קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה+פריקה+דיון על סלוויה דיווינורום אני בתסביכים פה, בבקשה עזרה!!!!! (16)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 26-11-2011, 10:45
  2. [ייעוץ] ילדה בתסביכים..
    על ידי levental בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-09-2011, 18:15
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 32

בתסביכים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל בתסביכים

הרגע יצאתי לרווקות .
    איפה אפשר לצאת בערב ולמצא בנות שלא פלוצות ואפשר מצא איתן אקט ?!
    רק אל תגידו גנים חדר כושר ושטויות כאלה

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של PerfectBitch
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    766
    נקודות
    1,993
    משפט מחץ
    עם עולם דפוק כזה חייב לחיות על שאכטה

מועדונים, דרך חברים משותפים כל מקום אחי

*אני המקורי סתם לידע כללי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברים זה מסובך לא יודע בדיוק מה לעשות שם

לצאת לבד זה לא הכי פשוט. אבל אם אין לך ברירה אז כנס ותתקרב לחבר'ה הראשונים שאתה רואה, אומר שלום שיחה קצרה, ועובר לבאים. מכיר את הברמנית, מכיר את הסלקטור. בפעמים הבאות שתהיה שם זה ירגיש לך כמו מגרש המשחקים שלך, וכל בחורה תוכל לראות את זה וכאן יהיה לך יתרון על הבחורים האחרים שישר נכנסים לבר מכוונים עליה.

אם השאלה היכן ניתן למצוא בחורות שאפשר להכיר, אז זה כמעט כל מקום אפשרי שאתה והמין השני יכולים להימצא יחד. ברחוב, בספריה, בסופר, באוטובוס...
    נערך לאחרונה על ידי boris02; 24-03-2013 בשעה 18:59.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אנחנו בכל זאת לא באמריקה וזה לא מה שבאמת הולך אבל תודה על העזרה בכל זאת
    אפשר לסגור . תודה

כנראה שלי זה עבד מכיוון שאני חי כבר למעלה מ-20 שנה חיי שקר במדינה שעונה לשם "ישראל".

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

פשוט הייתי בקשר שנתיים ואני לא יודע איך להתחיל בכלל לחשוב שזה עובד פיקאפ כאילו אין לי מוטובציה אני חתיך זה לא העניין וגם יש לי מלא אינטיליגנציה רגשית אבל אתמול ניסיתי להבין מה הולך בכלל וזה ממש מוזר אין לי מושג מה הולך עם העולם הוא כאילו בית " " אבל לא בשבילי לא יודע להסביר כאילו אני מאחור
    יש לי חברים שממזמן עזבו את זה הם אומרים שברווקות הרבה יותר קשה להשיג סקס אני לא מאמין לזה אבל אני גם לא מאמין לדבר השני קיצור נמצא את הדרך תורה רבה על העזרה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

לא קשה להשיג סקס, פשוט קשה למצוא בחורה שרוצה סקס בלי מחוייבות דווקא ממך.

"אין בחורה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת" , תכיר את המשפט הזה ברווקות, הוא יעזור לך.
    העניין הוא בפיקאפ בגדול זה בטחון עצמי. אתה פשוט צריך למתוח את הגבולות של הבחורה..לעקוץ ולעקוץ ולעקוץ עד לרגע ששותקים ופשוט מנסים לנשק את הבחורה.
    הכוונה בלעקוץ זה לא להוריד לבחורה את הביטחון, זה בולשיט.
    הכוונה בלעקוץ זה להצחיק את הבחורה ולהראות לה שאתה לא מפחד מהתגובות שלה ואתה לא נרתע מהיופי שלה (אפילו שאתה כן )
    ברגע שאתה מראה לה את זה, ואתה מראה לה שאתה פשוט נהנה בחברתה, היא תרצה בעצמה שאתה תשכיב אותה, פשוט אסור לה להציע דבר כזה נשים בארץ מפחדות לצאת זונות, אז היא תעשה את זה בצורה אחרת, לא במילים, בשפת גוף...אם אתה תיהיה מספיק אינטיליגנט, אתה תקלוט את זה ופשוט תלך על כל הקופה.

אם אתה מפחד מהתגובה של הבחורה אז כנראה שהדרך שלך למיטה עם בחורה סתם ללילה יחיד הוא דיי ארוך. צריך להתאמן על זה, אין מה לעשות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

זה תהליך כאילו ? יש דרך להתאמן על העניין הזה ? סליחה על החפירה פעם זה היה הרבה יותר פשוט כאילו בגיל 20 הן מתחילות להיות קשות בקבוצות זוגות חרא כזה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

זה תהליך אם אתה גבר בלי ביצים, כן.
    אם אתה כמוני ולא מזיז לך תזין מפאדיחות ומזה שהיא "תפגע לך באגו" ולא איכפת לך מדחייה, אז לא צריך תהליך ולא צריך שומדבר.
    אם אתה כזה, פשוט גש לבחורה, תחייך "היי, את נראית אחלה ורציתי לבוא להגיד שלום " , היא תחייך במבוכה וגם חברות שלה "אהלן, בננות " אתה אומר לחברות שלה וזהו.

אם אתה ביישן ואתה מפחד מפאדיחות ואתה מפחד לצאת "חלש" בזה שבחורה דוחה אותך אז כן...אתה צריך לעבור סוג של תהליך כזה עד שתיהיה מספיק אמיץ ולא יהיה לך אכפת.

הדרך להתאמן על זה, זה פשוט לשתות אלכוהול, להרגיש משוחרר ולהתחיל עם כוסיות..זאת הדרך של חברים שלי לפחות..

תאמת רודני רשמת פה איזה שורה שעוררה אותי חחח היו לי תכלס יותר יזיזות מחברות (מה שאומר שבאיזשהו מובן גם לא כזה היה אכפת להן מחויבות או לא) למרות שבינינו יכלתי להיות חבר של איזה 8 בנות שרצו אותי לקשר אבל אני לא רציתי חח שרוצים להיות יזיז של מישהי אז לא בהכרח מראים לה שאתה בא רק בשביל לזיין... אתה מדבר איתה צוחק איתה עושים דברים ביחד (גם אם זה סתם לראות טלוויזיה) ואז מתישהו אתה לוחץ ON על הכפתור של החרמנות מתחיל לפעול ומשם זה זורם חחח ותמיד היו לי בדרך את הדברים כמו "אני לא בקטע של סטוצים" וכן גם פתחתי פה אשכול על זה אבל בסוף הסתדרתי לבד, ברגע שאתה פשוט מחליק ומעביר את זה הלאה למרות שלאחרים זה ייראה כמו משפט מפחיד (גם אותי זה הרתיע בהתחלה) ואתה לא מתנהג כמו איזה כלב מיוחם ונואש אז זה יזרום לאן שאתה תיקח את זה.

אה אגב רודני בקשר ללא לפחד מפאדיחות... הייתי רוצה לשאול אותך לגבי משהו שיש לי עם איזה חבר, הבנאדם חושב שהוא הבן של אלוהים הוא כל פעם רוצה להוכיח לי למה הוא מסוגל וכמה קל לו להביא בנות...

עכשיו תכלס הבנאדם נראה לא רע בכלל (יותר טוב ממני בוודאות, וזה למרות שיש קצת בחורות שלא חושבות ככה אבל זאת דעתי לפחות) בקיצור הוא איזה 1.80 בערך רזה אבל לא פראייר עם טיפה שרירים קיצר לא נראה הדחליל הממוצע ויש לו פנים של ילדה חחח (בייבי פייס קיצוני, נראה בן 15 והוא בן 20), בקיצור החיצוניות זה לא הבעיה שלו...

אבל בזמן האחרון הוא מתנהג כמו איזה אספרגר... נגיד אנחנו נוסעים אז הוא בא לבנות משום מקום (פותחים את החלון לפני זה) מתחיל לדבר איתן ותמיד הן דופקות לו את המבט הנרתע הזה של "קחו אותו מפה" חחח, קיצר הוא חושב שהוא איזה משהו אבל מהצד הוא נראה כמו מפגר עם שיגעון גדלות... וכל הזמן הוא אומר לי על זה שאין לי ביצים ובלה בלה בלה, עכשיו תכלס זה נכון אני לא באמת יכנס לבית קפה ופשוט יתיישב עם בנות שאני לא מכיר ויתחיל לדבר איתן כי זה פשוט אידיוטי (זה אגב משהו שהוא עשה באותו יום) אבל מצד שני עם כל ה"ביצים" שלו בינתיים לי יש יותר הצלחות ואני זה שמזיין קבוע ולא הוא...

אבל סתם לדעתך... זה בנאדם שפוי? חחח כאילו באמת יש לי ללמוד מבנאדם כזה משהו?

עם זאת אני מודה יש לי ביטחון אבל הוא לא של אלילים, לא כמו שפעם אתה ופולו תיארתם איך אתם מתנהגים במועדון אבל אני חושב שבמקרה של הבחור שסיפרתי עליו זאת התנהגות דפוקה ולא בקטע של ביצים.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא קשה להשיג סקס, פשוט קשה למצוא בחורה שרוצה סקס בלי מחוייבות דווקא ממך.

"אין בחורה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת" , תכיר את המשפט הזה ברווקות, הוא יעזור לך.
    העניין הוא בפיקאפ בגדול זה בטחון עצמי. אתה פשוט צריך למתוח את הגבולות של הבחורה..לעקוץ ולעקוץ ולעקוץ עד לרגע ששותקים ופשוט מנסים לנשק את הבחורה.
    הכוונה בלעקוץ זה לא להוריד לבחורה את הביטחון, זה בולשיט.
    הכוונה בלעקוץ זה להצחיק את הבחורה ולהראות לה שאתה לא מפחד מהתגובות שלה ואתה לא נרתע מהיופי שלה (אפילו שאתה כן )
    ברגע שאתה מראה לה את זה, ואתה מראה לה שאתה פשוט נהנה בחברתה, היא תרצה בעצמה שאתה תשכיב אותה, פשוט אסור לה להציע דבר כזה נשים בארץ מפחדות לצאת זונות, אז היא תעשה את זה בצורה אחרת, לא במילים, בשפת גוף...אם אתה תיהיה מספיק אינטיליגנט, אתה תקלוט את זה ופשוט תלך על כל הקופה.

אם אתה מפחד מהתגובה של הבחורה אז כנראה שהדרך שלך למיטה עם בחורה סתם ללילה יחיד הוא דיי ארוך. צריך להתאמן על זה, אין מה לעשות.
    מאוהב.
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 26-03-2013 בשעה 03:03.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    תאמת רודני רשמת פה איזה שורה שעוררה אותי חחח היו לי תכלס יותר יזיזות מחברות (מה שאומר שבאיזשהו מובן גם לא כזה היה אכפת להן מחויבות או לא) למרות שבינינו יכלתי להיות חבר של איזה 8 בנות שרצו אותי לקשר אבל אני לא רציתי חח שרוצים להיות יזיז של מישהי אז לא בהכרח מראים לה שאתה בא רק בשביל לזיין... אתה מדבר איתה צוחק איתה עושים דברים ביחד (גם אם זה סתם לראות טלוויזיה) ואז מתישהו אתה לוחץ ON על הכפתור של החרמנות מתחיל לפעול ומשם זה זורם חחח ותמיד היו לי בדרך את הדברים כמו "אני לא בקטע של סטוצים" וכן גם פתחתי פה אשכול על זה אבל בסוף הסתדרתי לבד, ברגע שאתה פשוט מחליק ומעביר את זה הלאה למרות שלאחרים זה ייראה כמו משפט מפחיד (גם אותי זה הרתיע בהתחלה) ואתה לא מתנהג כמו איזה כלב מיוחם ונואש אז זה יזרום לאן שאתה תיקח את זה.

אה אגב רודני בקשר ללא לפחד מפאדיחות... הייתי רוצה לשאול אותך לגבי משהו שיש לי עם איזה חבר, הבנאדם חושב שהוא הבן של אלוהים הוא כל פעם רוצה להוכיח לי למה הוא מסוגל וכמה קל לו להביא בנות...

עכשיו תכלס הבנאדם נראה לא רע בכלל (יותר טוב ממני בוודאות, וזה למרות שיש קצת בחורות שלא חושבות ככה אבל זאת דעתי לפחות) בקיצור הוא איזה 1.80 בערך רזה אבל לא פראייר עם טיפה שרירים קיצר לא נראה הדחליל הממוצע ויש לו פנים של ילדה חחח (בייבי פייס קיצוני, נראה בן 15 והוא בן 20), בקיצור החיצוניות זה לא הבעיה שלו...

אבל בזמן האחרון הוא מתנהג כמו איזה אספרגר... נגיד אנחנו נוסעים אז הוא בא לבנות משום מקום (פותחים את החלון לפני זה) מתחיל לדבר איתן ותמיד הן דופקות לו את המבט הנרתע הזה של "קחו אותו מפה" חחח, קיצר הוא חושב שהוא איזה משהו אבל מהצד הוא נראה כמו מפגר עם שיגעון גדלות... וכל הזמן הוא אומר לי על זה שאין לי ביצים ובלה בלה בלה, עכשיו תכלס זה נכון אני לא באמת יכנס לבית קפה ופשוט יתיישב עם בנות שאני לא מכיר ויתחיל לדבר איתן כי זה פשוט אידיוטי (זה אגב משהו שהוא עשה באותו יום) אבל מצד שני עם כל ה"ביצים" שלו בינתיים לי יש יותר הצלחות ואני זה שמזיין קבוע ולא הוא...

עם זאת אני מודה יש לי ביטחון אבל הוא לא של אלילים, לא כמו שפעם אתה ופולו תיארתם איך אתם מתנהגים במועדון אבל אני חושב שבמקרה של הבחור שסיפרתי עליו זאת התנהגות דפוקה ולא בקטע של ביצים.
    תיארת אותי, יש מצב אתה מסתובב איתי ואתה גר בLA ואתה לא מודע לזה?

אני שחיף מסריח (לא דחליל אבל גם לא סוס, חייב לאכול ולהתאמן חזק), יש לי פנים של ילד אפילו שאני משאיר קצת "זיפים" עם מכונה על 1 (זה בכלל לא נראה כמו זיפים אלא יותר בכיוון של 5 O CLOCK SHADOW שזה FAIL רצח ואני מעדיף לגלח), חיצוניות זה לא הבעיה שלי אך יש לי אספרגר...או הפרעה אחרת שמקשה עלי לתקשר עם הסביבה. אני לא 100%, אני רואה טוב מאוד שאני לא מתפקד כמו בנאדם נורמלי...שניה אחת אני צוחק ומרגיש אלוהים וסיק קאנט ושניה אחרי אני יכול לבכות ולהרגיש SADCUNT..זה קרה לי אתמול, התחלתי לשמוע שירים מהתקופה של פעם והייתי שמח ופתאום התחלתי לרצות להתאבד...

אל תצחק עלינו אנחנו עוד יום אחד נצליח לתקשר עם הסביבה אחרי שנקח תכדורים הנכונים

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה

וואו איך אני מסכים איתך.
    גם תמיד יש את הבחור שאיתך שעושה איזה פאדיחה עם בחורה ובאלך למות מהבושה חחח
    אני פעם הייתי מתחיל ביומיום, היום אני כמעט ולא עושה את זה וצוחק על עצמי של פעם.
    אם אני מתחיל עם בחורה ביום זה רק אם זה נופל בסיטואציה שסבבה לי להתחיל לדבר איתה ושזה מתאים.
    שאר הפעמים זה קריפי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Was mich nicht umbringt, macht mich stärker" Nietzsche

....
    נערך לאחרונה על ידי DoctorT; 26-03-2013 בשעה 04:07.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,125 | הודעות: 8,203,718 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect