קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני רוצה להזמין מישהי לצאת איתי, חייב עזרה פה!!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 19-01-2015, 23:41
  2. [פריקה] חברים נצלנים וכיתה ששונאת אותי(15)
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 08-05-2011, 23:01
  3. [עזרה] אני רוצה להשיג משהו ולא יודע איך
    על ידי itamar246 בפורום Maple Story
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 10-08-2010, 20:04
  4. [שאלה] אני רוצה למשוך מישהי ...
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 26-04-2010, 23:32
  5. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 27-12-2006, 20:15
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 72

רוצה להשיג מישהי ששונאת אותי ברמה קיצונית - עמוד 4

"חצוף אחד" לא פלא שהיא לא סובלת אותך
    מנסים לעזור לך אתה אומר לכולם לעוף
    בטח אף אחד לא סובל אותך ואתה סתם ילד מחשבים בודד,לך לך למייפל המעפן שלך לך אולי הוא סובל אותך

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

זה בסדר, אתה אוהב אותה, וכשמרגישים אהבה למישהי ולא מקבלים בחזרה, זה באמת יכול לשגע.
    תחשוב על זה ככה, הכרת את הבחורה, כנראה היית איתה בקשר סבבה בהתחלה, התאהבת בה, ולא נכנסת איתה למערכת יחסים,
    אחר כך התחלת לחזור על כל מה שדיברת איתה ושאתה זוכר ממנה בראש שלך, ולהקצין את זה, נזכרת בחיוך שלה, בצחוק שלה, בדרך שהיא מתנהגת ומדברת,
    ובראש שלך זה נראה כל כך מדהים....שאם תסתכל לרגע קטן על התמונה הגדולה, תבין שהיא כולה בחורה רגילה, אולי יפה מאוד, אבל עדיין בחורה.

יש לנו נטייה לחשוב שמה שאנחנו מכירים זה זה, אין יותר מזה...תחשוב על זה לרגע, עם כמה בחורות היית במערכת יחסים ? סביר להניח שגם מה שאולי אתה תחשיב הרבה, זה קצת.
    גם אם היית עם 20 חברות, זה עדיין קצת, יחסית לכל הבחורות שמסתובבות פה ברדיוס של קילומטר ממך.
    ההרגשה היא כל כך רעה, ותאמין לי שאני יודע, כי אני גם עובר משהו כזה עכשיו, אני לא יכול להיות עם מישהי שאני מאוד רוצה, כי היא לצערי גרה רחוק (מאוד),
    ואני לפעמים יכול לאכול את הקיר ממחשבות עליה.
    אבל אני יודע, שזה חולף, ושאני אכיר עוד בנות כמוה.
    סטטיסטית זה לא הגיוני שהבחורה הזאת שאתה מכיר מהאיזור שלך מכל הנשים בעולם, עזוב בעולם, בארץ, היא תהיה האחת שלך.
    אתה תכיר עוד המון בנות שיהיה לך כימיה מטורפת איתן, והן יהיו סקסיות בטירוף, וגם בהן תתאהב.

הבעיה האמיתית היא, שאתה זה שגורם לעצמך להרגיש ככה, לא היא.
    אתה זה שמעדיף להמשיך לחשוב עליה, ביומיום ולגרום לעצמך לרצות אותה יותר ויותר......תחשוב על זה שעצם זה שאתה חושב עליה כל הזמן, זה כאילו שמישהו יראה לך תמונות שלה ויגיד לך בלי הפסקה כמה מדהימה היא.
    אתה צריך לעבור הלאה, זה יהיה קשה מאוד אולי בהתחלה, ונראה כאילו לא שווה את זה, אבל מאותה הסיבה שלא כל העולם מאוהב בילדה הזאת, אז גם אתה תוכל להפסיק להתאהב בה.

כשאתה תתעסק בדברים חדשים, ותמלא את המוח שלך בתעסוקות חדשות, ובבנות חדשות, היא לאט לאט תיעלם, ותאמין לי שאם תתקדם בדרך הנכונה עכשיו, אז עוד חצי שנה אתה יכול להיות עם חברה אחרת סקסית שתהיה מאוהב בה, והבחורה הזאת שאתה אוהב עכשיו, לא תזיז לך אפילו.
    אבל מצד שני, אם תתמיד בתבנית של ההרס עצמי הזה, ותמשיך לחשוב עליה, ולנסות להשיג אותה, אתה תתקדם עוד חצי שנה למקום שעלול להיות יותר כואב מאיפה שאתה עכשיו.
    טוני רובינס אמר, שהחיים זה כמו גולף, מספיק שתשנה במילימטר את הכיוון שאליו אתה מכוון, ולטווח הארוך אתה תגיע למקום רחוק בקילומטרים מאיפה שאתה יכול להגיע.

פשוט תתחיל בדרך חדשה,
    מבחינה מדעית, תעשה ספורט, זה משחרר איזה הורמון שאני לא זוכר את שמו במוח, שפיזית יעזור לך להתגבר עליה,
    חוץ מזה, תצא עם חברים, ותכיר הרבה חברים, שיהיה לך כל הזמן תעסוקה עם אנשים, שלא תתקע את עצמך לבד במחשבות עליה.
    וחשוב מאוד, אולי הכי חשוב, תכיר בנות חדשות, תצא לפאבים, מועדונים, או כל יציאה שיש, ותתחיל עם בנות, תכיר בנות, תהיה בקשר עם הרבה בנות, ואתה תראה שאתה תרצה עוד הרבה בנות חוץ ממנה, והיא כבר לא תשפיע עלייך כל כך.

הכי חשוב שאתה צריך להבין, זה שאתה לא לבד, ואתה לא הראשון שחווה את זה, עוד מיליארדי אנשים חוו את הכאב של אהבה, גם אני, ורוב האנשים שאתה רואה ברחוב חוו את זה ברמה כזאת או אחרת, זה בסדר, וזה עובר. ואתה תכיר עוד בחורה שתתעלה עליה בהרבה והיא יותר סקסית ויותר מה שאתה אוהב.

אם אתה מבין אנגלית טוב, אני ממליץ לראות את זה :

בהצלחה !!
    נערך לאחרונה על ידי polo321 new; 01-05-2013 בשעה 05:42.

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    זה בסדר, אתה אוהב אותה, וכשמרגישים אהבה למישהי ולא מקבלים בחזרה, זה באמת יכול לשגע.
    תחשוב על זה ככה, הכרת את הבחורה, כנראה היית איתה בקשר סבבה בהתחלה, התאהבת בה, ולא נכנסת איתה למערכת יחסים,
    אחר כך התחלת לחזור על כל מה שדיברת איתה ושאתה זוכר ממנה בראש שלך, ולהקצין את זה, נזכרת בחיוך שלה, בצחוק שלה, בדרך שהיא מתנהגת ומדברת,
    ובראש שלך זה נראה כל כך מדהים....שאם תסתכל לרגע קטן על התמונה הגדולה, תבין שהיא כולה בחורה רגילה, אולי יפה מאוד, אבל עדיין בחורה.

יש לנו נטייה לחשוב שמה שאנחנו מכירים זה זה, אין יותר מזה...תחשוב על זה לרגע, עם כמה בחורות היית במערכת יחסים ? סביר להניח שגם מה שאולי אתה תחשיב הרבה, זה קצת.
    גם אם היית עם 20 חברות, זה עדיין קצת, יחסית לכל הבחורות שמסתובבות פה ברדיוס של קילומטר ממך.
    ההרגשה היא כל כך רעה, ותאמין לי שאני יודע, כי אני גם עובר משהו כזה עכשיו, אני לא יכול להיות עם מישהי שאני מאוד רוצה, כי היא לצערי גרה רחוק (מאוד),
    סטטיסטית זה לא הגיוני שהבחורה הזאת שאתה מכיר מהאיזור שלך מכל הנשים בעולם, עזוב בעולם, בארץ, היא תהיה האחת שלך.
    אתה תכיר עוד המון בנות שיהיה לך כימיה מטורפת איתן, והן יהיו סקסיות בטירוף, וגם בהן תתאהב.

אתה זה שמעדיף להמשיך לחשוב עליה, ביומיום ולגרום לעצמך לרצות אותה יותר ויותר......תחשוב על זה שעצם זה שאתה חושב עליה כל הזמן, זה כאילו שמישהו יראה לך תמונות שלה ויגיד לך בלי הפסקה כמה מדהימה היא.
    אתה צריך לעבור הלאה, זה יהיה קשה מאוד אולי בהתחלה, ונראה כאילו לא שווה את זה, אבל מאותה הסיבה שלא כל העולם מאוהב בילדה הזאת, אז גם אתה תוכל להפסיק להתאהב בה.

כשאתה תתעסק בדברים חדשים, ותמלא את המוח שלך בתעסוקות חדשות, ובבנות חדשות, היא לאט לאט תיעלם, ותאמין לי שאם תתקדם בדרך הנכונה עכשיו, אז עוד חצי שנה אתה יכול להיות עם חברה אחרת סקסית שתהיה מאוהב בה, והבחורה הזאת שאתה אוהב עכשיו, לא תזיז לך אפילו.
    אבל מצד שני, אם תתמיד בתבנית של ההרס עצמי הזה, ותמשיך לחשוב עליה, ולנסות להשיג אותה, אתה תתקדם עוד חצי שנה למקום שעלול להיות יותר כואב מאיפה שאתה עכשיו.
    טוני רובינס אמר, שהחיים זה כמו גולף, מספיק שתשנה במילימטר את הכיוון שאליו אתה מכוון, ולטווח הארוך אתה תגיע למקום רחוק בקילומטרים מאיפה שאתה יכול להגיע.

פשוט תתחיל בדרך חדשה,
    מבחינה מדעית, תעשה ספורט, זה משחרר איזה הורמון שאני לא זוכר את שמו במוח, שפיזית יעזור לך להתגבר עליה,
    חוץ מזה, תצא עם חברים, ותכיר הרבה חברים, שיהיה לך כל הזמן תעסוקה עם אנשים, שלא תתקע את עצמך לבד במחשבות עליה.
    וחשוב מאוד, אולי הכי חשוב, תכיר בנות חדשות, תצא לפאבים, מועדונים, או כל יציאה שיש, ותתחיל עם בנות, תכיר בנות, תהיה בקשר עם הרבה בנות, ואתה תראה שאתה תרצה עוד הרבה בנות חוץ ממנה, והיא כבר לא תשפיע עלייך כל כך.

הכי חשוב שאתה צריך להבין, זה שאתה לא לבד, ואתה לא הראשון שחווה את זה, עוד מיליארדי אנשים חוו את הכאב של אהבה, גם אני, ורוב האנשים שאתה רואה ברחוב חוו את זה ברמה כזאת או אחרת, זה בסדר, וזה עובר. ואתה תכיר עוד בחורה שתתעלה עליה בהרבה והיא יותר סקסית ויותר מה שאתה אוהב.

בהצלחה !!
    אהבתי את התגובה אני ישלח לך פרטית של הסיפור המלא.

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה

פשוט תתחיל בדרך חדשה,

בהצלחה !!
    אהבתי את התגובה אני ישלח לך פרטית של הסיפור המלא.

בטח אף אחד לא סובל אותך ואתה סתם ילד מחשבים בודד,לך לך למייפל המעפן שלך לך אולי הוא סובל אותך

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אתה רואה שאני לא מתייחס אליך אז אתה ממשיך?
    יעני בכוח....חתיכת כאפות תעוף לי מאשכול לפני שידאג שתקבל באן.

אתה רואה שאני לא מתייחס אליך אז אתה ממשיך?
    יעני בכוח....חתיכת כאפות תעוף לי מאשכול לפני שידאג שתקבל באן.
    אני ודם נתתי לך עזרה אבל אתה לא מעריך כלום
    אם תבקש סליחה אני אסלח לך

אני ודם נתתי לך עזרה אבל אתה לא מעריך כלום
    אם תבקש סליחה אני אסלח לך
    במה אתה מנסה לעזור לי בדיוק?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני היחידי שלא מבין מה הולך פה?
    "רוצה להשיג מישהי ששונאת אותי" - זה משפט דפוק לגמרי.
    למה להשיג בחורה ששונאת אותך?

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אני היחידי שלא מבין מה הולך פה?
    "רוצה להשיג מישהי ששונאת אותי" - זה משפט דפוק לגמרי.
    למה להשיג בחורה ששונאת אותך?
    חחחחחחח אתה מנהל אחחח אוהב את היצאות שלך.
    כן אחי אתה צודק אבל אני פאקינג מנסה לשכוח ממנה ולא מצליח אבל לא מצליח.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

חחחחחחח אתה מנהל אחחח אוהב את היצאות שלך.
    כן אחי אתה צודק אבל אני פאקינג מנסה לשכוח ממנה ולא מצליח אבל לא מצליח.
    אז תעבור הלאה ימסטול!
    לך, צא עם חברים שלך לבלות ותתחיל עם כל דבר שזז

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אז תעבור הלאה ימסטול!
    לך, צא עם חברים שלך לבלות ותתחיל עם כל דבר שזז
    קשה אחי זה קשה.

משתמש משקיע האוואטר של Sex Devil
    לייקים
    1113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מה יש לי לחפש בגן עדן עם כל הכוסיות הולכות לגהנום?

קשה אחי זה קשה.
    שמע, אולי זה קשה,אולי כרגע זה נראה שנגמרו לך חיי האהבה,אבל זה חרטא
    כמו שאומרים:"יש מלא דגים בים"
    צא למסיבה מועדון לכללל מקום אפשרי
    מסיבה שתייםם שלווש אתה תששכח מימנה

רק שתדע שאני חושב שהתאהבתה בה רק בגלל זה,רק דעה...
    "מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!"

ספוילר:

ציטוט נכתב במקור על ידי Sex Devil צפיה בהודעה
    שמע, אולי זה קשה,אולי כרגע זה נראה שנגמרו לך חיי האהבה,אבל זה חרטא
    כמו שאומרים:"יש מלא דגים בים"
    צא למסיבה מועדון לכללל מקום אפשרי
    מסיבה שתייםם שלווש אתה תששכח מימנה
    רק שתדע שאני חושב שהתאהבתה בה רק בגלל זה,רק דעה...
    בגלל מה התאהבתי בה?
    בגלל שהיא שונאת אותי?
    למה אני לא יכול להשיג אותה?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,827 | הודעות: 8,174,414 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect