מצרכים:
1 כיכר גבינת קממבר
1 חלמון
1 ביצה
1 כף זרעי שומר
1 כפית גרגירי כוסברה
1 כף גרגירי כמון
1 כף זרעי שומשום לבן
1 כף סוכר חום
1 כף מלח גס
2 כפות שמן זית
2 פיתות
לסלק:
2 סלקים גדולים
5 כפות חומץ בלסמי
1 ענף תימין
1/4 כוס שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
למוסר ים:
2 פילה מוסר ים
מעט שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
לסלט:
צרור עלי תרד
1 לימון
1/4 כוס שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה:
- הסלק:מניחים את הסלקים בנייר כסף ומתבלים בכל המרכיבים.
- סוגרים היטב את נייר הכסף וקולים על הגריל עד שהסלקים רכים (כשעה וחצי).
- הקממבר:מערבבים את כל התבלינים בקערה.
- מורחים את הגבינה בחלמון ובביצה ומצפים בתערובת התבלינים.
- עוטפים ברדיד אלומיניום (או בעלי גפן - אם יש בעונה) ומניחים בגריל למשך כ- 10 דקות.
- הדג:מתבלים את נתחי הדג בשמן זית, מלח ופלפל וצולים על הגריל.
- הגשת המנה:מערבבים את כל חומרי הסלט, מניחים בצלחת הגשה. מניחים את הסלקים והקממבר בצלחת לצד הדג. מתבלים בשמן זית ומגישים.





ספוילר: 
ציטוט ההודעה
