^STRONG PHOTOSHOP. וככה לא נראות בנות 30 אפילו ברוסיה שלא נדבר על ארה''ב או פאקינג ישראל. אתה מביא את הטופ 1% פה. אף אחד לא מביא בחורות כאלה בלי LMS מושלם כך או כך אז זה לא משנה....
^STRONG PHOTOSHOP. וככה לא נראות בנות 30 אפילו ברוסיה שלא נדבר על ארה''ב או פאקינג ישראל. אתה מביא את הטופ 1% פה. אף אחד לא מביא בחורות כאלה בלי LMS מושלם כך או כך אז זה לא משנה....
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
אגב אני עדיין מעדיף בת 16 ממוצעת עם ציצי ותחת על רזה שטוחה עם פוטושופ. לה אין לא זה ולא זה. אתה סתם מנסה לתרץ את זה כי לא חגגת עם צעירות בתיכון...זה הדברים שירדפו אותך אל הקבר.
כמה כאלה אתה רואה ברחוב וכמה בנות 20 כוסיות אתה רואה ברחוב ?? תחשוב שנייה ותבין בעצמך..
בנות 20 כוסיות יש כמו זבל והן באות בכמויות ועדרים מפחידים....בנות 30 בד"כ נראות קצת שמנמנות אם לא ממש שמנות, נשואות, עם צורה של אחרי לידה/ות.
קיצור יש הבדל עצום בין זה
בת 20 לא דוגמנית, בחורה יפה רגילה..
בת 30 הממוצעת שתראה ברחוב...
![]()
נערך לאחרונה על ידי polo321 new; 19-05-2013 בשעה 01:45.
אתה משלה את עצמך. בחורה בת 30 ממוצעת לא נראית גם ככה. הן מלאות צלוליטס, קמטים, בטן מוזרה, ציצי נפול, תחת פנקייק...אלא אם כן הן שומרות על הגוף שלהן (ולשמור על הגוף זה לא לאכול רק סלט ולעשות הליכון)... גם בת 20 ממוצעת לא נראית ככה אבל עזוב, זאת דוגמא לא טובה כי היא שטוחה מגעילה חסרת תחת ואני שמח שבנות צעירות לא נראות ככה. ובכלל, אין על ההרגשה הזאת של לאבד תבתולין לאיזהו קטינה שיכורה באמצע מקלט כששניכם מסטולים מהתחת ואפילו להזדיין לא יודעים, אין על ההרגשה של לבוא לבצפר של חברה שלך והיא כולה גאה בך ומראה לכל השכבה שלה "מי זה החבר שלה", אין על ההרגשה שהדאגה היחידה שלך בחיים זה מה אתה שותה או מעשן בסופש, אין על לנסות דברים חדשים עם מישי שגם לא מבינה ולצחוק תוך כדי המשחק מקדים המפגר שעשיתם, אין על ההרגשה של לקבל מציצה מאיזו בת 15 כשאתה בעצמך בן 17-16 ואתה כולך בעננים למרות שבתכלס היא גרועה שלפעמים מגרדת לך עם השיניים אבל אתה סובל כי זאת מציצהההההההההההההההההההההההההה ראשונהה בחייךךךךך, ההרגשה שכל השכבה שלך MIRERS שלך בגלל החברה הכוסית שלך, ההרגשה שאתה בא לבגרות, עושה אותה ואחרי זה יושב על בירה ואוכל עם השכבה ואתם הולכים לים, טיולים שנתיים בסטלה וסתלבט על הילדי לינקין פארק באוזניות, לישון בחדר של הבנות בפרנויה שיתפסו אותך כשאתה מסטול מהתחת, קיצר כלללללל מה שאנשים נורמלים עושים בבצפר. זאת הרגשה שחבר'ה שלא הספיקו להשתנות בתיכון לעולם לא יחוו וזה ירדוף אותם עד סוף חייהם והם ינסו לפצות על האובדן בכסף, בקריירה, בסקס עם בנות 30 (שפה כבר אין תדברים האלה), אבל זה לא משתווה לדבר האמיתי, כשבחורות בשיא היופי שלהן מתות עליך ומוכנות להתחתן איתך אפילו. ITS ALL ABOUT VALIDATION AND BEING YOUNG AND STUPID.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 19-05-2013 בשעה 08:11.
fuarkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
על הזין שלי דוגמנית. רוב הדוגמניות נראות כמו מקל סנוקר ולעשות להן פרפר זה כמו לזיין תרצפה. זאת בחורה ממוצעת. ממוצעת מהבחינה שאין לה גוף יפה בכלל. איפה הציצי??? איפה התחת??? איפה הרגליים הנשיות??? איפה כל זה?? אני רואה רק שק עצמות ערוך בפוטושופ בעל אפס סקס אפיל. נאמר לטובתה שהיא לא שמנה... בדוק אתה מאונן על ג'ינג'יות עם מידה A בחזיה ששוקלות 40 קילו. אין מה PICS OR GTFO, לכל בנאדם שני יש חברה יותר שווה ממנה. SHE IS NOTHING SPECIAL. תן לי לנחש אמה ווטסון השטוחה חסרת התחת היא 9 בשבילך?
זה מה שנקרא סקס אפיל ומשו שמחרמן ולא שק עצמות מגעיל:
ככה נראית אישה, לא שק עצמות חיוור ולבן עם מידה A בחזיה ותחת פנקייק
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 19-05-2013 בשעה 13:32.
LOW TESTOSTERONE GAYS DETECTED. BIG BOOTY4LIFE
נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 19-05-2013 בשעה 19:21.
עזוב אחי טיילר הזה אוהב LATINOS. אין על בחורה יפה ולבנה.
הוא MIRER של כל המקסיקנים שברחו מהגבול ונראים כמו איזה דוריטוס מנופח.