קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איך להתחיל עם בחורות
    על ידי sneori2 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 01-04-2010, 22:30
  2. [פרסום] איך להתחיל עם בחורות באינטרנט! תהנו.
    על ידי Puma בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 04-11-2008, 19:20
  3. [פרסום] איך להתחיל אם בחורות? תקראו ובהצלחה!
    על ידי Puma בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 03-11-2008, 21:10
  4. [פרסום] ירידות על המשפטים להתחיל עם בחורות...
    על ידי LebronJames בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 19-08-2008, 20:54
  5. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-05-2008, 15:42
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 45

להתחיל עם בחורות זה חסר תועלת אם אתה לא אסתטי כמו פסל.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ברירת מחדל להתחיל עם בחורות זה חסר תועלת אם אתה לא אסתטי כמו פסל.

אם הלסת שלך לא חדה כמו יהלום,
    אם השיער שלך לא נראה טרי ומושלם,
    אם הגוף שלך לא נראה כמו פסל של אל יווני,
    אם השיזוף שלך לא נראה כמו בפרסומות,

תשכח מלהתחיל עם בחורות, אתה סתם תשפיל את עצמך, תוריד לעצמך תבטחון ותחטוף אינסל רייג' 24/7.

אתה יכול לא לענות על קריטריה אחת או שניים מתוך אלה ולהביא כוסיות דרך הסטטוס (מעגלים חברתיים ומעמד חברתי), זה מאוד מקובל והגיוני וקורה כל הזמן. אתם לא תחדשו לי כלום אם תביאו לי דוגמאות שכאלה.

אבל, אף פעם לא ראיתי מישו שמתחיל עם בחורה שהייתי מזיין (לא שמנה מגעילה או נואשת עם פרצוף של סוס) שלא נראה כמו דוגמן של אברקרומבי ומזיין אותה. NEVER HAPPENED. ראיתי רק נשיקות ומזמוזים. רק בתולים מתלהבים מנשיקות. זה לא אומר כלום לבחורה. היא עושה את זה עם כל אחד. אבל לזרום עד למיטה? חחחח תשכח מזה!!

יש פה הרבה ילדי אינטרנט "מגניבים" שהם טוענים ומספרים סיפורי אלף לילה ולילה על כמה שהם מזיינים כוסיות..בדיוק כמו הישראלים השקרנים האלה שאומרים ש"הייתי בווגאס/בורגס/הכנס מקום נופש וזיינתי מישי שנראית כמו כוכבת פורנו כל יוםםםםםםםםםםםםם" אבל בתכלס, בתור אחד שבאמת היה במקומות האלה ראיתי מי מביא מה...לא ראיתי אף ממוצע או מכוער מביא מישי שלא רציתי להקיא מאיך שהיא נראית. אני נראה מעל הממוצע ואני מתקשה לזיין בנות שנראות סביר+ שהן לא ממעגל חברתי. עכשיו דמיינו מכוער במקומי..חח אין למסכן סיכוי ומי שחושב שהתחרות במקומות האלה היא כמו התחרות בצ'ין צי'ן ובאוקטופוס וכל החרא שאתם יוצאים עליו אתם טועים ובענק...בתחרות היא עצומה, יש שם אנשים שגורמים לבראד פיט להראות כמו חרא ואנשים שמזמינים 10 בקבוקי גריי גוס לשולחן שכל אחד מהם עולה כמו השכר דירה שלכם. זאת התחרות שלכם. אתם באמת חושבים שיש לכם פאקינג סיכוי? אני נחשב 7-7.5 מתוך 10 (אם היה לי גוף הייתי נחשב 9 אבל אין לי אז אני 7, בלי שיזוף אני 6.5) ואני מתקשה אחושרמוטה. דמיינו עכשיו את הישראלי הממוצע...אוי אוי אוי...לא רק שהוא צריך להתחרות נגד כל המפלצות האלה הוא צריך גם להתחרות נגד אנשים כמוני...ונגד ממוצעים כמוהו...

פאקינג שיט. אפילו חבר'ה ברמה של 6.5-7.5 גורמים לכל הבחורות לעוף מהם ולהדבק אליהם (בכל היציאות שהייתי בהן גנבתי את כל הבחורות לכל מי שהיה נראה פחות ממני בלי להזיע ומי שיותר ממני יעני 8+ דפק לי תחרות מאוד קשה שלא יכולתי לעקוב אחריה), שלא נדבר על חבר'ה שנראים כמו דוגמני תחתונים...המסכנים פאקינג יקבלו AA לכל החיים.

מי שלא מאמין, סרטונים להמחשה:

(אזהרה - אינסל רייג' ואוויר SADCUNT כבדה בסרטון השני)

פאקינג תיירות אסייתיות דוחות אותו, אני מכיר מישו שנראה בערך כמוני לסת טובה שיער טוב והכל רק לבקן מסריח (נתן לו 6.5) שעשה שלישיה עם 2 כאלה בזמן שההודי המכוער הזה אוכל דחיות מהן. מי שלא יודע, אלה הבנות הכי קלות בLA, כל אחד שהוא לבן ונראה מעל 5 יכול לזיין אותן. עוד הוכחה שהמראה החיצוני זה כמעט הכל. תראו תפאקינג לסת שלו, היא נסוגה כמו חרא. זה סוג הבנות שאגב מתחיל איתיבמסיבות ואני דוחה אותן. סתם לידע כללי שתבינו את ההפרש ביני לבינו. ואני רחוק מלהיות זיין, אני מתקרב למעמד האינסל.

FUCKING INCEL

צאו מהאגו האינטרנטי שלכם ופשוט תודו באמת. זה יהיה כואב, לא קל, כי יש פה הרבה שחיים את הדמות שהם פה אבל וואלה זה יעשה לכם רק טוב.
    אם אתם טוענים אחרת..
    אני טוען

pics or negs

ככה צריך להראות כדי שבאמת בחורות מעל 7 יזרמו איתך כשאתה מתחיל איתן.

לא שאני מתלונן, LMS זה הגלולה האדומה. ברגע שאתה מבין מה הולך, ישך יותר זמן להשקיע בLMS שלך במקום לשחק בקקה.
    Disregard females, acquire LMS.

הסיבה היחידה שאני יצא מהבית זה בשביל להרחיב מעגלים חברתיים, לימודים, מכון כושר וקניות. וים בקיץ לשיזוף. באמת שלא צריך יותר מזה, מעבר לזה זה משחקים של קקה.

ילד מחשב גאה. אני מעדיף לשבת על המחשב מאשר להשתכר כמו מפגר ולחשוב שאתה SICKKUNT בגלל שאתה מתחיל עם בנות עם החברים השיכורים שלך.
    Eat. Lift. Study. Troll. Sleep. Repeat.

ככה החיים שלי נראים ואני גאה.

אתם יכולים להמשיך לשחק בקקה, לצאת בחבורה של 10 בנים למסיבות בנמל, להשתכר, לרקוד כמו קופים חסרי חוש קצב, להוריד טסטוסטרון עם הרעל שאתם מכניסים לגוף שלכם והכל בתקווה שמישי תזרום איתכם...ולחזור הביתה להביא ביד תוך כדי שאתם שרים במונית עם הנהג הקירח "כוס אמק למה השרמוטות האלה לא זורמות איתי מסיבות חרא בנות לא זורמותתתתתתת", בזמ שהגרסא שלי בעוד שנתיים ככה תבוא ותגנוב לכם כל בחורה במועדון. למה? כי אני סיק קאנט, זה למה. ואתה SADCUNT. סאד קאנט שחושב שאם הוא יתנהג כמו קופיף כולן יגידו "יאללה אני מעדיפה אותו ולא את הדוגמן בגופיה שמראה את החזה העצום שלו שרוקד על הרחבה וכל הבנות נדבקות אליו".

או שאתם יכולים לבחור אחרת.
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 24-03-2013 בשעה 10:07.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

תפסיק עם היהלום הזה.. יש לי פני יהלום והם רחבות כאלה. זה יפה?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

איש חכם אמר פעם:"Be the best version of yourself".
    כל אחד יכול להשתפר. להתפתח. בכל מקום בכל סוגייה ובכל תחום בחייו. ואם הייתי טיילר - זה מה שהייתי מדגיש.

אם אתם קוראים את ההודעה הזו כנראה שאחת המטרות שלכם היא להשיג בחורות. Plain and simple, זה לא יבוא אליכם סתם ככה. אתם צריכים להשיג את זה. אתם צריכים להיות ראויים לזה.

תקראו, תלמדו, תיישמו, תקרעו ת'תחת ובסופו של דבר הבנות יבואו.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Lynx צפיה בהודעה
    איש חכם אמר פעם:"Be the best version of yourself".
    כל אחד יכול להשתפר. להתפתח. בכל מקום בכל סוגייה ובכל תחום בחייו. ואם הייתי טיילר - זה מה שהייתי מדגיש.

אם אתם קוראים את ההודעה הזו כנראה שאחת המטרות שלכם היא להשיג בחורות. Plain and simple, זה לא יבוא אליכם סתם ככה. אתם צריכים להשיג את זה. אתם צריכים להיות ראויים לזה.

תקראו, תלמדו, תיישמו, תקרעו ת'תחת ובסופו של דבר הבנות יבואו.
    קיבלת לייק רק בשביל השורה הראשונה.

טילר, ואם מישהו משקיע ונראה הכי טוב שהוא יכול אבל הוא עדיין מכוער ?? אז תגיד לו שהוא נולד עם חרא גנטים ונועד לחרא חיים ? זה שטויות...

וכדיי שאני לא יצא איזה יפה נפש, אני מסכים איתך....יש הבדל עצום בין להראות כמו זה שהבאת בתמונה לבחור הרגיל שמתחיל עם הבחורה...יותר קל לו בהכל, זה החיים מה לעשות...יש כאלה שיותר קל להם, זאת עובדה, ואם בנאדם ישקיע הוא יוכל להראות הכי טוב שהוא יכול ולהצליח ברמות מטורפות.
    אבל כן, יש אנשים מכוערים (עם פנים דוחות) שלא משנה כמה שהוא ישיקע הוא עדיין יראה מכוער...אבל זה לא צריך לגרום לאף אחד להרגיש רע.

אני יודע שאתה רוצה לעודד אנשים בשביל משהו מסויים. אבל אנשים שהם מכוערים, נמוכים, שמנים, זה רק מוריד אותם וגורם להם "להבין" שהם בחיים לא יהיו כמו ZYZZ או כאלה שאתה מראה...
    אתה צריך לעודד אנשים להיות "the best version of themselves".....כי אחרת אתה מוריד להם את הביטחון.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

באמת שאין טעם כמה דכאוני שזה יישמע לאנשים
    יש לי חבר שמשחק אותה הכי גבר עם ביצים אנחנו יוצאים הוא ישר מטריד בחורות מקבל דחיות, מקבל טלפונים מקבל הכל. אני מסתכל מהצד והוא אומר לי "מה קרה אין לך אומץ?" ואני צוחק. אני לא צריך אומץ בשביל להתחיל עם בחורות, אני צריך מודעות עצמית.
    זה הבאסה של הפיקאפרים אין להם מודעות עעצמית הם חושבים שהם הפרס וכל אחת רוצה אותם..
    הקטע הוא כשאתה נראה ממוצע, בעיקר בישראל, אתה לעולם לא תוציא 7-8+ ,, אתה פשוט תקבל דחיות מכל אחת כזאת. ואז כשתבוא 4-5 שתמרח עליך, אתה לא תדע מה להגיד לחבר'ה. מצד אחד "וואלה הנה בחורה רוצה אותי אחרי הכל" מצד שני "פאק היא שמנה מחוצ'קנת".. אז אתה די תקוע.

ועוד פעם אני מדגיש, בישראל. גברים שלי, מראה ממוצע לא עובד פה לגבר על ישראליות. על רוסיות? כן. על אתיופיות? כן. על עולות חדשות מאמריקה/כל מקום אחר? כן. על ישראליות? לא. ישראליות חיות בסרט שהן לא מדברות עם אף אחד שהוא פחות מ10 שזה אומר דוגמני הוליווד, ואולי תגידו שכן אבל אני כבר מזמן ויתרתי על ישראליות זה יישמע לכם אולי ממרמור אבל בנסיון חיים הקטן שלי אני גיליתי שישראליות עם כמה שכיף להתסלבט איתן, תופסות מעצמן הכי הרבה וזה פשוט מייאש ומעייף לעשות 100% מאמץ כדי לתפוס זיון עם ישראלית 7 בזמן שאתה משקיע 40% מאמץ ותופס זיון עם רוסיה 9. וזה לא כי הרוסיה זונה, אלא כי הישראלית חושבת שהיא דוגמנית הבית של ויקטוריה סיקרט.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

טיילר, אתה צוחק על כאלה שמקבלים דחיות ומצד שני אתה לא יודע לדבר עם בחורות בכלל, אז מי צוחק אחרון?

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:23.

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Was mich nicht umbringt, macht mich stärker" Nietzsche

הטעות שלך טילר נובעת מזה שאתה חושב שמוח של בחורות עובד כמו מוח של גברים. למזלנו בחורות הן לא רדודות כמונו, וכמה שלך לא אכפת מהאופי שלה ככה לה לא אכפת מהמראה שלך, מאידך כמה שלך חשוב המראה שלה, ככה לה חשוב האופי שלך.

המראה החיצוני זה סתם תירוץ בשבילך. כשאתה תתאמן ותפתח את כל הקוביות שאתה רוצה ותראה כמו מאבטח צ'רקסי, אתה תלך למועדון ותראה שהבחורות עדין לא שמות עליך. לא יפתיע אם תגיע למסקה שזה בגלל שאתה לא עשיר מספיק...

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    נמאס כבר לשמוע על "ניסיון חיים" של אנשים לא מוצלחים..
    זה כמו שחנון שכל החיים היה בספרים ובמחשב ואז כשהוא ינסה להתחיל עם בחורה והיא תגיד לו שהוא אפס מכוער ושיעוף מפה, יכתוב לי פה שזה בלתי אפשרי וכל הבנות אומרות את זה..
    לך לא הולך עם ישראליות...לי כן..ולא שמנות מחוצ'קנות..אני לא הולך עם מישהי שאני לא ממש נמשך אליה 7+ ומעלה לא פחות מזה.
    כתבתי בעצמישלי לא הולך עם ישראליות ובאסה......
    לא כתבתי שלא יילך למישהו אחר. תקרא עברית לפני שאתה בא להוציא עוד פעם ת'מרמורים שך עלי

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

באמת טיילר, אני מודה שיש לי סוג של כבוד אליך ולכל אחד כאן. גם לי הייתה תחושה של מירמור כשלא הלך לי טוב בחיים כמו שרציתי, הפרפקציוניזם עולה לך לראש, אתה בוכה כשאתה נכשל במשהו בלילות וכל זה רק מחשל אותך למטרה נעלה מזו. אתה לא חוזר על אותן טעויות, אתה רק הולך ומשתפר.
    רק שאני לא מבין למה אתה עדיין חוזר ומוציא את כל המירמורים שלך עם הנושאים האלה? זה ממש לא נכון מה שאתה רושם, גם כשקראתי את זה בפעם השנייה לא הבנתי איזה סוג בנאדם אתה? אמרת שאתה לא אחד שמעליב אחרים, אבל זה מה שאתה עושה פה בעקיפין.

במקום להביא נושאים שמחדירים בי מוטיבציה, אתה מביא לי דברים שמורידים לי את המוטיבציה בכלל לחיות. לא שלקחתי את זה אישית, אני פשוט שם את עצמי רגע בתור הבנאדם שאתה מדבר עליו ומקניט אותו כל הזמן... זה הילד הזה בכיתה שכולם צוחקים עליו כי הוא נמוך/מכוער/ לא נראה טוב וכו'. כמו שרודני אמר "צוחק מי שצוחק אחרון". הילד הזה יבוא ויפציץ הופעה ביום מן הימים ככה שכל אלו שצחקו יהיו המומים, והילד הוא האחד שיצחק אחרון.

כאשר המטרה וההצלחה שלך עם בחורות תשתלם, תחזור לספר לנו כשתראה את המטריקס באמת, ותבלע את הגלולה הנכונה!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    Awesome pics. Great size. Look thick. Solid. Tight. Keep us all posted on your continued progress with any new progress pics or vid clips. Show us what you got man. Wanna see how freakin' huge, solid, thick and tight you can get. Thanks for the motivation.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

טיילר, תגובות תשלח לו לפרטי, לא בתוך הפורום.
    חלאס כבר כפרה עלייך נשבר לי כבר להתעסק בשטויות האלה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אה ואני לא ממורמר, אין לי ממה להיות, סה''כ שיתפתי מה שאני רואה...אני רוצה לעזור לכם ולכל הילדים שהחיים שלהם נראים כך, כי בתור אחד שהייתה לו תקופה כזאת זה ממש לא כיף.

אפשר להיות ממוצע וכו' ולהביא בחורות מסטטוס, יש יותר מדי כאלה ורוב המכוערים עם כוסיות שאתם רואים זה רק בגלל זה. זה למה אני מתעסק עכשיו בלבנות סטטוס, מקום חדש אתם יודעים לא קל לבנות פה סטטוס.

זה אשכול שמראה על כמה שאסתטיקה חשובה בCOLD APPROACH

ולזה שפרסם תסרטון של RSD - זה מה שאני מדבר עליו, כולה נשיקות...כל אחד יכול לנשק בחורה, נשיקות זה כלום וזה לא אומר כלום. בנות מתנשקות עם כל אחד עם קצת ביצים ואלכוהול. אתה בתול שאתה מתלהב מנשיקה? NO HATER NO SADCUNT פשוט שואל

מעבר לזה זה כבר נטו מראה חיצוני. אני אומר את זה כי היו בנות שזרמו איתי רק בגלל איך שאני נראה.
    נגיד פעם הייתי עם ידידה במסיבה ואיזו חברה שלה ניגשה אלינו ושאלה אם אני חבר שלה,היא אומרת שלא והמישי אומרת לה " דווקא כדאי לך". והבחורה לא ידעה מי אני בכלל ואיך קוראים לי וראתה אותי בפעם הראשונה, רק מלראות אותי היא אמרה את זה. אני רוצה לראות ישראלי ממוצע מקבל תגובות כאלה.

בכללי די גדלתי על יחס כזה בתיכון וזה נתן לי רמה מסויימת של נרקיסיסזם וגישה של LOOKS ARE EVERYTHING, ובתור אחד שבחטיבה היה ההפך מזה (קראו לי מכוער, אף בחורה לא רצתה לדבר איתי לא היו לי ידידות וכו') בגלל שבגיל 15 נראיתי כמו ילד בן 11

אבל בכיתה י' ההתנהגות שלי לא הייתה שונה בכלום מהחטיבה ופתאום חצי מהבנות בשכבה נדלקו עלי בשבוע הראשון...איך זה הגיוני?! עדיין לא הייתי כזה רועש כמו שאני היום (הייתי אומר אפילו שקט בקטנה), לא יצאתי למסיבות עדיין (אח''כ התחלתי לצאת), לא ידעתי לרקוד וכו'..פשוט הייתי שם וקיבלתי יחס של מלך רק בגלל שאני נושם, כל הבנות התחילו לרצות לחבק אותי בבוקר וכל הבנים כזה "בוא תסתובב איתנו", באתי לשם בלי חברים בלי אף אחד ואחרי חודש כבר בניתי את עצמי והתחלתי לצאת וכו' ולא הייתי בתול שפתיים. שאגב אף אחד לא ידע שאני בתול שפתיים שם כי גם אם הייתי אומר לא היו מאמינים.

זה התחיל בזה שאיזו מישי ניגשה אלי ביום הראשון עם 2 חברות שלה והיא אמרה "הוא דומה ל__ (איזה אחד מהשכונה שלהן, אחרי שפגשתי את ___ הבנתי שזאת מחמאה לא קטנה) והתחילו לדבר איתי, בהתחלה חשבתי שהן מסתלבטות עלי כי לא הייתי רגיל לקבל יחס כזה. אבל התברר ההפך.

אח''כ התחלתי כמובן להסתובב עם מי שצריך, הכרתי את הTLV (של פעם) וכל המקומות האלה, התחלתי לצאת איתם לשבת בשכונה, הכרתי עוד בנות ואנשים מערים אחרות וככה גדלתי. וכל זה התחיל רק בגלל איך שאני נראה, אם הייתי מכוער לא הייתי מקבל יחס כזה.
    היה לנו בשכבה ילד שהיה שקט כמוני, אבל מכוער. תימני כזה עם RECESSED JAW רק שהוא היה הילד כאפות של השכבה ואף אחד לא רצה להסתובב איתו.
    למה אותי אהבו ואותו שנאו?!

היו לילות שלא האמנתי שזה אני וחשבתי שאני חולם ושאני יתעורר בתור הילד המכוער שמשחק מייפל סטורי וכולם יורדים עליו. אבל זה לא קרה.
    וכולה שינתי את השיער, השתזפתי, הורדתי את המעט חצ'קונים שהיו, התחלתי להתלבש יפה ולשים בושם והופה הפלא ופלא קרה נס, אני כבר לא "מי תרצה אותך ימכוער" אלא ההפך. אפילו גוף לא היה לי, תחשבו איזה יחס אני יקבל גם עם גוף טוב.

NO BRAGGING אבל באמת שבא לי להעיר כמה אנשים למציאות. בנות הן שטחיות יותר מילד בן 13 שמושפע מפורנו.
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 24-03-2013 בשעה 20:41.

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Was mich nicht umbringt, macht mich stärker" Nietzsche

חביבי, אתה יכול להגיד כאן את כל הניסיון חיים העשיר שיש לך, ואת כל המסקנות שהגעת אליהם, אבל זה לא ישנה את העובדה שאני ואלפים כמוני מתחילים עם בחורות ומפנצ'רים בחורות, הן בזכות הידע הן בזכות הניסיון ועם בעלות מראה רחוק מזה של פסל יווני.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect