|
|
סוף סוף המשפט שרציתי לשמוע פה כבר הרבה זמן, מישהו שבאמת יודה בזה. "מי שבאמת מביא H8.5 לא יבזבז תזמן שלו ב"לעזור" לילדים חסרי חברים"
תמיד צצה לי בראש המחשבה, מה למה שאנשים שבאמת עושים סקס כל היום ירשמו לאיזה פורום וירצו לעזור לילדים שאין להם את זה? בלי לפגוע באף אחד אני חושב ש99.9 אחוז מהפורום הזה הם אנשים חרטטנים שאין להם מושג על מה הם מדברים, ואת זה אני ראיתי בעיניים לפני.. שנה ככה.
כל האלה שמנסים לעזור בעצם רוצים להוכיח לעצמם שמה שהם משיגים זה "שווה מספיק" ושהם "שווים" ובגלל זה הם מנסים לעזור לאנשים במצב יותר גרוע משלהם כדי לעלות את הערך של עצמם בעינהם. זה מה שאני חושב.
עכשיו, בואו ונניח שיש כאן כאלה שבאמת מייעצים מתוך נסיון, ואני בטוח שיש פה לפחות אחד כזה, אבל נגזים ונגיד שיש דיי הרבה, אז מה הם עושים פה? למה הם מבזבזים את הזמן שלהם על הפורום הזה? או שהם אנשים ממש טובי לב, כי אני יודע שאם אני הייתי במצב כזה לא הייתי מבזבז את הזמן שלי על לייעץ לאנשים (בטח שלא בחינם), אלא להינות מהחיים ולנצל אותם כמה שאפשר, או שהם חרטטנים. אז מה אתם עושים פה בעצם? למה אתם עוזרים? היה משפט אחד חכם מאיזה סרט "Those who can, do, and those who can't, teach" אפשר להשוות את זה למערכת החינוך, יותר מתאים לאוניבסיטה מאשר לתיכון לדוגמא כי אוניברסיטה מחולקת למקצועות. אז אתם לומדים לתואר מסוים, נניח כלכלה או משהו, נכון שזה טוב שיהיה לכם ידע תיאורטי והכל, אבל אתם מבינים שהמרצה/מורה שמלמד אתכם לא באמת עשה משהו בחיים שלו שקשור לזה והצליח, כי אז הוא היה מליונר או סתם עוסק בזה ולא הולך ומלמד את זה (כמובן שיש את היוצאים מן הכלל, כמו שפה יש, אבל ככה הרוב). אז מה המטרה פה בעצם? איך באמת לומדים מה לעשות שאין דרך אמיתית שאפשר להיעזר בה?
נערך לאחרונה על ידי EylonInAyalon; 07-12-2012 בשעה 23:46.
לא מאמין בכלל שאתה מסכים איתו.
הטיילר הזה הוא פשוט בן אדם ששואף לאפס, מה עוד לא הבנת? תראה לי עוד בן אדם שמחזיק מעצמו ושכל השאיפה שלו בחיים זה להתנקל לפורום וללכת נגד הנושא של הפורום? מה יוצא לו מזה? אה?
הוא פותחים נושאים מפגרים בפורום נגד כל הפורום הזה ולא יוצא לו מזה כלום, אתה יכול להגיד לי איך בדיוק אתה מסוגל להגיד שהוא צודק?
בפורום הזה היו כל כך הרבה אנשים סוסים ומאד מוצלחים עם נשים והם פשוט עזבו בגלל הכפויי טובה פה בפורום.
אם לא מתאים לך לקרוא מאמרים בגלל שאתה חושב שאנשים פה סתם לוזרים שמחרטטים פה את כולם שלא מצליחים באמת להשיג נשים, אתה מוזמן לא להגיב פה בפורום או לא להסתכל, אף אחד לא מחזיק אותך בכח.
אני אולי מסכים איתו אבל גם אותו אני לא מעודד, גם לו אין מטרה שהוא נמצא פה, הוא לא עושה פה כלום חוץ מלצחוק על ילדים בזמנו הפנוי, זה גם דפוק.
אני הייתי במפגש של הפורום הזה לפני כשנה, אני אומר מעובדות שראיתי בעיניים, לא משמועות, שכל מי שבא לשם, חוץ מבנאדם אחד שבכלל לא תפס מעצמו כמישהו שבא ללמד פה משהו, הוא היה הכי תותח, כל השאר לא עשו כלום ונראו מצחיקים מהצד. את זה אני ראיתי בעיניים, אני לא סתם מסכים איתו.
שוב כמו שאמרתי אני לא חושב שכולם כאלה, אמרתי שיש יוצאים מן הכלל, אבל אני יודע שהרוב כאן כאלה.
לא, אני לא חושב שגמא היה שם. הכינוי של מי שבאמת עשה משהו היה ANIBEATRFHH, היו שם מריו, סנופקין ועוד הרבה אני לא ממש זוכר כינויים..
שאני הייתי במפגש אני באתי ללמוד מאותם אנשים, לא ללמד ולשמש דוגמא, אבל כן, ניסיתי, בסוף הלכנו אני, חבר והבן אדם הזה שדיברתי עליו לבד ועשינו בעצמינו דברים. ולא צחקתי על אף אחד, אני בתכל במצב כמו שלהם אז אין לי על מה לצחוק עליהם, פשוט היתי מופתע שאלה האנשים שנשמעים כמו איזה זיינים בפורום הזה שבתכלס הם ממש לא.
לא.
נערך לאחרונה על ידי EylonInAyalon; 08-12-2012 בשעה 16:03.
יופי, עכשיו הגענו לנקודה שרציתי. אם אתה רוצה להתקדם ולא להתפשר על בחורות, אתה צריך ללמוד מהחבר'ה הטובים יותר, נכון? משוואה פשוטה בתכלס.
אתה צריך לעשות עם עצמך חושבים, מי לפי דעתך בן אדם יותר מוצלח ומי לא, לפי זה תדע ממי ללמוד וממי בכלל לא כדי להקשיב.
אבל אל תצא על אנשים ותגיד שהם חרטטנים..גם אלה שמזיינים את הבחורות שתחת ההגדרה "הנורמליות" עדיין מזיינים באיזה שהוא שלב. השאלה אם אתה רוצה "לזיין באיזה שהוא שלב" או להגיע למצב שיש לך שליטה ב"סטטוס" הזה.
חסרות בסיס? מה חסר בסיס במה שאמרתי הרגע? יש אחוז נורא נורא מועט של אנשים שבחיים לא עשו ולא יעשו סקס ושאין להם משפחה וילדים, וגם הם בכמעט כל המקרים לא מוגדרים בסקאלה של האנשים הנורמליים. מה חסר בסיס פה בדיוק? תסביר לי.
נכון, אבל אי אפשר באמת לדעת דרך פורום מי באמת מזיין בנות נורמליות, שגם אתה היית רוצה לזיין. ולא אחד שלא מזיין בכלל או מזיין בנות שלא היית יורק לכיוון שלהן ולא מתאמץ בכלל לנסות להשכיב אותן. באמת שכבר אי אפשר לדעת על מי לסמוך ומי נותן מידע אמין מנסיון.
מצטער אבל מי שמזיין בנות שנראות ככה:
הוא לא אחד שהייתי רוצה ללמוד ממנו משהו.
זה כמו ללכת ללמוד מתמטיקה מאחד שכל מה שהוא יודע זה לעשות 1+1. קיצר אחד כמוני. אספרגר.
רציני עכשיו, זאת הרמה של ה"גורואים" של הפורום. אני לא יגיד מי בוודאות כי אני לא עד כדי כך זבל, המטרה שלי היא רק להגיד את האמת ורק את האמת ושומדבר חוץ מהאמת.
ככה שרודני, זה שהם "מזיינים" לא הופך אותם לאיזה מומחים. כל אחד מזיין. השאלה היא מה. ככה שאיילון צודק לחלוטין. בסופו של יום, כולם מוצאים חברה, אישה ומקימים משפחה. מי שלא, או שהוא חי PLAYBOY STYLE ככה שלזיין זאת הבעיה האחרונה שלו, או שהוא אחד כמו סודיני שתכלס אלה אנשים שלא מהווים אפילו 5% מהאכלוסיה.
ככה שמה הפואנטה פה? מה הם עשו כ''כ מיוחד?
ועוד אחד כמו מר. ספיר שמר שמתלהב שהוא מנשק (אפילו לא מזיין) ילדות מהסנטר. שאלה ילדות שמתחילות איתך לבד אם ישך לוק מסויים ועם רובן הייתי מתבייש לזרום. ואני אפילו לא מנסה להשוויץ, זאת האמת. מה הפאקינג ביג דיל פה?! על סמך מה אתה כותב תמדריכים שלך...?
נערך לאחרונה על ידי הילד האבוד; 10-12-2012 בשעה 04:34.