תשלב מגע, תהיה כיף ומפתיע בו זמנית. אל תשעמם אותה כשאתה איתה, וגם אל תנסה יותר מידי קשה לשעשע אותה. חלק מהשינוי שאתה צריך ללמוד הוא משיכה, אתה זה שגורם לה להימשך אליך. עם התנועות שלך, עם הדיבור שלך, עם ההחלטות שלך / התשובות שלך.
כשאתה איתה לבד תשלב את כל מה שאמרתי למעלה ביחד, תדע לקפוץ בכל שלב ושלב. כל פעם תבדוק מה התגובה שלה, תנסה לנתח את זה עד כמה שאתה יכול ולבדוק אם זה משהו טוב או לא. אתה יכול גם לשאול אותה ולתת לה להגיד לך אם זה טוב או לא. תלוי בשיחה ביניכם, ומה היא מגיבה.
תנסה ליצור שיחה על משהו שהיא אוהבת, ולהשמיע את הדעה שלך על זה. אם זה להקת בנים עכשווית, או טעם של גלידה שהיא אוהבת. זה לא כזה משנה, העיקר לנסות באמת להוציא נושאים שאתה יכול לתרום לה את דעתך, אל תהפוך להיות מסוג הבובות האלה שמהנהנות עם הראש כל הזמן ותעשה את עצמך מקשיב לה. באמת תהיה שם ותקפוץ מנושא לנושא כשאתה מרגיש שהשיחה דועכת. בכל חלק מהשיחה אתה יכול לעקוץ אותה, אצלי זה ברירת מחדל עם אנשים. אני עוקץ כל אחד, אפילו את בני המשפחה שלי.
אז לדוגמה אתה מדבר איתה על טעם גלידה שהיא אוהבת, היא אומרת לך שהיא אוהבת טעם וניל, אתה יכול לומר לה "באמת? לא מתאים לבחורה כמוך" היא תגיד "חח... למה?" אתה "שמעתי במחקר אחרון שעשו שבחורות שאוהבות טעם גלידה תות הן חכמות יותר משאר הבנות. בגלל זה חשבתי שאת בחורה של גלידת תות" משם התגובה של הבחורה יכולה להיות כל מיני סגנונות.
תזרום ותאלתר בשטח, שוב לא לשכוח את הקטע של המשיכה הפיזית אל הבחורה. אל תסתכל איפה אתה נוגע, תעשה את בטבעיות ובקלילות כאילו היד שלך במשקל נוצה כשאתה נוגע בה, אבל תיגע בה.
ממה שאתה מספר אתה מצטייר בתור גבר נואש מולה בצורה שכבר הורידה לה את המשיכה כלפיך.
עצם זה שהמשכת לנסות ולמשוך תגובה ממני, נראית נואש עוד יותר בעיניה. בחיים אבל בחיים אל תתחנן לבחורה, אם זה למספר טלפון או אם זה לבוא איתך למקום כלשהו או אפילו סתם לעשות איתך משהו שהיא לא רוצה. זה גורם לך להיות בעל ערך כמו של נמלה בשבילה, שהיא יכולה לסלק באמצעות האצבע או למעוך אותה מתי שיתחשק לה. נתת לה כוח רב ביניכם. אתה לא מה שהיא מחפשת אם היא מראה התעניינות במישהו אחר סימן שהוא מהווה לה אתגר יותר גדול ממך.
אתה לא צריך לעשות מזה סיפור, היא מעולם לא הייתה חברה שלך ולא הייתה שלך. אתה דווקא כן צריך להיות זה שיוזם, אתה זה שצריך להוביל אותה לאן שאתה רוצה להגיע איתה.
אם אתה רוצה להיות חבר שלה, אני ממליץ לך בחום לעשות את הדבר הבא;
להזמין את כל מי שאתה מכיר לסרט. כמה שיותר בנות וגם כמה בנים לא יזיקו. תיתן לכולן את אותה תשומת הלב, תצחק עם כל אחד ואחת. גם איתה, אבל תזכור שאתה צריך לתת לכולם את תשומת לב שווה. אל תשנה את היחס שלך אליה. ברגע שהיא תראה את הגבר שמקבל תשומת לב מכמה אנשים בו זמנית, ולא את הגבר שנותן לה OVER יחס אישי היא תגיד לעצמה "רגע מה קורה פה? הוא כבר לא בקטע שלי?"
זה פתאום יעלה לה שאלות שיגרמו לה להסתקרן בך יותר. אתה לא תצטייר בתור גבר נואש יותר בעינייה מאותו רגע ואילך כי היא תראה כמה אנשים סביבך ואתה יודע לדבר עם כולם ולצחוק עם כל אחד ולא משנה מה קרה ביניכם, אתה בנאדם חברותי, בעל ביטחון שרק אז היא תבין מי אתה.
חשוב מאוד שתיקח בחשבון לא לתת לה את מלוא תשומת הלב שלך, אל תשכח אתה בנאדם עסוק ששוכב כל יום עם 10 נשים.
העצה שלי לא בחינם, היא תעלה לך 2 כוסות קפה בארומה (;
בוריס.