אם הלסת שלך לא חדה כמו יהלום,
אם השיער שלך לא נראה טרי ומושלם,
אם הגוף שלך לא נראה כמו פסל של אל יווני,
אם השיזוף שלך לא נראה כמו בפרסומות,
תשכח מלהתחיל עם בחורות, אתה סתם תשפיל את עצמך, תוריד לעצמך תבטחון ותחטוף אינסל רייג' 24/7.
אתה יכול לא לענות על קריטריה אחת או שניים מתוך אלה ולהביא כוסיות דרך הסטטוס (מעגלים חברתיים ומעמד חברתי), זה מאוד מקובל והגיוני וקורה כל הזמן. אתם לא תחדשו לי כלום אם תביאו לי דוגמאות שכאלה.
אבל, אף פעם לא ראיתי מישו שמתחיל עם בחורה שהייתי מזיין (לא שמנה מגעילה או נואשת עם פרצוף של סוס) שלא נראה כמו דוגמן של אברקרומבי ומזיין אותה. NEVER HAPPENED. ראיתי רק נשיקות ומזמוזים. רק בתולים מתלהבים מנשיקות. זה לא אומר כלום לבחורה. היא עושה את זה עם כל אחד. אבל לזרום עד למיטה? חחחח תשכח מזה!!
יש פה הרבה ילדי אינטרנט "מגניבים" שהם טוענים ומספרים סיפורי אלף לילה ולילה על כמה שהם מזיינים כוסיות..בדיוק כמו הישראלים השקרנים האלה שאומרים ש"הייתי בווגאס/בורגס/הכנס מקום נופש וזיינתי מישי שנראית כמו כוכבת פורנו כל יוםםםםםםםםםםםםם" אבל בתכלס, בתור אחד שבאמת היה במקומות האלה ראיתי מי מביא מה...לא ראיתי אף ממוצע או מכוער מביא מישי שלא רציתי להקיא מאיך שהיא נראית. אני נראה מעל הממוצע ואני מתקשה לזיין בנות שנראות סביר+ שהן לא ממעגל חברתי. עכשיו דמיינו מכוער במקומי..חח אין למסכן סיכוי ומי שחושב שהתחרות במקומות האלה היא כמו התחרות בצ'ין צי'ן ובאוקטופוס וכל החרא שאתם יוצאים עליו אתם טועים ובענק...בתחרות היא עצומה, יש שם אנשים שגורמים לבראד פיט להראות כמו חרא ואנשים שמזמינים 10 בקבוקי גריי גוס לשולחן שכל אחד מהם עולה כמו השכר דירה שלכם. זאת התחרות שלכם. אתם באמת חושבים שיש לכם פאקינג סיכוי? אני נחשב 7-7.5 מתוך 10 (אם היה לי גוף הייתי נחשב 9 אבל אין לי אז אני 7, בלי שיזוף אני 6.5) ואני מתקשה אחושרמוטה. דמיינו עכשיו את הישראלי הממוצע...אוי אוי אוי...לא רק שהוא צריך להתחרות נגד כל המפלצות האלה הוא צריך גם להתחרות נגד אנשים כמוני...ונגד ממוצעים כמוהו...
פאקינג שיט. אפילו חבר'ה ברמה של 6.5-7.5 גורמים לכל הבחורות לעוף מהם ולהדבק אליהם (בכל היציאות שהייתי בהן גנבתי את כל הבחורות לכל מי שהיה נראה פחות ממני בלי להזיע ומי שיותר ממני יעני 8+ דפק לי תחרות מאוד קשה שלא יכולתי לעקוב אחריה), שלא נדבר על חבר'ה שנראים כמו דוגמני תחתונים...המסכנים פאקינג יקבלו AA לכל החיים.
מי שלא מאמין, סרטונים להמחשה:
(אזהרה - אינסל רייג' ואוויר SADCUNT כבדה בסרטון השני)
פאקינג תיירות אסייתיות דוחות אותו, אני מכיר מישו שנראה בערך כמוני לסת טובה שיער טוב והכל רק לבקן מסריח (נתן לו 6.5) שעשה שלישיה עם 2 כאלה בזמן שההודי המכוער הזה אוכל דחיות מהן. מי שלא יודע, אלה הבנות הכי קלות בLA, כל אחד שהוא לבן ונראה מעל 5 יכול לזיין אותן. עוד הוכחה שהמראה החיצוני זה כמעט הכל. תראו תפאקינג לסת שלו, היא נסוגה כמו חרא. זה סוג הבנות שאגב מתחיל איתיבמסיבות ואני דוחה אותן. סתם לידע כללי שתבינו את ההפרש ביני לבינו. ואני רחוק מלהיות זיין, אני מתקרב למעמד האינסל.
FUCKING INCEL
צאו מהאגו האינטרנטי שלכם ופשוט תודו באמת. זה יהיה כואב, לא קל, כי יש פה הרבה שחיים את הדמות שהם פה אבל וואלה זה יעשה לכם רק טוב.
אם אתם טוענים אחרת..
אני טוען
pics or negs
ככה צריך להראות כדי שבאמת בחורות מעל 7 יזרמו איתך כשאתה מתחיל איתן.
לא שאני מתלונן, LMS זה הגלולה האדומה. ברגע שאתה מבין מה הולך, ישך יותר זמן להשקיע בLMS שלך במקום לשחק בקקה.
Disregard females, acquire LMS.
הסיבה היחידה שאני יצא מהבית זה בשביל להרחיב מעגלים חברתיים, לימודים, מכון כושר וקניות. וים בקיץ לשיזוף. באמת שלא צריך יותר מזה, מעבר לזה זה משחקים של קקה.
ילד מחשב גאה. אני מעדיף לשבת על המחשב מאשר להשתכר כמו מפגר ולחשוב שאתה SICKKUNT בגלל שאתה מתחיל עם בנות עם החברים השיכורים שלך.
Eat. Lift. Study. Troll. Sleep. Repeat.
ככה החיים שלי נראים ואני גאה.
אתם יכולים להמשיך לשחק בקקה, לצאת בחבורה של 10 בנים למסיבות בנמל, להשתכר, לרקוד כמו קופים חסרי חוש קצב, להוריד טסטוסטרון עם הרעל שאתם מכניסים לגוף שלכם והכל בתקווה שמישי תזרום איתכם...ולחזור הביתה להביא ביד תוך כדי שאתם שרים במונית עם הנהג הקירח "כוס אמק למה השרמוטות האלה לא זורמות איתי מסיבות חרא בנות לא זורמותתתתתתת", בזמ שהגרסא שלי בעוד שנתיים ככה תבוא ותגנוב לכם כל בחורה במועדון. למה? כי אני סיק קאנט, זה למה. ואתה SADCUNT. סאד קאנט שחושב שאם הוא יתנהג כמו קופיף כולן יגידו "יאללה אני מעדיפה אותו ולא את הדוגמן בגופיה שמראה את החזה העצום שלו שרוקד על הרחבה וכל הבנות נדבקות אליו".
או שאתם יכולים לבחור אחרת.

ציטוט ההודעה