קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. דיווח שטח | מאתמול לא משהו
    על ידי The-Legend בפורום דיווחי שטח - פיקאפ
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 30-05-2010, 09:39
  2. בוא תנו רעיונות
    על ידי Haim בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 23:11
  3. חדשה לאתגר תנו רעיונות להוסיף
    על ידי BizON בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 07:19
  4. תנו רעיונות למדריכים
    על ידי SinteL בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 23:09
נושא נעול
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 69

בהקשר לדיווח שטח מאתמול - רעיונות לאיך לסנן את הבחורה? - עמוד 4

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    חחח רק כדי שיהיה ברור כי יש לאנשים בפורום הזה נטיה לא להיות ברורים.
    את מסכימה עם מה שציטטת?

כי אם כן אני שמח שמישהו פה לפחות מבין אותי.
    חחח אני נורא מבינה את קו המחשבה שלך אבל אני גם מבינה את של רודני
    הוא באמת מהבחורים שרוצים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה והאמת אני חושבת שבכולנו יש צד כזה שרוצה להנות מכל העולמות
    כמובן שבמציאות זה לא בדיוק מסתדר חחחח
    בכל מקרה, אני ממש תומכת במה שאתה אומר. זה לא הופך את רודני לילדותי או משהו... פשוט כל אחד ותפישת העולם שלו.

רודני, אני חושבת שאתה הגרסא הגברית שלי חחחחחחח למרות שאני חייבת לציין שהשתפרתי בלשמור על קשרים. זה בעיקר נובע מהצבא והבנתי את הערך של חברות אמת ושיש אנשים שפשוט לא מוותרים עליהם.

Above and beyond, כבר אין לי כח לצטט אותך... אתה כל כך תקוע בעבר שזה עצוב. רואים שיש לך תסביכים. מה זאת השנאה הזאת כלפי נשים? חחחח זה טיפה מצחיק אותי האמת...
    יעני שנתחיל להכניס נשים למכלאות? חחח
    תיפרד מהעבר, מהחטיבה. אנחנו לא ילדים בני 13 יותר.
    זה נורא מוזר לי שאתה מעשן ירוק ומלא בכל כך הרבה שנאה... זה כל כך אמור להיות האפקט הניגודי למריחואנה. פיס אנד לאב ברו.

המשך לילה נעיםםםם (((:

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

2. קישורים ממומנים

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    חחח אני נורא מבינה את קו המחשבה שלך אבל אני גם מבינה את של רודני
    הוא באמת מהבחורים שרוצים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה והאמת אני חושבת שבכולנו יש צד כזה שרוצה להנות מכל העולמות
    כמובן שבמציאות זה לא בדיוק מסתדר חחחח
    בכל מקרה, אני ממש תומכת במה שאתה אומר. זה לא הופך את רודני לילדותי או משהו... פשוט כל אחד ותפישת העולם שלו.

רודני, אני חושבת שאתה הגרסא הגברית שלי חחחחחחח למרות שאני חייבת לציין שהשתפרתי בלשמור על קשרים. זה בעיקר נובע מהצבא והבנתי את הערך של חברות אמת ושיש אנשים שפשוט לא מוותרים עליהם.

Above and beyond, כבר אין לי כח לצטט אותך... אתה כל כך תקוע בעבר שזה עצוב. רואים שיש לך תסביכים. מה זאת השנאה הזאת כלפי נשים? חחחח זה טיפה מצחיק אותי האמת...
    יעני שנתחיל להכניס נשים למכלאות? חחח
    תיפרד מהעבר, מהחטיבה. אנחנו לא ילדים בני 13 יותר.
    זה נורא מוזר לי שאתה מעשן ירוק ומלא בכל כך הרבה שנאה... זה כל כך אמור להיות האפקט הניגודי למריחואנה. פיס אנד לאב ברו.

המשך לילה נעיםםםם (((:
    באמת את מבינה אותו?
    חחח באמת?

את כאילו בסדר עם זה שבן אדם יתייחס אליך כמו לשרפרף ורק שיש לו דודה לכוס שלך הוא יתקשר?

במידה וכן אני אגיד פה משהו שאני מיד אחר כך אבקש עליו סליחה. (אם את כן בראש של חוסר מחוייבות)
    הביטחון העצמי של שניכם פשוט בריצפה וזאת בהחלט ילדותיות הפחד הזה מהמין השני גורמת לכם להתנהג כמו לא שייכים חייבים להישאר בתנועה או שחלילה תפגעו.
    זה הכי פשוט לזיין כל מה שיש וגם עם סטנדרטים וקו החשיבה שלו שזה שהוא מזיין רק אליטא זה מה שעושה אותו שפיץ כל פעם מצחיקה אותי מחדש.
    החוכמה היא לדעת למצוא את האחת מבין כל העדר הזה ולהיות איתה ורק איתה.
    להפסיק לפחד ולהתחיל לגדל באמת ביצים.

אגב את מחוברת ממודם סלולארי או משהו?
    כי כל הודעה שלך נשלחת פעמיים (מחקתי את המיותרת)
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 08-04-2013 בשעה 05:44.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

דווקא אני מת על השנאה הזאת, כל פעם לפני אימון שאני מרגיש טיפת עייפות או עצלנות (מה שלאחרונה לא קורה הרבה אבל עדיין) או לפני ארוחה כשאני כבר מתקשה לאכול אני נזכר בימי החטיבה וחוטף תג'ננה ומזיין את עצמי באוכל/אימונים
    אם לא זה כנראה הייתי מהלוזרים שהתחילו להתאמן בגלל "קוביות בבטן בשביל בנות" ווויתרו אחרי חודשיים. הרגש הזה נותן לי תרצון להמשיך, לאדע למה.

כל פעם שאני מסתכל במראה, וקולט את הגוף הרזה הזה, גוף שיותר קטן משל ילד אפריקאי מורעב, אני חייב להמשיך לאכול. השנאה הזאת וההשתקפות של הגוף הרזה שלי זה מה שדוחף אותי הלאה. עד שלא אראה שם את ההשתקפות שאני רוצה. כי כל מי ששוקל מתחת ל80 קילו הוא שחיף, ומי ששוקל מתחת ל70 קילו, הוא בתת משקל. ולי נמאס להיות מקל.

ואני לא מעשן הרבה כבר, אני מעשן רק כשאני מטריל או לפני יציאות. אם הייתי סטונר מגעיל שמעשן כל יום היה נדפק לי המוח, בתור אחד שפעם באמת היה כזה. זה גם מוריד טסטוסטרון ומרזה אם מעשנים ביומיום. כל מה שמרזה צריך להיות מושמד.
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 08-04-2013 בשעה 05:56.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ

באמת את מבינה אותו?
    חחח באמת?

את כאילו בסדר עם זה שבן אדם יתייחס אליך כמו לשרפרף ורק שיש לו דודה לכוס שלך הוא יתקשר?

במידה וכן אני אגיד פה משהו שאני מיד אחר כך אבקש עליו סליחה. (אם את כן בראש של חוסר מחוייבות)
    הביטחון העצמי של שניכם פשוט בריצפה וזאת בהחלט ילדותיות הפחד הזה מהמין השני גורמת לכם להתנהג כמו לא שייכים חייבים להישאר בתנועה או שחלילה תפגעו.
    זה הכי פשוט לזיין כל מה שיש וגם עם סטנדרטים וקו החשיבה שלו שזה שהוא מזיין רק אליטא זה מה שעושה אותו שפיץ כל פעם מצחיקה אותי מחדש.
    החוכמה היא לדעת למצוא את האחת מבין כל העדר הזה ולהיות איתה ורק איתה.
    להפסיק לפחד ולהתחיל לגדל באמת ביצים.

אגב את מחוברת ממודם סלולארי או משהו?
    כי כל הודעה שלך נשלחת פעמיים (מחקתי את המיותרת)
    אם אני בסדר עם זה? חחחח כן למה לא? שמע אם שנינו רוצים את אותו הדבר אז למה לא? זה לא שאני רואה בו יותר מזה. סה"כ win-win situation.
    תכלס אתה צודק זה נובע מפחד כלשהו אבל לא הייתי מגדירה את זה בתור בטחון עצמי ברצפה. יש הרבה צדדים לחוסר בטחון. אני יכולה להיות נורא בטוחה ליד אנשים ונורא חסרת בטחון לגבי בחנים או משהו בסגנון. כל אחד והתחום שהוא חזק בו...
    וואלה גם אנחנו כן פוחדים להיפגע אין בזה משהו רע.. זה די אנושי אפילו. כל אחד יגדל ביצים מתי שהוא יצטרך חחח אני מקווה

וכן אני גולשת דרך הגלקסי... אני מצטערת מראש. אצלי זה מראה שאני שולחת פעם אחת.

ציטוט נכתב במקור על ידי Above And Beyond צפיה בהודעה
    דווקא אני מת על השנאה הזאת, כל פעם לפני אימון שאני מרגיש טיפת עייפות או עצלנות (מה שלאחרונה לא קורה הרבה אבל עדיין) או לפני ארוחה כשאני כבר מתקשה לאכול אני נזכר בימי החטיבה וחוטף תג'ננה ומזיין את עצמי באוכל/אימונים
    אם לא זה כנראה הייתי מהלוזרים שהתחילו להתאמן בגלל "קוביות בבטן בשביל בנות" ווויתרו אחרי חודשיים. הרגש הזה נותן לי תרצון להמשיך, לאדע למה.

כל פעם שאני מסתכל במראה, וקולט את הגוף הרזה הזה, גוף שיותר קטן משל ילד אפריקאי מורעב, אני חייב להמשיך לאכול. השנאה הזאת וההשתקפות של הגוף הרזה שלי זה מה שדוחף אותי הלאה. עד שלא אראה שם את ההשתקפות שאני רוצה. כי כל מי ששוקל מתחת ל80 קילו הוא שחיף, ומי ששוקל מתחת ל70 קילו, הוא בתת משקל. ולי נמאס להיות מקל.

ואני לא מעשן הרבה כבר, אני מעשן רק כשאני מטריל או לפני יציאות. אם הייתי סטונר מגעיל שמעשן כל יום היה נדפק לי המוח, בתור אחד שפעם באמת היה כזה. זה גם מוריד טסטוסטרון ומרזה אם מעשנים ביומיום. כל מה שמרזה צריך להיות מושמד.
    סבבה, תתעל את השנאה שלך למקום חיובי. אני גם כשאני עצבנית על החיים הולכת להתאמן אבל אתה לא רואה אותי הולכת ומשמיצה כל גבר שאי פעם עיצבן אותי, כל בחורה שעשתה לי עין עקומה... לכל אחד יש את התקופה הרעה שלו בחיים... אין בנאדם בלי בעיות וגם אם מישהי נורא כוסית ודחתה כמה חנונים לא הופך אותה לבנאדם רע עם חיים מושלמים שצריך להתייחס אליו חרא.
    זה נראה כאילו הכל שחור לבן אצלך. זה או שבנאדם "שווה" או שהוא "לוזר", או שאתה "שחיף" או שאתה "אסתטי". לא כולם שפיצים 24/7 ולא כולם מעפנים 24/7.
    החיים זה עליות ומורדות... יום אחד אתה למעלה יום אחד אתה למטה ועדיף לקבל אנשים כמו שהם במקום לנסות להכניס אותם לקטגוריות כאלה ואחרות... אחד יכול להיות מעפן עם בנות אבל שפיץ על בעבודה וההפך.
    בקיצור, הנקודה שלי זה שהחיים רב-גווניים ולא אוסף של לייבלים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ואם אין לך פנים יפות בכלל אכלת אותה. שחיף עם פנים יפות עוד איכשהו יכול לחיות לא רע עם עזרה קטנה מהסטטוס. שחיף או שמן עם פנים מכוערות (או ממוצעות) אפילו לא נחשב בן אדם בעיניי אישה ובלי סטטוס קיצוני יהיה בתול כל החיים.
    בזמן שאישה יכולה להזריק סיליקון לציצי והיא נחשבת סמל סקס גם אם היא נראית כמו אסלה בבית של רוסים בראשון לינואר.

אבל אפילו את זה נשים לא עושות. כל אחת טוחנת כמו שאני לא טוחן עכשיו (ואני אוכל כל שעה-שעתיים) ואז שמישו לא רוצה אותה כי היא נראית כמו היפופוטם מהספארי הוא נחשב "שטחי" בזמן שלדחות גבר שמן זה בסדר גמור...הצביעות של הפמניזם והנשים...
    מדבר בתור אחד שהעיף ממנו איזו שמנה מגעילה (שכמובן רצתה אותי רק בגלל איך שאני נראה, אם הייתי שמן או מכוער היא לא הייתה מסתכלת עלי) ופתאום היו פוסיז שאמרו כמה שאני "שטחי" ורק כי "בגלל שהיא בעלת עודף משקל לא אומר שלא צריך לתת לה צ'אנס" כוס אמק אתן נתתן צ'אנס לשמנים ומכוערים? לא!! ואני אפילו לא הייתי שמן בחיים שלי.
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 08-04-2013 בשעה 09:20.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

תאכלס כל ה"צ'אנס לשמנים" הזה מעצבן אותי. ואני מדבר כאחד שהיה לו כרס בורקס, לא הייתי כמו הFAT MCDONALDS KID אבל לא היה לי קוביות להתגאות בהן.. כעיקרון זה רוב הזמן השמנות שקופצות שרוצות צ'אנס למרות שהן לא עשו כלום בכלל.. שום מאמץ.. אבל מישהו שהוא "נחמד" ולא "עוד חתיך דושבג" עושה פי 5000 יותר מאמץ מהשמנה ומקבל כלום. אז ביננו למה שהיא תקבל צ'אנס? לא שאני אומר "להשמיד כל מי שככה וככה" אבל שלא יתלוננו לפני שהם היו מוכנים להקריב קצת מעצמם.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ORI ו SEXYBEER, איך יזיזות קשורה לפחד אני מתקשה להבין?
    ואיך זה קשור ללאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה?

בשבילך ORI, כשבחורה רוצה אותך ואתה לא אותה, אתה פשוט עושה עליה איקס ומקווה שהיא תעזוב אותך בשקט..אני לא רואה טעם.
    אם היא נראית טוב, אז למה לא לזיין אותה? זה כיף, זה הנאה, אין בזה שום דבר רע אלה אם כן הבחורה היא כמו SEXYBEER וכמו הידידה המפגרת שלי שחושבת שלשכב עם ידיד שלה זה יהרוס בניהם את הידידות שלהם...זה בולשיט.
    זה חראטה שהכניסו לכן לראש מכל הסרטים פוצי מוצי האלה, זה פשוט פאקינג בולשיט.
    כן, כבר עשיתי את זה, פשוט צריך להכניס את הראש למוד שונה. לא כל פעם שאתה רואה את ידידה שלך יושבת על ידיד אחר, זה צריך לגרום לך לקנאות..גבר שלא יודע איך להתמודד עם הדברים האלה, שלא יקרה לעצמו גבר.

SEXYBEER, את לפחות מסכימה איתי בעניין הזה שאם שיש מינים נמשכים אחד לשני...אז למה לא כאילו...פה לפחות אני רואה שיש לך שכל

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אם אני בסדר עם זה? חחחח כן למה לא? שמע אם שנינו רוצים את אותו הדבר אז למה לא? זה לא שאני רואה בו יותר מזה. סה"כ win-win situation.
    תכלס אתה צודק זה נובע מפחד כלשהו אבל לא הייתי מגדירה את זה בתור בטחון עצמי ברצפה. יש הרבה צדדים לחוסר בטחון. אני יכולה להיות נורא בטוחה ליד אנשים ונורא חסרת בטחון לגבי בחנים או משהו בסגנון. כל אחד והתחום שהוא חזק בו...
    וואלה גם אנחנו כן פוחדים להיפגע אין בזה משהו רע.. זה די אנושי אפילו. כל אחד יגדל ביצים מתי שהוא יצטרך חחח אני מקווה

וכן אני גולשת דרך הגלקסי... אני מצטערת מראש. אצלי זה מראה שאני שולחת פעם אחת.
    תראי אני לא מתיימר להיות איזה ביג שוט פסיכולוג אבל יש לי קצת ניסיון חיים.
    ואני אולי משתחצן פה טיפה אבל אני קורא אנשים די טוב (אפילו מאוד טוב).

הצורך הזה של להיות בתנועה הוא אפקט ישיר של Fight Or Flight כלומר ככל שהסיטואציה יותר קרובה למשהו אינטימי אמיתי (לא אינטימי גופני) אתם מאבדים שליטה ופשוט בורחים.
    רודני אתה יכול לסבוב את זה איך שבא לך ואתה יכול להמשיך לחשוב שאני חסר שכל ומה שאתה עושה זה בסדר.
    וואלה זכותך, תזיין מה שבא לך כמה שבא לך באיזה תנוחה שבא לך ואיפה שבא לך, אני האחרון שאבוא ואעצור אותך.
    המטרה שלי היא לבגר אותך קצת כי אתה לא ילד בן 16 ואתה צריך קצת להתחיל להתנהג כמו בן אדם בוגר.

אז שלום הנה מראה ואני אציג לך בדיוק את המנגנון שעומד מאחורי ההתנהגות שלך.

אתה מפחד פחד מוות ממחוייבות ואתה יכול להפסיק להסוות את זה בתגובת על הזין שלי אני רוצה לזיין ולעשות חיים.
    אתה פשוט לא מסוגל להתחייב לאף אחת (או באופן שונה לשום דבר שדורש קצת להיפתח).
    אתה כיביכול מקדים לעצמך תרופה למכה, אתה אומר אני מגיע נותן בראש הולך ככה אין לי רגשות להתמודד איתם.
    זה ממש טוב ויפה אבל אתה מגביר את הבעיה שלך, וחבל שאתה פשוט מתעלם מזה.

ולsexy בלה בלה (סורי איך לי כוח לחזור למעלה לראות מה השם משתמש שלך).
    אין פה מצב של win win ולא נעליים, איזה רווח יש פה למישהו מלבד לאיזה סקס מזדמן?
    מה הרווחת שמוק בתוך הכוס ללילה אחד חסר משמעות?
    ברצינות זה השיא שלך זה בשבילך להרוויח שם את שמה את הרף?

אמיתי מבאס לדעתי, להיות עם מישהו במקום כזה אינטימי לעשות קצת אירובי וכל אחד הולך לדרכו זאת הצורה שאת רואה את עצמך מבלה בנעימים?

רציני (ואני בטוח שאת בחורה יפייפיה ומדהימה) לא הייתי יוצא עם בחורה שזאת המנטליות שלה עוד 100 שנה.
    אם את לא מאמינה שאת מספיק טובה למשהו רציני אז למה שאני אחשוב ככה?

תוציאו את הראש מהתחת ותריחו את הוורדים יש להם דווקא ריח די נסבל לדעתי

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אין לך באמת למה לעמוד מולי ולהצביע עליי עם האצבע ולהגיד "אתה ואתה ואתה ואתה" כי הכל נכון. מצטער שאני מוציא לך עכשיו את האוויר מהריאות, אבל זה נכון.

אני באמת לא מסוגל להתחייב לאף אחת, כי אני יודע שאם אני יצא עם בחורה, ואז למחרת כשאני לא יהיה איתה בפאב ובחורה אחרת תבוא ותתחיל איתה, אני יודע שאני לא יהיה מסוגל להגיד לה "לא". אני לא רוצה להתחייב לאף אחת כי אני לא רואה סיבה להתחייב לאף אחת.
    אני לא בן אדם קנאי ואני מצפה שיתנהגו איתי בהתאם.
    כמו שאני אוהב להנות מהכל האפשרויות ומכל הסוגים (חוץ מחברות של חברים שזה אצלי הגבול האדום) אני מצפה שגם ידידות שלי ויזיזות שלי התנהגו בהתאם.
    לא מפריע לי שיזיזה שלי הולכות ונמרחת על גברים אחרים מולי, ממש לא מזיז לי. להפך, אני אחרכך יושב איתה ושואל "איך היה?" בכיף כי זה מצחיק.

בקשר לעניין של הרגשות, אני לא מסכים איתך.
    רגש זה דבר שלא כל פעם צריך לתת לו משקל ולהתייחס...עם בחורה שאני יוצא איתה תיהיה עצבנית עליי או משהו, אני לא ישאר וינהל איתה ויכוח כי זה לא יוביל לשום מקום. אני פשוט יגיד לה "סבבה, את עצבנית? כשתפסיקי להתנהג כמו משוגעת תחזרי לדבר איתי, ביי" כי אני לא רוצה טעם להתמודד עם כל הדרמות והשטויות האלה..זה לא מעניין אותי. אני רוצה להנות ולשמוח, למה לזיין תמוח על דברים שלא מועילים?

בקשר לWIN WIN, אתה טועה.
    האפשרות לשכב עם בחורה מבלי כל הזיוני מוח של למחרת בבוקר וכל הפוצי מוצי הזה, זה פשוט תענוג לראש.
    אומנם הסבירו לי שלשכב עם בחורה שאתה אוהב ולמחרת בבוקר להתעורר איתה זה תענוג אחר לגמרי (שאני לא מכיר), אבל כשאני הסברתי לחברים שלי על התענוג של לשכב עם בחורה מבלי מחוייבות זה עונג אחר, הם גם הסכימו איתי על הפלוסים המטורפים שיש בזה.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אין לך באמת למה לעמוד מולי ולהצביע עליי עם האצבע ולהגיד "אתה ואתה ואתה ואתה" כי הכל נכון. מצטער שאני מוציא לך עכשיו את האוויר מהריאות, אבל זה נכון.

אני באמת לא מסוגל להתחייב לאף אחת, כי אני יודע שאם אני יצא עם בחורה, ואז למחרת כשאני לא יהיה איתה בפאב ובחורה אחרת תבוא ותתחיל איתה, אני יודע שאני לא יהיה מסוגל להגיד לה "לא". אני לא רוצה להתחייב לאף אחת כי אני לא רואה סיבה להתחייב לאף אחת.
    אני לא בן אדם קנאי ואני מצפה שיתנהגו איתי בהתאם.
    כמו שאני אוהב להנות מהכל האפשרויות ומכל הסוגים (חוץ מחברות של חברים שזה אצלי הגבול האדום) אני מצפה שגם ידידות שלי ויזיזות שלי התנהגו בהתאם.
    לא מפריע לי שיזיזה שלי הולכות ונמרחת על גברים אחרים מולי, ממש לא מזיז לי. להפך, אני אחרכך יושב איתה ושואל "איך היה?" בכיף כי זה מצחיק.

בקשר לעניין של הרגשות, אני לא מסכים איתך.
    רגש זה דבר שלא כל פעם צריך לתת לו משקל ולהתייחס...עם בחורה שאני יוצא איתה תיהיה עצבנית עליי או משהו, אני לא ישאר וינהל איתה ויכוח כי זה לא יוביל לשום מקום. אני פשוט יגיד לה "סבבה, את עצבנית? כשתפסיקי להתנהג כמו משוגעת תחזרי לדבר איתי, ביי" כי אני לא רוצה טעם להתמודד עם כל הדרמות והשטויות האלה..זה לא מעניין אותי. אני רוצה להנות ולשמוח, למה לזיין תמוח על דברים שלא מועילים?

בקשר לWIN WIN, אתה טועה.
    האפשרות לשכב עם בחורה מבלי כל הזיוני מוח של למחרת בבוקר וכל הפוצי מוצי הזה, זה פשוט תענוג לראש.
    אומנם הסבירו לי שלשכב עם בחורה שאתה אוהב ולמחרת בבוקר להתעורר איתה זה תענוג אחר לגמרי (שאני לא מכיר), אבל כשאני הסברתי לחברים שלי על התענוג של לשכב עם בחורה מבלי מחוייבות זה עונג אחר, הם גם הסכימו איתי על הפלוסים המטורפים שיש בזה.
    אתה לא מוציא לי אויר משום מקום, אני לא בתחרות איתך ולא מנסה להוכיח אותך.
    אני לא אתחיל שוב לפנות מחדש לכל הנקודות שהעלית כי זה מרגיש לי סחור סחור לחזור על עצמי שוב ושוב.
    שיבוא לך להפסיק לשחק משחקים אני פנוי לתת עצות
    לא מתאים לך גם טוב, תחייה חיים יפים מלאים מאושרים לפי ראות ענייך.

לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    ORI ו SEXYBEER, איך יזיזות קשורה לפחד אני מתקשה להבין?
    ואיך זה קשור ללאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה?

שאתה מעדיף סקס בלי מחוייבות על פני קשר אמיתי.
    זה קשור לעובדה שאתה מצד אחד הצהרת שאתה מחפש את הבחורה שלך ומצד שני טוען שסקס בלי מחויבות זה הדבר המושלם. אין דבר כזה קשר רציני וסקס בלי מחויבות. זה לא הולך ביחד
    .

בשבילך ORI, כשבחורה רוצה אותך ואתה לא אותה, אתה פשוט עושה עליה איקס ומקווה שהיא תעזוב אותך בשקט..אני לא רואה טעם.
    אם היא נראית טוב, אז למה לא לזיין אותה? זה כיף, זה הנאה, אין בזה שום דבר רע אלה אם כן הבחורה היא כמו SEXYBEER וכמו הידידה המפגרת שלי שחושבת שלשכב עם ידיד שלה זה יהרוס בניהם את הידידות שלהם...זה בולשיט.
    זה חראטה שהכניסו לכן לראש מכל הסרטים פוצי מוצי האלה, זה פשוט פאקינג בולשיט.
    כן, כבר עשיתי את זה, פשוט צריך להכניס את הראש למוד שונה. לא כל פעם שאתה רואה את ידידה שלך יושבת על ידיד אחר, זה צריך לגרום לך לקנאות..גבר שלא יודע איך להתמודד עם הדברים האלה, שלא יקרה לעצמו גבר.

הבעיה היא שאתה מסתכל על זה מנקודת המבט שלך. מהזווי. שלך שומדבר לא ישתנה אבל מנקודת המבט של הבחורה הכל ישתנה. למה? כי אני גם עשיתי את זה ואני יודעת. טעות שלא תחזור על עצמה.
    בשבילך זה סתם עוד סקס עם ידידה... כי אתה פשוט סוג גבר כזה. בשבילה זה יהיה אחרת
    .

SEXYBEER, את לפחות מסכימה איתי בעניין הזה שאם שיש מינים נמשכים אחד לשני...אז למה לא כאילו...פה לפחות אני רואה שיש לך שכל

חחחחח תודה בלעדייך לא הייתי עולה על זה לבד
    תראי אני לא מתיימר להיות איזה ביג שוט פסיכולוג אבל יש לי קצת ניסיון חיים.
    ואני אולי משתחצן פה טיפה אבל אני קורא אנשים די טוב (אפילו מאוד טוב).

הצורך הזה של להיות בתנועה הוא אפקט ישיר של Fight Or Flight כלומר ככל שהסיטואציה יותר קרובה למשהו אינטימי אמיתי (לא אינטימי גופני) אתם מאבדים שליטה ופשוט בורחים.

אתה צודק ב100%

רודני אתה יכול לסבוב את זה איך שבא לך ואתה יכול להמשיך לחשוב שאני חסר שכל ומה שאתה עושה זה בסדר.
    וואלה זכותך, תזיין מה שבא לך כמה שבא לך באיזה תנוחה שבא לך ואיפה שבא לך, אני האחרון שאבוא ואעצור אותך.
    המטרה שלי היא לבגר אותך קצת כי אתה לא ילד בן 16 ואתה צריך קצת להתחיל להתנהג כמו בן אדם בוגר.

אז שלום הנה מראה ואני אציג לך בדיוק את המנגנון שעומד מאחורי ההתנהגות שלך.

אתה מפחד פחד מוות ממחוייבות ואתה יכול להפסיק להסוות את זה בתגובת על הזין שלי אני רוצה לזיין ולעשות חיים.
    אתה פשוט לא מסוגל להתחייב לאף אחת (או באופן שונה לשום דבר שדורש קצת להיפתח).
    אתה כיביכול מקדים לעצמך תרופה למכה, אתה אומר אני מגיע נותן בראש הולך ככה אין לי רגשות להתמודד איתם.
    זה ממש טוב ויפה אבל אתה מגביר את הבעיה שלך, וחבל שאתה פשוט מתעלם מזה.

ולsexy בלה בלה (סורי איך לי כוח לחזור למעלה לראות מה השם משתמש שלך).
    אין פה מצב של win win ולא נעליים, איזה רווח יש פה למישהו מלבד לאיזה סקס מזדמן?
    מה הרווחת שמוק בתוך הכוס ללילה אחד חסר משמעות?
    ברצינות זה השיא שלך זה בשבילך להרוויח שם את שמה את הרף?

אמיתי מבאס לדעתי, להיות עם מישהו במקום כזה אינטימי לעשות קצת אירובי וכל אחד הולך לדרכו זאת הצורה שאת רואה את עצמך מבלה בנעימים?

שמע, סתם סקס זה כיף. וכן אני נורא אוהבת את תחושת החופש וחוסר המחויבות שמתלוות לזה.
    מה הרווחתי? כיף מה רע?
    לא חושבת שזה מוריד מערכי. אני מסכימה לעשות את זה עם גברים שלי אין שום אינטרס רגשי בהם. ואני ממש לא שואפת להיות "טובה מספיק לקשר רציני". יש לי את האופי שלי. מי שיאהב, יאהב. מי שלא, מוזמן בכיף להמשיך בחייו בנעימים... אני לא מתנגדת לקשר רציני אבל גם לי יש את הקרטריונים שלי ואם מישהו לא עונה עליהם אבל כיף איתו במיטה... מה הבעיה? זה לא שמציעים לי לצאת לדייט וכולי "לא מתוק אני לא נכנסת למערכות יחסים".
    אבל באופן כללי אתה נורא צודק ואני לגמרי מבינה את קו המחשבה שלך.

רציני (ואני בטוח שאת בחורה יפייפיה ומדהימה) לא הייתי יוצא עם בחורה שזאת המנטליות שלה עוד 100 שנה.
    אם את לא מאמינה שאת מספיק טובה למשהו רציני אז למה שאני אחשוב ככה?

חחחחח ותודה על המחמאה

תוציאו את הראש מהתחת ותריחו את הוורדים יש להם דווקא ריח די נסבל לדעתי
    הגבתי בתוך הציטוטים

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

הגבתי בתוך הציטוטים
    חחח בבקשה אני מניח (על המחמאה)

שמעי אמת לא פגשתי מעודי בחורה שנהנית מסתם סקס ללא מחוייבות, אז סלחי לי שאני לא מכיר בקיום החייה הזאת.
    אני יכול להבין שאת מעדיפה את זה על האלטרנטיבה של להיכנס ידיים וראש לתוך משהו שמפחיד אותך.

זה אני בהחלט יכול להבין אבל במטוטה ממך (אני הולך לשחזר פה בדיחה עימך הסליחה) אל תערבבי בלנדר
    לא קיימת חייה כזאת סקס ללא קשרים ולמרות שסקס זאת ההנאה שמדורגת במקום המכובד השני בסולם ההנאות הגדולות ביותר של האדם.
    לסקס יש אפקט כימי (תרצי או לא תרצי) שמקשר באופן ביולוגי בין הפרטנרים.
    זה למה אחרי סקס לרוב מרגישים אהבה לא מובנת כלפי הפרטנר וזאת הרגשה שממשיכה כמה שעות טובות.

אז אם הגוף שלך אומר לך היי השמוק הזה שנכנס לפה לפי רגע בלי לדפוק אפילו ניראה לי דווקא חמוד את צריכה להרגיש משיכה אליו כניראה שהגוף שלך לא משקר (הכימיה בגוף שלך אמרה לא אני!)
    ואולי בבוקר שאחרי ההשפעה פגה אבל נישאר זיכרון מוטמע שלו אצלך אז במפגש הבא (לא חייב להיות מיני) אותו זיכרון הורמונלי יציף אותך ואת תרגישי צורך פיזי לאהוב אותו.

אז שוב בבקשה אולי המנטרה הזאת של זה רק סקס לא שום דבר אחר מעבר מצליחה לעזור לך לעבור עוד מפגש מיני מסעיר בלי להיקשר
    אבל בפועל את משקרת לגוף שלך לא לי
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 08-04-2013 בשעה 18:07.

לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ

חחחח טוב אז נעים להכיר חחח קוראים לי slutty beer חחח ערך בויקיפדיה בקרוב
    בכל מקרה, אני עד עכשיו לא נקשרתי לאף גבר באופן רגשי שפסלתי אותו לפני כן ... תקרא לי פגומה הורמונלית
    אולי אני משקרת לגוף שלי אינלימושג. בינתיים טוב לי וככה אני רוצה שישאר

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

חחחח טוב אז נעים להכיר חחח קוראים לי slutty beer חחח ערך בויקיפדיה בקרוב
    בכל מקרה, אני עד עכשיו לא נקשרתי לאף גבר באופן רגשי שפסלתי אותו לפני כן ... תקרא לי פגומה הורמונלית
    אולי אני משקרת לגוף שלי אינלימושג. בינתיים טוב לי וככה אני רוצה שישאר
    אכזבת אותי כוס אומו!
    כבר בניתי לקבל תגובה מושקעת, שוב כמו שאמרתי לרודני תעשי את מי שבא לך כמה שבא איפה שבא כמה שבא ובאיזה אופן שבא לך אני האחרון שיעצור אותך (ובשם גברים אחרים על פני הפלנטה הזאת אני מודה לך על תרומתך לתחום חקר הזרע).

סתם עליתם לי פה קצת על העצבים עם הגישה המתנגשת הזאת שלכם למרות שכל הממצאים מעידים על דבר אחד אתם מתעקשים למשהו אחר לחלוטין..
    תהנו חברה (הייתי ממליץ לכם לארגן פגישה אולי אתם נפשות תאומות)

לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ

חחחחחחח אין לי מה להרחיב אני מסכימה איתך ב100% אבל נשארת עם איך שאני רואה את העולם. בניגוד לרודני אני לא אומרת שאני לא מסוגלת להתחייב. אני אומרת שברגע שיבוא הבחור שירצה אותי לקשר רציני ואני ארצה אותו אני אהיה יותר ממאושרת להיפרד מהרווקות אבל עד אז אני לא רואה שום סיבה לדחות גברים שכיף לי איתם במובן שטחי יותר.
    אולי קיבלת את הרושם שאני שוכבת עם כל גבר שמציע את עצמו אבל בתכלס אני בוחרת עם מי לעשות מה וגם לי יש דברים שמדליקים אותי ודברים שלא כל כך.
    פגישה לא נראלי שתהיה חחחח אבל הרעיון מצחיק

אורי, אל תקח את זה כזה קשה... כולנו אנשים. בין עם פחדים ובין עם לא... יאללה באלגן )

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect