תיסלם חבר'ס,
אתמול נהנתי בטירוף...כתבתי את מה שהיה אתמול בדיווח שטח, אז למי שלא ראה, שיסתכל ויבין על מה מדובר..
בקיצר, התנשקתי עם הבחורה (לא שזה משהו חדש בשבילי), מדובר בבחורה שנראית ממש טוב, אבל...היא בעייתית מבחינת האופי.
היא לא בדיוק בשבילי..היא קצת שמרנית כזאת, ביישנית קצת, לא אוהבת יותר מידי להתבטא ברבים והבטחון העצמי שלה לא יותר מידי גבוה אלה אם כן היא מרגישה בטוחה בסביבה שלה, זתומרת שהיא מכירה את כל האנשים מסביב..
בכל מקרה, היום בבוקר אחרי שהתעוררתי קיבלתי איזה סמס ממנה ואז מפה לשם דיברנו קצת והבחורה רוצה להיפגש ולהפוך את זה לדייט רשמי והכל והיא חושבת שאני מתאים לה. בקיצור היא רואה אותי בתור פוטנציאל לגבר לזוגיות, הבעיה הגדולה שזה לא הדדי, אני לא מרגיש ככה...אין לי בעיה להיות יזיז שלה אבל לא חבר, היא לא מתאימה לי פשוט.
אמרתי לה שאני יחשוב על זה והכל ואני יחזיר לה, היא ממש מחכה בצפייה לתשובה חיובית מן הסתם והיא די להוטה על כל העניין...
עכשיו הקטע הבעייתי...
היא ידידה טובה של חברים טובים שלי, ואת החברים הטובים האלה אני רואה מידי פעם ואני לא רוצה שזה יהפוך לבעיה כל פעם שניפגש
אז השאלה (ואני ישמח עם גם הבנות מהפורום GALIT, YARDEN ו SEXYBEER יגיבו גם) היא איך אני אמור להגיד לה בצורה לא פוגעת ולא מאיימת שזה לא יעבוד בנינו ואולי אפילו להשאיר את זה באופציה פתוחה כביכול שאם פעם הבאה יצא לנו להפגש אז....יהיה מעניין
בדרך כלל אין לי בעיה לסנן בחורות...הפעם זה נושא קצת רגיש ואני לא בטוח איך להגיד לה ולהסביר לה במילים פחות פוגעות שזה לא יעבוד...דיי בעייתי כל הסיטואציה הזאת.