קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] [ייעוץ] לקדם עניינים משיחה בוואטסאפ ..
    על ידי חסוי ביותר בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 19-11-2012, 23:07
  2. [ייעוץ] איך לקדם עניינים בזמן שיעור ?
    על ידי stokstok בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-03-2012, 20:35
  3. שאלה|כדאי לקדם עניינים???
    על ידי משתמש אנונימי בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 30-05-2011, 15:29
  4. [ייעוץ] הדרך הנכונה לקדם עניינים
    על ידי TOM91 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 02-03-2011, 12:30
  5. [שאלה] איך לקדם עניינים עם ידידות
    על ידי Benb בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 04-07-2010, 10:33
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 25 מתוך 25

[ייעוץ] לקדם עניינים משיחה בוואטסאפ .. - עמוד 2

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי levental צפיה בהודעה
    מאיפה אתה יודע שהוא נראה סבבה מינוס? ובנות זה לא גברים אומנם יופי כן חשוב אבל כימיה וזרימה חשובים יותר ואם מבחינתה היופי גורם משפיע יותר אז וואלה היא לא בחורה ברמה כנראה אם היא תפסול רק ע"פ יופי.
    שוב, אין סיבה בעולם שיהיה לה דיבור כזה אם כיף לדבר עם הבנאדם. זה יכול לקרות לו וזה תלוי איך האינטראקציות שלו עם אנשים.
    לא יגנוב..לא התכוונתי שהוא נראה סבבה מינוס או שהיא נראת סבבה מינוס. פשוט ניסיתי לשים אותך בסיטואציה כשאתה זה ששולחים לו סמסים מאיזה בחורה שנראית סבבה מינוס (אנחנו גברים, אנחנו נמשכים דבר ראשון ליופי, זה לא חדש לאף אחד) אז אתה תתחיל להשתגע מהחפירות האלה של הסמסים במיוחד שזאת בחורה שלא דברת איתה הרבה הזמן ופתאום סתם נכנסה לך לחיים, דברתם קצת, השיחה נגמרה ואז שוב אחרי 20 ומשו יום שוב פעם לקבל סמס מוזר ממנה..זה קצת מציק.

בקשר לטלפון וזה. כשאני מתחיל עם בחורה אני מבקש את המספר פלאפון שלה. אם היא רוצה לתת לי את הפייסבוק שלה אני אומר לה שלא מתאים לי לשחק משחקים ואני לא רוצה להוסיף אף אחת בפייסבוק, אני לא ילד.

אצלו הוא פשוט לפי דעתי קצת גרם לקרבה שלו עם הבחורה לדעוך בגלל שהם בקושי מדברים אז אם הוא ישלח עוד סמסים הוא יתחיל לעצבן אותה. אז אפשרי באמת לשלוח סמס אחרון "תגידי מה הפייסבוק שלך?" ולעבור לפייסבוק כי זה עוד דרך לדבר.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    21
    נקודות
    471
    משפט מחץ
    תמיד יש לי משתמשי ORIGIN למכירה

תתחיל שיחה רגיל:היי ,לאן נעלת שבוע? לא חסר....תמצא כל מיני דברים משותפים בינכם ותיזום איתה פגישה לאנשהו

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

אתה רוצה אותה נכון?
    אולי זה קצת נדוש , אבל היא בעצמה רמזה לך שהיא מעוניינת להיפגש במסווה של "מלא כסף על מורים פרטיים" , תציע לה עזרה בלימודים או בניסוח של "שאני חושב על זה היה לי ממש קל בלשון ב' אולי אני יכול לעזור לך , דברי איתי."
    היא מראה שהיא מעוניינת - סתם שתדע , הודעות ווטס אפ לא נשלחות בטעות כ"כ, ששולחים הודעה "בטעות" זה בשביל תשומת לב, קשה להתבלבל למי כותבים הודעה שרואים את שירשור השיחה מול העיניים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

אתה כל הזמן אומר "איך אני שולח הודעה בלי לצאת נידי, חופר".
    אבל זה מה שאתה כרגע .. אתה מתבייש בזה ?!

אתה מנסה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
    אתה רוצה לדבר איתה, להזמין אותה לפגישה ולהשיג אותה.
    באותו הזמן אתה רוצה לעשות את כל זה בלי שהיא תשים לב שאתה רוצה אותה או מנסה להשיג אותה ..

עד לפה אתה מבין את האבסורד ?
    תכתוב מה שעולה לך לראש, תתקשר אליה גם אם זה נידי !! גם אם זה חופר !!!
    אז מה ? תכלס אתה רוצה אותה ואתה נואש ואתה מת להשיג אותה.. זאת עובדה וזה שאחרי חצי שנה פתאום שלחת לה הודעה מוכיח את זה.
    אתה נידי וזאת עובדה ! אז מה ?! למה אתה מנסה להסתיר את זה ? זאת לא האמת ?
    תהיה אמיתי !!

בלי רמזים וחארטות !! תדבר עם כוונה, בלי שהיא תצטרך לקרוא בין השורות או לפענח שאתה רוצה אותה.
    פשוט שתבין את זה חד משמעית !

היא רוצה לתת לזה הזדמנות ? הרווחת.
    היא לא רוצה ? נקסט ..

אתה מבזבז את הזמן שלך בחשיבת יתר איך תצא ומה תגיד, אבל בתכל'ס זה רק מונע ממך מלהגיד משהו או מלקדם אותך לאנשהוא.
    ובתכל'ס בינתיים אתה אומר כלום ונשאר באותה נקודה, במחשבה אם מה שאמרת היה טוב או לא ומה היא חושבת.
    נערך לאחרונה על ידי AlphaMale; 30-11-2012 בשעה 12:17.
    גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי AlphaMale צפיה בהודעה
    עד לפה אתה מבין את האבסורד ?
    תכתוב מה שעולה לך לראש, תתקשר אליה גם אם זה נידי !! גם אם זה חופר !!!
    אז מה ? תכלס אתה רוצה אותה ואתה נואש ואתה מת להשיג אותה.. זאת עובדה וזה שאחרי חצי שנה פתאום שלחת לה הודעה מוכיח את זה.
    אתה נידי וזאת עובדה ! אז מה ?! למה אתה מנסה להסתיר את זה ? זאת לא האמת ?
    תהיה אמיתי !!
    צודק, אבל לא צודק.
    כולנו כבר היינו בנקודה הזאת בעבר, כל החבר'ה המוצלחים פה בפורום וגם אלה הפחות מוצלחים היו במקרה הזה שאנחנו רצינו בחורה, התחלנו לשלוח סמסים, היה נחמד ואז פשוט לאט לאט השיחה דעכה בגלל שאנחנו לא ידענו איך לקדם עיניים. לא ידענו מתי הגיע הזמן לעצור את השיחות הסתמיות והבולשיט (Cut the crap) ולעבור לשיחה רצינית "קיצרררר...מחר בערב ניסע אני ואת לראות תסרט סקייפול, סגור נשמה?"

עד לפה הבנו. אבל ברגע שאנחנו לא עושים את העצירה הזאת בשיחה ועוברים לשיחה רצינית, הבחורה מתחילה לאבד עיניין ויורד לה ממך. מה שקרה לבחור פה.
    אם הוא ימשיך לחפור עם סמסים סתמיים, שום דבר לא יקרה, הבחורה סתם תתעצבן אלה אם כן הוא יודע איך לדבר ואיך לשלוח סמסים מגניביים ומצחיקים ושנונים ושמושכים תעין.
    אני מאמין שהוא לא כזה, אז הוא צריך להזהר עם נידיות הזאת.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    צודק, אבל לא צודק.
    כולנו כבר היינו בנקודה הזאת בעבר, כל החבר'ה המוצלחים פה בפורום וגם אלה הפחות מוצלחים היו במקרה הזה שאנחנו רצינו בחורה, התחלנו לשלוח סמסים, היה נחמד ואז פשוט לאט לאט השיחה דעכה בגלל שאנחנו לא ידענו איך לקדם עיניים. לא ידענו מתי הגיע הזמן לעצור את השיחות הסתמיות והבולשיט (Cut the crap) ולעבור לשיחה רצינית "קיצרררר...מחר בערב ניסע אני ואת לראות תסרט סקייפול, סגור נשמה?"

עד לפה הבנו. אבל ברגע שאנחנו לא עושים את העצירה הזאת בשיחה ועוברים לשיחה רצינית, הבחורה מתחילה לאבד עיניין ויורד לה ממך. מה שקרה לבחור פה.
    אם הוא ימשיך לחפור עם סמסים סתמיים, שום דבר לא יקרה, הבחורה סתם תתעצבן אלה אם כן הוא יודע איך לדבר ואיך לשלוח סמסים מגניביים ומצחיקים ושנונים ושמושכים תעין.
    אני מאמין שהוא לא כזה, אז הוא צריך להזהר עם נידיות הזאת.
    בדיוק !
    כנראה שלא הבנת אותי נכון.

אפעם לא אמרתי להמשיך לכתוב אסאמסים סתמיים או פשוט להמשיך מה שהוא עושה עכשיו.
    אלא לעצור ולהיות רציני.

לשלוח "מתי רואים אותך" / "באלך להיפגש" ..
    גם אם זה ישמע נידי וגם אם זה מה שהוא הכי לא רוצה לעשות.
    עדיין לעשות את זה ! כי הוא רוצה אותה והוא נידי והוא נואש וזאת עובדה !

אחרי שהשיחה דעכה הוא מחפש מה לכתוב לה,
    עברו שבועיים והוא לא כתב כלום.

הוא פנה אלינו וכבר עבר הרבה יותר זמן ועדיין כלום ..
    למה ? כי הוא מפחד להיות נידי.
    אז אני אומר, תפסיק לחשוב, קח תעניינים לידיים ותגיד מה שאתה רוצה גם אם תשמע הכי נידי או נואש.
    אין לו מה להפסיד ובטוח שזה יעזור לו יותר ממה שהוא עושה עכשיו, שזה בעצם ... כלום.
    גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי AlphaMale צפיה בהודעה
    אז אני אומר, תפסיק לחשוב, קח תעניינים לידיים ותגיד מה שאתה רוצה גם אם תשמע הכי נידי או נואש.
    אין לו מה להפסיד ובטוח שזה יעזור לו יותר ממה שהוא עושה עכשיו, שזה בעצם ... כלום.
    אתה צודק, אבל לא צודק שוב פעם.
    הוא יכול להגיד לעצמו בראש "Awww just fuck it!" ופשוט לשלוח לה סמס "קיצר מתי נפגשים?", אבל אני לא רוצה שהוא יהיה בבאסה כי אני כבר מכיר את התרגיל הזה ואת המהלך הזה, מנסיון אישי שלי. הוא ייתבאס מזה ויתמרמר מזה נורא..אז למה בכלל לעשות את זה בצורה הזאת?
    הוא יכול ללכת על בטוח - לשלוח סמס "תגידי מה הפייסבוק שלך?" ואז לדבר איתה קצת בפייסבוק ומשם להציע לה לצאת כי פייסבוק אחרי סמסים זה כמו שינוי מקום במציאות. ברגע שהוא עובר לדרך שונה לדבר איתה (אפשרי גם טלפון במקום פייסבוק) הבחורה כאילו מרגישה בהבדל והדרך לנצחון יותר ברורה וקלה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אתה צודק, אבל לא צודק שוב פעם.
    הוא יכול להגיד לעצמו בראש "Awww just fuck it!" ופשוט לשלוח לה סמס "קיצר מתי נפגשים?", אבל אני לא רוצה שהוא יהיה בבאסה כי אני כבר מכיר את התרגיל הזה ואת המהלך הזה, מנסיון אישי שלי. הוא ייתבאס מזה ויתמרמר מזה נורא..אז למה בכלל לעשות את זה בצורה הזאת?
    הוא יכול ללכת על בטוח - לשלוח סמס "תגידי מה הפייסבוק שלך?" ואז לדבר איתה קצת בפייסבוק ומשם להציע לה לצאת כי פייסבוק אחרי סמסים זה כמו שינוי מקום במציאות. ברגע שהוא עובר לדרך שונה לדבר איתה (אפשרי גם טלפון במקום פייסבוק) הבחורה כאילו מרגישה בהבדל והדרך לנצחון יותר ברורה וקלה.
    סבבה. זורם גם לדעתי.
    ומסכים איתך, להגיד out of the blue "קיצר מתי נפגשים" זה סתם סיכון מטורף. וחבל.

פותח האשכול, תתחיל להזיז עניינים, החבר'ה פה שהגיבו מעליי צודקים - אתה מבזבז זמן.
    ועדיף שתנסה ואולי תיכשל, מאשר שעוד חודשיים תבין שלא עשית שום דבר כי לא ידעת מה להגיד. ואז כבר יהיה מאוחר מדי.

מנסיון - זה מתסכל.
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

טוב לא הטרחתי את עצמי לקרוא פה תגובות אז רודני סלח לי מראש.

פותח האשכול, השיחה שהבאת היא די פרווה.
    דוגרי לא ממש רואים פה שום ניסיון להניח יסודות.
    אתה רוצה להגיע לדוגרי תדבר דוגרי.
    אין שום מעשה קסמים חברינו היקר, רוצה להציע לה לצאת? הנה רעיון משוגע תציע לה לצאת.
    יענו פשוט תציע אתה יכול לנסח את זה בצורה כזאת נניח.
    אז מה מתי פעם אחרונה מישהו לקח אותך לאיזה מקום נטו כדי שתהני, אני מתערב שעבר מלא זמן מאז הפעם האחרונה.
    את יודעת מה ככה בגלל שאני סוג של בחור שתמיד חושב על אחרים מה את אומרת תני לי את התענוג לנסות?

טיפה חוצפה ותאמין לי אתה כבר תהיה שם.
    ברצינות בלי חוכמות.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ענו לך מטובי החבר'ה פה בפורום (אגב, אחלה תשובות יש פה )
    אני נועל כדי שהנושא לא יגרר לספאם.

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,611 | הודעות: 8,200,204 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect