מה הקשר דוגמנית אחי? אתה חושב שאני לא הייתי במערכות יחסים? וואלה הייתי, וגם אז זה לא היה מתחת למה שאני מביא בד''כ. לא אפרט יותר מדי רק אגיד שזה לא בחורות שנראות כמו...שפרסמתי פה.
הפיקאפ לא גורם לך לפתח אופי. הוא הורס אותך ושם אותך במצב יותר גרוע שהיית בו. בעיקר אם הגעת לתחום בתור אחד עם הצלחות של פעם בכמה זמן שזה 100% הורס אותך מהיסוד עם השלכות כבדות לכל החיים. לא לכולם יש ביצים להודות בזה. אבל זה ככה אחי. אני בודק את התחום הזה מספיק זמן ואת האנשים שהוא מושך אליו ואת מה שהם הופכים להיות אחרי תקופה מסויימת. התוצאות לא מרשימות במיוחד. גם האלה שנחשבים הטופ של התחום בעולם הם פשוט
חנונים בתולים לעומת מישהו
ממוצע (ואני לא אפתח תפה על כאלה עם נתונים גבוהים מהממוצע) שהשקיע ב
עצמו בתחומים של מראה חיצוני, מעמד חברתי וכסף. אין לך מושג כמה
זה באמת בונה לך בטחון עצמי א-מ-י-ת-י שמבוסס על משהו מציאותי. ולא סימום עצמי בגישות מצוצות מהאצבע כמו "אני הפרס" למרות שתכלס לפני חודשיים היית חנון מת. ושאם אתה רצת בתחתונים בעזריאלי אתה גבר מן המניין והשאר הם "AFC" והם נחותים ממך. שתבכלס אתה בדיוק אחד כזה..אתה רודף אחרי כוס כמו כל ה"AFC".
רוצה לפתח אופי ואישיות? סבבה. תתעסק בעצמך ותפסיק לסארג' כמו בתול. תעבוד, תעשה קצת כסף (לא חייבים מליונים על ההתחלה אף אחד לא נולד אלוהים), תקנה בגדים יפים תעשה תספורת יפה ולא משהו מסריח וקצוץ, תלך למכון כושר או אפילו סתם תתאמן בבית, תשתזף, תעשה עדשות אם ישך משקפיים, תעשה ניתוח פלסטי אם ממש בא לך, תבנה לעצמך סטייל תוציא מעצמך את ה201%. תוך כדי תחסוך לאיזה טיול לאילת או לחו''ל סע עם חברים תכיר אנשים תעשה חיים תזיין. וכל זה בלי לעשות סארג' אחד ובלי לרדוף מי יודע מה אחרי בחורות. זרימה זה שם המשחק.
עזוב בסוף התהליך, בין לבין אתה תראה איך הבטחון שלך עולה בדרגות שגם אחרי 50 שנה בפיקאפ הוא לא יעלה חצי מזה. ואת זה אני לשם שינוי אומר מנסיון. נסיון שאין לגורואים האלה.
ואם אתה לא מבין איך זה קשור ללבנות בטחון עצמי ואישיות YOU ARE DOOMED AS A SENIA HAT FOR ETERNITY