קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מידע] עוד כמה מיתוסים על גברים ועל נשים ומה שבינהם
    על ידי _AnGi_ בפורום יעוץ מיני
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 29-05-2011, 14:19
  2. [הורדה] 30 רקעים של נשים יפות
    על ידי -HAIM- בפורום רקעים והתאמה אישית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-12-2009, 09:27
  3. [הורדה ] 32 רקעים של נשים יפות
    על ידי -HAIM- בפורום רקעים והתאמה אישית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-10-2009, 18:32
  4. [בדיחה]מדוע גברים מעדיפים כלבים מכלות
    על ידי fursa בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-10-2009, 07:02
  5. [דיון]האם אתם מעדיפים שבשרת יהיה או לא יהיה מוכר סקרולים ?
    על ידי komermore בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-09-2008, 15:35
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 18 מתוך 18

סייג לחכמה: האם גברים מעדיפים נשים חכמות על נשים יפות? - עמוד 2

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

זה לא משנה לדיון אבל. כל אחד מעדיף את הבחורה עם האופי שהוא אוהב על פני אותה בחורה עם אופי שהוא לא אוהב. ויש בחורות שבזכות האופי שלהן (שאתה אוהב ומתחבר אליו) היית מתפשר טיפה על המראה. אז גם אם היא לא 9 אבל היא נראית סבבה ויש זרימה וקליק והכל הולך כמו שצריך... אתה תשמח לזרום איתה. לעומת זאת אותה אחת בלי האופי המיוחד הזה שכל אחד מחפש לא היית זורם איתה. כי ככה זה, אנשים נמשכים לאופי.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    סודני
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Get LMS or die trying

לא חובה להיות 9 כי ה9 שלי לפחות זה מראה של כוכבת פורנו-דוגמנית בינלאומית ללא פגמים כלשהם שנראים לעין. בודדות נופלות לקטגוריה הזאת בעיניים שלי כך או כך וכל גבר סטרייט יכול לזרום עם 7 (בעיקר אחת כמו שתיארתי ועם אלכוהול מנסיוני המר גם מתחת לזה)
    אבל גם לי יש גבול מסויים עד כמה שאני יכול "להתפשר". כל עוד אני יכול ללכת איתה בגאווה ולהרגיש שלם עם הבחירה שלי ויודע שלא כל ישראלי ממוצע יכול לזכות בבחורה כזאת, אז אני מוכן להתפשר על אחת שהיא לא איזה כוכבת פורנו.

מה שכן, נשיות וגנים טובים (ולא גנים מגעלים של ישראלית ממוצעת) זה חובה. לא יכול לצאת עם מישהי שאני מתבייש ללכת איתה ברחוב או להראות לחבר'ה או אחת שלא עומד לי ממנה. יש בחורות שלא בורכו גנטית שיהיה להן לבריאות, אני יכול להיות ידיד טוב שלה, אפילו "חברה הכי טובה שלה" אבל בשום אופן לא מעבר לזה. ובניגוד לילדים בתחום הזה לא היו לי סיפורים שאני "רוצה להשכיב את הידידה הכי טובה שלי". בוא נגיד את זה ככה, נניח ובחורה שנראית כמו האקסית של סניה היה לה אופי כמו שאני מחפש, לא הייתי זורם איתה. מהסיבה הפשוטה שנורא אכפת לי מאיך שאני נראה מהצד. ושאני מתנשק עם בחורה כזאת בציבור או מראה אותה בתור ה"בת זוג שלי" אני מדמיין את עצמי מאוד נבוך ולא שלם עם עצמי. כאילו "התפשרתי". וכן, כבר קרו לי מקרים כאלה ופשוט נשארנו ידידים. לא יכול לצאת עם בחורות כאלה. יצא לי לתת צ'אנס והרגשתי כל כך רע ולא שלם עם עצמי שהעדפתי להשאר ידיד שלהן ולא להמשיך את זה. שיהיה להן בהצלחה שימצאו אהבה והכל בחיים אבל זה לא יהיה איתי.
    ה"אופי המיוחד הזה שכל אחד מחפש" זה לא האופי שאני מחפש ככה ש...

אני לא יצא עם אחת כמו ש"פיקאפ גורו" פרסם ואמר ש"מכוערים יוצאים עם כוסיות". מה לעשות, יש לי אגו שהיה אצלי מאז ומתמיד וזה לא תכונה שאפשר לשנות בבום..ואני גם לא רואה צורך לשנות את עצמי בשביל כונפה (שבעיניי ילדים שלא יוצאים מהבית היא כוסית). או שאולי זה בגלל שאני מטפח את עצמי יותר מהנשים פה בישראל (שלא ננדבר על הגברים פה עם הפרצוף נהג מונית והשיערות בכל הגוף איכסההה) ואני מרגיש "נשי" לידן ואני מחפש אחת שאכפת לה מאוד מהמראה שלה.
    נערך לאחרונה על ידי OG_KUSH; 11-11-2012 בשעה 14:36.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי OG_KUSH צפיה בהודעה
    אני מחפש אחת שאכפת לה מאוד מהמראה שלה.
    טיילר, ברכותיי, סוף סוף זכינו לתגובה רצינית ממך, יישר כח.

בקשר למשפט שציטטתי..זה הדבר שכולם מחפשים, לא כוסית, לא פצצה ולא מכוערת..פשוט בחורה שאכפת לה מאיך שהיא נראת

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect