בתור "מקומי" אולי קשה להביא מישהי על רמה אבל יש לי חבר'ה שהזרימו תיירות על רמה...
בתור "מקומי" אולי קשה להביא מישהי על רמה אבל יש לי חבר'ה שהזרימו תיירות על רמה...
נערך לאחרונה על ידי Iti10; 20-12-2012 בשעה 22:35.
|
|
ממש לא.
אני אולי לא גר באמריקה,אבל אני לא רחוק ממנה,ואני גר בעיר הלילה,איפה שכל הכיף והבחורות.(מונטריאול)
והכל תלוי באיזה איזור אתה גר,איפה אתה מסתובב ועם מי.יש פה בחורות לא רעות בכלל,ככה שאני די בטוח שהאיכות באמריקה יותר טובה.
אני כמובן משווה עכשיו את מונטריאול וניו יורק,מה ששמעתי מחברים שלי לגביי ניו יורק זה הזוי,ואני רוצה כבר לבקר שמה.
אלא אם כן אתה מדבר על איזה שהיא עיר אחרת באמריקה,אז אולי אתה צודק,הכל תלוי בעיר שלך.
אני לא מניו יורק
שלא תבין אותי לא נכון יש לי פה תבחורות הכי שוות בעולם חוץ ממזרח אירופה וצפון אירופה כמובן, אבל העקרון זהה, אתה לא יכול להיות כלום ולזיין בחורות כאלה שאני מדבר עליהן לפחות. אני אישית הכרתי לא מזמן אחת כזאת והאקס האחרון שלה היה שחקן מפורסם פה (לא זוכר תשם) וגם היה נראה טוב. והיא עוד אחת שהיית מגדיר ילדה טובה ולא סנובית...חברות שלה זה בכלל משהו, אם הייתם מתחילים איתן כמו שאתם מתחילים פה עם בנות הן היו צוחקות לכן בפנים עם יציאות של GHETTO GIRLS והולכות לנצל את הלפלף הבא בשביל FREE SHOTS שיחזור הביתה להביא ביד.
כן, אני יכול לזיין כל סופש איזה שיכורה מהקולג' אבל מזה יתן לי? כל אחד פה עושה את זה אלא אם כן הוא ממש מכוער או אספרגר. במעגל החברתי שלי לפחות.
אני מדבר על HIGH CLASS לא על כאלה שכל אחד עם מראה סביר וקצת ביצים יכול להביא. אולי בשבילכם זה הישג כלשהו אבל בשבילי זה לא. אני אפילו מרגיש שאני משפיל את עצמי בזה.
יכול להיות שאני מגזים או טועה אבל זה הרושם שקיבלתי בינתיים. פשוט כולכם פה מדברים ובחיים שלכם לא טסתם לחו''ל אפילו בקיץ עם חברים שלא נדבר על לגור בחו''ל ואתם אשכרה חושבים שכל כוסית שם זורמת עם כל ממוצע. וזה מזה לא.
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 21-12-2012 בשעה 05:14.
לא יודע למה , משהו בך משך אותי חזק ! אתה נשמע משכנע ובא לי לנסות .
בוא נדבר תאכלס - אני בן 17 נמוך מצב חברתי סביר (מדבר עם חברים) , בתול .
בוא נעשה ניסוי - אתה תגיד לי מה לעשות (כמובן דברים ריאליסטים , לא כמו לטוס לאל.אי ולעשות ניתוח פלסטי) , אני אעשה ..
זורם לך ? אני רוצה להבין איך בן אדם בגילי מצליח לשנות את החיים .
bahurKAerez, אין לי בעיה שתשאל את השאלה הזאת, אבל תפתח נושא חדש כי זה לא קשור לנושא הזה...
תפתח נושא מחדש על זה ולא רק שטיילר יענה לך, כולם יוכלו לעזור לך.
אני נועל את הדיון.