קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. |דיון| בנות-מה מושך אתכן בבנים? בנים-מה מושך אתכם בבנות?
    על ידי SlutFatma בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 04-12-2007, 14:40
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 25-08-2007, 12:42
  3. [דיון] הטרדה מינית, מתי מדווחים? מה העונש?
    על ידי Asaf בפורום יעוץ מיני
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 07-04-2007, 21:27
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

לא מושך מינית

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל לא מושך מינית

מה קורה י'אחים???
    מי שזוכר פעם פתחתי אשכול על זה שאני ילדותי ומאותו אשכול התמזמזתי עם בחורה שלא הכרתי לפני במסיבה של חבר ואני ממש שמח על עצמי כי אף פעם לא היה לי את האומץ לעשות את זה D:
    אבל עכשיו אני בא אליכם בבעיה חדשה חח אני מנסה להשיג מישהי בתור חברה כי אני חושב שאני ממש צריך את זה(חברה וכל הזין הזה),
    היא יודעת שאני רוצה אותה, אמרתי לה את זה במפורש איזה 4 פעמים אבל הכלבה הזו פועלת מהרגש והיא אמרה לי שהיא לא נמשכת אלי
    היא אוהבת אותי מאוד כידיד אבל לא מצליח לעלות שלב, אני שם עליה ידיים (מעביר לה כמה דקות יד על הגב, על הרגל) מדבר שרמנטי אחושרמוטה פועל כמו המדריכים בלינקיה שלכם.. אבל אני לא מושך! ואני גם יכול להגיד על עצמי שאני פשוט לא מושך מינית! (זאת אומרת שאני מבין אותה.. היא לא סתם מסבנת אותי)
    וזה משגע אותי אנשים.. זה פשוט מטמטם
    והיא אמרה לי אפילו שחוץ מהשרירים שלי אני לא מושך מינית ועד שאני לא ימשוך לא יהיה כלום!
    אז אנשים יפים שכמוכם תצילו אותי! איך לגרום לה ולעוד בחורות לגמור במקום ולרצות לקורע ממני את הבגדים חחחחחחחחחח!
    יא אללה אוהב אותכם ואני ישמח לתשובות בונות שיגרמו לי לצאת מהמצב המעפן שלי ולהגשים את המטרות שקבעתי לעצמי!
    נ. ב
    יש מצב שזה בגלל שאני נחמד מידי, זאת אומרת אני לא משתמש בנאגים למרות שהשיחה זורמת רצח ואני שומר על קשר עין חזק וכל זה ומתי שאני מבודד אותה היא שמה לי שק ביצים בפרצוף ואמרת לי "...לא"?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקם להורגך השכם להורגו

ציטוט נכתב במקור על ידי shinzo צפיה בהודעה
    יש מצב שזה בגלל שאני נחמד מידי
    ענית לעצמך
    נערך לאחרונה על ידי Gattuso8; 29-03-2013 בשעה 07:23.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

בחורות לא נמשכות ל2 סוגי גברים

מכוערים או סתם כאלה שאי אפשר להתחרמן מהם
    או נייס גיייז

במקרה שלך אתה נייס גיי. אף פעם לא אומרים למישי שאתה ״רוצה אותה״ כי גם אם אתה נראה כמו דוגמן אתה תשאר ידיד גיי שלה..

תהה יותר douchbag כזה.. תפסיק להגיד לבנות שאתה רוצה אותן ולרדוף אחריהם.. לא אומר לך לחיות בסרט שאתה פרס אלא אם כן ישך לוק שמתאים לפוזה הזאת, אבל תפסיק להיות נחמד.

ואם לא הולך לך עם מישי אל תתקע עליה מי ישמע איך היא נראית שאתה כלכך נדלקת עליה.. לא מדובר בכוכבת פןרנו אלא בבחורה רגילה שכנראה הולכת עם כולם.

וצא מהגישה שאתה צריך חברה..חברה זה שווה רק אם היא סטלנית שעושה שטויות ומסלבטת על אנשים איתך ואתם מזדיינים כמו שפנים. בלי זה לא שווה שיהיה לך חברה תעלה סטנדרטים ותצא מהראש של אני חייב חברה כי אתה לא. אם גבר אני חייב חברה בשביל קשרים פה אבל אני לא רודף אחרי בנות כמוך תשתחרר
    א
    ה וצא מהסרט של הכובעים נאגים רק יביאו לך תשומת לב שלילית וכולם ישנאו אותך על התנהגות מאולצת
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 29-03-2013 בשעה 07:09.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שירן
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    העולם הוא מקום מסוכן לחיות בו, לא בגלל האנשים שעושים רע, אלא בגלל אלו שלא עושים דבר בעניין

מה עניינים גבר?

אני בחורה - ויש לי רק דבר אחד להגיד לך - תוריד להן את הביטחון העצמי (באמצעות הסתלבטות עליהן, ירידות עליהן וכו') והן ירוצו אליך...תהיה אליהן נחמד, והן יגידו לך ביי ביי...

אל תתפתה להיות נחמד, זה לא יוביל אותך לשום מקום...

יאללה שיהיה אחלה חג...

שירן

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקם להורגך השכם להורגו

ציטוט נכתב במקור על ידי shiranav1988 צפיה בהודעה
    מה עניינים גבר?

אני בחורה - ויש לי רק דבר אחד להגיד לך - תוריד להן את הביטחון העצמי (באמצעות הסתלבטות עליהן, ירידות עליהן וכו') והן ירוצו אליך...תהיה אליהן נחמד, והן יגידו לך ביי ביי...

יאללה שיהיה אחלה חג...

שירן
    סתמי תפה

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

מה עניינים גבר?

יאללה שיהיה אחלה חג...

שירן
    בחייאת מי זאת חברה של סניה חחחחחחחחח
    אז את אומרת לי שאם אני, גמד גובה 1.60, שוקל 45, לבן יותר מרוח, עם חצ'קונים על כל הפנים יבוא ואגיד לך "תקשיבי גברת סניה אני לא מתכוון לבזבז על בחורות כמוך שנראות ממוצע את הזמן שלי, גם ככה את לא כזאת רזה וחכמה, בא לך להביא לי תמספר שלך ומשם נתקדם" זה יצליח לי?

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

ציטוט נכתב במקור על ידי Gattuso8 צפיה בהודעה
    סתמי תפה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ולנושא:
    תשמע, היא כבר יודעת שאתה רוצה אותה. זה לא חכמה. אם הייתה אופציה לאתגר.. היא נעלמה.
    לדעתי, מה שאתה צריך לעשות זה להגיד לה "וואלה, חשבתי על זה. את צודקת, אני לא רוצה לאבד אותך בתור ידידה ומבחינתי אני לא אציע לך לצאת איתי יותר אף פעם". אחרי שאמרת לה את זה, תשמור על קשר הידידות שלכם אבל תשחק איתה את כל משחק הפיק אפ.. כאילו, תגע בה, אל תתן לה לגעת בך. הכל באווירה של צחוק, כן? נגיד היא באה לגעת בך אתה יכול לתת לה מכה עם קול של שוט ולעשות כזה "סטש , no touching" גם אל תנסה יותר מדי להתקרב אליה פיזית. אם היא מתקרבת אלייך, תרחיק אותה (באלגנטיות)! ואז אחרי כמה ימים אתה יכול להרשות לה לגעת בך.
    אממ.. תציע לה ללכת להסתובב איפשהו אבל תקבע את זה בתנאים שלך (זמן/מקום וכו').
    תתן לה להבין שהיא פספסה את ההזדמנות שלה והיא תתחרט על זה.
    חשוב שבמהלך כל הזמן הזה תבהיר לה שאתה לא רואה אותה בתור מעבר לידידה יותר לעולם ויחד עם זאת שלא תתחיל להתנהג פתאום בצורה 'אדישה' או יותר מדי מרוחקת שהיא לא תחשוב "אוח... עוד בחור שלא זרמתי איתו ונעלם, כמה פתטי". תישאר מי שאתה, איך שאתה בתור ידיד, פשוט תציב גבולות. אפילו הכי קטנים. זה משפיע בצורה ענקית מבחינה פסיכולוגית (תצא עם בנות אבל אפעם אל תספר לה על זה. שתשמע את זה מאנשים אחרים).
    תידרש ממך הרבה שליטה עצמית וזמן. אל תצפה שתוך יום היא תרצה אותך.. זה משהו שצריך לפתח כי היא כבר כ"כ משוכנעת שאתה רוצה אותה.

בכל מקרה, משיכה מינית היא נורא סובייקטיבית. לפעמים אני נורא נמשכת לגבר פיזית ואז אני מגלה שהוא דפ"ר וכל ה-boner שלי יורד ולפעמים אני בכלל לא שמה לב למישהו עד שהוא מתחיל לדבר איתי ופתאום אני נורא נמשכת אליו נטו כי הוא מקסים, you know what im sayin...
    אז קח בחשבון שיש הרבה צדדים למשיכה וזה שהיא לא נמשכת אלייך מינית לאו דווקא אומר שהיא לא תימשך אלייך בכלל.

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

לאדע מזה דפ''ר אבל אם היית רואה אותם והיה להם קעקוע על המצח של "אני "דפ''ר, אבא שלי דפ''ר, סבא שלי דפ''ר, אמא שלי דפ''ר וגם הבן שלי יהיה דפ''ר" זה לא היה משנה לך כלום (חוץ מהשמן עם הכובע שנראה תקוע ולא קשור)

זה מה שנשים רוצות. אם אתה לא נראה ככה, כדאי שיהיה לך מעמד חברתי טוב או המון כסף או שתתכונן להיות בתול או לזיין כונפות.
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 29-03-2013 בשעה 12:56.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

היי הנה תרנגולת.... הא לא זה השני משמאל.
    NEVER LET YOUR BUDDY MISS LEG DAY.
    לנושא. אם אתה נראה טוב ומטופח הבעיה שלך היא בגישה ובחוסר ביטחון עצמי. אתה נחמד מדי וחשפת בפניה את הכל לפני שידעת מה תרוויח מזה.
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 29-03-2013 בשעה 13:44.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Above And Beyond צפיה בהודעה
    בחורות לא נמשכות ל2 סוגי גברים

מכוערים או סתם כאלה שאי אפשר להתחרמן מהם
    או נייס גיייז

במקרה שלך אתה נייס גיי. אף פעם לא אומרים למישי שאתה ״רוצה אותה״ כי גם אם אתה נראה כמו דוגמן אתה תשאר ידיד גיי שלה..

תהה יותר douchbag כזה.. תפסיק להגיד לבנות שאתה רוצה אותן ולרדוף אחריהם.. לא אומר לך לחיות בסרט שאתה פרס אלא אם כן ישך לוק שמתאים לפוזה הזאת, אבל תפסיק להיות נחמד.

ואם לא הולך לך עם מישי אל תתקע עליה מי ישמע איך היא נראית שאתה כלכך נדלקת עליה.. לא מדובר בכוכבת פןרנו אלא בבחורה רגילה שכנראה הולכת עם כולם.

וצא מהגישה שאתה צריך חברה..חברה זה שווה רק אם היא סטלנית שעושה שטויות ומסלבטת על אנשים איתך ואתם מזדיינים כמו שפנים. בלי זה לא שווה שיהיה לך חברה תעלה סטנדרטים ותצא מהראש של אני חייב חברה כי אתה לא. אם גבר אני חייב חברה בשביל קשרים פה אבל אני לא רודף אחרי בנות כמוך תשתחרר
    א
    ה וצא מהסרט של הכובעים נאגים רק יביאו לך תשומת לב שלילית וכולם ישנאו אותך על התנהגות מאולצת
    וואלה זורם אחי חחח
    מה עניינים גבר?

יאללה שיהיה אחלה חג...

שירן
    מקובל D:
    ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ולנושא:
    תשמע, היא כבר יודעת שאתה רוצה אותה. זה לא חכמה. אם הייתה אופציה לאתגר.. היא נעלמה.
    לדעתי, מה שאתה צריך לעשות זה להגיד לה "וואלה, חשבתי על זה. את צודקת, אני לא רוצה לאבד אותך בתור ידידה ומבחינתי אני לא אציע לך לצאת איתי יותר אף פעם". אחרי שאמרת לה את זה, תשמור על קשר הידידות שלכם אבל תשחק איתה את כל משחק הפיק אפ.. כאילו, תגע בה, אל תתן לה לגעת בך. הכל באווירה של צחוק, כן? נגיד היא באה לגעת בך אתה יכול לתת לה מכה עם קול של שוט ולעשות כזה "סטש , no touching" גם אל תנסה יותר מדי להתקרב אליה פיזית. אם היא מתקרבת אלייך, תרחיק אותה (באלגנטיות)! ואז אחרי כמה ימים אתה יכול להרשות לה לגעת בך.
    אממ.. תציע לה ללכת להסתובב איפשהו אבל תקבע את זה בתנאים שלך (זמן/מקום וכו').
    תתן לה להבין שהיא פספסה את ההזדמנות שלה והיא תתחרט על זה.
    חשוב שבמהלך כל הזמן הזה תבהיר לה שאתה לא רואה אותה בתור מעבר לידידה יותר לעולם ויחד עם זאת שלא תתחיל להתנהג פתאום בצורה 'אדישה' או יותר מדי מרוחקת שהיא לא תחשוב "אוח... עוד בחור שלא זרמתי איתו ונעלם, כמה פתטי". תישאר מי שאתה, איך שאתה בתור ידיד, פשוט תציב גבולות. אפילו הכי קטנים. זה משפיע בצורה ענקית מבחינה פסיכולוגית (תצא עם בנות אבל אפעם אל תספר לה על זה. שתשמע את זה מאנשים אחרים).
    תידרש ממך הרבה שליטה עצמית וזמן. אל תצפה שתוך יום היא תרצה אותך.. זה משהו שצריך לפתח כי היא כבר כ"כ משוכנעת שאתה רוצה אותה.

בכל מקרה, משיכה מינית היא נורא סובייקטיבית. לפעמים אני נורא נמשכת לגבר פיזית ואז אני מגלה שהוא דפ"ר וכל ה-boner שלי יורד ולפעמים אני בכלל לא שמה לב למישהו עד שהוא מתחיל לדבר איתי ופתאום אני נורא נמשכת אליו נטו כי הוא מקסים, you know what im sayin...
    אז קח בחשבון שיש הרבה צדדים למשיכה וזה שהיא לא נמשכת אלייך מינית לאו דווקא אומר שהיא לא תימשך אלייך בכלל.
    אני מייחס משיכה מינית למשיכה רגילה כי תאכלס אם תחשוב על זה זה פחות ו יותר אותו דבר
    וקרעתי לעומק את התגובה שלך ואני ינסה ליישם כמה שאני יכול
    לאדע מזה דפ''ר אבל אם היית רואה אותם והיה להם קעקוע על המצח של "אני "דפ''ר, אבא שלי דפ''ר, סבא שלי דפ''ר, אמא שלי דפ''ר וגם הבן שלי יהיה דפ''ר" זה לא היה משנה לך כלום (חוץ מהשמן עם הכובע שנראה תקוע ולא קשור)

זה מה שנשים רוצות. אם אתה לא נראה ככה, כדאי שיהיה לך מעמד חברתי טוב או המון כסף או שתתכונן להיות בתול או לזיין כונפות.
    2 מילים יש לי אליך: סקוואט, דחוף.
    ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    היי הנה תרנגולת.... הא לא זה השני משמאל.
    NEVER LET YOUR BUDDY MISS LEG DAY.
    לנושא. אם אתה נראה טוב ומטופח הבעיה שלך היא בגישה ובחוסר ביטחון עצמי. אתה נחמד מדי וחשפת בפניה את הכל לפני שידעת מה תרוויח מזה.
    אחי יש לי ביטחון בשמיים, אני אומר מה שבזין שלי ומה שאני חושב אבל תאכלס אם אני מסתכל על עצמי מהצד אני לא מושך, וזה בעיה רצינית חחחח

ועכשיו שאלה לכולם ביחד
    אז..... מה אני עושה עכשיו? כי כל מה שאמרתם עד עכשיו אני יכול ליישם על בחורות חדשות כשהדף חדש, אבל השאלה איך אני ממשיך מפה חוץ מלהיות ציני ולרדת עליה בקטנות כאלה? כי רוב הסיכויים שאם אני פתאום יהיה ציני וכל זה היא לא תגיד לעצמה *וואו הוא כרגע ירד עלי.. חכה לי עוד 5 דקות בשירותים*

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אם יש לך בטחון עצמי בשמיים אז איך אתה נותן לבחורה אחת לערער לך אותו? איפה הבטחון שלך נעלם פתאום?
    פחח..ש פה אנשים שמצחיקים אותי..

אתה יודע איך אני הייתי מגיב אם בחורה הייתה אומרת לי "אתה לא מיני מספיק..." או "אתה לא מושך מספיק..." הייתי תופס לה את המותניים עם יד אחת, יש שנייה דוח לסנטר\צוואר, עושה לה "בואאאאאייייי לפהההה" ומצרפת לסב-סתא שלה...תגיד לי מה נסגר איתך?
    איפה הדימוי העצמי שלך?

פעם אחת ישבתי עם בחורה בכינרת על ספסל וזה, והבחורה החליטה שהיא לא רוצה אותי בגלל שאני מכוער (זאת בחורה שגם אני לא רציתי, אז זה לא הזיז לי) אז עשיתי לה "כפרה שלי, סובבי תראש רגע, יש פה 3000 גברים בכינרת, כולם חסונים מטר 80, שזופים והכל...למה אתה בכלל מוציאה עליי אנרגיות אז?" ההיא בכלל לא הבינה איך להגיב לי, עשתה לי "לא לא..לא התכוונתי שאתה מכוער זה לא ככה...אתה בסדר...אתה פה...אתה שם..."

קיצר, גיבור...הבחורה חושבת שאתה קוקסינל ואתה נחמד מידי? זה בגלל שאתה באמת נחמד מידי!
    כמו שSEXYBEER אמרה, אם הבחורה שלך רוצה יותר אתגר, אז תן לה יותר אתגר!

אגב, אם אתה מטומטם אז - יותר אתגר זה לא אומר שאם היא מבקשת "אולי תעשה לי מסאגגג' נתפס לי הצואאאררר" ואז היא מזיזה את השיער הצידה אז אתה קופץ על ההזדמנות ועושה לה...ממש לא!
    אתה אמור להתסכל עלייה במבט של "O.ם WTF" ולהגיד לה "תגידי לי מה אני נראלך איזה תאלינדית??" ואז היא תעשה לך "נו בקשהההה!" ואז אתה אומר לה "יודעת מהה..סבבה...אבל!!! מה אני מקבל בתמורה? "

הבנת?????????

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    0

אחי אין לך ביטחון בשמיים אתה מזויף אין דבר כזה
    בחורה אומרת לך לא ונירא לך שאם תמשיך ללחוץ עליה היא תסכים לך ופתאום אתה תמשוך אותה?לא
    עצה שלי-עזוב אותה בחורה שאומרת לא פשוט עוזבים ולא חופרים תשאיר אותה ידידה ויש מצב שבגלל שהיא יודעת שאתה רוצה אותה היא אפילו תכיר לך אחרות

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

דפ"ר = מפגר בסלנג צבאי
    דייייייייייי, תפסיק להיות כזה עצוב בנאדם באמתתתתתתתתת
    תאהב את החיים!!!!

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

טיילר, החיים שלך לא סובבים רק נשים.
    אם אתה רוצה גוף יפה, אל תעשה את זה במטרה שנשים ירצו אותך, תעשה את זה למטרה אחרת. תמצא אחת.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

כל מטרה היא טובה כשזה נוגע לשיפור עצמי.
    אני מסכים שזו מטרה מאוד רדודה, אבל זו מטרה.
    רודני, למה אתה מפתח גוף? אני עושה את זה רק בשביל המראה, ולא מתבייש בזה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect