קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. |HTTP|Metallica - Nothing Else Matters
    על ידי SlutFatma בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 12-04-2006, 10:58
+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 5 << ראשון ... 345
מציג תוצאות 61 עד 74 מתוך 74

רק ריסים MATTERS!! - עמוד 5

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    כל המשכילים פה על ימין ועל שמאל משעשעים אותי, העיקר ההרצאה על דברים לא מבוססים.
    הפרחה של מיתוס קטנטן שרץ פה כדי שנמשיך בכיף שלנו לשיעור קטן בסטטיסטיקה, כי אתם בני 12 בערך וחושבים שלקרוא מאמר בויקיפדיה זה מדעי:

"סטאטוס לא יכול למשוך חיות פוליגמיות" בלה בלה -

אריות הם בעלי חיים פוליגמים, גם אריות ים, למשל.
    אריה אחד מזיין את כל הלביאות, גם אריה ים, למשל.
    אם אריה אחר ירצה לזיין את הלביאות שלו, הוא יאכל לו ת'ראש מספיק חזק בשביל שהוא לא ינסה שוב בשנה הקרובה, זה קורה גם אצל אריות ים.
    או שהוא יפסיד, ואז האריה השני יתחיל לזיין את הלביאות. זה קורה גם אצל זאבים. גם הם פוליגמים. אבל הוא לא רב עם כל האריות כל הזמן. הוא עסוק בלזיין.
    רוב הזמן, מה שתופס, מה שגורם ללביאות לאפשר לו לזיין אותן, זה רק הסטאטוס שלו.

1-0 לי. אבל אל תדאג, אתה לא תצטרך ללכת לריב מכות עם אף אחד,
    בני אדם הם לא אריות. גם מיסטרי טועה, כי הטבע הבסיסי שלנו, מערכת העצבים שלנו, היא יכולה לתת לנו אינטואיציה בסיסית,
    הרגש הראשוני (שהוא חשוב, אבל גם הוא לא "נקי" ומושפע מסטיגמות חברתיות), אבל בסוף יש רמות גבוהות יותר שקובעות איך אנחנו בוחרים עם מי להזדיין.
    לנסות למצוא את הדבר האחד הזה שמסדר אותנו מינית, זה אולי מוכר ומשכנע מלהגיד "שמעו, בתכלס יש הרבה תאוריות פסיכולוגיות שקשורות לATTACHMENT,
    וצריך הרבה קומבינות כדי לתרגם את זה לתוכן מעשי" - אבל זה לא נכון. ובתור מי שכועס מאוד על קהילת הפיתוי על זה שהם מוכרים "פיתרון פלאים" שהוא לא עובד,
    אולי כדאי שתסתכל על מה אתה עושה עכשיו.

שיעור קטן בסטטיסטיקה ושיטות מחקר בהתנהגות ופסיכולוגיה כי כנראה שלא נתקדם בלי זה:

יש 2 סוגים של מחקרים, מחקר אחד הוא מחקר ניסויי, ונותן תוצאה סיבתית (מהמילה Causality, סיבתיות - ניתן להסיק ממנו שכתוצאה מדבר אחד, קורה דבר אחר. למשל: כתוצאה מלסת גדולה, מישהו מזיין יותר) במחקר כזה יש חוקים מסויימים שלא מתקיימים במקרה של "לצאת לבלות ולראות מי מזיין" "להסתכל על דוגמנים ולראות מי מזיין".

ולכן המחקר הזה נקרא מחקר קורילטורי מהמילה קורלציה - קשר - הדבר היחיד שאתה יכול להסיק ממנו זה שיש איזשהו קשר בין לסת גדולה לאנשים שמזיינים. למה? מי יודע,
    אולי הם מתקבלים חברתית יותר בקלות בילדות ומפתחים כישורים חברתיים יותר טובים. הנקודה היא, שברגע שאני מוצא שיש אנשים עם לסת גדולה שלא מזיינים, הקשר הזה מוכח כלא מספק. התשובה שלך לא טובה מספיק. זה בדיוק כמו להגיד "ביטחון זה הכל.". אין לזה שום משמעות היסקית.

עכשיו אתה מבין?
    אין לי שום בעיה עם העובדה שאתה טוען שגברים עם לסת גדולה נראים אטרקטיבים יותר וכל הכבוד למי שמצא את ההכללה הזאת, יש לי בעיה עם הביסוס הגרוע שלך לזה שאתה חושב שהלסת הגדולה שלהם היא הסיבה לכך שהם מזיינים. אל תדאג - אתה נשמע לי בחור חכם, אתה תגדל, תשכיל קצת, ותגיע למסקנות יותר מוצלחות.

ובנוגע לכל נושא האמונה,
    כולנו מאמינים במשהו. יש לנו איזשהו מבנה משמעות מסויים - אנחנו חייבים את זה, כמו אוכל ומים, מהרגע שאנחנו נולדים. יש על זה הרבה מחקרים, וכל מי שמעניין אותו שיכנס להרצאה של פרופ' קרלו באוניברסיטת תל אביב הוא כתב על זה איזה ספר או 2. מבני משמעות דוגמתיים (DOGMA, שאי אפשר לערער עליהם), כמו דת למשל, לא פתוחים להוכחה נגדית, אז כשהם נתקלים בבעיה שהם לא יכולים להסביר או שהם "מתאימים" אותה למבנה משמעות שלהם (למשל התגלית שהעולם מסתובב סביב השמש, שאנחנו לא "נזר הבריאה", סתם עוד גוף אורגני שולי במערכת שמש שולית ולא מיוחדת, אנחנו לא מרכז הייקום שפתרו בעזרת השאלה המאוד לא לוגית: "אז מי ברא את הייקום?") או שהם מפרקים אותה, ואז אנשים נכנסים לדכאונות ואוטמים את עצמם מהעולם החיצוני, לפחות מנסים (חרדים למשל).

בהגדרה שלי, זה טימטום. כמו שבת יענה שדוחפת את הראש בחול מטומטמת.
    סבא שלי רב, שלא תבין לא נכון, זה לא שאני חושב שזה פוסל אותם כבני אדם. שיעשו מה שהם רוצים.
    דעתי זו דעתי. אני חושב שחכם יותר לבחור במערכת משמעות שנותנת לנו פחות חשיבות או ביטחון ל"אלמוות סימבולי" אבל שפתוחה כל הזמן להוכחות נגדיות.

אני עונה רק על החלק של האמונה כי על השאר אני לא אכנס לדיון..
    הרבה מאוד אנשים מאמינים פתוחים לדברים.
    אני לדוגמא אדם מאמין ומאוד מאוד ריאלי ולוגי. יש לי המון שאלות לדת. לקרוא לאדם אידיוט כי הוא מאמין במשהו? באמת? רדוד וטיפשי.
    תחסוך ממני את הדוגמאות האלה כי הן לא קשורות ושטותיות, כי אתה בעצמך מבין שאתה מדבר על קיצוניים בדתות. (כמרים של ימי הביניים, חרדים).
    ואני כן מסכים שאנשים שלא מקבלים עובדות הם טיפשים.
    אבל יש המון מאמינים (רובם) המקבלים עובדות מוכחות וברורות.

דבר נוסף- הדת והמדע (העובדות) לא מתנגשות. הכל תלוי איך אתה כאדם שבוחר במה להאמין מפרש את הדברים.
    האמונה שלי בקיום האל היא בלתי מעורערת. אני יהודי מאמין.
    אבל, לדוגמא, אני לא חושב שאני אגיע לגיהינום אם אוכל בשר וחלב (לא שאני עושה את זה... כי החינוך שלי גרם לי להיגעל מזה).

מעולם לא הוכח אי קיומו של האל, מכיוון שאי אפשר להגדיר מהו האל.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום יפה בחוץ
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-05-2013 בשעה 10:15.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אתה עושה בדיוק מה שאני אומר, אתה "מגמיש" את המבנה משמעות שאתה מאמין בו (שתגיע לגן עדן או גיהנום, חיים אחרי המוות, הסיבה העיקרית שאנחנו צריכים משמעות זה בעיה אנושית עם תודעה של מוות), אבל המבנה משמעות הזה בנוי בצורה מאוד מסויימת, באמת שעפי הדת אתה תלך לגיהנום, ואם אתה מאמין שדבר אחד הובן בצורה לא מדוייקת או לא נכונה (ובהקשר של דת, בזה שבכלל יש מקום לפרשנות - כי התנ"ך ברמת העיקרון הועבר למשה על הר סיני ביחד עם 10 הדברות), אז מה גורם לך לחשוב ששאר הדברים הובנו בצורה נכונה? זה לא לוגי.

להאמין שאלוהים הוא זה שברא את הייקום, כי עובדה שיש ייקום - או שהייקום קיים בגלל חוקי הטבע, ואלוהים קבע את חוקי הטבע, זה דורש הסבר לוגי למי ברא את אלוהים (כי בגישה הזאת, אם משהו קיים, מישהו עשה אותו), אז אלוהים בעצמו הוא פרדוקס. (הרי, אם אתה מאמין שמישהו ברא את אלוהים, אין דבר כזה אלוהים) - אין לזה שום קשר לאיך אתה מנהל את החיים שלך. זה מטומטם בעיניי גם אם אתה בחור מאוד משכיל ויש לך 190 IQ. הרבה מדענים הם דתיים, 85 אחוז מהאמריקאים דתיים.

יש עוד הרבה תרגילים לוגים כאלו שפוסלים את אלוהים, ויש ספר שלם על העניין, אבל זה לא משנה אם אתה מאמין באלוהים או שאנחנו חיים בתוך תוכנת מחשב, ברגע שהאמונה שלך היא דוגמטית, היא טיפשית בעיניי. גישה מדעית לחיים נניח, שהיא מאוד מעשית אבל לא הכי מעודדת, לא עובדת ככה, שנים אחרי ניוטון והמליון "הוכחות" לזה שהחוקים שלו נכונים, בא איינשטיין והוכיח שהם לא.

אני לא מזלזל בזה או פוסל את החשיבות של זה, יש הרבה דברים שקשורים למסורת ודת שמאחדים אותנו כעם מעבר לעובדה שהאויבים שלנו מגדירים אותנו כעם (ההגדרה ליהודי כמו שהיא היום היא ברובה בגלל הנאצים, יכול להיות שהרבה פחות אנשים היו מגדירים את עצמם יהודים היום בלי זה.) אין בהרבה דברים שאני עושה בחיים לוגיקה או הגיון ואני לא חושב שלכל דבר צריך להיות הגיון. גם אני עושה הרבה דברים מטומטמים בחיים שלי. אל תיקח את זה כהעלבה אישית. כמו שאמרתי, רוב המשפחה שלי דתיים, אני מאוד אוהב אותם וחושב שהם דיי חכמים.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

אתה עושה בדיוק מה שאני אומר, אתה "מגמיש" את המבנה משמעות שאתה מאמין בו (שתגיע לגן עדן או גיהנום, חיים אחרי המוות, הסיבה העיקרית שאנחנו צריכים משמעות זה בעיה אנושית עם תודעה של מוות), אבל המבנה משמעות הזה בנוי בצורה מאוד מסויימת, באמת שעפי הדת אתה תלך לגיהנום, ואם אתה מאמין שדבר אחד הובן בצורה לא מדוייקת או לא נכונה (ובהקשר של דת, בזה שבכלל יש מקום לפרשנות - כי התנ"ך ברמת העיקרון הועבר למשה על הר סיני ביחד עם 10 הדברות), אז מה גורם לך לחשוב ששאר הדברים הובנו בצורה נכונה? זה לא לוגי.

להאמין שאלוהים הוא זה שברא את הייקום, כי עובדה שיש ייקום - או שהייקום קיים בגלל חוקי הטבע, ואלוהים קבע את חוקי הטבע, זה דורש הסבר לוגי למי ברא את אלוהים (כי בגישה הזאת, אם משהו קיים, מישהו עשה אותו), אז אלוהים בעצמו הוא פרדוקס. (הרי, אם אתה מאמין שמישהו ברא את אלוהים, אין דבר כזה אלוהים) - אין לזה שום קשר לאיך אתה מנהל את החיים שלך. זה מטומטם בעיניי גם אם אתה בחור מאוד משכיל ויש לך 190 IQ. הרבה מדענים הם דתיים, 85 אחוז מהאמריקאים דתיים.

יש עוד הרבה תרגילים לוגים כאלו שפוסלים את אלוהים, ויש ספר שלם על העניין, אבל זה לא משנה אם אתה מאמין באלוהים או שאנחנו חיים בתוך תוכנת מחשב, ברגע שהאמונה שלך היא דוגמטית, היא טיפשית בעיניי. גישה מדעית לחיים נניח, שהיא מאוד מעשית אבל לא הכי מעודדת, לא עובדת ככה, שנים אחרי ניוטון והמליון "הוכחות" לזה שהחוקים שלו נכונים, בא איינשטיין והוכיח שהם לא.

אני לא מזלזל בזה או פוסל את החשיבות של זה, יש הרבה דברים שקשורים למסורת ודת שמאחדים אותנו כעם מעבר לעובדה שהאויבים שלנו מגדירים אותנו כעם (ההגדרה ליהודי כמו שהיא היום היא ברובה בגלל הנאצים, יכול להיות שהרבה פחות אנשים היו מגדירים את עצמם יהודים היום בלי זה.) אין בהרבה דברים שאני עושה בחיים לוגיקה או הגיון ואני לא חושב שלכל דבר צריך להיות הגיון. גם אני עושה הרבה דברים מטומטמים בחיים שלי. אל תיקח את זה כהעלבה אישית. כמו שאמרתי, רוב המשפחה שלי דתיים, אני מאוד אוהב אותם וחושב שהם דיי חכמים.
    בקיצור, תעשה לייק ליהוה בפייסבוק.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

מה? על מה אתה מדבר??
    כל אחד בונה את האמונה שלו על בסיס דברים רבים כמו חינוך, קריאה, דעות של אחרים.
    האמונה לא נובעת מהתנ"ך (לצורך העניין) בלבד, מדעה של מישהו אחד בלבד (אלא במקרים קיצוניים, ששוב, עליהם אני לא מדבר).
    רוב האנשים ורוב המאמינים פתוחים לכל הדעות ובוחרים במה להאמין במהלך החיים. אז לקרוא לאדם שבצורה ראציונלית החליט להאמין במשהו שהוא לא מה שאתה מאמין בו אידיוט?? זה מראה על בורות ועל שחצנות הייתי אומר.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    "פסיכולוגיה חיובית" נשמע שם מפוצץ אה..? גם אם היה צמד מילים - "שפסיכולוגיה ריקודית" זה בטח היה נשמעת מפוצץ רק בגלל שזה יענו "פסיכולוגי".. אבל בננו, פסיכולוגיה חיובית זה תחום חדש יחסי שלא ביסס את עצמו.. לא כלכך שונה מהקאוצ'ינג.

לעומת זאת, לומר תודה בחיים זוהי שיטה עתיקת יומין המופיע במספר תורות עתיקות, בין אם ביהדות או בנצרות. לא סתם אדם דתי קורא בכל בוקר "מודה אני לפניך". לא יודע מה איתך, אני מייחס יותר כבוד למה שעתיק ועובד עד ימינו מאשר למה שחקרו אמפירית בפקולטות ושבכל פעם המסקנות מתחלפות כמו בגדים המתעדכנים לפי המודה. אגב, זה גם רלוונטי לכמה נושאים ברפואה לדעתי, אך לא דשתי בזה לעומק.

בכללי גם אני מאוד אוהב פסיכולוגיה ולשם מכוון כרגע לגבי הלימודים הגובהים אבל לדעתי בפורום שכזה אינך צריך להיות יותר מידי "מרוחק".. כמו שאומרים, אם אתה בחור שמשתין במכנסיים ותלך לפסיכולוג, הוא לא יגרום לך להפסיק להשתין במכנסיים, הוא פשוט יגרום לך להיות שלם עם זה ולהרגיש טוב. אם תלך לקאוצ'ר, הוא יגרום לך להפסיק להשתין במכנסיים. עם כל ההערצה שלי לפסיכולוגיה...

באופן כללי לגבי מה שכתבת, נו טוב.. שיהיה.. אני בכל זאת חושב שאתה מבזבז כאן המון מאמץ על פארש במקום לנצל את מיטב כישרונך על דברים יותר מהותיים. כבר עדיף שתקים לעצמך איזה בלוג או אתר ושם תתפלסף ותשיג קהל יעד נאמן.

א' (כי אני חייב, נו, הרמת לי) - ברור שהוא יגרום לך להפסיק להשתין בתחתונים. פרויידיאנים יחפשו את ההסבר הלא מודע שלך, וזה ייקח הרבה זמן אבל הם יצליחו בסוף, ביהייביוריסטים ישתמשו בהתניות וכלים אחרים כדי לגרום לך להפסיק להשתין בתחתונים, והיום כל פסיכולוג קליני שמקבל הסמכה ברוב המקומות בעולם יודע קצת מהכל, כולל מדעי המוח. קואצ'רים ישתמשו רק בכלים שהם קיבלו שגם ככה נובעים מאחת מהשיטות ולא יבינו את ההשפעה הכללית שהם עושים (יכול להיות שיגרמו יותר נזק ממה שיפתרו. מה זה עוזר אם אני מפסיק להשתין בתחתונים, אבל יש לי טראומה משירותים.)

ב' - פסיכולוגיה חיובית זה שם גרוע, אבל הוא לא נובע בכלל מאיזה רעיון של שם מפוצץ, הכוונה היא שאם 0 זה נייטרליות נפשית, רוב הפסיכולוגיה התעסקה עד אז במינוס, בכל התחום השלילי, מה שגורם לך להרגיש רע, מדוכא וכו... והפסיכולוגיה החיובית מתייחסת לאזור החיובי, לדברים שעושים אותך מאושר יותר (לא מדוכא זה לא אומר מאושר).

ג' - בהתחשב בעובדה שהמייסדים האמיתיים התחילו את העניין בסביבות שנות ה50, לא יודע, לא נראה לי כזה ישן. כל הפסיכולוגיה היא כולה בת 110 בערך. לפני זה זה פילוסופיה, ואז זה לא מדוד, ואי אפשר להוכיח שזה שיטתי. לא רלוונטי, למרות שרוב ה"סלף הלפ" היום מבוססת על הייתרון הזה שאפשר לזרוק דברים לאוויר ולא חייבים לעמוד מאחוריהם באמת.

כן, חשבתי על זה, אבל פה יש לי קהל, ושם בהתחלה אני אכתוב לעצמי. גם ככה אני כותב בשביל סיפוק מיידי.
    הנה, אני אכתוב משהו בפורום שם רק בשביל שתבין פלוס מינוס למה אני מתכוון. תסתכל על התגובות.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    מה? על מה אתה מדבר??
    כל אחד בונה את האמונה שלו על בסיס דברים רבים כמו חינוך, קריאה, דעות של אחרים.
    האמונה לא נובעת מהתנ"ך (לצורך העניין) בלבד, מדעה של מישהו אחד בלבד (אלא במקרים קיצוניים, ששוב, עליהם אני לא מדבר).
    רוב האנשים ורוב המאמינים פתוחים לכל הדעות ובוחרים במה להאמין במהלך החיים. אז לקרוא לאדם שבצורה ראציונלית החליט להאמין במשהו שהוא לא מה שאתה מאמין בו אידיוט?? זה מראה על בורות ועל שחצנות הייתי אומר.
    גבר, מה במה שכתבתי לא התחבר לך למציאות?
    עזוב את השיחת קישקוש, הפריע לך שאני חושב שזה שאתה מאמין במשהו שלא מקבל שינוי הוא מטומטם? בסדר, תחליט שאני בור ושחצן, רק בדרך אם אתה יכול לשים לב
    שזה בדיוק מה שאמרתי שיקרה, אז אולי תתן מחשבה נוספת על העניין. לא יותר מידי, זה גורם לדכאונות. אתה חושב שאתה פתוח, יש הבדל בין לקבל דרך חשיבה של אחרים (אני אמרתי שאני מקבל את הדרך חשיבה שלך, לא הייתי גורם לך לחשוב אחרת אם הייתי יכול בכוח ואתה מקבל את הדרך חשיבה שלי, לא היית מנסה לגרום לי להאמין באלוהים, ואני מאמין לך כשאתה אומר שאתה מקבל דרכי חשיבה אחרות. באמת.), לבין להיות פתוח לשנות את האמונה שלך.

התורה היהודית, המסורת היהודית, כמו הרבה תורות אחרות אגב, אין לזה שום השלכה עליך כבן אדם - לא מקבלת שינוי, או שהיא מגמישה אותו כדי שיסביר אותה, או שהיא מתעלמת ממנו. בהגדרה הזאת התורה הזאת לטעמי היא מטומטמת. למה פוגע בך כל כך איך אני מרגיש בנוגע לתורת השם ועמו ישראל?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

נאטס אתה מניאק. פסיכולוגיה זה המקצוע עם הכי הרבה כוסיות. הבין תחומי זה המקום עם הכי הרבה כוסיות. אתה מבין בכלל איפה אתה נמצא?????

גם אני שוקל לקחת קורס בפסיכולוגיה בשביל להכיר כמה בנות (אני באונ' תל אביב). יש לך נושא להמליץ לי? משהו שיעזור לי בחיים, במכירות, סתם בתקשורת בין אנשים (להבין אותם\לגרום להם לאהוב אותך) וכל השיט הזה. משו שימושי ומעניין קיצר.

עוד שאלה, בתור סטודנט לפסיכולוגיה - אתה מאמין בNLP? מה דעתך על זה?

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

גבר, מה במה שכתבתי לא התחבר לך למציאות?
    עזוב את השיחת קישקוש, הפריע לך שאני חושב שזה שאתה מאמין במשהו שלא מקבל שינוי הוא מטומטם? בסדר, תחליט שאני בור ושחצן, רק בדרך אם אתה יכול לשים לב
    שזה בדיוק מה שאמרתי שיקרה, אז אולי תתן מחשבה נוספת על העניין. לא יותר מידי, זה גורם לדכאונות. אתה חושב שאתה פתוח, יש הבדל בין לקבל דרך חשיבה של אחרים (אני אמרתי שאני מקבל את הדרך חשיבה שלך, לא הייתי גורם לך לחשוב אחרת אם הייתי יכול בכוח ואתה מקבל את הדרך חשיבה שלי, לא היית מנסה לגרום לי להאמין באלוהים, ואני מאמין לך כשאתה אומר שאתה מקבל דרכי חשיבה אחרות. באמת.), לבין להיות פתוח לשנות את האמונה שלך.

התורה היהודית, המסורת היהודית, כמו הרבה תורות אחרות אגב, אין לזה שום השלכה עליך כבן אדם - לא מקבלת שינוי, או שהיא מגמישה אותו כדי שיסביר אותה, או שהיא מתעלמת ממנו. בהגדרה הזאת התורה הזאת לטעמי היא מטומטמת. למה פוגע בך כל כך איך אני מרגיש בנוגע לתורת השם ועמו ישראל?
    נשמה, אתה בכלל לא מבין על מה אני מדבר.
    השחצנות שאני מדבר עליה היא ההכללה והאמרה ש"כל מי שמאמין אידיוט"
    אתה מגדיר את התורה לא נכון. זה היופי בדת. שכל אחד לוקח אותה איך שהוא רוצה ומאמין. אמונת אדם מושפעת מהדת, מהחינוך, מהחברה, מדעות של אחרים ומרבים במהלך החיים.
    לא אכפת לי אם תאמין באלוהים או לא. באמת. להפך, רבים מחבריי אתאיסטים מוחלטים ואני מקבל את האמונה שלהם והבחירה שלהם בלי להתווכח. איש באמונתו יחיה. אבל, מה שכן חשוב לי, זה שלא יזלזלו באמונה שלי. לומר שאני נחות מאנשים אחרים (או במילותיך, אידיוט) בגלל שאני מאמין במשהו אחר? התנהגות של אפסים.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    נאטס אתה מניאק. פסיכולוגיה זה המקצוע עם הכי הרבה כוסיות. הבין תחומי זה המקום עם הכי הרבה כוסיות. אתה מבין בכלל איפה אתה נמצא?????

גם אני שוקל לקחת קורס בפסיכולוגיה בשביל להכיר כמה בנות (אני באונ' תל אביב). יש לך נושא להמליץ לי? משהו שיעזור לי בחיים, במכירות, סתם בתקשורת בין אנשים (להבין אותם\לגרום להם לאהוב אותך) וכל השיט הזה. משו שימושי ומעניין קיצר.

עוד שאלה, בתור סטודנט לפסיכולוגיה - אתה מאמין בNLP? מה דעתך על זה?
    בהתחלה חשבתי שזה עניין של המרכז, שכאילו לא הייתי חשוף אליו שהייתי בצפון, אבל לא, גם תל אביבים ומאזור השרון מסתבר המומים מהעניין בדיוק כמוני..
    ועוד הבינלאומי הזה.. נגמרו לי הסופרלטיבים לבית זונות שהולך במקום הזה.

אני לא יודע איך זה עובד אצלכם, אתה חייב לקחת מבוא לפסיכולוגיה בשביל לקחת קורסים מסויימים אצלנו - ומבוא לפסיכולוגיה זה... לא בחירה טובה
    לקורס בחירה. תגיד לי מה האופציות שלך ואני אגיד לך מה מעניין לפי דעתי..

ובנוגע לNLP - אין ספק שזה עובד, שוב, זה כמו ג'יוג'יטסו וג'ודו - חלק קטן מהרבה דברים הרבה יותר גדולים. אם התחום הטיפולי זה מה שמעניין אותך ואתה מאמין שבמקום 6 שנים מהחיים אתה יכול להשקיע שנה ועוד 5 שנים בלבנות את העסק הטיפולי, או ייעוץ ארגוני או כל דבר פרקטי אחר, זה לא נראית לי אופציה רעה בכלל... גם קואצ'רים
    שמדברים מהבטן ומצליחים לעזור לאנשים אני מעריך, אז בטח שNLPיסטים. לפעמים אנשים מרגישים עצבניים בגלל סיבה ביולוגית לגמרי (מחסור בברזל נניח, גורם לדכאונות, וכאבי בטן גורמים לעצבים), אז אתה חייב להיות מוכן להבין שאם אתה לא לומד הכל מסודר, יש סיכוי שתיתן עצה לא טובה.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    נשמה, אתה בכלל לא מבין על מה אני מדבר.
    השחצנות שאני מדבר עליה היא ההכללה והאמרה ש"כל מי שמאמין אידיוט"
    אתה מגדיר את התורה לא נכון. זה היופי בדת. שכל אחד לוקח אותה איך שהוא רוצה ומאמין. אמונת אדם מושפעת מהדת, מהחינוך, מהחברה, מדעות של אחרים ומרבים במהלך החיים.
    לא אכפת לי אם תאמין באלוהים או לא. באמת. להפך, רבים מחבריי אתאיסטים מוחלטים ואני מקבל את האמונה שלהם והבחירה שלהם בלי להתווכח. איש באמונתו יחיה. אבל, מה שכן חשוב לי, זה שלא יזלזלו באמונה שלי. לומר שאני נחות מאנשים אחרים (או במילותיך, אידיוט) בגלל שאני מאמין במשהו אחר? התנהגות של אפסים.
    עצם העובדה שמפריע לך שמזלזלים באמונה שלך זו הבעיה אחי. הגישה היותר מדעית שאני בחרתי להאמין בה מעודדת זילזול ובחינה מחדש כל הזמן. אבל נעצור את זה כאן, לילה מעולה לך.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

עצם העובדה שמפריע לך שמזלזלים באמונה שלך זו הבעיה אחי. הגישה היותר מדעית שאני בחרתי להאמין בה מעודדת זילזול ובחינה מחדש כל הזמן. אבל נעצור את זה כאן, לילה מעולה לך.
    תסביר את עצמך.
    חשוב לי שלא יזלזלו בי כמו שחשוב לי שלא יזלזלו באף אדם אחר. אני לא אוהב אנשים מתנשאים. פשוט שונא את זה. מי שמזלזל באחרים הוא מתנשא.
    זה בעיה לא לאהוב שמזלזלים בך? אם כן, תסביר את עצמך. (מעולם לא זלזלתי במה שאתה מאמין בו, חלילה)

לילה טוב (:

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

בהתחלה חשבתי שזה עניין של המרכז, שכאילו לא הייתי חשוף אליו שהייתי בצפון, אבל לא, גם תל אביבים ומאזור השרון מסתבר המומים מהעניין בדיוק כמוני..
    ועוד הבינלאומי הזה.. נגמרו לי הסופרלטיבים לבית זונות שהולך במקום הזה.

אני לא יודע איך זה עובד אצלכם, אתה חייב לקחת מבוא לפסיכולוגיה בשביל לקחת קורסים מסויימים אצלנו - ומבוא לפסיכולוגיה זה... לא בחירה טובה
    לקורס בחירה. תגיד לי מה האופציות שלך ואני אגיד לך מה מעניין לפי דעתי..

ובנוגע לNLP - אין ספק שזה עובד, שוב, זה כמו ג'יוג'יטסו וג'ודו - חלק קטן מהרבה דברים הרבה יותר גדולים. אם התחום הטיפולי זה מה שמעניין אותך ואתה מאמין שבמקום 6 שנים מהחיים אתה יכול להשקיע שנה ועוד 5 שנים בלבנות את העסק הטיפולי, או ייעוץ ארגוני או כל דבר פרקטי אחר, זה לא נראית לי אופציה רעה בכלל... גם קואצ'רים
    שמדברים מהבטן ומצליחים לעזור לאנשים אני מעריך, אז בטח שNLPיסטים. לפעמים אנשים מרגישים עצבניים בגלל סיבה ביולוגית לגמרי (מחסור בברזל נניח, גורם לדכאונות, וכאבי בטן גורמים לעצבים), אז אתה חייב להיות מוכן להבין שאם אתה לא לומד הכל מסודר, יש סיכוי שתיתן עצה לא טובה.
    מותר להיכנס למה שבא לך בלי להירשם ככה שזה לא משנה... איזה נושא אתה ממליץ?

ראיתי "פסיכולוגיה של קבלת החלטות", נשמע מעניין... אבל בטח יש לך יותר טובים להציע.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

זה התחום שמעניין אותי באופן אישי הכי הרבה, אבל גם פזיולוגית יכול להיות מעניין (תלוי במרצה ובך, זה לא קורס קליל)
    כל קורס בחירה של פרופ' קרלו בתל אביב הוא כנראה סבבה אני מניח, הוא פשוט בן זונה מעניין.

+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 5 << ראשון ... 345

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,006 | הודעות: 8,205,599 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect