אתם רוצים מישהי. אתם ביחד. אתם מתים עליה. האם היא מושלמת?
היא לעולם לא מושלמת.
לפעמים לחברה שלך יש קצת בטן שמנמנה שהיית רוצה להוריד. לפעמים החזה שלה קצת קטן מדי והיית מת שהוא יהיה גדול יותר.
לפעמים החברה שלך גרה רחוק מדי, והיית רוצה לשנות גם את זה.
לפעמים לחברה שלך אין פנים מספיק יפות.
לפעמים יש לה קצת חצ'קונים.
לפעמים השיחות איתה קצת טיפשיות ולא מתאימות לאינטיליגנציה שלה.
לפעמים היא יותר מדי בדחנית.
לפעמים היא יותר מדי יבשה.
לפעמים השיניים שלה לא משהו.
לפעמים יש לה גשר.
לפעמים הלסת שלה די מכוערת, ולפעמים הגבות שלה לא הכי מסודרות בעולם, ולפעמים התחת שלה פחות יפה משל אחרות.
היא אף פעם, אבל אף פעם לא מושלמת.
טיילר יקר, סוגדי טיילר יקרים, אני מודה. אני מסכים אתכם.
לבחורה כן אכפת אם יש לך לסת, כן אכפת אם יש לך גוף משופץ, גם אכפת לה אם אתה מטופח, כן אכפת לה אם יש לך סטטוס גבוה, כן אכפת לה אם יש לך הרבה כסף, כן אכפת לה מהמידה טסטוסטרון שלך וכן אכפת לה אם הסנטר שלך רפוי או לא רפוי.
אבל תשמעו משהו מגניב. אני בן 16 בסך הכל (סתם לפרוטוקול)
אני הולך לי בין ילדים בגיל שלי.
ואני מסתכל מסביב. פשוט מסתכל. האם אני רואה מישהו שהגוף שלו מושלם? האם אני רואה מישהו עם סנטר מנותח, מליון דולר בכיס, סטטוס של בעל בר וכו'?
לא!
אני מסתכל מסביבי וכולם פחות או יותר דומים. דומים אבל שונים.
אני מסתכל על הבנים, ועל הבנות. ואני חושב לעצמי, מי מבין הבנים הולך להשיג בנות?
אז התשובה היא חד משמעית - הבן שהולך להקסים אותן. זה שהולך לבוא ולדבר איתן. ולא רק זה, זה שגם ידע איך לדבר איתן.
זה שיוביל, זה שימשוך. זה שיזיז את התחת שלו ויעשה משהו.
אם אתה תעשה דברים, אתה תצליח עם בנות. אני מבטיח לך.
לבחורות האלה כן יהיה אכפת אם יש לך דברים לא מושלמים, אבל הן יניחו לזה!
כולכם מתעסקים יותר מדי בשטויות במקום מעשים. אתם באים ומתקנים את הסנטר שלכם...נו באמת.
אתם. לא. צריכים. להיות. פאקינג. מושלמים!!!!
ואתם יודעים מה? אתם שם שמתאמנים ומשפרים את עצמכם. אתם כן עושים את הדבר הנכון!!
אני לגמרי בעד להתאמן ולטפח את עצמך...לגמרי. אבל אתם הופכים את זה למן נוסחא מאוד מדויקת שבלעדיה אתה לא תצליח להשיג בנות.
אז ילדים חמודים..
תתאמנו, תהנו, תצחקו, תדאגו לאיך שאתם נראים. תפנו לבחורות, תנשקו, תזיינו, תתחתנו...וואט אבר.
הכל חשוב. פשוט תהיו הגרסה הטובה ביותר שלכם.
אם נולדתם עם פנים לא משהו, אז בסדר, אתם הולכים להיות קוקסינלים ולוותר לעצמכם? פשוט לוותר??
ההבדל בין גבר לא חתיך שעושה דברים כמה שיותר לבין אותו גבר שיושב בבית ומפנטז על ניתוח פנים הוא מאוד אבל מאוד גדול.
במקום להתמקד במשהו שאתם לא יכולים לשנות, או שקשה לכם לשנות, או שיקח לכם זמן לשנות אותו - תתמקדו במשהו שאתם כן יכולים לשנות. כאן ועכשיו. והעולם מתחלק ל-2 חלקים. החלק שלוקח צ'אנסים, יוצר אקשן, הולך וקופץ למים העמוקים. ולחלק שלא עושים שום DAMN SHIT.
שוב, אני מסכים עם טיילר וגם עם החוקים של הפיקאפ. אני פשוט לוקח את הכל לכיוון אחר, לתפיסה אחרת, להשקפה אחרת.
אני חושב שהחוקים שנגיד מאפי חופרים עליהם...הם כן נכונים. זו פסיכולוגיה. אבל בשביל מה אתם צריכים את זה?? זה לא באמת יעזור לכם. אתם תקראו 800 ספרים על מה בחורה רוצה, עדיין בחור שהלך פנה לבחורות, היה עם בחורות, קיבל סירובים מבחורות, נפגע בבחורות וגם הצליח עם בחורות ועבר חוויות עם בחורות, הוא בכל מצב יצליח הרבה אבל הרבה יותר מהבחור שלא עשה שום דבר בחייו.
ואני גם מסכים עם טיילר חברים. מסכים שזה חשוב לטפח את עצמך. אבל לפתוח אשכול על איך לעצם את השיער עם ג'ל???
כתבתי כאן כבר שזה שטותי לפתוח כזה נושא, אבל אתם כתבתם "נו באמת אתה יודע ששיער זה דבר חשוב לבנות".
אוקיי טוב אחי, אבל אל תשכח מה שכתבתי בתחילת האשכול. לפעמים הבחורות שלך לא מושלמות. כנראה שלא ממש אכפת לך איך בדיוק השיער שלה נראה. עם מחליק, בלי מחליק...בולשיט.
ושובבבבבבבבב, כן תטפחו את עצמכם, תיראו טוב, תתאמנו, שימו ג'ל בשיער אנשים...הכל...אבל תיישמו את מה שאמרתי. אני כן מסכים אתכם, אבל הנה אני, הנה ההשקפה של LEMON.
תודה ובהצלחה![]()

ציטוט ההודעה