קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. |דיון| בנות-מה מושך אתכן בבנים? בנים-מה מושך אתכם בבנות?
    על ידי SlutFatma בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 04-12-2007, 14:40
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 25-08-2007, 12:42
  3. [דיון] הטרדה מינית, מתי מדווחים? מה העונש?
    על ידי Asaf בפורום יעוץ מיני
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 07-04-2007, 21:27
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

לא מושך מינית - עמוד 2

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

א' - אני כל החיים שלי נקראתי בן אדם רזה\שחיף ונשבר הזין, באלי פשוט להוכיח לעצמי שאני מסוגל לעבור את מחסום ה60 קילו, ועברתי.
    אין הרגשה נעלה יותר מזה. אני היום 65 קילו שזה ואו בשבילי אבל אני עדיין ממשיך לטפס.

ב' - בגלל העבר הצבאי שלי, יש לי המון אופציות לעבודות באבטחה, אבטחת אישיים וכל מיני יחידות שעוסקות בטרור\פשע (כמו ימ"מ, יס"מ וכאלה) וכדי להתקבל למקומות כאלה דרוש להיות בן אדם גדול מימדים. אין קשר לידע באומנות לחימה וכאלה (אפילו שיש לי) פשוט דרוש להיות בן אדם גדול. וכרגע זה אחלה של דבר בשבילי...זה גם מעניין וזה גם דבר שיש לי נסיון בו בגלל העבר הצבאי שלי.

ג' - אני לא מתכוון לשקר...כיף להוריד חולצה בים \ מול בחורה ששוכבת על המיטה בידיעה שיש לך גוף של פנתר..זה פשוט כיף. מראה זה אחלה של דבר, אבל זה לא הדבר הכי חשוב. סליחה, זה אפילו עניין שולי..אבל מה לעשות, מראה זה הדבר הראשון שמסתכלים עליו בבן אדם.

ד' - כושר ופיתוח גוף זה הדבר הכי בריא שיש. גוף מפותח ובריא זה פשוט דבר נהדר.

כרגע אלה הסיבות שיש לי בראש, שאני יחשוב על עוד משו אני יוסיף.

2. קישורים ממומנים

תשלב מגע, תהיה כיף ומפתיע בו זמנית. אל תשעמם אותה כשאתה איתה, וגם אל תנסה יותר מידי קשה לשעשע אותה. חלק מהשינוי שאתה צריך ללמוד הוא משיכה, אתה זה שגורם לה להימשך אליך. עם התנועות שלך, עם הדיבור שלך, עם ההחלטות שלך / התשובות שלך.
    כשאתה איתה לבד תשלב את כל מה שאמרתי למעלה ביחד, תדע לקפוץ בכל שלב ושלב. כל פעם תבדוק מה התגובה שלה, תנסה לנתח את זה עד כמה שאתה יכול ולבדוק אם זה משהו טוב או לא. אתה יכול גם לשאול אותה ולתת לה להגיד לך אם זה טוב או לא. תלוי בשיחה ביניכם, ומה היא מגיבה.
    תנסה ליצור שיחה על משהו שהיא אוהבת, ולהשמיע את הדעה שלך על זה. אם זה להקת בנים עכשווית, או טעם של גלידה שהיא אוהבת. זה לא כזה משנה, העיקר לנסות באמת להוציא נושאים שאתה יכול לתרום לה את דעתך, אל תהפוך להיות מסוג הבובות האלה שמהנהנות עם הראש כל הזמן ותעשה את עצמך מקשיב לה. באמת תהיה שם ותקפוץ מנושא לנושא כשאתה מרגיש שהשיחה דועכת. בכל חלק מהשיחה אתה יכול לעקוץ אותה, אצלי זה ברירת מחדל עם אנשים. אני עוקץ כל אחד, אפילו את בני המשפחה שלי.

אז לדוגמה אתה מדבר איתה על טעם גלידה שהיא אוהבת, היא אומרת לך שהיא אוהבת טעם וניל, אתה יכול לומר לה "באמת? לא מתאים לבחורה כמוך" היא תגיד "חח... למה?" אתה "שמעתי במחקר אחרון שעשו שבחורות שאוהבות טעם גלידה תות הן חכמות יותר משאר הבנות. בגלל זה חשבתי שאת בחורה של גלידת תות" משם התגובה של הבחורה יכולה להיות כל מיני סגנונות.
    תזרום ותאלתר בשטח, שוב לא לשכוח את הקטע של המשיכה הפיזית אל הבחורה. אל תסתכל איפה אתה נוגע, תעשה את בטבעיות ובקלילות כאילו היד שלך במשקל נוצה כשאתה נוגע בה, אבל תיגע בה.

ממה שאתה מספר אתה מצטייר בתור גבר נואש מולה בצורה שכבר הורידה לה את המשיכה כלפיך.
    עצם זה שהמשכת לנסות ולמשוך תגובה ממני, נראית נואש עוד יותר בעיניה. בחיים אבל בחיים אל תתחנן לבחורה, אם זה למספר טלפון או אם זה לבוא איתך למקום כלשהו או אפילו סתם לעשות איתך משהו שהיא לא רוצה. זה גורם לך להיות בעל ערך כמו של נמלה בשבילה, שהיא יכולה לסלק באמצעות האצבע או למעוך אותה מתי שיתחשק לה. נתת לה כוח רב ביניכם. אתה לא מה שהיא מחפשת אם היא מראה התעניינות במישהו אחר סימן שהוא מהווה לה אתגר יותר גדול ממך.
    אתה לא צריך לעשות מזה סיפור, היא מעולם לא הייתה חברה שלך ולא הייתה שלך. אתה דווקא כן צריך להיות זה שיוזם, אתה זה שצריך להוביל אותה לאן שאתה רוצה להגיע איתה.

אם אתה רוצה להיות חבר שלה, אני ממליץ לך בחום לעשות את הדבר הבא;
    להזמין את כל מי שאתה מכיר לסרט. כמה שיותר בנות וגם כמה בנים לא יזיקו. תיתן לכולן את אותה תשומת הלב, תצחק עם כל אחד ואחת. גם איתה, אבל תזכור שאתה צריך לתת לכולם את תשומת לב שווה. אל תשנה את היחס שלך אליה. ברגע שהיא תראה את הגבר שמקבל תשומת לב מכמה אנשים בו זמנית, ולא את הגבר שנותן לה OVER יחס אישי היא תגיד לעצמה "רגע מה קורה פה? הוא כבר לא בקטע שלי?"
    זה פתאום יעלה לה שאלות שיגרמו לה להסתקרן בך יותר. אתה לא תצטייר בתור גבר נואש יותר בעינייה מאותו רגע ואילך כי היא תראה כמה אנשים סביבך ואתה יודע לדבר עם כולם ולצחוק עם כל אחד ולא משנה מה קרה ביניכם, אתה בנאדם חברותי, בעל ביטחון שרק אז היא תבין מי אתה.

חשוב מאוד שתיקח בחשבון לא לתת לה את מלוא תשומת הלב שלך, אל תשכח אתה בנאדם עסוק ששוכב כל יום עם 10 נשים.

העצה שלי לא בחינם, היא תעלה לך 2 כוסות קפה בארומה (;

בוריס.
    נערך לאחרונה על ידי boris02; 29-03-2013 בשעה 19:20.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אם יש לך בטחון עצמי בשמיים אז איך אתה נותן לבחורה אחת לערער לך אותו? איפה הבטחון שלך נעלם פתאום?
    פחח..ש פה אנשים שמצחיקים אותי..

אתה יודע איך אני הייתי מגיב אם בחורה הייתה אומרת לי "אתה לא מיני מספיק..." או "אתה לא מושך מספיק..." הייתי תופס לה את המותניים עם יד אחת, יש שנייה דוח לסנטר\צוואר, עושה לה "בואאאאאייייי לפהההה" ומצרפת לסב-סתא שלה...תגיד לי מה נסגר איתך?
    איפה הדימוי העצמי שלך?

פעם אחת ישבתי עם בחורה בכינרת על ספסל וזה, והבחורה החליטה שהיא לא רוצה אותי בגלל שאני מכוער (זאת בחורה שגם אני לא רציתי, אז זה לא הזיז לי) אז עשיתי לה "כפרה שלי, סובבי תראש רגע, יש פה 3000 גברים בכינרת, כולם חסונים מטר 80, שזופים והכל...למה אתה בכלל מוציאה עליי אנרגיות אז?" ההיא בכלל לא הבינה איך להגיב לי, עשתה לי "לא לא..לא התכוונתי שאתה מכוער זה לא ככה...אתה בסדר...אתה פה...אתה שם..."

קיצר, גיבור...הבחורה חושבת שאתה קוקסינל ואתה נחמד מידי? זה בגלל שאתה באמת נחמד מידי!
    כמו שSEXYBEER אמרה, אם הבחורה שלך רוצה יותר אתגר, אז תן לה יותר אתגר!

אגב, אם אתה מטומטם אז - יותר אתגר זה לא אומר שאם היא מבקשת "אולי תעשה לי מסאגגג' נתפס לי הצואאאררר" ואז היא מזיזה את השיער הצידה אז אתה קופץ על ההזדמנות ועושה לה...ממש לא!
    אתה אמור להתסכל עלייה במבט של "O.ם WTF" ולהגיד לה "תגידי לי מה אני נראלך איזה תאלינדית??" ואז היא תעשה לך "נו בקשהההה!" ואז אתה אומר לה "יודעת מהה..סבבה...אבל!!! מה אני מקבל בתמורה? "

הבנת?????????
    תקשיב לי טוב חבריקו, אם אני אומר לך שיש לי ביטחון עצמי אתה תעשה *כן* עם הראש ותאמין לי, מה לעשות שאני לא טוב בלהביע את עצמי בכתיב וזה יוצר רושם מוטעה על המצב
    עכשיו עוד משהו, נראה לי שאתה מחבר פאזל על האישיות שלי עוד מהאשכול הקודם, ואני בא להגיד לך ששמע דפקתי לעצמי סטירה והסתובבתי 180 מעלות
    עכשיו אם אתה בא לספר לי כמה גברי אתה וכמה לי אין דימוי עצמי אז אתה לא עוזר לי בשיט..

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי shinzo צפיה בהודעה
    תקשיב לי טוב חבריקו, אם אני אומר לך שיש לי ביטחון עצמי אתה תעשה *כן* עם הראש ותאמין לי, מה לעשות שאני לא טוב בלהביע את עצמי בכתיב וזה יוצר רושם מוטעה על המצב
    עכשיו עוד משהו, נראה לי שאתה מחבר פאזל על האישיות שלי עוד מהאשכול הקודם, ואני בא להגיד לך ששמע דפקתי לעצמי סטירה והסתובבתי 180 מעלות
    עכשיו אם אתה בא לספר לי כמה גברי אתה וכמה לי אין דימוי עצמי אז אתה לא עוזר לי בשיט..
    אתה בכלל קולט שיש לך בעיה? כי אם היית קולט היית בודק אם מה שהוא אומר נכון או לא (בתוך עצמך באמת), ולא תוקף כמו מסכן. תירגע, ותתחיל לנסות להבין איפה הבעיה שלך.
    אם אתה חושב שאתה לא מושך מינית... אתה חסר ביטחון.
    כי להיראות טוב+ לדעת מה אתה שווה ולהתנהג ככה= להיות מושך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אתה בכלל קולט שיש לך בעיה? כי אם היית קולט היית בודק אם מה שהוא אומר נכון או לא (בתוך עצמך באמת), ולא תוקף כמו מסכן. תירגע, ותתחיל לנסות להבין איפה הבעיה שלך.
    אם אתה חושב שאתה לא מושך מינית... אתה חסר ביטחון.
    כי להיראות טוב+ לדעת מה אתה שווה ולהתנהג ככה= להיות מושך.
    אתה צודק מה אני יגיד לך, אבל אתם עשיתם אותי גיי אחושילינג שמפחד לפגוע ברגשות של אחרים ו*לא רוצה להרוס את הידידות בייננו* וכל זה ואני אומר לכם שזה פאקינג לא נכון, אני כן אומר מה שיש לי על הראש וכן אני מחשיב את עצמי לבן אדם עם ביטחון
    הבעיה שלי זה שאני לא יודע את הדרך
    אתה יכול להיות הילד הכי עם ביטחון בעולם אבל עם אתה לא יודע איך לפעול או מה אתה עושה לא בסדר אז אתה לא תצליח לעולם
    עכשיו אמרתם לי שאני נחמד והבנתי שזה פסול בלי יותר מידי לזיין את השכל
    אני לא כועס או משהו פשוט אתם עשיתם על זה חגיגה והוצאתם דברים מפרופורציות

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    טיילר, החיים שלך לא סובבים רק נשים.
    אם אתה רוצה גוף יפה, אל תעשה את זה במטרה שנשים ירצו אותך, תעשה את זה למטרה אחרת. תמצא אחת.
    אמרתי פה כבר 10000 פעם שאני לא עושה בשביל ש"נשים ירצו אותי"
    אני עושה את זה בשביל להיות חשפן ושחקן פורנו שזה חלום שלי מגיל 12, בתור אחד שהכיר מישו שהיה חשפן ומישו שהיה בפורנו זה נשמע חוויה שחובה לעבור לכל אחד שרואה מחוץ לקופסא של העבודה חתונה ילדים

חפש בגוגל SORORITY PARTIES וכל מיני דברים כאלה הלסת תיפול לך אחרי שתראה מה הולך שם
    ולגבי פורנו אנלא צריך לדבר רק אגיד שזה סטטוס בהתגלמותו אם אתה עושה את זה נכון

אני חייב לעשות את 2 האלה לפני שאני מת, פשוט חייב, אם לא אני ארגיש שלא מימשתי תחיים שלי.
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 29-03-2013 בשעה 23:47.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

Wish you luck Tyler!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חחחח יום יבוא ותביאו ביד על הסרטים שלי!

בעיקר אם אתם אוהבים את הקטגוריות הקיצוניות שלא הרבה אוהבים ורוצים לשחק שם אבל אני כן

השאלה היא - כדאי לי לזרום גם עם גייז, גם שם? הם מרוויחים יותר.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect