קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-05-2011, 15:32
  2. [דעה] זה הכל שטויות במיץ פטריות הזייה
    על ידי md-designers בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 26-03-2011, 15:24
  3. [דיון]איך עבדו עליכם היום?
    על ידי SoulMan בפורום דיבורים
    תגובות: 55
    הודעה אחרונה: 04-04-2009, 16:08
  4. תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 19:48
+ תגובה לנושא
עמוד 10 מתוך 11 << ראשון ... 891011 אחרון >>
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 151

הכל שטויות, עבדו עליכם - עמוד 10

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    JAW OF GOD?
    חחחח איזה JAW OF GOD
    תמונה אחת אתה סתם רואה איזה 4 אנשים שזה 2 בחורות HB4-5 שמנות, ועוד אחת HB6 בלחץ, ועוד איזה בחור שנראה ממוצע. אף אחד לא נוגעת בו, אף אחת לא מסתכלת עליו. הוא סתם לא קשור שם.
    תמונה שניה אתה רואה 10 אנשים מצטלמים כשהיחידים שנוגעים אחד בשני זה גבר אחד שמחבק גבר שני

ממש גברים "ממוצעים" מזיינים עשיריות

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    אוי נו באמת

בתמונה אחת אתה רואה 3 בחורות HB5 עם איזה בחור מצטלמים ביחד, סתם ידידים, לא מתנשקים לא מחובקים לא נוגעים אחד בשני בכלל
    ותמונה שניה של איזה 10 אנשים מצטלמים כולם ביחד
    hb5?

לא יודע,לדעתי הן נראות יותר טובות מהבחורה המלאה שטיילר פרסם והאקסית של סניה.

בכל מקרה,אלו בחורות ישראליות,אולי בגלל זה.

והוא לא צריך להתנשק איתן,הבחורות נמצאות במעגל החברתי שלו,וראית בעצמך הוא נראה...

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    hb5?

לא יודע,לדעתי הן נראות יותר טובות מהבחורה המלאה שטיילר פרסם והאקסית של סניה.

בכל מקרה,אלו בחורות ישראליות,אולי בגלל זה.

והוא לא צריך להתנשק איתן,הבחורות נמצאות במעגל החברתי שלו,וראית בעצמך הוא נראה...
    ואיי מעגל חברתי, מה זה אומר שהוא מזיין אותה? לא! ואתה יודע בעצמך שהוא לא. שלח לי תמונה שהם מתנשקים או ביחד במיטה שוכבים או משהו כזה שזוגות מצטלמים. כן אתה יכול להיות ידיד עם מישהי ברמת מראה גבוה משלך.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    ואיי מעגל חברתי, מה זה אומר שהוא מזיין אותה? לא! ואתה יודע בעצמך שהוא לא. שלח לי תמונה שהם מתנשקים או ביחד במיטה שוכבים או משהו כזה שזוגות מצטלמים. כן אתה יכול להיות ידיד עם מישהי ברמת מראה גבוה משלך.
    אתה יודע מה האחוז אצלי בפייסבוק של אנשים כאלו?

שלא נדבר בכלל על חברים שמשנים כל שבוע בחורה,זה כמעט ולא קיים אצלי בפייסבוק שזוג מתנשקים.

זוכר את הבחור ששלחתי לך עם הבחורה?

אין להם תמונה שהם מתנשקים ביחד,אבל אפשר לראות שהם יוצאים ביחד דרך הפייסבוק,לא רק שאני ראיתי גם במציאות.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי shhudent צפיה בהודעה
    התמונות האלה זה החברות שלהם. חברה זה לא סטוץ חד פעמי. זה מישהי שיש לך רגשות עמוקים עליה. יש הרבה דוגמניות שהייתי שמח לזיין אבל לא הייתי לוקח אף אחת למערכת יחסים.

אתה שם לב שאתה מדבר על שני דברים שונים יופי ואופי?
    במייקאנדר דווקא הייתה אחת שהצליחה למרות המראה(היא גם זכתה במשימה) האם זה לא דוגמה נגדית לבולשיט שלך?
    ברור שלילד כפות אין סיכוי, בגלל זה הפיקאפ גורם לו לפתח אופי, ביטחון ולהפסיק להיות ילד כפות ולכן להצליח עם נשים.

אין לי שום גורואים, אני למדתי מכולם.
    אנשים מוצאים 5000 שקל על קורס פיכומטרי , ופסיכומטרי זה דבר כל כך מיותר וחסר תועלת שנועד למטרה אחת-להוציא כסף מאנשים שבסה"כ רוצים להתקבל להשכלה גבוהה ומה לעשות אנשים עושים אותו כי אין ברירה. אז למה לא לעשות קורס באותו מחיר בערך שיתן לך משהו חשוב לחיים?
    ושלא תבין לא נכון, אני לא עשיתי שום קורס ואני לא מתכוון לעשות, רוב החומר זמין לגמרי בחינם באינטרנט ומה שלא אפשר עדיין להוריד(ספרים וכאלה).

ואיפה בדיוק אמרתי שחבר שלי נראה גרוע? בדיוק להיפך, הוא נראה ממש ממש טוב, בגלל זה בנות זורמות איתו בלי הרבה מאמץ או ניגשות עליו בעצמן, ואני לא מדבר על משהו אקראי שקורה מידי פעם לכולם, אני אומר שכל פעם שהוא יוצא למועדון הוא מתנשק עם מישהי.
    אם אתה נראה כמו בראד פיט אתה כמעט בטוח תצליח עם נשים, אבל אם לא, זה לא משנה אם אתה נראה קצת יותר טוב או קצת פחות טוב מהבחור הממוצע זה לא מה שיכריע את הכף. זה לפחות מה שאני הבנתי מהתחום של פיקאפ.
    עכשיו לי אין הסטוריה ארוכה של זיונים, כי אני מראש לא באתי לתחום במטרה להפוך לפיקאפר אלא במטרה להצליח יותר עם נשים ולהגיע למערכת יחסים עם בחורה שאני אוהב ולא עם השרמוטה השכונתית וזה אני בהחלט הצלחתי.

לגבי שאר השטויות שכתבת, זה כל כך ברור שיש לך היכרות שטחית עם התחום, ממש כמו הפמיניסטית הממוצעת שכותבת כתבות בYNET.
    אולי יש כמה פיקאפרים שילמדו אותך שטויות-זה נכון אבל האנשים היותר רציניים שראיתי באינטרנט כולם אומרים את אותו דבר-המטרה האמיתית זה לפתח את האופי והאישיות שלך כבן אדם כי זה מה שבפועל ישיג את את הבחורות ולא איזה רוטינה חדשה ומדליקה.
    מה הקשר דוגמנית אחי? אתה חושב שאני לא הייתי במערכות יחסים? וואלה הייתי, וגם אז זה לא היה מתחת למה שאני מביא בד''כ. לא אפרט יותר מדי רק אגיד שזה לא בחורות שנראות כמו...שפרסמתי פה.

הפיקאפ לא גורם לך לפתח אופי. הוא הורס אותך ושם אותך במצב יותר גרוע שהיית בו. בעיקר אם הגעת לתחום בתור אחד עם הצלחות של פעם בכמה זמן שזה 100% הורס אותך מהיסוד עם השלכות כבדות לכל החיים. לא לכולם יש ביצים להודות בזה. אבל זה ככה אחי. אני בודק את התחום הזה מספיק זמן ואת האנשים שהוא מושך אליו ואת מה שהם הופכים להיות אחרי תקופה מסויימת. התוצאות לא מרשימות במיוחד. גם האלה שנחשבים הטופ של התחום בעולם הם פשוט חנונים בתולים לעומת מישהו ממוצע (ואני לא אפתח תפה על כאלה עם נתונים גבוהים מהממוצע) שהשקיע בעצמו בתחומים של מראה חיצוני, מעמד חברתי וכסף. אין לך מושג כמה זה באמת בונה לך בטחון עצמי א-מ-י-ת-י שמבוסס על משהו מציאותי. ולא סימום עצמי בגישות מצוצות מהאצבע כמו "אני הפרס" למרות שתכלס לפני חודשיים היית חנון מת. ושאם אתה רצת בתחתונים בעזריאלי אתה גבר מן המניין והשאר הם "AFC" והם נחותים ממך. שתבכלס אתה בדיוק אחד כזה..אתה רודף אחרי כוס כמו כל ה"AFC".

רוצה לפתח אופי ואישיות? סבבה. תתעסק בעצמך ותפסיק לסארג' כמו בתול. תעבוד, תעשה קצת כסף (לא חייבים מליונים על ההתחלה אף אחד לא נולד אלוהים), תקנה בגדים יפים תעשה תספורת יפה ולא משהו מסריח וקצוץ, תלך למכון כושר או אפילו סתם תתאמן בבית, תשתזף, תעשה עדשות אם ישך משקפיים, תעשה ניתוח פלסטי אם ממש בא לך, תבנה לעצמך סטייל תוציא מעצמך את ה201%. תוך כדי תחסוך לאיזה טיול לאילת או לחו''ל סע עם חברים תכיר אנשים תעשה חיים תזיין. וכל זה בלי לעשות סארג' אחד ובלי לרדוף מי יודע מה אחרי בחורות. זרימה זה שם המשחק.

עזוב בסוף התהליך, בין לבין אתה תראה איך הבטחון שלך עולה בדרגות שגם אחרי 50 שנה בפיקאפ הוא לא יעלה חצי מזה. ואת זה אני לשם שינוי אומר מנסיון. נסיון שאין לגורואים האלה.

ואם אתה לא מבין איך זה קשור ללבנות בטחון עצמי ואישיות YOU ARE DOOMED AS A SENIA HAT FOR ETERNITY
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 20-09-2012 בשעה 23:53.

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

שהייתי ילד קטן שברתי כוס זכוכית עם השיניים זה אומר שיש לי לסת חזקה?

You feel intimidated asshole?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    שהייתי ילד קטן שברתי כוס זכוכית עם השיניים זה אומר שיש לי לסת חזקה?
    אוקיי עכשיו גם אתה פה

חסר רק את בייקר ויש לנו ANTI HATS PARTY
    המזדיין מסנן אותי כי הלסת שלו גדולה משלי

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה
    אוקיי עכשיו גם אתה פה

חסר רק את בייקר ויש לנו ANTI HATS PARTY
    המזדיין מסנן אותי כי הלסת שלו גדולה משלי
    גם וגם בגלל שיש לו סנטר חושני ועוצמתי

You feel intimidated asshole?

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    livestrong

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אני אסביר לך איך עושים את זה. אתה משנה את המראה שלך בגבולות הפוטנציאל שלך למקסימום (משמע להתאמן, להתבשם, להתלבש יפה וכו') עד למצב שאתה אוהב איך שאתה נראה. אתה מקבל תגובות חיוביות מהחברה וזה מקפיץ לך את הביטחון. בו בזמן אתה הופך להיות יותר חברותי, ומתחיל להכיר אנשים חדשים- פותח את עצמך לאנשים- תתפלא כמה אנשים נחמדים כשאתה נחמד אליהם. בנוסף, אתה מתחיל לעשות דברים שמפחידים אותך ולראות שהשד לא נורא.
    בין אם זה להתחיל עם בחורות, לעשות צעד עם הידידה שלך שאהבת שנה, לאיים על הערס של השכבה שאתה שונא, או כל דבר אחר שפחדת לעשות כתוצאה מחוסר ביטחון. זה שיפור שלוקח זמן, אבל הוא עובד. על בשרי אני אומר את זה.
    אתה יודע שהשקעה בעצמך,הגדלת מעגלים חברתיים והעלאת ביטחון עצמי זה בערך הבסיס של פיקאפ נכון?
    בתכלס LMS זה ניסוח תמציתי של הקטעים החשובים בפיקאפ מינוס השטויות שגם אם אתה הומלס אתה תזיין ושלשבת עם רגליים פתוחות ינחית לך שם כוכבת פורנו שמוכנה לבלוע

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

ציטוט נכתב במקור על ידי tal2000 צפיה בהודעה
    אתה יודע שהשקעה בעצמך,הגדלת מעגלים חברתיים והעלאת ביטחון עצמי זה בערך הבסיס של פיקאפ נכון?
    בתכלס LMS זה ניסוח תמציתי של הקטעים החשובים בפיקאפ מינוס השטויות שגם אם אתה הומלס אתה תזיין ושלשבת עם רגליים פתוחות ינחית לך שם כוכבת פורנו שמוכנה לבלוע
    אחי הלוואי שזה היה ככה. הבעיה שאם תפתח את הספר של מאפי או סטס או דון זואן או הבלוג של סניה אתה אפילו לא תמצא את זה ברמז

והאמת שדי ברור למה, הרי להגיד דבר כזה פשוט לא יביא לסקאמרים האלה כסף מבתולים חרמנים...

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    livestrong

אני באמת מתנצל שציפיתי מאנשים שיכולים להשיג את אותו מידע באינטרנט בחינם לעשות את זה ולא לשלם אלפי שקלים על
    "קורס שישנה לכם את החיים" - זאת בדיוק הסיבה שבחיים לא חשבתי לקנות את אחד הספרים האלה או משהו בסגנון.
    אני לא זוכר את מי אבל ראיתי איזה סרטון של מדריך במאפי ואחרי חמשדקות התחלתי לצחוק ואז נהיה לי ממש עצוב שאנשים מאמינים לשטויות שלהם.
    כובעים=חרא
    LMS= פחות חרא אבל עדיין לא מושלם

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה
    מה הקשר דוגמנית אחי? אתה חושב שאני לא הייתי במערכות יחסים? וואלה הייתי, וגם אז זה לא היה מתחת למה שאני מביא בד''כ. לא אפרט יותר מדי רק אגיד שזה לא בחורות שנראות כמו...שפרסמתי פה.

הפיקאפ לא גורם לך לפתח אופי. הוא הורס אותך ושם אותך במצב יותר גרוע שהיית בו. בעיקר אם הגעת לתחום בתור אחד עם הצלחות של פעם בכמה זמן שזה 100% הורס אותך מהיסוד עם השלכות כבדות לכל החיים. לא לכולם יש ביצים להודות בזה. אבל זה ככה אחי. אני בודק את התחום הזה מספיק זמן ואת האנשים שהוא מושך אליו ואת מה שהם הופכים להיות אחרי תקופה מסויימת. התוצאות לא מרשימות במיוחד. גם האלה שנחשבים הטופ של התחום בעולם הם פשוט חנונים בתולים לעומת מישהו ממוצע (ואני לא אפתח תפה על כאלה עם נתונים גבוהים מהממוצע) שהשקיע בעצמו בתחומים של מראה חיצוני, מעמד חברתי וכסף. אין לך מושג כמה זה באמת בונה לך בטחון עצמי א-מ-י-ת-י שמבוסס על משהו מציאותי. ולא סימום עצמי בגישות מצוצות מהאצבע כמו "אני הפרס" למרות שתכלס לפני חודשיים היית חנון מת. ושאם אתה רצת בתחתונים בעזריאלי אתה גבר מן המניין והשאר הם "AFC" והם נחותים ממך. שתבכלס אתה בדיוק אחד כזה..אתה רודף אחרי כוס כמו כל ה"AFC".

רוצה לפתח אופי ואישיות? סבבה. תתעסק בעצמך ותפסיק לסארג' כמו בתול. תעבוד, תעשה קצת כסף (לא חייבים מליונים על ההתחלה אף אחד לא נולד אלוהים), תקנה בגדים יפים תעשה תספורת יפה ולא משהו מסריח וקצוץ, תלך למכון כושר או אפילו סתם תתאמן בבית, תשתזף, תעשה עדשות אם ישך משקפיים, תעשה ניתוח פלסטי אם ממש בא לך, תבנה לעצמך סטייל תוציא מעצמך את ה201%. תוך כדי תחסוך לאיזה טיול לאילת או לחו''ל סע עם חברים תכיר אנשים תעשה חיים תזיין. וכל זה בלי לעשות סארג' אחד ובלי לרדוף מי יודע מה אחרי בחורות. זרימה זה שם המשחק.

עזוב בסוף התהליך, בין לבין אתה תראה איך הבטחון שלך עולה בדרגות שגם אחרי 50 שנה בפיקאפ הוא לא יעלה חצי מזה. ואת זה אני לשם שינוי אומר מנסיון. נסיון שאין לגורואים האלה.

ואם אתה לא מבין איך זה קשור ללבנות בטחון עצמי ואישיות YOU ARE DOOMED AS A SENIA HAT FOR ETERNITY
    מסכים עם החלק השני (הפסקה השלישית והלאה). אבל לגבי החלק הראשון.... מי שעושה ולומד פיקאפ בחכמה ולא בטיפשות, יודע מה טוב לא ומה לא, מה לקחת מפיקאפ ומה לא- הוא בנאדם שיבנה אופי מהפיקאפ.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי tal2000 צפיה בהודעה
    אני באמת מתנצל שציפיתי מאנשים שיכולים להשיג את אותו מידע באינטרנט בחינם לעשות את זה ולא לשלם אלפי שקלים על
    "קורס שישנה לכם את החיים" - זאת בדיוק הסיבה שבחיים לא חשבתי לקנות את אחד הספרים האלה או משהו בסגנון.
    אני לא זוכר את מי אבל ראיתי איזה סרטון של מדריך במאפי ואחרי חמשדקות התחלתי לצחוק ואז נהיה לי ממש עצוב שאנשים מאמינים לשטויות שלהם.
    כובעים=חרא
    LMS= פחות חרא אבל עדיין לא מושלם
    אתה לא כובע?

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    livestrong

לא אחי אחרי בדיקה עמוקה בנושא והרבה למידה וצבירת ניסיון החלטתי לקחת
    את החלקים שהתחברתי אליהם בפיקאפ ואלה שאהבתי בLMS.
    בלי קשר אני מתעסק בפסיכולוגיה חברתית כבר די הרבה זמן וברור שזה משפיע.
    בחיים לא שילמתי ולא אשלם על קורס או על ספר כזה כי יש לי IQ חיובי.
    תגדיר אותי איך שבא לך אחי...

משתמש מתחיל האוואטר של Owl
    לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

ציטוט נכתב במקור על ידי BackToLife צפיה בהודעה
    אלפא הוא מונח בביולוגיה, שנועד לציין את המנהיג/ים בחבורה. בחיות שחיות בחבורות כמו זאבים ושימפנזות. ההתנהלות שלהן דומה לזו של בני האדם מאוד.
    תהנה:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Alpha_(ethology)
    אצל בני אדם ,אלפא מתייחס רק אל מנהיגים ומלכים . אלפא מייל נגזר מתחום הפיקאפ ,ולא בתור חברה .
    כי אלפא מייל מדבר על אחד שמוביל קבוצה ,ומקים קואליציה . שלא לדבר על ניהול הרמון .
    נערך לאחרונה על ידי Owl; 30-01-2014 בשעה 20:38.

אל תלך לפניי
    כי אולי לא אצעד אחריך
    אל תלך מאחורי
    כי אולי לא אדע להוביל
    לך פשוט לצדי
    והיה ידידי .

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,533 | הודעות: 8,202,126 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect