא נוכל להשתמש בטיל יריחו 1 עדיין יש כמה צוללות מתחת למים שאף אחד לא יודע על מיקומיהם ובידם כוח להשמיד את כל איראן ועוד כמה מדינות כפעולת נקם.
    תקראו קצת על 'ברירת שמשון' זאת התוכנית הסופית והמכה האחרונה של ישראל על המזרח התיכון ככה שאת השם ישראל אף אחד לא ישכח עד סוף העולם

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחח קלוט איזה תוכנית מלחמה הוא הביא לך ב2 מילים בפורום כאילו הוא הנביא מוחמד בכבודו ובעצמו
    לעשות סדר בדברים -
    לרוסיה יש אינטרס רציני למכור לאיראן נשק, איראן נותנים להם נפט ובתמורה מקבלים נשק.
    כל זה רחוק מאוד מאוד מאוד מ"רוסיה תעזור לאיראן ארצות הברית יעזור לנו וצפון קוראיה בלהבלהבלה"
    למה נראה לכם שרוסיה תכנס למלחמה כזאת בשביל חבורה של טרוריסטים? חחחח תבינו הכל אינטרס ואין להם שום אינטרס להלחם בארהב ולהפסיד
    איראן לבד במערכה אלא אם ילחמו בנו ואז אני מאמין שכל אוייבנו מסביב יעזרו להם. אך במלחמה עם ארהב לא סין לא נעליים ולא רוסיה יתערבו צאו מהסרט.
    בקשר לסרטון לא ראיתי אותו בכלל אבל השמדת ישראל לא באה בחשבון.
    אתם שוכחים מה יש מתחת לאדמות ישראל. יש לנו מעל ל200 פצצות גרעיניות מכל מני סוגים (בין היתר פצצות מימן ועוד) מעל 2000 טילי יריחו 3 שמונעים עלידי לווין, נושאים ראשי נפץ גרעיניים ויכולים להגיע לטווח של עד 7500 ק"מ. זה אומר שאנחנו יכולים להשמיד את כל המזרח התיכון בשעה אחת כולל איראן סוריה מצריים ערב הסעודית עיראק ואת עצמנו.
    זה אומר שאנחנו יכולים להגיע גם לחלקים מאמריקה וזה אומר שיש לנו כוח בלתי מוגבל. יש בידינו את הכוח להשמיד חצי מהעולם.
    ואל תשכחו שגם אם מישהו ישמיד אותנו ואת כל המשגרים שלנו עדיין יש לנו (בשנות ה90 קיבלנו 4 צוללות דולפין מגרמניה) שיכולות לשאת ראשי נפץ גרעיניים היום אני מאמין שיש לנו עוד כמה צוללות אני רק לא יודע איזה וכמה.
    אז כל העולם יודע את מה שאני אמרתי לכם עכשיו. אם ישראל תהיה על סף השמדה וגם אם לא נוכל להשתמש בטיל יריחו 1 עדיין יש כמה צוללות מתחת למים שאף אחד לא יודע על מיקומיהם ובידם כוח להשמיד את כל איראן ועוד כמה מדינות כפעולת נקם.
    תקראו קצת על 'ברירת שמשון' זאת התוכנית הסופית והמכה האחרונה של ישראל על המזרח התיכון ככה שאת השם ישראל אף אחד לא ישכח עד סוף העולם
    בטח שיש להם אינטרס, האמריקאים והרוסים חמים אחד על השני כבר עשרות שנים, שני הצדדים כבר מחכים שזה יתפוצץ

משתמש מכור
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    111
    נקודות
    36
    משפט מחץ
    תרשום תרשום :"אל תעצבנו אותי אני במחזור" -ג'סטין ביבר

ראיתי את זה מפחיד ביותר .

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,852 | הודעות: 8,174,439 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect