|
|
אם ישימו גנגנם סטייל (ו99% שישימו) אז דפוק בריקוד בתוך הג'קוזי
נשבע לך אין על הריקוד הזה הוא כ''כ מצחיק, אני רוקד אותו כל פעם שיש לי הזדמנות, BRINGS THE LULZ
הופה SICKKUNT סטיילללללללל
HEYYYYYYYYYYY
SADCUNT HATERS
הופ הופ הופ הופ
הופה SICKKUNT STYLE
A ella le gusta la gasolina(Da me mas gasolina!)Como le encanta la gasolina(Da me mas gasolina!)
*נזכר באיך ששמן שחיף לבקן מסריח היה אומר לי שאני שאף בחורה בחיים לא תיגע בי ושאני מפגר בלי עתיד*
INCEL RAGE TIMEEEEEEEEEEEEEEEEE
2:41-2:48
אינסל רייג' במיטבו.
נערך לאחרונה על ידי u mirin DashBerlin; 19-03-2013 בשעה 07:12.
מגניב, מברוק, סחתיין, כל הכבוד לך.
אם זאת, דבר אחד מאד הציק לי, בעצם שתיים:
השורה הזאת מאד הכעיסה אותי, למה? כי בגלל שאתה פתאום מרגיש חזק ובעל יכולת להתבטא, אתה מחליט לרדת על אחרים, למה מי אתה?מגיע יום בבית הספר...אני וחברים שלי המצאנו שיר על שגיא ****... שרים אותו בקולי קולות במסדרון...שגיא **** נכנס לשרותים ושומע אותי שר בקולי קולות את השיר "דור מזיין כבשים בלילות וכשהוא מבקש...אז שגיא *** מצטרףףף.." חחח זה היה גדול.. שגיא סתם את הפה ולא הוציא מילה...
זכור משפט גבר: "דע מאיפה באת ולאן אתה הולך" , אני יקצר את זה במשפט אחד - בחיים שלך אל תרד על בן אדם אחר כי אתה אף אחד לא יכול לדעת מה עובר על הבן אדם הזה בראש. זה שאתה עכשיו נקרא מקובל ואתה מגניב ואתה מסתובב עם ערסים, לא נותן לך את הפריבלגיה ואת האפשרות לרדת על אחרים ולהפוך אותם לקטנים, כי גם אתה היית כזה פעם אז אל תעשה לאחרים את מה ששנוא עלייך, ואם אתה תמשיך בזה, תדע לך שיום אחד זה יחזור אלייך כמו בומרנג, בדיוק כמה שעשית לאחרים. שמור את הירידות שלך לעצמך ואת הידיים שלך שים בכיסים, אל תעשה מאף אחד קטן כי אתה לא יודע אף פעם מי זה מי ומה עובר על הבן אדם הזה בראש.
בקשר לאולטראסאונד, נחמד שאתה ייחצן שם, אבל תדע שזה המקום התחלתי של כולם, שם כולם מתחילים לייחצן ומשם כולם הולכים ומתפתחים, אז שמור על פורפיל נמוך ותמשיך לעבוד בחריצות כדי שתוכל להתפתח בתחום.
נערך לאחרונה על ידי rodney1; 19-03-2013 בשעה 12:47.
א. הבחור הזה שטן בהתגלמותו. לא רק בגלל הדברים שהוא עשה לי כשהייתי בודד..גם בגלל אחרים שהוא ירד עליהם כמו רוסי עני שמן שגר לבד עם אמא שלו היתה לו מחלה בעיניים והבן זונה אמר לו מה אבא שלך השתין לך על העיניים? וזה רק קצה הקרחון אז אל תטיף ואל תשפוט אותי.
ב. אני יודע בדיוק היכן אני עומד בלי קשר לזה שמה שאמרת כלל לא נכון והוא לא מקום התחלתי של כולם אין הרבה מקומות נורמלים היום. ואני לא צריך שמישהו יגיד לי איך להתנהג או מה לחשוב על עצמי.
נערך לאחרונה על ידי PickUpGoro; 19-03-2013 בשעה 14:23.
א - מה אכפת לך מה הוא עושה לאחרים? למה אתה דוחף תאף שלך לעיניינים שלא שלך? אל תרד על אנשים אחרים כי גם אתה פעם היית חנון מזורגג שמקבל כאפות מכולם, אל תרגיש עכשיו חזק מול אנשים כי אתה תחטוף על זה.
ועוד איך שאני יטיף לך, כי אחרי שאתה היית כזה קטן וחמוד והיה לך קשה מזה שאנשים ירדו עלייך וצחקו עליך ונתנו לך כאפות בבצפר, אתה אחרכך חוזר ויורד על אחרים?? למה מי אתה? מה נראה לך שאתה עושה?
ב - האולטראסאונד נחשב למועדון הכי מוצלח בצפון. במרכז זה הבצרה\משק 77 ובדרום זה "הפורום" , אז אל תגיד לי שאין מקומות נורמליים, אל תחרטט. אני מכיר את הנהלים ואת מה שקורה סביב זה כי גם אני הייתי (ועדיין) קשור לייחצנים, למפיקים, למאבטחים, לדורמנים ולכולם.
כל הייחצנים שמתחילים בעסק, מתחילים משם ואחרי זה מתפתחים בתחום ועוברים למקומות אחרים.
אם אתה לא מאמין לי, אז תגיד, אתה מכיר את Yotam % Abu מהצפון? מכיר את המפיקים האלה? שמעת פעם על ההפקות שלהם? מה לגבי Dor Luttai שמעת עליו פעם? השם הזה מוכר לך? יפה, החבר'ה האלה הם חברים כמו אחים בשבילי ועבדתי איתם בעבר ועד היום אני איתם בקשרים, ככה שעל הדברים האלה כבר שמעתי. אל תנסה לחרטט אותי גבר.
המקום הכי מצליח במרכז כיום זה המשק? המקום בדיחת עולם
לאן הדרדרנו...איפה האנשים של פעם, איפה ההפקות של פעם, איפה כל זה...
עשיתי בשכל שעפתי מישראל...איפה המסיבות של פעם איפה
מילה שילד קולג' ממוצע מרים מסיבה יותר איכותית מכל מפיק ומפיק בישראל
טיילר אין לך פאקינג יםםםםם על מה אתה מדבר?!
טחחחח מעדיף שיהיה 3 משק 77 בארץ וים מאשר ארה"ב.
אין לי ים?!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח
אז מה זה?
VENICE BEACH
SANTA MONICA BEACH
וזה רק איפה שהייתי, בוא נגיד את זה ככה החופים שלנו מחרבנים על החופים של ישראל
u mirin brah? ya u mirin
נערך לאחרונה על ידי u mirin DashBerlin; 19-03-2013 בשעה 22:38.