קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 19-08-2010, 16:51
  2. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 30-09-2007, 16:27
  3. ChoseN אחי הנה החתימה שלך....
    על ידי BlackCrow בפורום Counter Strike
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 14:04
  4. יופי..תותחים..
    על ידי Answ3R בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 16:07
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 15 << ראשון 1234513 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 218

כל מי שאמר שנשים מחפשות רק יופי - הנה ההוכחה שלא - עמוד 3

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה

גם אני לא מתתי על התמונה,הנה אחת יותר טובה,רואים יותר טוב

אותם אני לא מכיר,אבל את הבחורה פגשתי בסארג'ים לפניי שלוש,כבר אז היא הייתה יפה,והבחור גם לא דוגמן...

התמונה הראשונה לא נראת כאילו היא מישראל בכלל, ממתי בונים בישראל קירות כאלה?

תמונה שניה:לא מבין מה הפואנטה בזה, מצאתה תמונה בגוגל של 2 אנשים מתנשקים כשהבחור נראה די טוב מהפרופיל.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה

תמונה שניה:לא מבין מה הפואנטה בזה, מצאתה תמונה בגוגל של 2 אנשים מתנשקים כשהבחור נראה די טוב מהפרופיל.
    אמרתי או לא אמרתי שהבחור מחבב גברים..?

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ממתי אמרתי שאני מישראל?

אני מקנדה...

בכל מקרה,זאת לא תמונה בגוגל,ראיתי את הבלונדה בחיים האמיתיים,דיברתי איתה,זה היה לפניי שלוש שנים בערך כשעוד עשיתי סארג'ים...
    יש לי גם את הפייסבוק שלה אם אתה רוצה

אה ורק כדי להוסיף עוד קצת לעניין,חבר שלי בכלל לא מתעסק בתחום,פשוט הרבה ביטחון וטיפוח.

ממתי אמרתי שאני מישראל?

אני מקנדה...

בכל מקרה,זאת לא תמונה בגוגל,ראיתי את הבלונדה בחיים האמיתיים,דיברתי איתה,זה היה לפניי שלוש שנים בערך כשעוד עשיתי סארג'ים...

אה ורק כדי להוסיף עוד קצת לעניין,חבר שלי בכלל לא מתעסק בתחום,פשוט הרבה ביטחון וטיפוח.

אהה אתה מקנדה. . .

לא אני לא רוצה את הפייסבוק שלהם
    אני רוצה לראות אותם מתנשקים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אהה אתה מקנדה. . .

לא אני לא רוצה את הפייסבוק שלהם
    אני רוצה לראות אותם מתנשקים
    אין לי,אבל יש לי עוד כמה דוגמאות...

שמע,התאורייה שלך נחמדה,אבל זה לא עובד ככה במציאות,כי אני רואה וחווה את זה.

זה לא כדי לרדת עלייך או לגרום לך להרגיש רע,זה כדי לנפץ לך את האמונה המגבילה הזאת,לעזור לך...

גם אתה יכול,כמוני,כמו החברים שלי,כמו הפורום הזה,כל מה שאתה צריך זה לטפח,וביטחון.

בהצלחה גבר

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ממתי אמרתי שאני מישראל?

אני מקנדה...

THIS.

תהיה בטוח שכובע לא היה מביא בחורות כאלה בחיים

אמנם לא צריך להיות דוגמן או עשיר או מה שזה לא יהיה כדי להביא בנות איכותיות ולא בררה כמו הכונפות של הגורואים של פיקאפ, אבל חנון שלא יודע להתלבש ולדבר עם אנשים שמסמם את עצמו בבטחון מלאכותי כמו שהכובעים בפורום פיקאפ לימדו אותו בחורה כזאת לא תירק לכיוון שלו אף פעם וזאת עובדה.

תענו לי דוגרי - פעם ראיתם מישהו שמתנהג ונראה כמו אחד שיצא מהסדנא של מיסטרי\יגאל שטארק\דון ז'ואן עם בחורות איכותיות (ואני מתכוון לאיכותיות זה לפחות כמו האלה שהבחור הזה הביא, מתחת לזה זה זבל)?

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה
    THIS.

תהיה בטוח שכובע לא היה מביא בחורות כאלה בחיים

אמנם לא צריך להיות דוגמן או עשיר או מה שזה לא יהיה כדי להביא בנות איכותיות ולא בררה כמו הכונפות של הגורואים של פיקאפ, אבל חנון שלא יודע להתלבש ולדבר עם אנשים שמסמם את עצמו בבטחון מלאכותי כמו שהכובעים בפורום פיקאפ לימדו אותו בחורה כזאת לא תירק לכיוון שלו אף פעם וזאת עובדה.

תענו לי דוגרי - פעם ראיתם מישהו שמתנהג ונראה כמו אחד שיצא מהסדנא של מיסטרי\יגאל שטארק\דון ז'ואן עם בחורות איכותיות (ואני מתכוון לאיכותיות זה לפחות כמו האלה שהבחור הזה הביא, מתחת לזה זה זבל)?

אבל נשמה, זה אולי היה נכון ל2005, כשאנשים שהגיעו לתחום הזה נראו כמו חייזרים, והתלבשו כמו מוזרים עם כובעים ומשקפות והפעמים היחידות שהם דיברו עם אנשים ברחוב הם היו עושים את זה מעבר לכתף ב45 מעלות, והידידה היחידה שהייתה להם הייתה דודה שלהם. אנחנו 7 שנים אחרי זה, בואו נתקדם מהחרא הזה,
    היום מהאנשים שמתעסקים בזה יש מעט מאוד אנשים שבאמת חסרי כשרון חברתי ככה. הגדולים והמוצלחים הם אנשים שמריצים מהצד חברות של יחצנות - פרוג'ט אנרטוראג' עד היום נשמע לי רעיון ענק. (והטמבל עם התמונה של אדם ליונס, בחיי שאני מקווה שייצא לך לחבק חצי מהבחורות שהוא שכב איתן לאורך השנים. לפני שהוא התחתן. - ונכון, אשתו גם בעיניי לא משהו - למרות התמונה החרא שהעלת, אבל הסיכוי למצוא כוסית מהממת שתאהב את הזיוני מוח שהוא אוהב, קטן. הוא העדיף את זה שהם מתאימים כנראה על איך שהיא נראית, כי אני מבטיח לך - בן אדם שמביא איתו 120 בחורות למועדונים איכותיים בלונדון יזיין כמה כוסיות שהוא רוצה, גם אם הוא נראה כמו תחת ולא יודע לדבר עם בנות. רק בשביל האלכוהול חינם.)

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    אבל נשמה, זה אולי היה נכון ל2005, כשאנשים שהגיעו לתחום הזה נראו כמו חייזרים, והתלבשו כמו מוזרים עם כובעים ומשקפות והפעמים היחידות שהם דיברו עם אנשים ברחוב הם היו עושים את זה מעבר לכתף ב45 מעלות, והידידה היחידה שהייתה להם הייתה דודה שלהם. אנחנו 7 שנים אחרי זה, בואו נתקדם מהחרא הזה,
    היום מהאנשים שמתעסקים בזה יש מעט מאוד אנשים שבאמת חסרי כשרון חברתי ככה. הגדולים והמוצלחים הם אנשים שמריצים מהצד חברות של יחצנות - פרוג'ט אנרטוראג' עד היום נשמע לי רעיון ענק. (והטמבל עם התמונה של אדם ליונס, בחיי שאני מקווה שייצא לך לחבק חצי מהבחורות שהוא שכב איתן לאורך השנים. לפני שהוא התחתן. - ונכון, אשתו גם בעיניי לא משהו - למרות התמונה החרא שהעלת, אבל הסיכוי למצוא כוסית מהממת שתאהב את הזיוני מוח שהוא אוהב, קטן. הוא העדיף את זה שהם מתאימים כנראה על איך שהיא נראית, כי אני מבטיח לך - בן אדם שמביא איתו 120 בחורות למועדונים איכותיים בלונדון יזיין כמה כוסיות שהוא רוצה, גם אם הוא נראה כמו תחת ולא יודע לדבר עם בנות. רק בשביל האלכוהול חינם.)
    אני מאמין רק למה שאני רואה, שמעתי מספיק זיוני שכל של כובעים עד כמה שהם ככה וככה וכמה כוסיות הם מביאים וכמה שהם זורמים וכמה שהם...קיצר מינימום מפיקי על בסצינת המסיבות בתל אביב.

אתה פוגש אותם וקולט חנונים מוזרים כאלה שמנסים לעשות רוח שבא לך להוריד להם בעיטה לפרצוף על הפוזה שלהם. והכי מצחיק שהם עושים פוזות על כלום, וגם שבנות זורמות איתם איכשהו (גמאני מתפלא איך זה קורה, כנראה אלוהים היה רחמן באותו היום) הם מפגרים ולא מבינים מה לעשות ונשארים באותו מצב שהיו וזה עוד במקרה הטוב, במקרה הרע הם מתאשפזים באיכילוב בגלל חוסר כשרון חברתי כמו שאמרת. מה לעשות הם פאקינג אנשים שהיו ילדי כאפות בבצפר לפני חודש~שנה וחושבים שככה מהר הם ישתנו ויהפכו למלכי עולם אז וואלה זה לא הולך ככה. מי שמנסה לקפוץ מעל הפופיק מתרסק אחושרמוטה.

עד שאני, בעיניים שלי, לא רואה מישהו פה בארץ מהקהילה מביא אחת שאני יכול לקרוא לה כוסית ולא אחת שאני יכול להביא בכל מסיבה ממוצעת בת''א בלי להזיע, אין לי כבוד לחרטטנים והשקרנים הפתולוגיים האלה.

מה שלא ניתן להגיד על מה שאתם מכנים "טבעיים" - חבר'ה נורמלים בלי התנהגות מוזרה...

למי אתם אומרים ילך יותר עם בחורות?

לביישן הזה:

או למסטר פיקאפ הזה?

אני חושב שלמסטר פיקאפ יש יותר ביטחון וזה... אז יהיה לו יותר הצלחה עם בחורות, לא?
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 19-09-2012 בשעה 09:22.

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

זה טרוליזם לשמו ראבאק פורום ניתוחים פלסטיים יאללה חלאס לחפור כל הכובעים חרטטנים מזיינים את יד שמאל כי ימין לא נותנת להם יאללה שמענו שחררו פיייי זה פורום פיקאפ רבאק כמו שאני יכנס לפורום של דוסים ואתחי להתווכח איתם שאין אלוהים... קוראים לזה להיות טרול !!

ציטוט נכתב במקור על ידי Rasta86 צפיה בהודעה
    זה טרוליזם לשמו ראבאק פורום ניתוחים פלסטיים יאללה חלאס לחפור כל הכובעים חרטטנים מזיינים את יד שמאל כי ימין לא נותנת להם יאללה שמענו שחררו פיייי זה פורום פיקאפ רבאק כמו שאני יכנס לפורום של דוסים ואתחי להתווכח איתם שאין אלוהים... קוראים לזה להיות טרול !!
    "התגנבתי לבחורה מאחורה וחיבקתי אותה. . .

אבל היא אמרה שהכל בסדר מבחינתה אחרי שהיא הסתובבה לראות את הפנים שלי. . . היא אפילו קראה לי מצחיק עם ביטחון עצמי"
    Konstantinos Laios, 2012
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 19-09-2012 בשעה 10:51.

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

"התגנבתי לפורום טבעונים ואמרתי להם שגרי יורופסקי ילד כאפות...

http://1.bp.blogspot.com/_L78zEKWCMI...le_cut_out.png

"אבל הם אמרו שזה בסדר הם יודעים.."
    נערך לאחרונה על ידי Rasta86; 19-09-2012 בשעה 11:07.

ציטוט נכתב במקור על ידי Rasta86 צפיה בהודעה
    "התגנבתי לפורום טבעונים ואמרתי להם שגרי יורופסקי ילד כאפות...

http://1.bp.blogspot.com/_L78zEKWCMI...le_cut_out.png

"אבל הם אמרו שזה בסדר הם יודעים.."
    "חנקתי את המורה שלי בבית הספר. . .

אבל לא היה לה אכפת כי אני MALE MODEL. היא אפילו חייכה ואמרה לי תודה"
    Konstantinos Laios, 2012
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 19-09-2012 בשעה 11:13.

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

"חנקתי את כל העמוד הראשון של הפורום
    http://farm5.static.flickr.com/4020/...d90e66d59c.jpg

אבל זה בסדר אני טרול לא אכפת לי שאני מטרד"

מצא את ההבדלים:

אותו דבר לדעתי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect