קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 10-11-2011, 19:38
  2. [מדריך] הסבר מפות והחיות בהם נמצאים מאוד עוזר למתחילים
    על ידי KeyPass בפורום Mu Online
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 01-04-2011, 15:29
  3. זאב, במה עוזר וכמה?
    על ידי MaRoKaY בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 22:57
  4. קווסטים - מה זה נותן \ עוזר
    על ידי MaRoKaY בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 22:08
  5. עליתי על משו .. בקשר לבטן .. לא יודע אם זה עוזר או מזיק
    על ידי Ch3MiCaL בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 07:15
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 48

עוזר למתחילים ומתקדמים :) - עמוד 3

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    עם כל הצחוקים שיטינגר עושהאני עדיין לא חושב שהוא זיין.. כאילו הוא בנאדם מצחיק ובטח מזהים אותו אבל לא נראלי שהוא ממגנט כוס או משהו.. ובוא נגיד שאם תבוא מישהי מאירופה שלא תדע מי הוא אני לא חושב שהוא יידע איך לסגור איתה משהו והיא גם לא תרצה ..

מה אתה אומר?
    אני בכלל לא מעריץ אותו, סתם היה לילה בכיף בטלויזיה כשנרשמתי לפה וזה מה שקפץ לי לראש.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

ציטוט נכתב במקור על ידי SWAGandweed צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח אם אתה עדיין בתול מה אתה מייעץ לאנשים מה לעשות יחתיכת ליצן? על סמך מה אתה מדבר על סמך תמונות עם כונפות ועל סמך סגירת טלפונים עם קטינות נואשות מהסנטר?

תגיד לי ותגיד לי את האמת אתה היית רוצה ללמוד נהיגה מאחד שבחיים לא ישב באוטו או היית רוצה ללמוד לבשל מאחד שעדיין מכין אוכל במיקרוגל (אני בעצמי אחד כזה אבל היי לפחות אנלא פותח סדנאות לבישול)...

אה????????

די די זה למה אני צוחק על התחום שלכם, כל ליצן שהביא איזה כונפה נואשת (ומשכנע את עצמו שזה HB8.5 חחחחחחחח 5.8 אולי) והוא עדיין בתול חושב הוא איזה גורו..

באמת שאני לא מבין אתכם, איך כל הילדים אשכרה אוכלים את הבולשיט שאתם רושמים פה.
    מי שבאמת מביא H8.5 לא יבזבז תזמן שלו ב"לעזור" לילדים חסרי חברים
    סוף סוף המשפט שרציתי לשמוע פה כבר הרבה זמן, מישהו שבאמת יודה בזה. "מי שבאמת מביא H8.5 לא יבזבז תזמן שלו ב"לעזור" לילדים חסרי חברים"
    תמיד צצה לי בראש המחשבה, מה למה שאנשים שבאמת עושים סקס כל היום ירשמו לאיזה פורום וירצו לעזור לילדים שאין להם את זה? בלי לפגוע באף אחד אני חושב ש99.9 אחוז מהפורום הזה הם אנשים חרטטנים שאין להם מושג על מה הם מדברים, ואת זה אני ראיתי בעיניים לפני.. שנה ככה.
    כל האלה שמנסים לעזור בעצם רוצים להוכיח לעצמם שמה שהם משיגים זה "שווה מספיק" ושהם "שווים" ובגלל זה הם מנסים לעזור לאנשים במצב יותר גרוע משלהם כדי לעלות את הערך של עצמם בעינהם. זה מה שאני חושב.
    עכשיו, בואו ונניח שיש כאן כאלה שבאמת מייעצים מתוך נסיון, ואני בטוח שיש פה לפחות אחד כזה, אבל נגזים ונגיד שיש דיי הרבה, אז מה הם עושים פה? למה הם מבזבזים את הזמן שלהם על הפורום הזה? או שהם אנשים ממש טובי לב, כי אני יודע שאם אני הייתי במצב כזה לא הייתי מבזבז את הזמן שלי על לייעץ לאנשים (בטח שלא בחינם), אלא להינות מהחיים ולנצל אותם כמה שאפשר, או שהם חרטטנים. אז מה אתם עושים פה בעצם? למה אתם עוזרים? היה משפט אחד חכם מאיזה סרט "Those who can, do, and those who can't, teach" אפשר להשוות את זה למערכת החינוך, יותר מתאים לאוניבסיטה מאשר לתיכון לדוגמא כי אוניברסיטה מחולקת למקצועות. אז אתם לומדים לתואר מסוים, נניח כלכלה או משהו, נכון שזה טוב שיהיה לכם ידע תיאורטי והכל, אבל אתם מבינים שהמרצה/מורה שמלמד אתכם לא באמת עשה משהו בחיים שלו שקשור לזה והצליח, כי אז הוא היה מליונר או סתם עוסק בזה ולא הולך ומלמד את זה (כמובן שיש את היוצאים מן הכלל, כמו שפה יש, אבל ככה הרוב). אז מה המטרה פה בעצם? איך באמת לומדים מה לעשות שאין דרך אמיתית שאפשר להיעזר בה?
    נערך לאחרונה על ידי EylonInAyalon; 07-12-2012 בשעה 23:46.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי EylonInAyalon צפיה בהודעה
    סוף סוף המשפט שרציתי לשמוע פה כבר הרבה זמן, מישהו שבאמת יודה בזה. "מי שבאמת מביא H8.5 לא יבזבז תזמן שלו ב"לעזור" לילדים חסרי חברים"
    תמיד צצה לי בראש המחשבה, מה למה שאנשים שבאמת עושים סקס כל היום ירשמו לאיזה פורום וירצו לעזור לילדים שאין להם את זה? בלי לפגוע באף אחד אני חושב ש99.9 אחוז מהפורום הזה הם אנשים חרטטנים שאין להם מושג על מה הם מדברים, ואת זה אני ראיתי בעיניים לפני.. שנה ככה.
    כל האלה שמנסים לעזור בעצם רוצים להוכיח לעצמם שמה שהם משיגים זה "שווה מספיק" ושהם "שווים" ובגלל זה הם מנסים לעזור לאנשים במצב יותר גרוע משלהם כדי לעלות את הערך של עצמם בעינהם. זה מה שאני חושב.
    עכשיו, בואו ונניח שיש כאן כאלה שבאמת מייעצים מתוך נסיון, ואני בטוח שיש פה לפחות אחד כזה, אבל נגזים ונגיד שיש דיי הרבה, אז מה הם עושים פה? למה הם מבזבזים את הזמן שלהם על הפורום הזה? או שהם אנשים ממש טובי לב, כי אני יודע שאם אני הייתי במצב כזה לא הייתי מבזבז את הזמן שלי על לייעץ לאנשים (בטח שלא בחינם), אלא להינות מהחיים ולנצל אותם כמה שאפשר, או שהם חרטטנים. אז מה אתם עושים פה בעצם? למה אתם עוזרים? היה משפט אחד חכם מאיזה סרט "Those who can, do, and those who can't, teach" אפשר להשוות את זה למערכת החינוך, יותר מתאים לאוניבסיטה מאשר לתיכון לדוגמא כי אוניברסיטה מחולקת למקצועות. אז אתם לומדים לתואר מסוים, נניח כלכלה או משהו, נכון שזה טוב שיהיה לכם ידע תיאורטי והכל, אבל אתם מבינים שהמרצה/מורה שמלמד אתכם לא באמת עשה משהו בחיים שלו שקשור לזה והצליח, כי אז הוא היה מליונר או סתם עוסק בזה ולא הולך ומלמד את זה (כמובן שיש את היוצאים מן הכלל, כמו שפה יש, אבל ככה הרוב). אז מה המטרה פה בעצם? איך באמת לומדים מה לעשות שאין דרך אמיתית שאפשר להיעזר בה?
    לא מאמין בכלל שאתה מסכים איתו.

הטיילר הזה הוא פשוט בן אדם ששואף לאפס, מה עוד לא הבנת? תראה לי עוד בן אדם שמחזיק מעצמו ושכל השאיפה שלו בחיים זה להתנקל לפורום וללכת נגד הנושא של הפורום? מה יוצא לו מזה? אה?

הוא פותחים נושאים מפגרים בפורום נגד כל הפורום הזה ולא יוצא לו מזה כלום, אתה יכול להגיד לי איך בדיוק אתה מסוגל להגיד שהוא צודק?
    בפורום הזה היו כל כך הרבה אנשים סוסים ומאד מוצלחים עם נשים והם פשוט עזבו בגלל הכפויי טובה פה בפורום.

אם לא מתאים לך לקרוא מאמרים בגלל שאתה חושב שאנשים פה סתם לוזרים שמחרטטים פה את כולם שלא מצליחים באמת להשיג נשים, אתה מוזמן לא להגיב פה בפורום או לא להסתכל, אף אחד לא מחזיק אותך בכח.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא מאמין בכלל שאתה מסכים איתו.

הטיילר הזה הוא פשוט בן אדם ששואף לאפס, מה עוד לא הבנת? תראה לי עוד בן אדם שמחזיק מעצמו ושכל השאיפה שלו בחיים זה להתנקל לפורום וללכת נגד הנושא של הפורום? מה יוצא לו מזה? אה?

הוא פותחים נושאים מפגרים בפורום נגד כל הפורום הזה ולא יוצא לו מזה כלום, אתה יכול להגיד לי איך בדיוק אתה מסוגל להגיד שהוא צודק?
    בפורום הזה היו כל כך הרבה אנשים סוסים ומאד מוצלחים עם נשים והם פשוט עזבו בגלל הכפויי טובה פה בפורום.

אם לא מתאים לך לקרוא מאמרים בגלל שאתה חושב שאנשים פה סתם לוזרים שמחרטטים פה את כולם שלא מצליחים באמת להשיג נשים, אתה מוזמן לא להגיב פה בפורום או לא להסתכל, אף אחד לא מחזיק אותך בכח.
    אני אולי מסכים איתו אבל גם אותו אני לא מעודד, גם לו אין מטרה שהוא נמצא פה, הוא לא עושה פה כלום חוץ מלצחוק על ילדים בזמנו הפנוי, זה גם דפוק.
    אני הייתי במפגש של הפורום הזה לפני כשנה, אני אומר מעובדות שראיתי בעיניים, לא משמועות, שכל מי שבא לשם, חוץ מבנאדם אחד שבכלל לא תפס מעצמו כמישהו שבא ללמד פה משהו, הוא היה הכי תותח, כל השאר לא עשו כלום ונראו מצחיקים מהצד. את זה אני ראיתי בעיניים, אני לא סתם מסכים איתו.

שוב כמו שאמרתי אני לא חושב שכולם כאלה, אמרתי שיש יוצאים מן הכלל, אבל אני יודע שהרוב כאן כאלה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני אולי מסכים איתו אבל גם אותו אני לא מעודד, גם לו אין מטרה שהוא נמצא פה, הוא לא עושה פה כלום חוץ מלצחוק על ילדים בזמנו הפנוי, זה גם דפוק.
    אני הייתי במפגש של הפורום הזה לפני כשנה, אני אומר מעובדות שראיתי בעיניים, לא משמועות, שכל מי שבא לשם, חוץ מבנאדם אחד שבכלל לא תפס מעצמו כמישהו שבא ללמד פה משהו, הוא היה הכי תותח, כל השאר לא עשו כלום ונראו מצחיקים מהצד. את זה אני ראיתי בעיניים, אני לא סתם מסכים איתו.

שוב כמו שאמרתי אני לא חושב שכולם כאלה, אמרתי שיש יוצאים מן הכלל, אבל אני יודע שהרוב כאן כאלה.
    אני לא הייתי במפגש הזה.
    מי היה הבן אדם היחדי שעשה משהו? GAMA?
    ומי היו כל השאר?
    ד"א- אתה אומר שכל הפורום הזה חבורה של חרטטנים..אתה כשהיית במפגש, אתה עשית משהו או שגם אתה עמדת מהצד וצחקת על אלה שכן ניסו? תגיד את האמת.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

האדם הזה הוא אתה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אני לא הייתי במפגש הזה.
    מי היה הבן אדם היחדי שעשה משהו? GAMA?
    ומי היו כל השאר?
    ד"א- אתה אומר שכל הפורום הזה חבורה של חרטטנים..אתה כשהיית במפגש, אתה עשית משהו או שגם אתה עמדת מהצד וצחקת על אלה שכן ניסו? תגיד את האמת.
    לא, אני לא חושב שגמא היה שם. הכינוי של מי שבאמת עשה משהו היה ANIBEATRFHH, היו שם מריו, סנופקין ועוד הרבה אני לא ממש זוכר כינויים..
    שאני הייתי במפגש אני באתי ללמוד מאותם אנשים, לא ללמד ולשמש דוגמא, אבל כן, ניסיתי, בסוף הלכנו אני, חבר והבן אדם הזה שדיברתי עליו לבד ועשינו בעצמינו דברים. ולא צחקתי על אף אחד, אני בתכל במצב כמו שלהם אז אין לי על מה לצחוק עליהם, פשוט היתי מופתע שאלה האנשים שנשמעים כמו איזה זיינים בפורום הזה שבתכלס הם ממש לא.

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    האדם הזה הוא אתה?
    לא.
    נערך לאחרונה על ידי EylonInAyalon; 08-12-2012 בשעה 16:03.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ולא צחקתי על אף אחד, אני בתכל במצב כמו שלהם אז אין לי על מה לצחוק עליהם, פשוט היתי מופתע שאלה האנשים שנשמעים כמו איזה זיינים בפורום הזה שבתכלס הם ממש לא.
    אם אתה אומר שאתה ברמה של כל אלה שנשמעים כאילו הם איזה זיינים אבל בתכלס לא, אז למה מרשה לעצמך ככה לצאת עליהם בפורום? במקום לצאת על אנשים, תעזור לאלה המתקשים להגיע לרמה שלך, ותעזור לעצמך לטפס למעלה. אתה עסוק מידי בלשפוט מי מצליח ומי לא במקום להתעסק במי אתה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אם אתה אומר שאתה ברמה של כל אלה שנשמעים כאילו הם איזה זיינים אבל בתכלס לא, אז למה מרשה לעצמך ככה לצאת עליהם בפורום? במקום לצאת על אנשים, תעזור לאלה המתקשים להגיע לרמה שלך, ותעזור לעצמך לטפס למעלה. אתה עסוק מידי בלשפוט מי מצליח ומי לא במקום להתעסק במי אתה.
    מה? התכוונתי שאני ברמה של אלה שלא הולך להם. לא התכוונתי שגם אני כמוהם, מנסה להישמע כאילו שאני כזה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

מה? התכוונתי שאני ברמה של אלה שלא הולך להם. לא התכוונתי שגם אני כמוהם, מנסה להישמע כאילו שאני כזה.
    נו אז על אחת כמה וכמה, אם אתה לא מוצלח עם נשים, איך אתה מרשה לעצמך לצאת על אלה שמדברים מעל הפופיק? יש מצב שהם אפילו מזיינים בנות שהן 6-7 אבל לפחות הם לא תקועים בשלב ההתחלתי בפיקאפ. קודם כל תתקדם אתה בעצמך, אחרכך תשפוט אחרים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ

נו אז על אחת כמה וכמה, אם אתה לא מוצלח עם נשים, איך אתה מרשה לעצמך לצאת על אלה שמדברים מעל הפופיק? יש מצב שהם אפילו מזיינים בנות שהן 6-7 אבל לפחות הם לא תקועים בשלב ההתחלתי בפיקאפ. קודם כל תתקדם אתה בעצמך, אחרכך תשפוט אחרים.
    אז זהו שלא כי זה ממש לא נראה ככה, וכמעט כמעט כמעט כל בנאדם בעולם הזה מזיין בנות שהן "6-7" לפי הגדרתך, לפחות פעם אחת בחיים, הרי כולם מתחתנים בסוף וכולם עושים את זה בסוף, השאלה היא אם מבחירה או מפשרה ושכנוע עצמי. ואיך אפשר להתקדם שאני לא בטוח ממי אני מבקש עזרה בכלל?....

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

אז זהו שלא כי זה ממש לא נראה ככה, וכמעט כמעט כמעט כל בנאדם בעולם הזה מזיין בנות שהן "6-7" לפי הגדרתך, לפחות פעם אחת בחיים, הרי כולם מתחתנים בסוף וכולם עושים את זה בסוף, השאלה היא אם מבחירה או מפשרה ושכנוע עצמי. ואיך אפשר להתקדם שאני לא בטוח ממי אני מבקש עזרה בכלל?....
    מצטער שאני זה שצריך להגיד לך, אבל לפי כל התגובות שלך ניראה שלא הגעת ל"תובנות" האלה בעצמך, אלא פשוט קראת כמה אנשים כותבים דברים שהם מאמינים בהם והפכת את עצמך לאחד מהם. אין לדברים שלך בסיס.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

יופי, עכשיו הגענו לנקודה שרציתי. אם אתה רוצה להתקדם ולא להתפשר על בחורות, אתה צריך ללמוד מהחבר'ה הטובים יותר, נכון? משוואה פשוטה בתכלס.

אתה צריך לעשות עם עצמך חושבים, מי לפי דעתך בן אדם יותר מוצלח ומי לא, לפי זה תדע ממי ללמוד וממי בכלל לא כדי להקשיב.
    אבל אל תצא על אנשים ותגיד שהם חרטטנים..גם אלה שמזיינים את הבחורות שתחת ההגדרה "הנורמליות" עדיין מזיינים באיזה שהוא שלב. השאלה אם אתה רוצה "לזיין באיזה שהוא שלב" או להגיע למצב שיש לך שליטה ב"סטטוס" הזה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    מצטער שאני זה שצריך להגיד לך, אבל לפי כל התגובות שלך ניראה שלא הגעת ל"תובנות" האלה בעצמך, אלא פשוט קראת כמה אנשים כותבים דברים שהם מאמינים בהם והפכת את עצמך לאחד מהם. אין לדברים שלך בסיס.
    חסרות בסיס? מה חסר בסיס במה שאמרתי הרגע? יש אחוז נורא נורא מועט של אנשים שבחיים לא עשו ולא יעשו סקס ושאין להם משפחה וילדים, וגם הם בכמעט כל המקרים לא מוגדרים בסקאלה של האנשים הנורמליים. מה חסר בסיס פה בדיוק? תסביר לי.

יופי, עכשיו הגענו לנקודה שרציתי. אם אתה רוצה להתקדם ולא להתפשר על בחורות, אתה צריך ללמוד מהחבר'ה הטובים יותר, נכון? משוואה פשוטה בתכלס.

אתה צריך לעשות עם עצמך חושבים, מי לפי דעתך בן אדם יותר מוצלח ומי לא, לפי זה תדע ממי ללמוד וממי בכלל לא כדי להקשיב.
    אבל אל תצא על אנשים ותגיד שהם חרטטנים..גם אלה שמזיינים את הבחורות שתחת ההגדרה "הנורמליות" עדיין מזיינים באיזה שהוא שלב. השאלה אם אתה רוצה "לזיין באיזה שהוא שלב" או להגיע למצב שיש לך שליטה ב"סטטוס" הזה.
    נכון, אבל אי אפשר באמת לדעת דרך פורום מי באמת מזיין בנות נורמליות, שגם אתה היית רוצה לזיין. ולא אחד שלא מזיין בכלל או מזיין בנות שלא היית יורק לכיוון שלהן ולא מתאמץ בכלל לנסות להשכיב אותן. באמת שכבר אי אפשר לדעת על מי לסמוך ומי נותן מידע אמין מנסיון.

מורחקים
    שם פרטי
    ג'וני סנזה
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    when you try your best but you don't succeed...

מצטער אבל מי שמזיין בנות שנראות ככה:

הוא לא אחד שהייתי רוצה ללמוד ממנו משהו.

זה כמו ללכת ללמוד מתמטיקה מאחד שכל מה שהוא יודע זה לעשות 1+1. קיצר אחד כמוני. אספרגר.

רציני עכשיו, זאת הרמה של ה"גורואים" של הפורום. אני לא יגיד מי בוודאות כי אני לא עד כדי כך זבל, המטרה שלי היא רק להגיד את האמת ורק את האמת ושומדבר חוץ מהאמת.

ככה שרודני, זה שהם "מזיינים" לא הופך אותם לאיזה מומחים. כל אחד מזיין. השאלה היא מה. ככה שאיילון צודק לחלוטין. בסופו של יום, כולם מוצאים חברה, אישה ומקימים משפחה. מי שלא, או שהוא חי PLAYBOY STYLE ככה שלזיין זאת הבעיה האחרונה שלו, או שהוא אחד כמו סודיני שתכלס אלה אנשים שלא מהווים אפילו 5% מהאכלוסיה.

ככה שמה הפואנטה פה? מה הם עשו כ''כ מיוחד?
    ועוד אחד כמו מר. ספיר שמר שמתלהב שהוא מנשק (אפילו לא מזיין) ילדות מהסנטר. שאלה ילדות שמתחילות איתך לבד אם ישך לוק מסויים ועם רובן הייתי מתבייש לזרום. ואני אפילו לא מנסה להשוויץ, זאת האמת. מה הפאקינג ביג דיל פה?! על סמך מה אתה כותב תמדריכים שלך...?
    נערך לאחרונה על ידי הילד האבוד; 10-12-2012 בשעה 04:34.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect