קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה]משהו שקרה לי היום.
    על ידי Michael. בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 21-01-2009, 20:28
  2. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 14-08-2008, 21:03
  3. [שאלה+מפרט] משהו הזוי שקרה היום בחנות
    על ידי Toilet Papper בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 22-02-2008, 18:32
  4. [שאלה] בואו תביע דעה על משהו שקרה לי עם חברה שלי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 30-01-2008, 18:44
  5. משהו דפוק שקרה לי עכשיו בפורום סקרים
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-11-2006, 19:44
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 48

שאלה על משהו שקרה לי עכשיו + מה נסגר עם תמונות בפלאפון? - עמוד 3

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

^STRONG PHOTOSHOP. וככה לא נראות בנות 30 אפילו ברוסיה שלא נדבר על ארה''ב או פאקינג ישראל. אתה מביא את הטופ 1% פה. אף אחד לא מביא בחורות כאלה בלי LMS מושלם כך או כך אז זה לא משנה....
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אגב אני עדיין מעדיף בת 16 ממוצעת עם ציצי ותחת על רזה שטוחה עם פוטושופ. לה אין לא זה ולא זה. אתה סתם מנסה לתרץ את זה כי לא חגגת עם צעירות בתיכון...זה הדברים שירדפו אותך אל הקבר.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    מספיק לומר שנשים מעל גיל 21 לא מושכות. אם לא ראית אף פעם בחורה שנראית טוב מעל גיל 30 זה לא אומר שהן לא קיימות.

Una Healy בת 31 אחרי לידה, היא נראית פי 2 יותר טוב מהבחורות שאתה רואה במועדון.
    כמה כאלה אתה רואה ברחוב וכמה בנות 20 כוסיות אתה רואה ברחוב ?? תחשוב שנייה ותבין בעצמך..
    בנות 20 כוסיות יש כמו זבל והן באות בכמויות ועדרים מפחידים....בנות 30 בד"כ נראות קצת שמנמנות אם לא ממש שמנות, נשואות, עם צורה של אחרי לידה/ות.
    קיצור יש הבדל עצום בין זה

בת 20 לא דוגמנית, בחורה יפה רגילה..

בת 30 הממוצעת שתראה ברחוב...
    נערך לאחרונה על ידי polo321 new; 19-05-2013 בשעה 01:45.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אתה משלה את עצמך. בחורה בת 30 ממוצעת לא נראית גם ככה. הן מלאות צלוליטס, קמטים, בטן מוזרה, ציצי נפול, תחת פנקייק...אלא אם כן הן שומרות על הגוף שלהן (ולשמור על הגוף זה לא לאכול רק סלט ולעשות הליכון)... גם בת 20 ממוצעת לא נראית ככה אבל עזוב, זאת דוגמא לא טובה כי היא שטוחה מגעילה חסרת תחת ואני שמח שבנות צעירות לא נראות ככה. ובכלל, אין על ההרגשה הזאת של לאבד תבתולין לאיזהו קטינה שיכורה באמצע מקלט כששניכם מסטולים מהתחת ואפילו להזדיין לא יודעים, אין על ההרגשה של לבוא לבצפר של חברה שלך והיא כולה גאה בך ומראה לכל השכבה שלה "מי זה החבר שלה", אין על ההרגשה שהדאגה היחידה שלך בחיים זה מה אתה שותה או מעשן בסופש, אין על לנסות דברים חדשים עם מישי שגם לא מבינה ולצחוק תוך כדי המשחק מקדים המפגר שעשיתם, אין על ההרגשה של לקבל מציצה מאיזו בת 15 כשאתה בעצמך בן 17-16 ואתה כולך בעננים למרות שבתכלס היא גרועה שלפעמים מגרדת לך עם השיניים אבל אתה סובל כי זאת מציצהההההההההההההההההההההההההה ראשונהה בחייךךךךך, ההרגשה שכל השכבה שלך MIRERS שלך בגלל החברה הכוסית שלך, ההרגשה שאתה בא לבגרות, עושה אותה ואחרי זה יושב על בירה ואוכל עם השכבה ואתם הולכים לים, טיולים שנתיים בסטלה וסתלבט על הילדי לינקין פארק באוזניות, לישון בחדר של הבנות בפרנויה שיתפסו אותך כשאתה מסטול מהתחת, קיצר כלללללל מה שאנשים נורמלים עושים בבצפר. זאת הרגשה שחבר'ה שלא הספיקו להשתנות בתיכון לעולם לא יחוו וזה ירדוף אותם עד סוף חייהם והם ינסו לפצות על האובדן בכסף, בקריירה, בסקס עם בנות 30 (שפה כבר אין תדברים האלה), אבל זה לא משתווה לדבר האמיתי, כשבחורות בשיא היופי שלהן מתות עליך ומוכנות להתחתן איתך אפילו. ITS ALL ABOUT VALIDATION AND BEING YOUNG AND STUPID.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 19-05-2013 בשעה 08:11.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

fuarkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אתה משלה את עצמך. בחורה בת 30 ממוצעת לא נראית גם ככה. הן מלאות צלוליטס, קמטים, בטן מוזרה, ציצי נפול, תחת פנקייק...אלא אם כן הן שומרות על הגוף שלהן (ולשמור על הגוף זה לא לאכול רק סלט ולעשות הליכון)... גם בת 20 ממוצעת לא נראית ככה אבל עזוב, זאת דוגמא לא טובה כי היא שטוחה מגעילה חסרת תחת ואני שמח שבנות צעירות לא נראות ככה. ובכלל, אין על ההרגשה הזאת של לאבד תבתולין לאיזהו קטינה שיכורה באמצע מקלט כששניכם מסטולים מהתחת ואפילו להזדיין לא יודעים, אין על ההרגשה של לבוא לבצפר של חברה שלך והיא כולה גאה בך ומראה לכל השכבה שלה "מי זה החבר שלה", אין על ההרגשה שהדאגה היחידה שלך בחיים זה מה אתה שותה או מעשן בסופש, אין על לנסות דברים חדשים עם מישי שגם לא מבינה ולצחוק תוך כדי המשחק מקדים המפגר שעשיתם, אין על ההרגשה של לקבל מציצה מאיזו בת 15 כשאתה בעצמך בן 17-16 ואתה כולך בעננים למרות שבתכלס היא גרועה שלפעמים מגרדת לך עם השיניים אבל אתה סובל כי זאת מציצהההההההההההההההההההההההההה ראשונהה בחייךךךךך, ההרגשה שכל השכבה שלך MIRERS שלך בגלל החברה הכוסית שלך, ההרגשה שאתה בא לבגרות, עושה אותה ואחרי זה יושב על בירה ואוכל עם השכבה ואתם הולכים לים, טיולים שנתיים בסטלה וסתלבט על הילדי לינקין פארק באוזניות, לישון בחדר של הבנות בפרנויה שיתפסו אותך כשאתה מסטול מהתחת, קיצר כלללללל מה שאנשים נורמלים עושים בבצפר. זאת הרגשה שחבר'ה שלא הספיקו להשתנות בתיכון לעולם לא יחוו וזה ירדוף אותם עד סוף חייהם והם ינסו לפצות על האובדן בכסף, בקריירה, בסקס עם בנות 30 (שפה כבר אין תדברים האלה), אבל זה לא משתווה לדבר האמיתי, כשבחורות בשיא היופי שלהן מתות עליך ומוכנות להתחתן איתך אפילו. ITS ALL ABOUT VALIDATION AND BEING YOUNG AND STUPID.
    אני לא מבין מה אתה רוצה ?? הגבת למה שאני כתבתי ?
    אם כן הבת 20 יפה, אל תשלה את עצמך, לא אמרתי שהיא דוגמנית, אבל היא לא בחורה שאתה מביא ביומיום ואם כן pics or gtfo....

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

על הזין שלי דוגמנית. רוב הדוגמניות נראות כמו מקל סנוקר ולעשות להן פרפר זה כמו לזיין תרצפה. זאת בחורה ממוצעת. ממוצעת מהבחינה שאין לה גוף יפה בכלל. איפה הציצי??? איפה התחת??? איפה הרגליים הנשיות??? איפה כל זה?? אני רואה רק שק עצמות ערוך בפוטושופ בעל אפס סקס אפיל. נאמר לטובתה שהיא לא שמנה... בדוק אתה מאונן על ג'ינג'יות עם מידה A בחזיה ששוקלות 40 קילו. אין מה PICS OR GTFO, לכל בנאדם שני יש חברה יותר שווה ממנה. SHE IS NOTHING SPECIAL. תן לי לנחש אמה ווטסון השטוחה חסרת התחת היא 9 בשבילך?

זה מה שנקרא סקס אפיל ומשו שמחרמן ולא שק עצמות מגעיל:

ככה נראית אישה, לא שק עצמות חיוור ולבן עם מידה A בחזיה ותחת פנקייק
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 19-05-2013 בשעה 13:32.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

אני לא מבין מה אתה רוצה ?? הגבת למה שאני כתבתי ?
    אם כן הבת 20 יפה, אל תשלה את עצמך, לא אמרתי שהיא דוגמנית, אבל היא לא בחורה שאתה מביא ביומיום ואם כן pics or gtfo....

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

על הזין שלי דוגמנית. רוב הדוגמניות נראות כמו מקל סנוקר ולעשות להן פרפר זה כמו לזיין תרצפה. זאת בחורה ממוצעת. ממוצעת מהבחינה שאין לה גוף יפה בכלל. איפה הציצי??? איפה התחת??? איפה הרגליים הנשיות??? איפה כל זה?? אני רואה רק שק עצמות ערוך בפוטושופ בעל אפס סקס אפיל. נאמר לטובתה שהיא לא שמנה... בדוק אתה מאונן על ג'ינג'יות עם מידה A בחזיה ששוקלות 40 קילו. אין מה PICS OR GTFO, לכל בנאדם שני יש חברה יותר שווה ממנה. SHE IS NOTHING SPECIAL. תן לי לנחש אמה ווטסון השטוחה חסרת התחת היא 9 בשבילך?

זה מה שנקרא סקס אפיל ומשו שמחרמן ולא שק עצמות מגעיל:

ככה נראית אישה, לא שק עצמות חיוור ולבן עם מידה A בחזיה ותחת פנקייק
    איככככככככ עשית לי להקיא...
    מזה התחת הזה תגיד לי, ענק ומזיע נראה לי כמו התחת של המורה שלי בבצפר...
    אישה צריכה להיות קטנה סקסית מחוטבת, ולא עם תחת של נהג משאית, אבל מה שעושה לך את זה..

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    איככככככככ עשית לי להקיא...
    מזה התחת הזה תגיד לי, ענק ומזיע נראה לי כמו התחת של המורה שלי בבצפר...
    אישה צריכה להיות קטנה סקסית מחוטבת, ולא עם תחת של נהג משאית, אבל מה שעושה לך את זה..
    עזוב אחי המכון והסקוואטים דפקו לו את המוח
    אחרי שהוא יתחיל עם הסטרואידים והזין שלו יתקמץ לצימוק הוא יתחיל להביא ביד על באדי בילדריות

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

LOW TESTOSTERONE GAYS DETECTED. BIG BOOTY4LIFE

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

LOW TESTOSTERONE GAYS DETECTED. BIG BOOTY4LIFE
    נכון אחי אתה צודק...וגם כל העולם הוא בעל טסטוסטרון נמוך שהוא מעדיף את השקחניות והדוגמניות המפורסמות בסטייל שאני אוהב...
    ורק המקסיקנים השחורים ושאר האנשים שגדלו על לכלוך אוהבים שמנות מזיעות עם תחת גדול ....

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    נכון אחי אתה צודק...וגם כל העולם הוא בעל טסטוסטרון נמוך שהוא מעדיף את השקחניות והדוגמניות המפורסמות בסטייל שאני אוהב...
    ורק המקסיקנים השחורים ושאר האנשים שגדלו על לכלוך אוהבים שמנות מזיעות עם תחת גדול ....
    זה סקסי אבל זה בעייתי כי בחיים לא תמצא את זה פה
    כל הדרום אמריקאיות האלה כל היום חיות על בשר ויין זה מה שעושה אותן ככה
    פה הן אוכלות רק שטויות

אגב סיפר לי איזה אחד שגר שם שבמוסדות לימוד מחייבים אותם ללכת לשיעורי ספורט
    לא רק תיכון וכאלה
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 19-05-2013 בשעה 19:21.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    זה סקסי אבל זה בעייתי כי בחיים לא תמצא את זה פה
    כל הדרום אמריקאיות האלה כל היום חיות על בשר ויין זה מה שעושה אותן ככה
    פה הן אוכלות רק שטויות

אגב סיפר לי איזה אחד שגר שם שבמוסדות לימוד מחייבים אותם ללכת לשיעורי ספורט
    לא רק תיכון וכאלה
    לא יודע תקרא לי מוזר אבל אני מעדיף תחת כזה

ואין לי בעיה עם תחת גדול, אבל כזה:

ולא כזה

זה נראה כמו של אמא ל7...

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

עזוב אחי טיילר הזה אוהב LATINOS. אין על בחורה יפה ולבנה.

הוא MIRER של כל המקסיקנים שברחו מהגבול ונראים כמו איזה דוריטוס מנופח.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect