תראי אני לא מתיימר להיות איזה ביג שוט פסיכולוג אבל יש לי קצת ניסיון חיים.
ואני אולי משתחצן פה טיפה אבל אני קורא אנשים די טוב (אפילו מאוד טוב).
הצורך הזה של להיות בתנועה הוא אפקט ישיר של Fight Or Flight כלומר ככל שהסיטואציה יותר קרובה למשהו אינטימי אמיתי (לא אינטימי גופני) אתם מאבדים שליטה ופשוט בורחים.
אתה צודק ב100%
רודני אתה יכול לסבוב את זה איך שבא לך ואתה יכול להמשיך לחשוב שאני חסר שכל ומה שאתה עושה זה בסדר.
וואלה זכותך, תזיין מה שבא לך כמה שבא לך באיזה תנוחה שבא לך ואיפה שבא לך, אני האחרון שאבוא ואעצור אותך.
המטרה שלי היא לבגר אותך קצת כי אתה לא ילד בן 16 ואתה צריך קצת להתחיל להתנהג כמו בן אדם בוגר.
אז שלום הנה מראה ואני אציג לך בדיוק את המנגנון שעומד מאחורי ההתנהגות שלך.
אתה מפחד פחד מוות ממחוייבות ואתה יכול להפסיק להסוות את זה בתגובת על הזין שלי אני רוצה לזיין ולעשות חיים.
אתה פשוט לא מסוגל להתחייב לאף אחת (או באופן שונה לשום דבר שדורש קצת להיפתח).
אתה כיביכול מקדים לעצמך תרופה למכה, אתה אומר אני מגיע נותן בראש הולך ככה אין לי רגשות להתמודד איתם.
זה ממש טוב ויפה אבל אתה מגביר את הבעיה שלך, וחבל שאתה פשוט מתעלם מזה.
ולsexy בלה בלה

(סורי איך לי כוח לחזור למעלה לראות מה השם משתמש שלך).
אין פה מצב של win win ולא נעליים, איזה רווח יש פה למישהו מלבד לאיזה סקס מזדמן?
מה הרווחת שמוק בתוך הכוס ללילה אחד חסר משמעות?
ברצינות זה השיא שלך זה בשבילך להרוויח שם את שמה את הרף?
אמיתי מבאס לדעתי, להיות עם מישהו במקום כזה אינטימי לעשות קצת אירובי וכל אחד הולך לדרכו זאת הצורה שאת רואה את עצמך מבלה בנעימים?
שמע, סתם סקס זה כיף. וכן אני נורא אוהבת את תחושת החופש וחוסר המחויבות שמתלוות לזה.
מה הרווחתי? כיף
מה רע?
לא חושבת שזה מוריד מערכי. אני מסכימה לעשות את זה עם גברים שלי אין שום אינטרס רגשי בהם. ואני ממש לא שואפת להיות "טובה מספיק לקשר רציני". יש לי את האופי שלי. מי שיאהב, יאהב. מי שלא, מוזמן בכיף להמשיך בחייו בנעימים... אני לא מתנגדת לקשר רציני אבל גם לי יש את הקרטריונים שלי ואם מישהו לא עונה עליהם אבל כיף איתו במיטה... מה הבעיה? זה לא שמציעים לי לצאת לדייט וכולי "לא מתוק אני לא נכנסת למערכות יחסים".
אבל באופן כללי אתה נורא צודק ואני לגמרי מבינה את קו המחשבה שלך.
רציני (ואני בטוח שאת בחורה יפייפיה ומדהימה) לא הייתי יוצא עם בחורה שזאת המנטליות שלה עוד 100 שנה.
אם את לא מאמינה שאת מספיק טובה למשהו רציני אז למה שאני אחשוב ככה?
חחחחח ותודה על המחמאה
תוציאו את הראש מהתחת ותריחו את הוורדים יש להם דווקא ריח די נסבל לדעתי