קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 22-09-2006, 16:58
  2. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 16-02-2006, 17:39
  3. כוס אמא של החברת חשמל הזאת!
    על ידי Karahana בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 21:51
  4. אים יש לכם לב כנסו להודעה הזאת
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 19:19
  5. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 21:41
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

זיןן עם הביישנות המפגרת הזאת

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנונימי
    לייקים
    7
    נקודות
    14

ברירת מחדל זיןן עם הביישנות המפגרת הזאת

בהקשר לנושא שפתחתי על הביישנות שבוע שעבר
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=928306
    ... רודני אמר שנזמין בחורות לשבת איתנו וזהה במושב....

קיצרר זה פעם ראשונה שבאמת באו בנות למושב אז ישבנו איתם (עשינו לג בעומר על האש וזה) אז לא יכלתי כמעט לפתוח את הפה ולדבר איתם ורק אחרי ששתיתי וודקה וקצת נפתחתי גם אז בקושי דיברתי איתם ואני מרגיש זיןן כי זה פעם ראשונה שבאמת באות בנות וגם אז לא ניצלתי את ההזדמנות לא להתחיל איתם אפילו , רק לדבר איתם (באו שתיים - לאחת היה חבר ולשנייה חבר שלי שהביא אותם תכנן עליה אז גם לא היה עם מי להתחיל גם אם הייתי רוצה)

בקיצרר לא יודע אני מאוכזב מעצמי ברמות כי לא יודע מתי הזדמנויות כאלה יחזרו שישבו איתנו בנות

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

הביישנות היא החברה הכי כוסית שהייתה ותהיה לך, תלמד למצות ממנה את המיטב.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    הביישנות היא החברה הכי כוסית שהייתה ותהיה לך, תלמד למצות ממנה את המיטב.
    למה?

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

כמה גברים הייתם?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנונימי
    לייקים
    7
    נקודות
    14

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    כמה גברים הייתם?
    חמש
    שתיים עם חברה
    אחד שהביא את השתי בנות ותכנן על אחת מהן ולשנייה היה חבר
    ואני ועוד אחד

ו-XsonicX לא הבנתי אותך...
    נערך לאחרונה על ידי -anonymos-; 29-04-2013 בשעה 15:18.

אהלן, רציתי לרשום לך תגובה לפני מספר ימים אבל ברח לי. רציתי לשאול אותך האם הבעיה היא שהחבר'ה דיברו ולא נתנו לך לדבר או שמא אתה פשוט לא השמעת את דעתך והיית חלק מהשיחות שלהם?

בנוסף תדע לך שגם אני הייתי ביישן של הלייף בדיוק כמוך. אתה בכלל יכול לתאר לעצמך עד כמה הביישנות הזאת מגוחכת, שכאשר המורה הייתה שואלת שאלה כלשהי ואתה יודע את התשובה בוודאות, אתה מתבייש להרים את האצבע ולומר אותה? היה עוד אבל עזוב... כמה שהייתי ביישן זה מטורף, לא מבחורות אלא מאנשים באופן כללי. בנאדם מופנם שלא מספר את מה שהוא מרגיש לכולם, גם לא לאנשים הכי חשובים לו - משפחה.

זה טוב להיות אדם צנוע ושתקן, אבל לא לנצח נצחים, כן? זה בסדר לפעמים לומר מילים בוטות, אפשר לספר איזה סיפור מטומטם שקרה לך לחבר'ה. גם אם זה אומר לצחוק עליך קצת. תן לכולם להכיר אותך, לא צריך לספר יותר מידי פרטים על עצמך. תהיה זה שבלעדיו זה לא אותו דבר, זה שירגישו בחסרונו. העבודה צריכה להיות על עצמך בלבד. הסביבה לא אשמה שאתה ביישן, אולי יש משהו שגרם לך להיות כזה. אי אפשר לומר לך במדויק, מכיוון שזה תלוי איך גדלת ובחינוך שקיבלת.

יעזור מאוד אם תתחיל לתת יותר אמון בעצמך. אז כן, המורה שואלת שאלה, אני צריך להתבייש מזה שאני יודע את התשובה הנכונה? אני צריך להתבייש לדבר? לבטא את עצמי? שלא תבין לא נכון, זה לא שיש לי מבטא או משהו כזה. העניין הוא שאתה צריך לאזור אומץ, אתה גבר ואתה לא יכול להיות סגור בעצמך, כי בחורות מחפשות גברים שיכולים להוסיף לחייהן. אלא אם כן הבחורה תמצא משהו אחר שמושך בך, אבל היא זאת שתוביל אותך ואתה תמשיך בגישה של הביישן, כי אתה משכת לעצמך מישהי שהיא הסוג ה"הופכי" שלך. ולא נראה לי שאתה רוצה מישהי שתאמר לך כל פעם מה לעשות ותיתן לך פקודות, שלא תוכל להתווכח איתה מהסיבה שאתה מודל מנטלי החלש ממנה (קרא ערך 'מודל מנטלי').

אני לא מבין, אתה נהנה עם חברים שלך מערב מול המדורה. מצטרפות גם כמה בחורות חמודות. ואתה נותן לעצמך תירוץ שלזאת יש חבר, על השנייה חבר שלך "מתכנן" (שזה מה שאני שומע מבחורים שאין להם אומץ אבל הם משחקים אותה) האחרת בכלל יושבת ממך רחוק... כל הסיבות האלה מצדיקות את זה שאתה לא יכול לדבר איתן?
    בוא אני אומר לך משהו כזה, כל עוד אין לבחורה טבעת על היד - היא זמינה לראות ולהכיר בחורים חדשים תמיד.
    כמובן שאם החבר שלה בסביבה, לא תתחיל איתה. אבל אפשר לדבר. אתה חושב שאם מישהו אומר לי שלבחורה הזאת והזאת יש חבר זה עושה לי משהו? לא. אני בא, זורק להם משהו מצחיק קצת פה קצת שם, חיבוק אפילו. זה שיש לה חבר היא לא יכולה לחבק גברים אחרים? לצחוק איתם? לתקשר איתם בדרך כלשהי? אנחנו לא חיים בין כתות סוציומטיות שאוסרים על מפגש בין נשים לגברים או כל מגע ביניהם. תשנה את הראייה שלך למציאות, תן לעצמך להתבטא בחברת אחרים.

מהשנים שהייתי רק מסתכל על אנשים ושותק, למדתי המון. כמובן שיש דברים שאחרים לא יידעו לגלות זאת מכיוון שהם אף פעם לא היו בנקודת מבט כזו. אתה יכול ללמוד הרבה מבנאדם כשאתה רק צופה בו, אבל מה אם תתחיל לדבר ולשאול אותו שאלות פתוחות, לא תכיר אותו טוב יותר? זה אפילו יהיה יותר מהנה מסתם לבהות בבנאדם בצורה מפחידה.

אם המבט לבנאדם שאתה מדבר מקשה עליך, אתה יכול לנסות משהו שהקל עליי וכמובן מומלץ לכל אחד לבצע. להסתכל על האף, הגשר בין העיניים. אתה לא יכול להתרכז בעיניים שלו כי אתה צריך להסתכל על כל עין בנפרד, ובהסתכלות כזאת על האמצע זה יראה כאילו אתה מסתכל לו ישירות בעיניים. אתה יכול להסיט את המבט מידי פעם, כשהשיחה מתחילה לדעוך ואז שוב לחזור ולהמשיך לדבר שיראה טבעי לגמרי.

כשאתה מכיר בחורות חדשות מלבד העובדה שאתה רוצה לקבל את התוצאה שאתה חושק, אתה צריך להיות נוכח בכל כולך, ופשוט להנות מהסיטואציה בה אתה מכיר אנשים חדשים. תאמין לי בחורות כוסיות, הן הבחורות שניגשים אליהם הכי הרבה בחורים, והן יודעות טוב מאוד כיצד לזהות את סוג הגבר שרוצה לקבל מהן אישור שהוא מספיק טוב בשבילן, או סוג הגבר שכבר יודע טוב מאוד בעצמו שהוא טוב ופשוט נהנה ועושה חיים.

אתה לא יכול להתחיל לתכנן איך להתחיל עם כל בחורה. כי תוכניות נועדו להיכשל. מכיוון שאתה תהיה אבוד במקרה והיא לא תיצמד לתוכנית שחשבת, ותהיה לך הפתעה גמורה מה לעשות הלאה. תאבד כל שליטה בשיחה איתה. אתה צריך לדעת לגשת לבחורות ולדבר איתן ולדעת מתי לשנות נושא. אין צורך לדמיין אתכם יחד, סביר להניח שלא תתחתנו בזמן הקרוב... אז לא יקרה שום דבר אם תאמר לה "שלום" או "היי". בחורות מתות על הגבר הזה שמקשיב ובאמת איתן כשהן מדברות. כשלא תיגש לאף בחורה, לא תעשה שום פעולה שרצית לעשות... אתה תתחיל להיכנס לסרטים ותסביכים עצמיים כאשר אתה תוהה מה השתבש, תישאר אבוד ובודד ללילה.

ברגע שאתה משב את תשומת לבך לבחורה וקשוב אליה, אתה אוטומטית מבדיל את עצמך מכל הבחורים האחרים שלא מסוגלים לעשות את הדבר הקטן הזה. תחשוב על זה ככה, אם אתה באמת אדם קשוב ואתה יוצא כדי להכיר אנשים מעניינים - אתה הולך לדבר עם כל אחד ואחת שיצא לך. וברגע שתיגש לכל אחד ואחת תגלה כי יש הרבה מאוד דברים מעניינים שאתה יכול ללמוד מהם; רק אם אתה באמת משתדל לראות זאת. ברגע שתוכל לגשת לכמות רבה של אנשים, אתה תגיע מוכן יותר לשיחות עם בחורות, כי יהיה לך הרבה יותר קל לדבר איתן ולנווט בין נושאי שיחה מבלי להיתקע.

כשבחורה מולך ודעתך מוסחת בגלל שהיא יפה מידי, ואתה מנסה להרשים אותה איכשהו, למשוך את תשומת לבה, או לקחת אותה הביתה או כל דבר דומה... זה לא הולך לקרות אתה הולך לעבור בין כל בחורה ובחורה ותתהה לעצמך למה הם ישר דוחים אותך. רמז: זה בגלל שהם יכולים לראות בתוך שניות שלא אכפת לך ממה שהן אומרות). בנוסף גם אם אתה חולם כשאתה מדבר עם הבחורה, סביר להניח שלא תראה את הסימנים שהיא מראה לך, אז כדאי מאוד שתהיה קשוב איתה אחרת לא תוכל להשתמש בסימנים האלה לטובך. אם היא מעוניינת בך, או לא. אם היא משתעממת או לא... וכו'.

בוריס.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    אהלן, רציתי לרשום לך תגובה לפני מספר ימים אבל ברח לי. רציתי לשאול אותך האם הבעיה היא שהחבר'ה דיברו ולא נתנו לך לדבר או שמא אתה פשוט לא השמעת את דעתך והיית חלק מהשיחות שלהם?

בנוסף תדע לך שגם אני הייתי ביישן של הלייף בדיוק כמוך. אתה בכלל יכול לתאר לעצמך עד כמה הביישנות הזאת מגוחכת, שכאשר המורה הייתה שואלת שאלה כלשהי ואתה יודע את התשובה בוודאות, אתה מתבייש להרים את האצבע ולומר אותה? היה עוד אבל עזוב... כמה שהייתי ביישן זה מטורף, לא מבחורות אלא מאנשים באופן כללי. בנאדם מופנם שלא מספר את מה שהוא מרגיש לכולם, גם לא לאנשים הכי חשובים לו - משפחה.

זה טוב להיות אדם צנוע ושתקן, אבל לא לנצח נצחים, כן? זה בסדר לפעמים לומר מילים בוטות, אפשר לספר איזה סיפור מטומטם שקרה לך לחבר'ה. גם אם זה אומר לצחוק עליך קצת. תן לכולם להכיר אותך, לא צריך לספר יותר מידי פרטים על עצמך. תהיה זה שבלעדיו זה לא אותו דבר, זה שירגישו בחסרונו. העבודה צריכה להיות על עצמך בלבד. הסביבה לא אשמה שאתה ביישן, אולי יש משהו שגרם לך להיות כזה. אי אפשר לומר לך במדויק, מכיוון שזה תלוי איך גדלת ובחינוך שקיבלת.

יעזור מאוד אם תתחיל לתת יותר אמון בעצמך. אז כן, המורה שואלת שאלה, אני צריך להתבייש מזה שאני יודע את התשובה הנכונה? אני צריך להתבייש לדבר? לבטא את עצמי? שלא תבין לא נכון, זה לא שיש לי מבטא או משהו כזה. העניין הוא שאתה צריך לאזור אומץ, אתה גבר ואתה לא יכול להיות סגור בעצמך, כי בחורות מחפשות גברים שיכולים להוסיף לחייהן. אלא אם כן הבחורה תמצא משהו אחר שמושך בך, אבל היא זאת שתוביל אותך ואתה תמשיך בגישה של הביישן, כי אתה משכת לעצמך מישהי שהיא הסוג ה"הופכי" שלך. ולא נראה לי שאתה רוצה מישהי שתאמר לך כל פעם מה לעשות ותיתן לך פקודות, שלא תוכל להתווכח איתה מהסיבה שאתה מודל מנטלי החלש ממנה (קרא ערך 'מודל מנטלי').

אני לא מבין, אתה נהנה עם חברים שלך מערב מול המדורה. מצטרפות גם כמה בחורות חמודות. ואתה נותן לעצמך תירוץ שלזאת יש חבר, על השנייה חבר שלך "מתכנן" (שזה מה שאני שומע מבחורים שאין להם אומץ אבל הם משחקים אותה) האחרת בכלל יושבת ממך רחוק... כל הסיבות האלה מצדיקות את זה שאתה לא יכול לדבר איתן?
    בוא אני אומר לך משהו כזה, כל עוד אין לבחורה טבעת על היד - היא זמינה לראות ולהכיר בחורים חדשים תמיד.
    כמובן שאם החבר שלה בסביבה, לא תתחיל איתה. אבל אפשר לדבר. אתה חושב שאם מישהו אומר לי שלבחורה הזאת והזאת יש חבר זה עושה לי משהו? לא. אני בא, זורק להם משהו מצחיק קצת פה קצת שם, חיבוק אפילו. זה שיש לה חבר היא לא יכולה לחבק גברים אחרים? לצחוק איתם? לתקשר איתם בדרך כלשהי? אנחנו לא חיים בין כתות סוציומטיות שאוסרים על מפגש בין נשים לגברים או כל מגע ביניהם. תשנה את הראייה שלך למציאות, תן לעצמך להתבטא בחברת אחרים.

מהשנים שהייתי רק מסתכל על אנשים ושותק, למדתי המון. כמובן שיש דברים שאחרים לא יידעו לגלות זאת מכיוון שהם אף פעם לא היו בנקודת מבט כזו. אתה יכול ללמוד הרבה מבנאדם כשאתה רק צופה בו, אבל מה אם תתחיל לדבר ולשאול אותו שאלות פתוחות, לא תכיר אותו טוב יותר? זה אפילו יהיה יותר מהנה מסתם לבהות בבנאדם בצורה מפחידה.

אם המבט לבנאדם שאתה מדבר מקשה עליך, אתה יכול לנסות משהו שהקל עליי וכמובן מומלץ לכל אחד לבצע. להסתכל על האף, הגשר בין העיניים. אתה לא יכול להתרכז בעיניים שלו כי אתה צריך להסתכל על כל עין בנפרד, ובהסתכלות כזאת על האמצע זה יראה כאילו אתה מסתכל לו ישירות בעיניים. אתה יכול להסיט את המבט מידי פעם, כשהשיחה מתחילה לדעוך ואז שוב לחזור ולהמשיך לדבר שיראה טבעי לגמרי.

כשאתה מכיר בחורות חדשות מלבד העובדה שאתה רוצה לקבל את התוצאה שאתה חושק, אתה צריך להיות נוכח בכל כולך, ופשוט להנות מהסיטואציה בה אתה מכיר אנשים חדשים. תאמין לי בחורות כוסיות, הן הבחורות שניגשים אליהם הכי הרבה בחורים, והן יודעות טוב מאוד כיצד לזהות את סוג הגבר שרוצה לקבל מהן אישור שהוא מספיק טוב בשבילן, או סוג הגבר שכבר יודע טוב מאוד בעצמו שהוא טוב ופשוט נהנה ועושה חיים.

אתה לא יכול להתחיל לתכנן איך להתחיל עם כל בחורה. כי תוכניות נועדו להיכשל. מכיוון שאתה תהיה אבוד במקרה והיא לא תיצמד לתוכנית שחשבת, ותהיה לך הפתעה גמורה מה לעשות הלאה. תאבד כל שליטה בשיחה איתה. אתה צריך לדעת לגשת לבחורות ולדבר איתן ולדעת מתי לשנות נושא. אין צורך לדמיין אתכם יחד, סביר להניח שלא תתחתנו בזמן הקרוב... אז לא יקרה שום דבר אם תאמר לה "שלום" או "היי". בחורות מתות על הגבר הזה שמקשיב ובאמת איתן כשהן מדברות. כשלא תיגש לאף בחורה, לא תעשה שום פעולה שרצית לעשות... אתה תתחיל להיכנס לסרטים ותסביכים עצמיים כאשר אתה תוהה מה השתבש, תישאר אבוד ובודד ללילה.

ברגע שאתה משב את תשומת לבך לבחורה וקשוב אליה, אתה אוטומטית מבדיל את עצמך מכל הבחורים האחרים שלא מסוגלים לעשות את הדבר הקטן הזה. תחשוב על זה ככה, אם אתה באמת אדם קשוב ואתה יוצא כדי להכיר אנשים מעניינים - אתה הולך לדבר עם כל אחד ואחת שיצא לך. וברגע שתיגש לכל אחד ואחת תגלה כי יש הרבה מאוד דברים מעניינים שאתה יכול ללמוד מהם; רק אם אתה באמת משתדל לראות זאת. ברגע שתוכל לגשת לכמות רבה של אנשים, אתה תגיע מוכן יותר לשיחות עם בחורות, כי יהיה לך הרבה יותר קל לדבר איתן ולנווט בין נושאי שיחה מבלי להיתקע.

כשבחורה מולך ודעתך מוסחת בגלל שהיא יפה מידי, ואתה מנסה להרשים אותה איכשהו, למשוך את תשומת לבה, או לקחת אותה הביתה או כל דבר דומה... זה לא הולך לקרות אתה הולך לעבור בין כל בחורה ובחורה ותתהה לעצמך למה הם ישר דוחים אותך. רמז: זה בגלל שהם יכולים לראות בתוך שניות שלא אכפת לך ממה שהן אומרות). בנוסף גם אם אתה חולם כשאתה מדבר עם הבחורה, סביר להניח שלא תראה את הסימנים שהיא מראה לך, אז כדאי מאוד שתהיה קשוב איתה אחרת לא תוכל להשתמש בסימנים האלה לטובך. אם היא מעוניינת בך, או לא. אם היא משתעממת או לא... וכו'.

בוריס.
    מאוד נהניתי לקרוא, יפה מאוד....חוץ מהקטע האחרון, של "אתה צריך להיות קשוב, כשאתה לא קשוב היא מודעת לזה והולכת ממך"...
    כמובן שאתה לא יכול להתעלם בצורה מוחלטת ממנה (וגם זה לא נכון תמיד), אבל העניין פה הוא לא להגיב למה שהיא עושה, אלא לעשות אתה בעצמך...בלי אפילו עשירית של מחשבה לגבי אם הצד השני מאשר את זה או לא, אחרת היא באמת תרגיש את החוסר ביטחון הזה והצורך לקבלת אישור והיא באמת תלך.

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    מאוד נהניתי לקרוא, יפה מאוד....חוץ מהקטע האחרון, של "אתה צריך להיות קשוב, כשאתה לא קשוב היא מודעת לזה והולכת ממך"...
    כמובן שאתה לא יכול להתעלם בצורה מוחלטת ממנה (וגם זה לא נכון תמיד), אבל העניין פה הוא לא להגיב למה שהיא עושה, אלא לעשות אתה בעצמך...בלי אפילו עשירית של מחשבה לגבי אם הצד השני מאשר את זה או לא, אחרת היא באמת תרגיש את החוסר ביטחון הזה והצורך לקבלת אישור והיא באמת תלך.

להיות קשוב ולהיות אחד שמגיב לבחורה לכל מה שהיא אומרת הוא דבר שונה. אבל אתה צודק ללא ספק.
    העניין הוא שרבים מאיתנו לא רגילים להקשיב, זאת יכולת שקיימת בנו אבל לא תמיד אנחנו בוחרים להקשיב למה שיש לבנאדם מולנו לומר. ובגלל זה השיחה מאבדת טעם, אתה מאבד את הבחורה רק בגלל שלא ידעת להיות נוכח בשיחה. לא על ידי תגובות בכל רגע נתון, אלא בסך הכל לקבל את המידע שמועבר אליך ואז להחליט מה לעשות איתו - אם להגיב או לשתוק או להמתין מעט עם התגובה שיש לך.

כך או כך כדי להוריד את רמת הביישנות דרושה כאן עבודה על נטו עצמך.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנונימי
    לייקים
    7
    נקודות
    14

מ״ז עבודה על נטו עצמי?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -anonymos- צפיה בהודעה
    ו-XsonicX לא הבנתי אותך...
    ביישנות מקנה לך יתרון אדיר על-פני מוחצנים רבים, במקום להריץ את המחשבה האוטומטית נוסח "הביישנות דופקת אותי" תריץ לעצמך שאלות מקדמות בראש, תתחיל להפעיל את הגלגלים ולבדוק מה באפשרותך להשיג ולעשות הודות לביישנות שלך.

אני מניח שכתבתי את זה כבר פעם אך הנה מספר יתרונות (בעיניי לפחות) אשר הביישנות שלי סיפקה לי:

- אכפתיות רבה יותר מהסביבה כלפיך.
    - ריחוק לא מוגזם המאפשר לך ללמוד מניסיונם של אחרים.
    - זמן רב יותר לעסוק במה שבאמת מעניין אותך ופחות בדברים שאתה מחוייב להם (אחד היתרונות הגדולים של ביישנות).
    - יותר שקט נפשי באופן כללי, בזכות ההימנעות שלך ממעורבות חברתית, מהובלה, מהתחייבויות וכדומה.
    - שמתי לב כי הביישנות מקנה לי היכולת לעסוק בתחומים שונים האחד מהשני ולא להתקבע בתחום או שניים ספציפיים כמו רוב אלו שאני מכיר ביום-יום אך חשוב לי לציין זאת בעירבון מוגבל, ישנם אנשים מוחצנים שמעצם היותם כאלה הם עוסקים ונחשפים למגוון רחב מאוד של תחומים.
    - יכולת וזמן להתעמק בדברים ולא לקבל החלטות על אוטומט. חשוב לציין שיתרון זה לעיתים יכול להוות חיסרון.

התקמצנתי כשכתבתי את הרשימה הזאת, תתחיל למצוא את היתרונות שאתה נהנה מהם או לשאול את השאלות הנכונות שיקדמו אותך בחיים. בכל מקרה, מה שלא תבחר לעשות, אל תאפשר לביישנות ליצור בך הרגשת תקיעות, זה דבר לא יעיל לעשות.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 30-04-2013 בשעה 23:03.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

מצאתי קצת זמן לקפוץ על המחשב...

בכל מקרה, כתבת "אני פספסתי הזמנות", וזה שטויות. 2 הבנות שראית במדורה הן לא 2 הבחורות היחידות שתראה בחיים שלך.
    לא הלך שומדבר לפח. יבואו עוד המון נשים, סמוך עליי.

בקשר לביישנות..אין מה לעשות.
    עד שלא תכריח את עצמך לדבר, אתה לא תדבר, פשוט וקל.
    אני אישית פשוט קפצתי ל"מים העמוקים" בצבא ופשוט נפתרתי מהביישנות שלי בבת-אחת בגלל החוסר השקט בראש.
    היו לי כל מיני דברים על הראש שהייתי חייב לשתף ולא היה לי עם מי אז הייתי חייב לשתף עם החברי'ה מסביב.

סוניק, מצטער שאני תוקף אותך, אבל כל מה שכתבת לפי דעתי זה בולשיט אחד גדול.
    ביישנות לעולם לא עזרה לי בחיים. רק שנפתרתי ממנה סוף סוף התחלתי לחיות באמת.
    רק ברגע שהתחלתי לפתוח את הפה ולהגיד לאנשים מה שאני רוצה מבלי לפחד מהתגובה שלהם, התחלתי להנות.
    רק שהתחלתי לענות לאנשים שמנסים לדרוך עליי, התחלתי לחיות.

אין שומדבר טוב בביישנות. מצטער.
    והדבר שהכי הרגיז אותי לקרוא זה- "יותר שקט נפשי" , זה פשוט חראטה. ככל שאתה יותר ביישן ופחות מדבר, ככה אתה משאיר אצלך בבטן יותר דברים ולא מוציא החוצה..אז יש לך הרבה יותר "רעש" פנימי וקונפליקטים פנימיים.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ביישנות לעולם לא עזרה לי בחיים. רק שנפתרתי ממנה סוף סוף התחלתי לחיות באמת.
    כיצד נפתרת ממנה?

רק ברגע שהתחלתי לפתוח את הפה ולהגיד לאנשים מה שאני רוצה מבלי לפחד מהתגובה שלהם, התחלתי להנות.
    לפתוח את הפה הרבה פעמים מהווה הרגל בעייתי בפני עצמו וביישנות לא מוכרחה לבוא לידי ביטוי בפחד לפתוח את הפה, למרות שלעיתים קרובות זה אכן ככה. לי אישית אין בעיה לפתוח את הפה, ליצור פרובוקציות או להשתיק מישהו כשאני מרגיש שיש צורך בכך (למרות שעד שאני מרגיש שיש צורך בכך זה לוקח הרבה זמן).

רק שהתחלתי לענות לאנשים שמנסים לדרוך עליי, התחלתי לחיות.
    גרמת לי לחשוב לרגע על ההרגל הבעייתי של פתיחת הפה כי האמירה הזאת אותי אישית הייתה "שורפת" אם הייתי מעז לומר אותה. אתה מרגיש חי בכל פעם שמנסים לדרוך עליך ולא מצליחים? כי אם כן אז לדעתי כדאי לך לבדוק את העניין ולטפל בו.

אין שומדבר טוב בביישנות. מצטער.
    אמירה נחפזת לדעתי, אלא אם נאמרה בהקשר אליך בלבד.
    אני כן מאמין שיש הרבה מעלות בביישבנות, במיוחד בדור שבו אנו חיים.

והדבר שהכי הרגיז אותי לקרוא זה- "יותר שקט נפשי" , זה פשוט חראטה. ככל שאתה יותר ביישן ופחות מדבר, ככה אתה משאיר אצלך בבטן יותר דברים ולא מוציא החוצה..אז יש לך הרבה יותר "רעש" פנימי וקונפליקטים פנימיים.
    בהחלט יש בזה משהו ולעיתים קרובות הגישה שלך תופסת, השאלה מה יעשה אדם אשר רוצה להמשיך להיות שקט ולשמור הכל בבטן?
    הוא צריך לבכות על מר גורלו או למצוא אלטרנטיבות יעילות שיוכלו לקדם אותו בקשר לזה?
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 30-04-2013 בשעה 23:13.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect