"
בשבילי כדי שאדם יהיה מודל לחיקוי הוא צריך להיות יותר מאחד שמסוגל להשיג נשים בקלות, ומעבר לבעל שרירים, או זמר של מיליוני מעריצות שרופות"
בדיוק התיאור של ג'וליאן...
וההיפך...חבל שאי אפשר להעביר את הטון שלי דרך תגובה...אבל זה בדיוק ההפך ממירמור, זה תגובה עם רגש ורצון טוב.
והם באמת עלובים וזה למה אני קורא להם עלובים,
אני מצטער שזה לא פוליטיקלי קורקט אבל הם עלובים, כל בנאדם במנתח שיחה עם בחורה במקום להיות הוא עצמו, הוא עלוב....
הוא מסכן לשעבר, שמצא דרך שהעולם יעבוד לו, כי קשה לו להתמודד בתור עצמו.
וזה לא מרגש להגיד משפטים שבחרת מראש לבחורה, כמו להעיר על המבטא שלה או משהו כזה..
מרגש זה לבוא לבחורה כמו מלך בשיא הכוח, (בחורה כסית כמובן, או לפחות אחת שאתה נמשך אליה), ולהגיד לה מה שבראש שלך..
להגיד לה שהיא סקסית, אם אתה רוצה, ומה שאתה רוצה בקיצור..
ככה אני עושה כל פעם שאני יוצא, וזה עובד לי....חבל שאתה מתווכח במקום לנסות להבין אותי וללמוד.
אני מכיר את הראש שלך, כבר שנים שאני מכיר את הראש הזה והתובנות האלה...יש דברים מעבר, וחבל שאתה מעדיף לעצום עיניים.
להיות עצמך ולא משנה מה העולם אומר, וכשאתה מבין מי אתה עצמך, אז תשתפר לרמות גדולות באמת, ככה נהיים אנשים שווים.
אנשי דייגיימטיוי הם ברובם דיי עלובים...יש שם אחד שתיים שאני חושב שהם באמת שווים משהו, אבל השאר לא.
כמו שאני לא מעריץ את כל RSD אלא רק את ג'וליאן ועוד אחד ששכחתי את השם שלו, אני חושב למשל שטיילר דרדן הוא אפס מאופס...
אולי אני נסחף קצת במילים שלי, אבל תנסה להבין את הכוונה מאחוריהן, כי אין לי כוח להשקיע בתגובה הולמת ומפורטת...אם אתה לא רוצה להבין גם טוב.