קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. דיאלוג|אני אוהבת אותך
    על ידי MyNameIsMor בפורום יצירה, כתיבה וציור
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 09-08-2008, 12:22
  2. MetaLed אני אוהבת אותך D:
    על ידי Lotemy בפורום דיבורים
    תגובות: 63
    הודעה אחרונה: 26-07-2007, 20:26
  3. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 25-10-2006, 23:04
  4. techno barzel אני מזמין אותך לבאטל .
    על ידי FireSide בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-05-2006, 00:17
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

"אני אוהבת אותך"

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ברירת מחדל "אני אוהבת אותך"

אתם בקשר רציני. הבחורה סבבה, כיף לכם איתה ואתם רוצים להישאר איתה בקשר מסיבותיכם שלכם. אבל מה לעשות, אתם לא מאוהבים בה. לא אוהבים אותה. אתם לא מרגישים אליה כלום. אבל נהנים איתה, ולא רוצים לסיים עניינים.

פתאום באמצע שאתם בהתעסקות היא דופקת לכם את המשפט הזה... "אני אוהבת אותך". הדבר הראשון שאתם עושים כדי להמנע מלהשיב זה לנשק אותה בתשוקה ולקוות שתשכח מזה...
    אבל היא ממשיכה, גם כשאתה מלווה אותה הביתה.
    מה אתם עושים?

אני, עם כל העצב.. שיקרתי. אמרתי לה שגם אני אותה. הרגשתי קצת רע עם עצמי אבל מה לעשות... מערכת יחסים לא הייתה מתנהל אם הייתי אומר לה את האמת... ולהתחמק מזה לא יכולתי.
    מה הייתם עושים ( שאני אדע להבא (; )

דיון נעים

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

שיקרת כי אתה נכנע לאחת התעוות החזקות ביותר בעולם הזה, אחת מתוך שלוש.."מין"..אין סיבה אחרת לזה ששיקרת, אתה נמשך לבחורה ואתה לא יכול להתגבר על היצר, אז פשוט מאוד שיקרת לה..וזה מה שיוביל אותך ללזיין אותה בעתיד כל השקרים האלה על "אהבה"..

זכית במשימה, איזה יופי..

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

חחחחחחח שמע אם היית קורא פה יותר היית יודע שהדבר היחידי שלא נכנעתי אליו זה מין.
    בקיצור זה לא הסיבה. אני כן רוצה לשכב איתה שלא תבין לא נכון- אבל אני באמת לא רוצה להיפרד ממנה.
    הדיון היה.... מה הייתם אומרים במצב הזה.
    מה הייתם אומרים כדי לא להיפרד מהבחורה ולא לפגוע בה. אני לא אוהב את זה ששיקרתי, אבל לא מתבייש בזה. לא ראיתי דרך לצאת ממה שהיא אמרה לי.
    הדיון הוא על מה היית אומר.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:41.

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    כבד אחי, לקחת קצת קשה...

לא יודע, כולה אמרת אוהב אותך לא נראלי כזה ביג דיל...אומרים את זה הרבה, זה לא סוף העולם אם אתה לא באמת אוהב אותה, בקטנה.
    אם היא ממש מאוהבת בך ואתה משקר לה, אז פרוש ממנה למה זה סתם יעציב אותה ומה אתה צריך מישהי שתקועה עלייך כשאתה לא רוצה אותה בכלל.
    אם אתה רוצה להיות כנה, אז תגיד לה, "תשמעי אני עדיין לא במקום שאני אוהב אותך, אני מתקדם לאט ורואה לאן זה הולך".

לא לקחתי את זה קשה פשוט אמרתי לו את הסיבה האמיתית למה הוא אמר את מה שהוא אמר...לא אמרתי שאני בעצמי הייתי אומר אחרת

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

שמע... בהתחלה גמאני חשבתי זה לא ביג פאק ואפשר להעביר את זה... כולה שקר לבן שיעשה לה טוב. העניין הוא שעכשיו זה מתחיל להיות ביג דיל.
    תכלס אני אסתדר מפה... אני לא הולך לפגוע בגלל שטות כזו ובטח שלא להיפרד ממנה כרגע, אבל סתם רציתי לשאול אם יש לכם איזשהו טריק או שיטה לא לענות על ההצהרה הזו בלי לפגוע בבחורה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    שמע... בהתחלה גמאני חשבתי זה לא ביג פאק ואפשר להעביר את זה... כולה שקר לבן שיעשה לה טוב. העניין הוא שעכשיו זה מתחיל להיות ביג דיל.
    תכלס אני אסתדר מפה... אני לא הולך לפגוע בגלל שטות כזו ובטח שלא להיפרד ממנה כרגע, אבל סתם רציתי לשאול אם יש לכם איזשהו טריק או שיטה לא לענות על ההצהרה הזו בלי לפגוע בבחורה.
    העולם הזה לא מורכב משיטות וטריקים..בגלל זה יש את הפורום הזה, אם היה "שיטות וטריקים" אז הוקוס פוקוס כל בחורה הייתה נמצאת אצלך במיטה מידי לילה..הכל תלוי בך ובבחורה עצמה..

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

נו כפרה עליך עזוב אותי מהרוחנות ארבע בבוקר.

אני מחפש משהו טכני. משפט, שיוציא אותי מסיטאציה מאוד ספציפית. אני לא מבקש הסבר על החיים או איך להכניס אותה למיטה.
    בחורה אומרת לך "אני אוהבת אותך". אתה עדיין רוצה אותה איתך ומאוד מחבב אותה, אבל לא אוהב אותה. איך הייתם יוצאים מזה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

נו כפרה עליך עזוב אותי מהרוחנות ארבע בבוקר.

אני מחפש משהו טכני. משפט, שיוציא אותי מסיטאציה מאוד ספציפית. אני לא מבקש הסבר על החיים או איך להכניס אותה למיטה.
    בחורה אומרת לך "אני אוהבת אותך". אתה עדיין רוצה אותה איתך ומאוד מחבב אותה, אבל לא אוהב אותה. איך הייתם יוצאים מזה.
    מה הקשר רוחנות?

אתה שומע את עצמך? אתה מבקש משפט טכני? רוחנות אתה קורה לזה שאלוהים יעזור..חביבי בחורה אומרת לך "אני אוהבת אותך" אין לך איך לצאת מיזה זה במילים אחרות "תגיד לי שאתה אוהב אותי שאני יוכל לסמוך עלייך לתת לך את הגוף שלי" אז הינה גילית את המשפט הטכני שלך -

מאמי גם אני אוהב אותך

אין משפט אחר, ומי שיביא משפט אחר..שאפו מסיר את הכובע בפניו לא מאמין שקיים משפט כזה.

(הרי כבר הבנו את המטרה שלך בכל אופן..אתה מחפש להשכיב אותה ולהשאר איתה, אז תגיד לה שאתה אוהב אותה תשקר..עוד כמה זמן היא תתן לך ואז תגיע למצב שרצית)
    נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 03-02-2013 בשעה 03:46.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

גמאני לא מאמין שקיים משפט כזה. אבל לכן נועד הדיון.

יותר מזה, יכלתי להשכיב אותה לפני שהיא אמרה לי את זה ובחרתי שלא. תאמין לי שזו לא הסיבה שאני נשאר איתה. שוב, אני רוצה לזיין אותה. אבל יכולתי לעשות את זה כבר... אני רוצה להישאר איתה בעיקר בגלל החוויה של מערכת יחסים לטווח ארוך. אני רוצה ללמוד את זה ולחוות את זה. ואני מחבב אותה ונחמד לי איתה.
    הנה, קיבלת את הסיבה. מרוצה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

גמאני לא מאמין שקיים משפט כזה. אבל לכן נועד הדיון.

יותר מזה, יכלתי להשכיב אותה לפני שהיא אמרה לי את זה ובחרתי שלא. תאמין לי שזו לא הסיבה שאני נשאר איתה. שוב, אני רוצה לזיין אותה. אבל יכולתי לעשות את זה כבר... אני רוצה להישאר איתה בעיקר בגלל החוויה של מערכת יחסים לטווח ארוך. אני רוצה ללמוד את זה ולחוות את זה. ואני מחבב אותה ונחמד לי איתה.
    הנה, קיבלת את הסיבה. מרוצה?

לא מרוצה פשוט אם היית מסביר לי מהתחלה אחי הייתי אומר לך שאני לא יכול לפתור לך את הבעיה..בהצלחה אחי, יש פה אחרים במקומי שבטוח יהיה להם פתרון..אני אמרתי את מה שאני מבין זה הכל.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

קרה לי.
    עמדה מולי (היא מטר 65 אני מטר 78) הסתכלה לי לתוך העיניים כמו גור כלבים, מחייכת "מאמי...אני אוהבת אותך", חייכתי חזרה, חיכיתי כמה שניות בשתיקה ונישקתי אותה. לא הגבתי.

אי אפשר להגיד "תודה" או דברים בסגנון...שום דבר לא מתאים פה.
    פשוט אתה צריך לסמוך עליה שהיא מספיק חכמה כדי להבין שאם אתה לא מגיב "אני אוהב אותך" ובמקום זה אתה מחייך ומנשק אותה, אז כנראה שאתה לא מרגיש כמוה ואתה לא רוצה לפגוע בה.
    אם היא שואלת "למה אתה אומר לי גם?" או משהו בסגנון אז כן...אכלת אותה חחח אלה אם כן אתה מספיק גבר כדי להגיד לה "שמעי...אני חולה לך על התחת והכל..אבל...אני עדיין לא מרגיש אלייך כמוך...אבל זה לא מונע ממני להיות איתך! כיף לי איתך והכל!"

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect