קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סירטון] איך לנשק בחורה - אומנות הפיתוי
    על ידי D4Esor בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-06-2010, 03:58
  2. [סרטון]איך לפתות בחורה בעזרת בננה
    על ידי Guymidnik בפורום סרטונים
    הודעה אחרונה: 26-05-2010, 16:02
  3. [סרטון]איך לפתות בחורה בעזרת בננה
    על ידי Guymidnik בפורום הומור וצחוקים
    הודעה אחרונה: 26-05-2010, 16:02
  4. [סרטון] איך לנשק בחורה !?
    על ידי Aviv.E בפורום סרטונים
    הודעה אחרונה: 03-05-2010, 19:57
  5. [שאלה] איך לגרום לבחורה שאתה מכיר כבר להימשך אליך ?
    על ידי Temptation בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 30-01-2010, 16:31
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 33

סרטון: איך לנשק בחורה שאתה מכיר רק כמה שניות - עמוד 2

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    אני לומד ומתעסק בזה על בסיס יומי כי אני אוהב את התחום. זה לא סרטון שאתה לומד בו משהו, אלא רק רואה כיצד אדם מפתח שיחה עם מישהי גם כשהוא לא נראה הכי טוב בעולם. הוא בא אליה ואמר לה "הייתי חייב לעצור אותך, את נראית פשוט מדהים!" איך בדיוק הוא היה לא עצמו? כשאתה לא מוצא לדבר עליו עם בחורה, תאמין לי אתה תגיע לנושאים כל כך מוזרים ואפילו מיניים אם היא גם כזאת.

אותו דבר עם הסרטון שלך אי אפשר ללמוד הרבה, זה בסך הכל כלי שיווקי למשוך גברים שירצו להיות תחת חסותם. אותו דבר עם סימפל פיקאפ, אני חושב שהסרטונים שלהם הם לבידור בלבד. גם הסרטונים שהם מדברים על פיקאפ הם לא ממש דברים שאתה לא יכול לקרוא באינטרנט בחינם.

בדיוק כמו שלא הצליחו לחקור עד הסוף את הדבר הכי קשה לפיצוח, האדם. לא נצליח לפענח מה בדיוק נשים רוצות. אבל מה שכן, אנחנו יכולים ללמוד על החשיבה שלהן ככה שדרך המלך תהיה סלולה לפניך גם כשאתה סוטה ממנה קצת, תדע לחזור אליה במידה ותדע טיפה יותר מגבר ממוצע על נשים. מספיק שאתה יודע יותר מגבר רגיל על עצמך מאשר שהוא יודע על עצמו, כדי שתוכל לשדר ביטחון ולהיות החלטי בעצמך בעוד הוא עדיין לומד מה לא בסדר במה שהוא עושה. אבל זה לא מה שהוא עושה לא נכון, אלא מה שהוא חושב לא נכון.

תראה, יכול להיות ההגדרה שלנו למודל לחיקוי היא מעט שונה. לך אולי היא לא ממש מדויקת. אז כדאי שתבין שכולנו הגברים התברכנו באותם איברים. אנחנו דומים, אתה בדיוק כמוני יכול להשיג בחורות כאלה ואחרות, לצלם סרטון קצר על זה ולהתחיל לרשום גברים לקורס הבא שלך. זה אולי לא הדבר הכי קל בעולם, אבל בטוח זה לא משהו שאינו בר-השגה. מודל לחיקוי הוא אדם שמעורר בך השראה ואתה מוקיר לו כבוד על מי שהוא ולאן שהוא הגיע. זה יכול להיות אדם עני שעבר הרבה בחיים, והיום הוא נמצא במקום שאיש לא חשב עליו שיגיע לשם וכסף היא לא עוד מקור הבעיות שלו. כמו שאמרתי לך, לי אין מודל לחיקוי. אני מודל לחיקוי של עצמי ואני משתדל לעבוד על עצמי כמה שיותר מבלי לשים לב למה שאחרים חושבים או אומרים עלי. אני עושה דברים שאני חושב שאכן נכונים, עושה החלטות בעצמי מבלי להיות תלוי באיש. חשוב מאוד לחקור את עצמך ולשאול את עצמך שאלות שבחיים לא שאלת את עצמך. ברגע שתכיר את עצמך יותר טוב, תדע מה באמת טוב לך ותהיה אדם מלא ביטחון שלא צריך את האישור של אחרים כדי להודות שהוא נראה טוב, יודע מה הוא עושה או כל דבר אחר. תוכל להציג את האישיות שלך ליד אנשים אחרים, והם יעריצו אותך או יקנאו בך. הם ירצו להיכנס פעם אחת לראש שלך ולבדוק איך אתה פועל בצורה נונשלנטית שגורמת לאנשים להימשך אליך.

כמה שאלות לדוגמה שאתה יכול לשאול את עצמך ולנסות לענות עליהן: "מי אני?(איך אתה מציג את עצמך לאנשים...)", "מי אתה?(היית רוצה להיות כמו...)", "מהם שלושת האנשים שאתה מעריץ? מה בדיוק הדבר שאתה מעריץ בהם?(זה יכול להיות כל אחד, התכונה הזאת שאתה מעריץ היא בדר"כ משהו שחסר לך והיית רוצה אותו גם לעצמך. זה בדיוק התהליך שאתה עובד על עצמך לשיפור עצמי)"

ברגע שתלמד על עצמך ומה אתה באמת רוצה, אולי לא תצטרך לעקוב אחר הצלחה של אחרים וסוף סוף להתמקד בהצלחה שלך בלבד.

בוריס.
    לא אמרתי שג'וליאן מודל לחיקוי שלי...אלא אמור להיות שלך..
    ולנהל שיחה עם בחורה כשאתה חושב כל הזמן מה להגיד הכי טוב (שזה בדיוק מה שהם עושים ומה שהם מלמדים, תראה עוד סרטונים שלהם), זה לא להיות עצמך אלא להיות דמות שאתה מנסה לשחק יותר ויותר טוב...
    והוא לא הוא עצמו כי הם כמעט תמיד אומרים את המשפט הזה, ואחריו יש להם את אותם טריקים, הערות כלשהן על המבטא או על המראה שלה ומשם עוד ועוד טריקים איך להתקדם לאן שהם רוצים, זה אדיש, עלוב, לא מרגש, ולא כיף....וגם אם אתה מזיין ככה, זה עלוב ברמות שאתה לא מבין בכלל..

ולא ממש קשור לזה שאם הסרטון הוא שיווקי או לא...רואים אותו כמה הוא תותח עם בחורות, ובחורות על רמה, לא אדישות רחוב.
    תודה על העצה, אבל אני עצמי, ותמיד אני עצמי לא משנה במצב ואיפה אני אהיה, גם אם זה מצב שמאוד מביך אותי אני עדיין אני, אולי אני לא אהיה מאוד פתוח ואנרגטי, אבל אף פעם לא תראה אותי עם חיוך מזוייף, ומנסה להרשים מישהו שלא שווה כלום ושופט אנשים אחרים...במקרה הכי גרוע שאני מאוד מובך, אז אני אולי לא אדבר יותר מדיי או אהיה קצת שקט....שזה מאוד נדיר גם ככה.

והאנשים שאני מעריץ הם לא בדיוק אומני פיתוי או מפורסמים כאלה ואחרים, אלא אנשים אחרים לגמרי....זה לא הנושא אבל עכשיו..

אני בעד להיות עצמך בצורה הכי טובה שיש ולחיות בצורה פסיכית ולהנות בכל מקום ובכל רגע, ולחוות דברים מטורפים...
    אני דיי בטוח שהטום טוררו האדיש הזה לא היה מצליח להשיג דברים שאני משיג שאני במסיבת טראנס כזאת או אחרת עם בחורות כוסיות על עקבים בגובה סרגל.

אני שואל באמת עכשיו...איזה ריגוש אתה רואה שמה שהם עושים ?? זה משעמם, אדיש ומעפן...לא קורה שם כלום.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    לא אמרתי שג'וליאן מודל לחיקוי שלי...אלא אמור להיות שלך..
    ולנהל שיחה עם בחורה כשאתה חושב כל הזמן מה להגיד הכי טוב (שזה בדיוק מה שהם עושים ומה שהם מלמדים, תראה עוד סרטונים שלהם), זה לא להיות עצמך אלא להיות דמות שאתה מנסה לשחק יותר ויותר טוב...
    והוא לא הוא עצמו כי הם כמעט תמיד אומרים את המשפט הזה, ואחריו יש להם את אותם טריקים, הערות כלשהן על המבטא או על המראה שלה ומשם עוד ועוד טריקים איך להתקדם לאן שהם רוצים, זה אדיש, עלוב, לא מרגש, ולא כיף....וגם אם אתה מזיין ככה, זה עלוב ברמות שאתה לא מבין בכלל..

ולא ממש קשור לזה שאם הסרטון הוא שיווקי או לא...רואים אותו כמה הוא תותח עם בחורות, ובחורות על רמה, לא אדישות רחוב.
    תודה על העצה, אבל אני עצמי, ותמיד אני עצמי לא משנה במצב ואיפה אני אהיה, גם אם זה מצב שמאוד מביך אותי אני עדיין אני, אולי אני לא אהיה מאוד פתוח ואנרגטי, אבל אף פעם לא תראה אותי עם חיוך מזוייף, ומנסה להרשים מישהו שלא שווה כלום ושופט אנשים אחרים...במקרה הכי גרוע שאני מאוד מובך, אז אני אולי לא אדבר יותר מדיי או אהיה קצת שקט....שזה מאוד נדיר גם ככה.

והאנשים שאני מעריץ הם לא בדיוק אומני פיתוי או מפורסמים כאלה ואחרים, אלא אנשים אחרים לגמרי....זה לא הנושא אבל עכשיו..

אני בעד להיות עצמך בצורה הכי טובה שיש ולחיות בצורה פסיכית ולהנות בכל מקום ובכל רגע, ולחוות דברים מטורפים...
    אני דיי בטוח שהטום טוררו האדיש הזה לא היה מצליח להשיג דברים שאני משיג שאני במסיבת טראנס כזאת או אחרת עם בחורות כוסיות על עקבים בגובה סרגל.

אני שואל באמת עכשיו...איזה ריגוש אתה רואה שמה שהם עושים ?? זה משעמם, אדיש ומעפן...לא קורה שם כלום.

אין לי מושג אם אתה רציני בדברים שרשמת בהתחלה, אבל אתייחס לזה ברצינות. קודם כל, זה שפירסמתי סרטון שלו זה לא אומר שאני סוגד לו או אומר לך תעשה ככה. אם יש לך דרך אחרת אז תבורך בה. פשוט אהבתי את הדרך בה הוא ניגש, ניהל שיחה קצרה והצליח להכניס אותה לתחתונים שלו. לא ראיתי סרטון מהסוג הזה ביוטיוב אז שיתפתי כאן. זה הכל.

למה בדיוק הוא אמור להיות מודל לחיקוי עבורי? מתי התלוננתי שקשה לי עם נשים?

לא יודע על איזה טריקים אתה מדבר. אבל אם אני שואל אותה על הלבוש הייחודי שלה או מאיפה היא בגלל המבטא המיוחד, אוטומטית אני יוצא עלוב, אדיש, לא מרגש ולא כיף? אז תסלח לי ידידי שאני לא מדבר עם נשים על פוליטיקה ועל הכלכלה הקורסת באמריקה כי זה הרבה יותר מעניין, מושך וסקסי לדבר עליו.

לא יודע אם הדיבור הזה מגיע מתוך מרמור עצמי או מקום אחר שמלא באנרגיות שליליות. אבל אתה חייב להיפתח קצת לדרכים של אנשים אחרים. זה לא אומר שאתה חייב לעשות אותם או לרדת עליהם. אתה יכול לתת עליהם תגובה בונה, אבל לא לרדת לרמה שאתה אומר כמה הם עלובים כשהם בטוח יכולים להחזיק כלכלית את המשפחה שלך ועוד כמה כמוך מכיוון שהם "עלובים" כמו שאתה מתאר.

במקום זה בוא תאמר לי מה היית משנה בגישה הזאת, מה לדעתך הטעות ואיך היית פונה לבחורה בדרך שהיא "יותר כיפית".

בוריס.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

אין לי מושג אם אתה רציני בדברים שרשמת בהתחלה, אבל אתייחס לזה ברצינות. קודם כל, זה שפירסמתי סרטון שלו זה לא אומר שאני סוגד לו או אומר לך תעשה ככה. אם יש לך דרך אחרת אז תבורך בה. פשוט אהבתי את הדרך בה הוא ניגש, ניהל שיחה קצרה והצליח להכניס אותה לתחתונים שלו. לא ראיתי סרטון מהסוג הזה ביוטיוב אז שיתפתי כאן. זה הכל.

למה בדיוק הוא אמור להיות מודל לחיקוי עבורי? מתי התלוננתי שקשה לי עם נשים?

לא יודע על איזה טריקים אתה מדבר. אבל אם אני שואל אותה על הלבוש הייחודי שלה או מאיפה היא בגלל המבטא המיוחד, אוטומטית אני יוצא עלוב, אדיש, לא מרגש ולא כיף? אז תסלח לי ידידי שאני לא מדבר עם נשים על פוליטיקה ועל הכלכלה הקורסת באמריקה כי זה הרבה יותר מעניין, מושך וסקסי לדבר עליו.

לא יודע אם הדיבור הזה מגיע מתוך מרמור עצמי או מקום אחר שמלא באנרגיות שליליות. אבל אתה חייב להיפתח קצת לדרכים של אנשים אחרים. זה לא אומר שאתה חייב לעשות אותם או לרדת עליהם. אתה יכול לתת עליהם תגובה בונה, אבל לא לרדת לרמה שאתה אומר כמה הם עלובים כשהם בטוח יכולים להחזיק כלכלית את המשפחה שלך ועוד כמה כמוך מכיוון שהם "עלובים" כמו שאתה מתאר.

במקום זה בוא תאמר לי מה היית משנה בגישה הזאת, מה לדעתך הטעות ואיך היית פונה לבחורה בדרך שהיא "יותר כיפית".

בוריס.
    "
    בשבילי כדי שאדם יהיה מודל לחיקוי הוא צריך להיות יותר מאחד שמסוגל להשיג נשים בקלות, ומעבר לבעל שרירים, או זמר של מיליוני מעריצות שרופות"
    בדיוק התיאור של ג'וליאן...

וההיפך...חבל שאי אפשר להעביר את הטון שלי דרך תגובה...אבל זה בדיוק ההפך ממירמור, זה תגובה עם רגש ורצון טוב.
    והם באמת עלובים וזה למה אני קורא להם עלובים,
    אני מצטער שזה לא פוליטיקלי קורקט אבל הם עלובים, כל בנאדם במנתח שיחה עם בחורה במקום להיות הוא עצמו, הוא עלוב....
    הוא מסכן לשעבר, שמצא דרך שהעולם יעבוד לו, כי קשה לו להתמודד בתור עצמו.
    וזה לא מרגש להגיד משפטים שבחרת מראש לבחורה, כמו להעיר על המבטא שלה או משהו כזה..
    מרגש זה לבוא לבחורה כמו מלך בשיא הכוח, (בחורה כסית כמובן, או לפחות אחת שאתה נמשך אליה), ולהגיד לה מה שבראש שלך..
    להגיד לה שהיא סקסית, אם אתה רוצה, ומה שאתה רוצה בקיצור..
    ככה אני עושה כל פעם שאני יוצא, וזה עובד לי....חבל שאתה מתווכח במקום לנסות להבין אותי וללמוד.
    אני מכיר את הראש שלך, כבר שנים שאני מכיר את הראש הזה והתובנות האלה...יש דברים מעבר, וחבל שאתה מעדיף לעצום עיניים.
    להיות עצמך ולא משנה מה העולם אומר, וכשאתה מבין מי אתה עצמך, אז תשתפר לרמות גדולות באמת, ככה נהיים אנשים שווים.
    אנשי דייגיימטיוי הם ברובם דיי עלובים...יש שם אחד שתיים שאני חושב שהם באמת שווים משהו, אבל השאר לא.
    כמו שאני לא מעריץ את כל RSD אלא רק את ג'וליאן ועוד אחד ששכחתי את השם שלו, אני חושב למשל שטיילר דרדן הוא אפס מאופס...

אולי אני נסחף קצת במילים שלי, אבל תנסה להבין את הכוונה מאחוריהן, כי אין לי כוח להשקיע בתגובה הולמת ומפורטת...אם אתה לא רוצה להבין גם טוב.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    מה זה השטויות האלו
    חחחחחחחח..
    זה איזה סרטון של מישהו שעושה שטויות ברכבת ואז הוא עשה את זה ועבד לו....לא יודע אם זה מפוברק או לא.
    הרבה שאלו אותו שאלות על זה והוא פרסם סרטון תגובה ואמר ששניה אחר כך היא דחפה אותו והיתה להם שיחה מביכה של שתי דקות שבסוף הוא לקח את המספר והלך....סבבה לו, היא שווה.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

קרה לי מספיק פעמים שפגשתי בחורה שהכרתי מהפייס או בזמנו מהשוקס והיא נישקה אותי בפה בהתחלה במקום בלחי, אני חושב שעברתי את הגורו שלך!!!!!! מגיע לי מחיאות כפיים

ואני לא חש איזה גורו שיכול לצלם סרטונים שלו לאינטרנט ו"ללמד איך לנשק רק אחרי כמה שניות" כי אין מה ללמד
    ומי שנראה פה 7.5 ומעלה באמת יכול לאמת את מה שאני אומר כי זה קורה לכל אחד שהוא יפה וזה לא משו "וואו" או נדיר

pls go
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

במועדון בזמן ריקוד לוקח 10 דקות לנשק בממוצע
    בפאב לוקח רבע שעה בממוצע כי עוברים לספה
    זה הזמן הממוצע לזיינים אבל הכוונה לא כונפות!!

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי niv1110 צפיה בהודעה
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

"
    בשבילי כדי שאדם יהיה מודל לחיקוי הוא צריך להיות יותר מאחד שמסוגל להשיג נשים בקלות, ומעבר לבעל שרירים, או זמר של מיליוני מעריצות שרופות"
    בדיוק התיאור של ג'וליאן...

וההיפך...חבל שאי אפשר להעביר את הטון שלי דרך תגובה...אבל זה בדיוק ההפך ממירמור, זה תגובה עם רגש ורצון טוב.
    והם באמת עלובים וזה למה אני קורא להם עלובים,
    אני מצטער שזה לא פוליטיקלי קורקט אבל הם עלובים, כל בנאדם במנתח שיחה עם בחורה במקום להיות הוא עצמו, הוא עלוב....
    הוא מסכן לשעבר, שמצא דרך שהעולם יעבוד לו, כי קשה לו להתמודד בתור עצמו.
    וזה לא מרגש להגיד משפטים שבחרת מראש לבחורה, כמו להעיר על המבטא שלה או משהו כזה..
    מרגש זה לבוא לבחורה כמו מלך בשיא הכוח, (בחורה כסית כמובן, או לפחות אחת שאתה נמשך אליה), ולהגיד לה מה שבראש שלך..
    להגיד לה שהיא סקסית, אם אתה רוצה, ומה שאתה רוצה בקיצור..
    ככה אני עושה כל פעם שאני יוצא, וזה עובד לי....חבל שאתה מתווכח במקום לנסות להבין אותי וללמוד.
    אני מכיר את הראש שלך, כבר שנים שאני מכיר את הראש הזה והתובנות האלה...יש דברים מעבר, וחבל שאתה מעדיף לעצום עיניים.
    להיות עצמך ולא משנה מה העולם אומר, וכשאתה מבין מי אתה עצמך, אז תשתפר לרמות גדולות באמת, ככה נהיים אנשים שווים.
    אנשי דייגיימטיוי הם ברובם דיי עלובים...יש שם אחד שתיים שאני חושב שהם באמת שווים משהו, אבל השאר לא.
    כמו שאני לא מעריץ את כל RSD אלא רק את ג'וליאן ועוד אחד ששכחתי את השם שלו, אני חושב למשל שטיילר דרדן הוא אפס מאופס...

אולי אני נסחף קצת במילים שלי, אבל תנסה להבין את הכוונה מאחוריהן, כי אין לי כוח להשקיע בתגובה הולמת ומפורטת...אם אתה לא רוצה להבין גם טוב.
    שוב אני חוזר, נפלתי על החומר שלהם אתמול דרך חבר. לא חושב עליהם שום דבר חוץ מהסרטון שאהבתי. אני לא רואה בשיחה שלהם משהו פסול.
    אז אם ככה, אתה רוצה לומר לי שאם יש לי בדיחה קבועה שעובדת כמו קסם על כל בחורה וגורמת לה לצחוק עד השמיים, אז אני לא עצמי? באמת שזה הדבר הכי לא הגיוני שתאמר. תאמין לי שתמיד אנחנו חושבים לענות לבנאדם כדי שזה ישמע טוב יותר, אם זה הטון שלך או אם זה התשובה שתענה להם.
    אני לא רואה בג'וליאן בתור מודל לחיקוי, לא מכיר אותו מספיק ואני לא צריך אחד כזה. מספיק לי אני עצמי כי טוב לי לדעת שהציפיות שלי לא גבוהות וככה ההגעה שלי למטרה היא יותר מהירה ובעל נחישות.
    RSD כבודם במקומם מונח ואין לי שום בעיה איתם, הם מצוינים במה שהם עושים. אני בכלל לא נכנס למה שהם מלמדים, כי אלו דברים שגם בעקיפין, כמו שאתה מתאר, משנים את מי שאתה והופכים אותך לא להיות עצמך. זה נושא כל כך פסיכולוגי ומסובך להבין בכזאת מהירות שאני מעדיף לא להיכנס אליו כי אנחנו סוטים מהנושא.

שאני אבין, מדדת עם סטופר? עשית לי את היום גבר.

בואנה ניב אתה מדבר כאילו עשית ניסויים מדעיים על זה... מה זה החרטא הזאת?! אני בדרך כלל מנשק מישהי תוך 2-3 דקות במועדון גג ואני אפילו לא קרוב להיות זיין...

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

שוב אני חוזר, נפלתי על החומר שלהם אתמול דרך חבר. לא חושב עליהם שום דבר חוץ מהסרטון שאהבתי. אני לא רואה בשיחה שלהם משהו פסול.
    אז אם ככה, אתה רוצה לומר לי שאם יש לי בדיחה קבועה שעובדת כמו קסם על כל בחורה וגורמת לה לצחוק עד השמיים, אז אני לא עצמי? באמת שזה הדבר הכי לא הגיוני שתאמר. תאמין לי שתמיד אנחנו חושבים לענות לבנאדם כדי שזה ישמע טוב יותר, אם זה הטון שלך או אם זה התשובה שתענה להם.
    אני לא רואה בג'וליאן בתור מודל לחיקוי, לא מכיר אותו מספיק ואני לא צריך אחד כזה. מספיק לי אני עצמי כי טוב לי לדעת שהציפיות שלי לא גבוהות וככה ההגעה שלי למטרה היא יותר מהירה ובעל נחישות.
    RSD כבודם במקומם מונח ואין לי שום בעיה איתם, הם מצוינים במה שהם עושים. אני בכלל לא נכנס למה שהם מלמדים, כי אלו דברים שגם בעקיפין, כמו שאתה מתאר, משנים את מי שאתה והופכים אותך לא להיות עצמך. זה נושא כל כך פסיכולוגי ומסובך להבין בכזאת מהירות שאני מעדיף לא להיכנס אליו כי אנחנו סוטים מהנושא.
    בדיחה קבועה, או משפטים שאתה תמיד אומר, זה לא נקרא לא להיות עצמך.
    אני מתכוון למשהו אחר, כשאתה מדבר עם בחורה, ואתה חושב לפני מה להגיד, או תוך כדיי שיחה אתה חושב מה להגיד כי אתה זוכר מהאינטרנט שזה מה שאומרים, או כי אתה חושב שזה יהיה הדבר המגניב לומר כרגע.
    כשאתה מנתח לפני ומנסה לחשוב מה להגיד, או שתה אומר משפטים מוכנים מראש, אתה לא טבעי ואתה רובוט.
    כשאתה טבעי, אתה לא ממש צריך לחשוב, אתה פשוט פועל....זה בא לך בטבעיות.
    והקבוצה הזאת, ראיתי סרטונים שלהם, והם מעודדים ללכת לבחורות עם משפטים מוכנים, והם גם נותנים כל מיני משפטים מוזרים להגיד לבחורות, שתזכור אותם מראש...
    שזה מאוד גרוע, ולא מפתח אותך אישית.
    הדרך הנכונה להתפתח היא לפתח אותך כבנאדם, ולהפסיק לחשוב שיש משהו מגניב להגיד ומשהו שהוא לא מגניב להגיד...כי מניסיון, אין דבר כזה.
    פעם שהייתי ממש בראש טוב, התחלתי בשביל הצחוק לדבר עם בחורה כוסית שנישקתי מחוץ למועדון על דרגון בול זי...זה היה דוגרי בשביל הסתלבט האישי שלי, ובגלל שהייתי בראש כל כך טוב, ועם כל כך הרבה ביטחון באותו הרגע, זה אפילו לא הזיז לה, היא ציחקקה ולא ממש הבינה על מה אני מדבר, אבל המשיכה להתנשק איתי.

בעניין הזה אתה חייב להסכים איתי.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

יניב, אתה לא מגניב
    נערך לאחרונה על ידי polo321 new; 22-04-2013 בשעה 15:28.

בדיחה קבועה, או משפטים שאתה תמיד אומר, זה לא נקרא לא להיות עצמך.
    אני מתכוון למשהו אחר, כשאתה מדבר עם בחורה, ואתה חושב לפני מה להגיד, או תוך כדיי שיחה אתה חושב מה להגיד כי אתה זוכר מהאינטרנט שזה מה שאומרים, או כי אתה חושב שזה יהיה הדבר המגניב לומר כרגע.
    כשאתה מנתח לפני ומנסה לחשוב מה להגיד, או שתה אומר משפטים מוכנים מראש, אתה לא טבעי ואתה רובוט.
    כשאתה טבעי, אתה לא ממש צריך לחשוב, אתה פשוט פועל....זה בא לך בטבעיות.
    והקבוצה הזאת, ראיתי סרטונים שלהם, והם מעודדים ללכת לבחורות עם משפטים מוכנים, והם גם נותנים כל מיני משפטים מוזרים להגיד לבחורות, שתזכור אותם מראש...
    שזה מאוד גרוע, ולא מפתח אותך אישית.
    הדרך הנכונה להתפתח היא לפתח אותך כבנאדם, ולהפסיק לחשוב שיש משהו מגניב להגיד ומשהו שהוא לא מגניב להגיד...כי מניסיון, אין דבר כזה.
    פעם שהייתי ממש בראש טוב, התחלתי בשביל הצחוק לדבר עם בחורה כוסית שנישקתי מחוץ למועדון על דרגון בול זי...זה היה דוגרי בשביל הסתלבט האישי שלי, ובגלל שהייתי בראש כל כך טוב, ועם כל כך הרבה ביטחון באותו הרגע, זה אפילו לא הזיז לה, היא ציחקקה ולא ממש הבינה על מה אני מדבר, אבל המשיכה להתנשק איתי.

בעניין הזה אתה חייב להסכים איתי.
    אז בוא אני אחדד את הנקודה שלך ונסכים עליה יחד לאחר מכן.

תראה, אנחנו לא רובוטים. אנחנו יכולים לקרוא דברים ולתכנת דברים, ככה אנחנו מפתחים את החשיבה.
    בדיוק כמו שאתה קורא מתכון לעוגה, אתה קורא את המצרכים, ואת אופן הפעולה.
    זה שאתה מקפיד על כל מצרך שנכתב במתכון, ומקפיד על אופן הפעולה שיהיה בול אותו הדבר לא בהכרח הופך אותך לרובוט.
    ההפך, אתה לומד מזה, מפתח את היכולות שלך. בפעם הבאה שתכין את העוגה הזאת, פתאום תוסיף מצרך חדש... אולי פלפל ישפר את הטעם או תותים מתוקים, ואם שמת את הקרם בשכבת האמצע של העוגה אולי תשנה את זה הפעם ותשים אותו מעל העוגה. ככה אתה מתחיל להוסיף דברים חדשים משלך, כשאתה לוקח דברים שעבדו לאחרים, אתה משתדל שיצא לך גם כן אותו הדבר אבל אתה מפתח סגנון משלך וזה מה שהופך אותך לעצמך.

כך שאין שום דבר פסול לראות איך אחרים פועלים, ובמיוחד לא להקניט אותם ברבים ללא סיבה מוצדקת. אתה יכול לפסול אותה ולתת משהו חלופי, אבל כמו בגרפיקה ובכל תחום מקצועי, אתה חייב לתת תגובה בונה ואמיתית ולא ילדותית ולרשום "הכל שטויות, תהיה עצמך." כי זה לא אומר כלום. אתה לא תורם ממה שאתה יודע לאחרים(אם אכן אתה יודע), ואתה לא נותן לחבר'ה מקצועיים לתרום לאחרים. אז מה עשית פה? תעזור לעצמך בזה שתעזור לאחרים. ככה גם תוכיח לעצמך כמה אתה טוב, וגם האחרים יראו בזה בדיוק כמוך.

בוריס.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

אז בוא אני אחדד את הנקודה שלך ונסכים עליה יחד לאחר מכן.

תראה, אנחנו לא רובוטים. אנחנו יכולים לקרוא דברים ולתכנת דברים, ככה אנחנו מפתחים את החשיבה.
    בדיוק כמו שאתה קורא מתכון לעוגה, אתה קורא את המצרכים, ואת אופן הפעולה.
    זה שאתה מקפיד על כל מצרך שנכתב במתכון, ומקפיד על אופן הפעולה שיהיה בול אותו הדבר לא בהכרח הופך אותך לרובוט.
    ההפך, אתה לומד מזה, מפתח את היכולות שלך. בפעם הבאה שתכין את העוגה הזאת, פתאום תוסיף מצרך חדש... אולי פלפל ישפר את הטעם או תותים מתוקים, ואם שמת את הקרם בשכבת האמצע של העוגה אולי תשנה את זה הפעם ותשים אותו מעל העוגה. ככה אתה מתחיל להוסיף דברים חדשים משלך, כשאתה לוקח דברים שעבדו לאחרים, אתה משתדל שיצא לך גם כן אותו הדבר אבל אתה מפתח סגנון משלך וזה מה שהופך אותך לעצמך.

כך שאין שום דבר פסול לראות איך אחרים פועלים, ובמיוחד לא להקניט אותם ברבים ללא סיבה מוצדקת. אתה יכול לפסול אותה ולתת משהו חלופי, אבל כמו בגרפיקה ובכל תחום מקצועי, אתה חייב לתת תגובה בונה ואמיתית ולא ילדותית ולרשום "הכל שטויות, תהיה עצמך." כי זה לא אומר כלום. אתה לא תורם ממה שאתה יודע לאחרים(אם אכן אתה יודע), ואתה לא נותן לחבר'ה מקצועיים לתרום לאחרים. אז מה עשית פה? תעזור לעצמך בזה שתעזור לאחרים. ככה גם תוכיח לעצמך כמה אתה טוב, וגם האחרים יראו בזה בדיוק כמוך.

בוריס.
    רק שזה לא עוגה..
    ואני לא חייב לתת תגובה בונה, ובנוסף לזה לא הגבתי לבנאדם אישית, דיברתי פה בפורום.
    אתה צריך להבין את הדברים קצת יותר, אתה יכול ללמוד דברים, וללמוד איך לשפר דברים, וטקטיקות וטכניקות, אבל לפעול בעצמך.
    כשאתה פועל לפי "מתכון" אתה לא לומד כלום.
    זה כמו שכשבנאדם נוסע עם ג'יפיאס לאותו מקום עשרות פעמים, אבל פעם אחת הוא יסגור את זה ולא יידע את הדרך (היה על זה ניסוי אני לא זוכר איך קוראים לו).
    לעומת זאת, אם תסביר לבן אדם את הדרך, ותן לו לנסוע לבד, ולהסתבך קצת בדרך, אז בפעם הבאה הוא כבר יעשה את זה בקלות.
    אז גם אם נגיד והטריקים שלהם היו מפתחים את הבנאדם, הם לא עושים את זה ביעילות, ויתרה מכך, הם מפתחים לבנאדם אישיות לא טובה. מזה זאת אומרת לא טובה? לא אותנטית, אישיות שלא מסונכרנת עם המחשבות שלו, **תיקון, עם התחושות שלו.
    למעשה הוא משחק דמות שהוא חושב שזה הוא עצמו, אבל זה למעשה דמות אלטרנטיבית שהוא פיתח במהלך השנים ע"מ לרצות את הסביבה, וכשהוא לומד את מה שDayGameTv מלמדים הוא מפתח דמות שתכסה על דמות שהוא חושב שזה באמת הוא..

אוסקר וויילד פעם אמר:
    "
    מרבית האנשים הם אנשים אחרים. מחשבותיהם הם הדעות של מישהו אחר, חייהם הם חיקוי. תשוקותיהם - ציטוט."
    נערך לאחרונה על ידי polo321 new; 22-04-2013 בשעה 16:21.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    עשית לי את היום עם התגובה הזאת, בחיי.
    אני כבר לא יודע מה לעשות איתך..מצד אחד באלי שתעוף קיבינמט מהפורום עם הדיבורי שואה..מצד שני אתה פשוט טרול איכותי..You got a solution for me bruh?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect