קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [טיפים] טיפים בעקבות נושא זכויות היוצרים שעולה עכשיו
    על ידי Shir בפורום מדריכים וטיפים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 07-10-2012, 15:10
  2. מי שרוצה חתימה ויש לו נושא טוב ומקורי שייכנס
    על ידי Forgiven בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 15:15
  3. איפה פותחים נושא כזה?
    על ידי יעל בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 22:01
  4. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 16:37
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 39

בעקבות נושא ה"כנות" של פולו..דוגרי, למה אתם פה? - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

למה אני פה? כי השינוי שעשיתי הוא אמנם ענק אבל הוא קרה לפני זמן כלכך קצר, יש לי עוד המון המון ללמוד מהאנשים שגרמו לשינוי שלי, עוד דברים שאני קורא כאן שהם תורמים לי ועוזרים לי, אני חושב שבסוף אני אשאר פה לנסות לעזור לאחרים לעשות את השינוי שעשיתי אבל כרגע אני לא במעמד של לעזור לאחרים ולקדם אותם, אלא רק ללמוד עוד יותר.

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

תמיד יש מה ללמד ומה ללמוד^.
    מכל מלמדיי השכלתי.

אגב, שכחתי להוסיף שאני מרגיש שאני צריך לא רק שיפור במראה, אלא גם במצב חברתי. יש לי לא מעט חברים ואני מכיר אנשים והכל... אבל לא מספיק. אני לא מאלה שנכנסים בחינם למסיבות ובלי תור וכאלה. אני לא מכיר את האנשים הנכונים כי עד סוף תקופת התיכון הייתי חנון. מקווה לשפר את זה בצבא.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

להכיר תאנשים הנכונים משמע להיות במקום הנכון בזמן הנכון

זה מגיע לבד אם אתה יודע לאיזה כיוונים ללכת

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

אני פה מאותן סיבות של רוב האנשים.
    הפורום עובר כאלה מהפכות פעם אחר פעם שכבר קשה לעקוב... הרבה גישות והרבה דעות. הוויכוחים פה בפורום בכל אשכול פשוט מורידים מערכו כל כך(ולא ערך מהספר של מיסטרי, אתם יודעים למה אני מתכוון)

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

הפורום הזה מלא בדיבורים ושטויות,מי שבזבז פה יותר משעתיים,חד משמעית לא עובר שום שינוי עצמי.

בגדול,אם אתם רוצים להתחיל שינוי עצמי,תתחילו מלהפחית זמן על ישיבה על האינטרנט,זה שואב ממכם חלק גדול מהמוטיבציה וזאת הסיבה למה אנשים הופכים לעצלנים.

נסו להעביר כמה ימים בלי מחשב או טלויזיה,אתם תהרגו 70% מהעצלנות שלכם

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

מסכים שלא צריך לחרוש פה בפורום אתם מדברים פה הרבה מאוד ולפעמים להתערבב בחרא יותר מידי גם לא מועיל ורק מוריד לכם תמצב .
    לכו תשפרו את עצמכם כמו שאתם אומרים ואל תשאירו את זה בדיבורים .
    לנושא אני בפורום כרגע סתם מתוך סקרנות אני לא קבוע פה כי אין לי זמן לחרוש על פורום כל היום אני נכנס פעם ב וגם יוצא לי ללמוד מיפה מידי פעם אני לא מתבייש להגיד שאפשר ללמוד הרבה מכל אחד וגם אני שאני במצב טוב מאוד לומד מאנשים ומתגובות פה של כל החברה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    הפורום הזה מלא בדיבורים ושטויות,מי שבזבז פה יותר משעתיים,חד משמעית לא עובר שום שינוי עצמי.

בגדול,אם אתם רוצים להתחיל שינוי עצמי,תתחילו מלהפחית זמן על ישיבה על האינטרנט,זה שואב ממכם חלק גדול מהמוטיבציה וזאת הסיבה למה אנשים הופכים לעצלנים.

נסו להעביר כמה ימים בלי מחשב או טלויזיה,אתם תהרגו 70% מהעצלנות שלכם
    אמת לאמיתה, אנשים נרקבים מול המחשב..פעם לא הייתי עושה כלום חוץ מהמחשב (גיל 13-14 הייתי מבלה כל הזמן מול האינטרנט)..אוי כמה שהייתי עצלן אז..למרות שגם עכשיו לא חסר לי עצלנות, אבל אני בדרך להתגבר גם עליה.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

מה אתם משחקים אותה, אני שם 100 אלף דולר שכל אחד ואחד פה חורש תפייסבוק כמו שילד מייפל חורש את המייפל..וזה לא משו רע אני בעצמי הרבה על המחשב אבל וואלה הפכתם את זה לאיזה טאבו...כנראה כי פעם הייתם מכורים למחשב בתור גיימרים א אנאערף וטחנתם צ'יטוס כל היום וגם כשקראו לכם החוצה לא יצאתם אז עכשיו אתם יעני מנסים "לפצות" ולהיות ילדי רחוב..אבל אתם לא...זה דור של מחשב...לא אומר שצריך להיות גיימר שיושב על 9פאג וכל החרא הזה אבל "להעביר כמה ימים בלי מחשב וטלויזיה" זה טמטום וזה לא יתן לך שומדבר. אלא אם כן ישך תוכנית ספיציפית לימים האלה למשל - הולך לפסטיבל מסיבות טבע ל3 ימים...וגם אז אתה תשב על הפייסבוק כמו טטלה מהאייפון ככה שזה לא משנה...

אתם עושים בדיוק מה שאתם בזים לו ואז באים בטענות. לפי ההגיון שלכם על הפייסבוק גם לא צריך לשבת יותר משעתיים כי דוגרי גם הוא מלא בשטויות ובכל מיני סטטוסים של "אני ילך אל האחד שיעשה לי טוב בלב לא משנה מי הוא" ואחרי שעתיים היא מקבלת מאחורה באיזה בנטלי..ואל תגידו שזה לא ככה.

אם אתם חושבים שלשבת פחות על המחשב יהפוך אתכם לזיינים, עשירים ועם גוף של דוגמן אתם טועים אחושרמוטה כי אין קשר השניים..אלא אם כן אתה גיימר כבד או משו כזה אבל גם בתיכון הייתי הרבה בפורומים (אחרים) ואנלא רואה בזה שומדבר רע..להפך זה אפילו עזר לי כמו שכתבתי באשכול. שלא נדבר על הרשתות החברתיות שהיו בזמני שרק מזה הייתי מוציא בחורות כמו כלום...
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 01-02-2013 בשעה 05:15.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

זה לא ממש קשור למחשב או לא מחשב.. מי שעצלן ימצא דרך אחרת לבזבז את הזמן.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    מה אתם משחקים אותה, אני שם 100 אלף דולר שכל אחד ואחד פה חורש תפייסבוק כמו שילד מייפל חורש את המייפל..וזה לא משו רע אני בעצמי הרבה על המחשב אבל וואלה הפכתם את זה לאיזה טאבו...כנראה כי פעם הייתם מכורים למחשב בתור גיימרים א אנאערף וטחנתם צ'יטוס כל היום וגם כשקראו לכם החוצה לא יצאתם אז עכשיו אתם יעני מנסים "לפצות" ולהיות ילדי רחוב..אבל אתם לא...זה דור של מחשב...לא אומר שצריך להיות גיימר שיושב על 9פאג וכל החרא הזה אבל "להעביר כמה ימים בלי מחשב וטלויזיה" זה טמטום וזה לא יתן לך שומדבר. אלא אם כן ישך תוכנית ספיציפית לימים האלה למשל - הולך לפסטיבל מסיבות טבע ל3 ימים...וגם אז אתה תשב על הפייסבוק כמו טטלה מהאייפון ככה שזה לא משנה...

אתם עושים בדיוק מה שאתם בזים לו ואז באים בטענות. לפי ההגיון שלכם על הפייסבוק גם לא צריך לשבת יותר משעתיים כי דוגרי גם הוא מלא בשטויות ובכל מיני סטטוסים של "אני ילך אל האחד שיעשה לי טוב בלב לא משנה מי הוא" ואחרי שעתיים היא מקבלת מאחורה באיזה בנטלי..ואל תגידו שזה לא ככה.

אם אתם חושבים שלשבת פחות על המחשב יהפוך אתכם לזיינים, עשירים ועם גוף של דוגמן אתם טועים אחושרמוטה כי אין קשר השניים..אלא אם כן אתה גיימר כבד או משו כזה אבל גם בתיכון הייתי הרבה בפורומים (אחרים) ואנלא רואה בזה שומדבר רע..להפך זה אפילו עזר לי כמו שכתבתי באשכול. שלא נדבר על הרשתות החברתיות שהיו בזמני שרק מזה הייתי מוציא בחורות כמו כלום...
    מסכים איתו מאוד...
    לא לשבת על המחשב זה לא הפתרון.
    הפתרון זה להתחיל לעשות את מה שצריך על מנת להשתפר ולהשתנות, המחשב זה רק משהו שנמצא שם ביומיום .

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    חחח במקרה הזה לא נראה לי עם כל זה שזה האשכול של טיילר .....

אבל שינטן ויטינגר אתם ממש חנונים.
    ואז שואלים אותי למה אני קורא לאנשים אחרים בתולים חנונים,
    כששואלים אותם ברצינות למה הם פה שהרי ברור שהם באו לפה כי הם גרועים עם בחורות אז הם לא יתמודדו עם האמת וגידו את זה אלא יברחו מהאמת ויכתבו טמטום.
    תקרא את הנושאים של יטינגר, הוא ביקש באמת עזרה בהתחלה ושינה את כל מה שהוא כתב ל"יש לי AA" כי הוא מפחד שייראו שהוא באמת חסר ביטחון,
    אבל להיפך, בהתחלה שהוא ביקש את העזרה הזאת הוא היה אמיץ ורצה לשנות את עצמו, היום הוא סתם אחד שיושב על המחשב ומציק בפורום, אם הוא ימשיך על השביל הזה הוא לא ישיג כלום.
    נשבר הזין מהבולשיט שלך
    אתה לא אחראי לשפוט פה אף אחד. בטח לא בנאדם שלפי ההודעות שלו באמצע תואר בכלכלה באוניברסיטה שזה הכי שיפור עצמי שאפשר
    תחשוב מה אתה עושה ואיפה תהיה עוד 5 שנים (באותו מצב של הגיבור שלך סניה) לפני שאתה אומר שהוא לא ישיג כלום

בקטע מעשי יש לבנאדם עם בעיות 2 אפשרויות
    1 להשתנות בקטע קיצוני שזה כולל חברים תחביבים מראה ומה לא
    2 ללכת עם הסקאמרים שאתה מעריץ שלהם סניה יגאל שטארק RSD דיאנג'לו ולא יודע מי עוד שאומרים לו ללכת להטריד בנות

אם אתה רוצה להתווכח עם אחד מהם תביא תוצאות שלהם כמו התמונות שהביאו כאן מהמסיבות של RSD וההיפך את התמונות של זיז
    אמירות באויר לא נחשבות

ואני לא יודע מי אתה בחיים האמיתיים וגם אני לא מאמין למה שאנשים פה כותבים על עצמם אז אל תטרח

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי diqnus צפיה בהודעה
    נשבר הזין מהבולשיט שלך
    אתה לא אחראי לשפוט פה אף אחד. בטח לא בנאדם שלפי ההודעות שלו באמצע תואר בכלכלה באוניברסיטה שזה הכי שיפור עצמי שאפשר
    תחשוב מה אתה עושה ואיפה תהיה עוד 5 שנים (באותו מצב של הגיבור שלך סניה) לפני שאתה אומר שהוא לא ישיג כלום

בקטע מעשי יש לבנאדם עם בעיות 2 אפשרויות
    1 להשתנות בקטע קיצוני שזה כולל חברים תחביבים מראה ומה לא
    2 ללכת עם הסקאמרים שאתה מעריץ שלהם סניה יגאל שטארק RSD דיאנג'לו ולא יודע מי עוד שאומרים לו ללכת להטריד בנות

אם אתה רוצה להתווכח עם אחד מהם תביא תוצאות שלהם כמו התמונות שהביאו כאן מהמסיבות של RSD וההיפך את התמונות של זיז
    אמירות באויר לא נחשבות

ואני לא יודע מי אתה בחיים האמיתיים וגם אני לא מאמין למה שאנשים פה כותבים על עצמם אז אל תטרח
    זה למה אני לא הולך להוכיח את עצמי.
    אבל כבר אמרתי המון פעמים, אם אתה רוצה לראות אותי ולראות שאני לא חרטא, בוא היום, יום שישי היום, לנמל תל אביב, אני יהיה היום בסלקציה כמו כל שבוע,
    שלח לי הודעה לפני שאתה בא אני אגיד לך איזה מועדון. ..

בכל מקרה, אתה סתם כותב דברים באוויר, אין לי מושג איך הגעת למסקנה שסניה גיבור שלי, איך הגעת למסקנה שאני מעריץ להטריד בנות ואיך הגעת למסקנה שירדתי על משיהו שעושה תואר בכלכלה ??

עכשיו,
    בוא נתחיל מיזה שאני לא בא לשפוט, אני חושב אבל שאם לא תתעוררו לחיים שלכם אתם תשארו כמו שבהתחלה באתם לפה, אפסים שרוצים לזיין.
    אז אני רק רוצה לעזור להם להתעורר, אין לי מושג מי אתה אז...

פשוט תפסיק לנסות לצאת גבר ותהיה אמיתי,
    תפסיק לנסות להוריד אותי ע"י אמירות של "אתה מטריד בנות בעזריאלי" "אתה מעריץ קירחים בשם סניה" וכו...
    כי אני לא...
    אם אתה רוצה הוכחה למה אני באמת אמרתי לך כבר בוא לנמל ותיווכח חברי היקר. (כל עוד לא יהיה מבול היום אני אהיה שם).

עוד משהו,
    כל הכבוד לבנאדם שעושה תואר בכלכלה (אין לי מושג על מי אתה מדבר), אבל אנחנו מדברים על בחורות פה ולא על עבודה וקריירה.
    אתה רוצה לדבר על מה למדתי ואיפה אני לומד, ואיזה מקצוע אני לומד, ואיזה תואר אני מתכוון לעשות ? זה שיחה אחרת לגמרי.
    אתה מודע לכך שרוב האנשים העשירים והחכמים הם בד"כ חנונים, כמובן שלא בעקציה, כל הכבוד להם, אבל זה לא קשור לבחורות, שעל זה אני מדבר פה.

אם אתה באמת רוצה לדעת על מה אני מדבר במקום לזרוק אמירות מפגרות לאוויר,
    תקרא קצת את האשכולות שלי ואת ההודעות שלי,
    אני מעודד להתמודד עם הפחדים שלך ולהשתפר בתור עצמך בלי להקשיב לחברה הקרובה שלך שמעודדת קטנות בד"כ,
    רוב האנשים פה הם פחדנים שמפחדים להתמודד עם הדבר הכל כך פשוט הזה, ללכת לבחורה ולהתחיל איתה.
    אבל אתה במקום לדבר לעניין פשוט לא מקשיב ומנסה לנצח אותי בוויכוח. במקום לעשות את זה תנסה להקשיב, אני יודע קצת יותר ממך

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

שינטן הוא טרול. וטרול די טוב הייתי אומר, אני מעדיף אותו על הטרולים האחרים שהיו פה שלא הצחיקו אף אחד כמו רסטה הזה.

ייטינגר גם טרול אבל מהטובים ביותר שהפורום הזה ראה.

trolls gonna troll

אני קצת מסטול אז כתבתי שיר לכבוד שני הטרולים האלה

WIZ KHALIFA FEAT TYLER - TROLL UP
    רק כי הייתי בהופעה שלו לא מזמן. mirers gonna mire.

המקור הלחן והSWAG

YO YO YO DJ TYLER IN DA HOUSE BRAH
    U MIRIN JAW BRAH? COME AT ME HATS

3
    2
    1
    MAKE SOME HATSSSSSSSSSS

I troll up
    I troll up
    I troll up
    u mirin i troll up
    I troll up
    I troll up
    I troll up

Its your assburgers isn't it
    And your incel ain't acting right
    So you packin’ your trollin luggage up callin’ my cell phone, try and catch a hat
    You know one thing straight, I’ll be there brah whenever you troll me
    When you at home that's your yetinger, soon as you land you say that's all me
    But shit ain't all g with him no more, you ain't entertained
    Since you met shinten couple months ago you ain't been the same
    Not sayin I’m senia hat but I’m in the game
    As long as you keep it 100 Imma spend this change,

Whenever you need me
    Whenever want me,
    You know you can PM me, I’ll be trolling shortly
    Don’t care what your hats say, cause they don't know me
    I can be your senia hat, and you be my homie
    I ain't gonna mire, I’m not gonna front
    You know if I hate, then we all gonna stunt
    Send the link my way, I ain't gotta hold up
    Whenever you PM baby I troll up, I troll up, I troll up
    Whenever you PM baby I troll up, I troll up, I troll up
    Whenever you PM baby I troll up

וכן אין לי כוח לכל השיר תמשיכו לבד trolololololo

מי שעושה תהמשך הכי טוב מקבל כרטיס טיסה לLA על חשבון טיילר וירקוד איתי אלקטרו בהופעה של ארמין בקיץ. U MIRIN?

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

כל הקיצוניות הזאת היא כזאת ילדותית. "או קורס של סניה או לזרוק שעות וים כסף על שיפור תדמיתי". זה הכל עניין של החזר השקעה (או ROI).
    השאלה היא מה אתם רוצים באמת, ומה יתן לכם את הROI הכי גדול בתחום הזה. רוצים להצליח סתם יותר עם בנות?
    צריך X שיפור תדמיתי ו Y "כישורים חברתיים". X ו Y משתנים לפי מה שיש לכם עכשיו. יכול להיות שX זה סתם לשנות תסרוקת ומלתחה וY זה פשוט לדבר עם יותר בחורות,
    וזה מה שיתן לכם שיפור הכי משמעותי. רוצים להצליח עם דוגמניות? וואלה, גם אם השיפור התדמיתי שלכם יהיה בשמים,
    עדיין תזיינו פחות מהאנשים שבתחום האופנה, צלמים וכו - פשוט בגלל שהם בתחום ואתם לא. הROI על שיפור תדמיתי שייקח שנים או חודשים במקרה הטוב,
    נמוך משמעותית מהROI על כניסה לתחום האופנה. אם זה ממש החלום שלכם, לכו על גם וגם, אבל בינינו, אם אין לכם את הנתונים הגנטיים, אתם סתם תאכלו תחת,
    אולי תראו יותר טוב בסוף, אבל בגלל החוסר חיים שזה ידרוש ממכם, תפגעו בדברים אחרים. זמן זה המשאב היחידי שלא חוזר חברים.
    תנו מחשבה קצרה על מה אתם באמת רוצים מעצמכם לפני שאתם נרשמים לחדר כושר, מתחילים להעיף שייקים באוויר ולהכין את ה"לפני" לסרטון טרנספורמציה ביוטיוב
    או לחלופין נרשמים לניתוח להשתלת לסת אצל ד"ר שקרכלשהו.

אצל רוב האנשים שמדווחים על "הצלחות" יענו מהקורסים לפיתוי כל המסביב, והטכניקות, והחפירות סתם פוגע והופך אותם למוזרים. הROI הכי גדול הגיע מפשוט לגשת לבחורות שהם רוצים לדבר איתן. פשוט לראות מישהי ולא לפחד לדבר איתה. זה אגב הROI הכי גדול של רוב האנשים הנורמטיבים. (מכוערים בקטע יוצא דופן אולי יקבלו ROI יותר גדול משינוי תדמיתי, לגיטימי, מסכים איתכם).

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:41.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect