זה בסדר, אתה אוהב אותה, וכשמרגישים אהבה למישהי ולא מקבלים בחזרה, זה באמת יכול לשגע.
תחשוב על זה ככה, הכרת את הבחורה, כנראה היית איתה בקשר סבבה בהתחלה, התאהבת בה, ולא נכנסת איתה למערכת יחסים,
אחר כך התחלת לחזור על כל מה שדיברת איתה ושאתה זוכר ממנה בראש שלך, ולהקצין את זה, נזכרת בחיוך שלה, בצחוק שלה, בדרך שהיא מתנהגת ומדברת,
ובראש שלך זה נראה כל כך מדהים....שאם תסתכל לרגע קטן על התמונה הגדולה, תבין שהיא כולה בחורה רגילה, אולי יפה מאוד, אבל עדיין בחורה.
יש לנו נטייה לחשוב שמה שאנחנו מכירים זה זה, אין יותר מזה...תחשוב על זה לרגע, עם כמה בחורות היית במערכת יחסים ? סביר להניח שגם מה שאולי אתה תחשיב הרבה, זה קצת.
גם אם היית עם 20 חברות, זה עדיין קצת, יחסית לכל הבחורות שמסתובבות פה ברדיוס של קילומטר ממך.
ההרגשה היא כל כך רעה, ותאמין לי שאני יודע, כי אני גם עובר משהו כזה עכשיו, אני לא יכול להיות עם מישהי שאני מאוד רוצה, כי היא לצערי גרה רחוק (מאוד),
ואני לפעמים יכול לאכול את הקיר ממחשבות עליה.
אבל אני יודע, שזה חולף, ושאני אכיר עוד בנות כמוה.
סטטיסטית זה לא הגיוני שהבחורה הזאת שאתה מכיר מהאיזור שלך מ
כל הנשים בעולם, עזוב בעולם, בארץ, היא תהיה האחת שלך.
אתה תכיר עוד המון בנות שיהיה לך כימיה מטורפת איתן, והן יהיו סקסיות בטירוף, וגם בהן תתאהב.
הבעיה האמיתית היא,
שאתה זה שגורם לעצמך להרגיש ככה, לא היא.
אתה זה שמעדיף להמשיך לחשוב עליה, ביומיום ולגרום לעצמך לרצות אותה יותר ויותר......תחשוב על זה שעצם זה שאתה חושב עליה כל הזמן, זה כאילו שמישהו יראה לך תמונות שלה ויגיד לך בלי הפסקה כמה מדהימה היא.
אתה צריך לעבור הלאה, זה יהיה קשה מאוד אולי בהתחלה, ונראה כאילו לא שווה את זה, אבל מאותה הסיבה שלא כל העולם מאוהב בילדה הזאת, אז גם אתה תוכל להפסיק להתאהב בה.
כשאתה תתעסק בדברים חדשים, ותמלא את המוח שלך בתעסוקות חדשות, ובבנות חדשות, היא לאט לאט תיעלם, ותאמין לי שאם תתקדם בדרך הנכונה עכשיו, אז עוד חצי שנה אתה יכול להיות עם חברה אחרת סקסית שתהיה מאוהב בה, והבחורה הזאת שאתה אוהב עכשיו, לא תזיז לך אפילו.
אבל מצד שני, אם תתמיד בתבנית של ההרס עצמי הזה, ותמשיך לחשוב עליה, ולנסות להשיג אותה, אתה תתקדם עוד חצי שנה למקום שעלול להיות יותר כואב מאיפה שאתה עכשיו.
טוני רובינס אמר, שהחיים זה כמו גולף, מספיק שתשנה במילימטר את הכיוון שאליו אתה מכוון, ולטווח הארוך אתה תגיע למקום רחוק בקילומטרים מאיפה שאתה יכול להגיע.
פשוט תתחיל בדרך חדשה,
מבחינה מדעית, תעשה ספורט, זה משחרר איזה הורמון שאני לא זוכר את שמו במוח, שפיזית יעזור לך להתגבר עליה,
חוץ מזה, תצא עם חברים, ותכיר הרבה חברים, שיהיה לך כל הזמן תעסוקה עם אנשים, שלא תתקע את עצמך לבד במחשבות עליה.
וחשוב מאוד, אולי הכי חשוב, תכיר בנות חדשות, תצא לפאבים, מועדונים, או כל יציאה שיש, ותתחיל עם בנות, תכיר בנות, תהיה בקשר עם הרבה בנות, ואתה תראה שאתה תרצה עוד הרבה בנות חוץ ממנה, והיא כבר לא תשפיע עלייך כל כך.
הכי חשוב שאתה צריך להבין, זה שאתה לא לבד, ואתה לא הראשון שחווה את זה, עוד מיליארדי אנשים חוו את הכאב של אהבה, גם אני, ורוב האנשים שאתה רואה ברחוב חוו את זה ברמה כזאת או אחרת, זה בסדר, וזה עובר. ואתה תכיר עוד בחורה שתתעלה עליה בהרבה והיא יותר סקסית ויותר מה שאתה אוהב.
אם אתה מבין אנגלית טוב, אני ממליץ לראות את זה :
בהצלחה !!