קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה] כל האמת עלי. המסיכה שלי בפורום..ואיך שאני באמת.
    על ידי StatusIsEverything בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 31-10-2012, 16:17
  2. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 15-07-2010, 21:43
  3. [טקסט]אחד החזקים שלי,"האמת שלי"
    על ידי Motkot בפורום פריסטייל באטלים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 28-09-2008, 18:29
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:31
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

האמת שלי

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ברירת מחדל האמת שלי

אתם רוצים מישהי. אתם ביחד. אתם מתים עליה. האם היא מושלמת?
    היא לעולם לא מושלמת.

לפעמים לחברה שלך יש קצת בטן שמנמנה שהיית רוצה להוריד. לפעמים החזה שלה קצת קטן מדי והיית מת שהוא יהיה גדול יותר.
    לפעמים החברה שלך גרה רחוק מדי, והיית רוצה לשנות גם את זה.
    לפעמים לחברה שלך אין פנים מספיק יפות.
    לפעמים יש לה קצת חצ'קונים.
    לפעמים השיחות איתה קצת טיפשיות ולא מתאימות לאינטיליגנציה שלה.
    לפעמים היא יותר מדי בדחנית.
    לפעמים היא יותר מדי יבשה.
    לפעמים השיניים שלה לא משהו.
    לפעמים יש לה גשר.
    לפעמים הלסת שלה די מכוערת, ולפעמים הגבות שלה לא הכי מסודרות בעולם, ולפעמים התחת שלה פחות יפה משל אחרות.

היא אף פעם, אבל אף פעם לא מושלמת.

טיילר יקר, סוגדי טיילר יקרים, אני מודה. אני מסכים אתכם.
    לבחורה כן אכפת אם יש לך לסת, כן אכפת אם יש לך גוף משופץ, גם אכפת לה אם אתה מטופח, כן אכפת לה אם יש לך סטטוס גבוה, כן אכפת לה אם יש לך הרבה כסף, כן אכפת לה מהמידה טסטוסטרון שלך וכן אכפת לה אם הסנטר שלך רפוי או לא רפוי.

אבל תשמעו משהו מגניב. אני בן 16 בסך הכל (סתם לפרוטוקול)
    אני הולך לי בין ילדים בגיל שלי.
    ואני מסתכל מסביב. פשוט מסתכל. האם אני רואה מישהו שהגוף שלו מושלם? האם אני רואה מישהו עם סנטר מנותח, מליון דולר בכיס, סטטוס של בעל בר וכו'?

לא!
    אני מסתכל מסביבי וכולם פחות או יותר דומים. דומים אבל שונים.
    אני מסתכל על הבנים, ועל הבנות. ואני חושב לעצמי, מי מבין הבנים הולך להשיג בנות?
    אז התשובה היא חד משמעית - הבן שהולך להקסים אותן. זה שהולך לבוא ולדבר איתן. ולא רק זה, זה שגם ידע איך לדבר איתן.
    זה שיוביל, זה שימשוך. זה שיזיז את התחת שלו ויעשה משהו.

אם אתה תעשה דברים, אתה תצליח עם בנות. אני מבטיח לך.
    לבחורות האלה כן יהיה אכפת אם יש לך דברים לא מושלמים, אבל הן יניחו לזה!

כולכם מתעסקים יותר מדי בשטויות במקום מעשים. אתם באים ומתקנים את הסנטר שלכם...נו באמת.
    אתם. לא. צריכים. להיות. פאקינג. מושלמים!!!!

ואתם יודעים מה? אתם שם שמתאמנים ומשפרים את עצמכם. אתם כן עושים את הדבר הנכון!!
    אני לגמרי בעד להתאמן ולטפח את עצמך...לגמרי. אבל אתם הופכים את זה למן נוסחא מאוד מדויקת שבלעדיה אתה לא תצליח להשיג בנות.

אז ילדים חמודים..
    תתאמנו, תהנו, תצחקו, תדאגו לאיך שאתם נראים. תפנו לבחורות, תנשקו, תזיינו, תתחתנו...וואט אבר.
    הכל חשוב. פשוט תהיו הגרסה הטובה ביותר שלכם.
    אם נולדתם עם פנים לא משהו, אז בסדר, אתם הולכים להיות קוקסינלים ולוותר לעצמכם? פשוט לוותר??

ההבדל בין גבר לא חתיך שעושה דברים כמה שיותר לבין אותו גבר שיושב בבית ומפנטז על ניתוח פנים הוא מאוד אבל מאוד גדול.
    במקום להתמקד במשהו שאתם לא יכולים לשנות, או שקשה לכם לשנות, או שיקח לכם זמן לשנות אותו - תתמקדו במשהו שאתם כן יכולים לשנות. כאן ועכשיו. והעולם מתחלק ל-2 חלקים. החלק שלוקח צ'אנסים, יוצר אקשן, הולך וקופץ למים העמוקים. ולחלק שלא עושים שום DAMN SHIT.

שוב, אני מסכים עם טיילר וגם עם החוקים של הפיקאפ. אני פשוט לוקח את הכל לכיוון אחר, לתפיסה אחרת, להשקפה אחרת.
    אני חושב שהחוקים שנגיד מאפי חופרים עליהם...הם כן נכונים. זו פסיכולוגיה. אבל בשביל מה אתם צריכים את זה?? זה לא באמת יעזור לכם. אתם תקראו 800 ספרים על מה בחורה רוצה, עדיין בחור שהלך פנה לבחורות, היה עם בחורות, קיבל סירובים מבחורות, נפגע בבחורות וגם הצליח עם בחורות ועבר חוויות עם בחורות, הוא בכל מצב יצליח הרבה אבל הרבה יותר מהבחור שלא עשה שום דבר בחייו.

ואני גם מסכים עם טיילר חברים. מסכים שזה חשוב לטפח את עצמך. אבל לפתוח אשכול על איך לעצם את השיער עם ג'ל???
    כתבתי כאן כבר שזה שטותי לפתוח כזה נושא, אבל אתם כתבתם "נו באמת אתה יודע ששיער זה דבר חשוב לבנות".

אוקיי טוב אחי, אבל אל תשכח מה שכתבתי בתחילת האשכול. לפעמים הבחורות שלך לא מושלמות. כנראה שלא ממש אכפת לך איך בדיוק השיער שלה נראה. עם מחליק, בלי מחליק...בולשיט.

ושובבבבבבבבב, כן תטפחו את עצמכם, תיראו טוב, תתאמנו, שימו ג'ל בשיער אנשים...הכל...אבל תיישמו את מה שאמרתי. אני כן מסכים אתכם, אבל הנה אני, הנה ההשקפה של LEMON.

תודה ובהצלחה
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Chen
    לייקים
    4
    נקודות
    0

צודק במאה אחוז!
    אל תפרסם בחתימה שלך אחרת תורחק.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

מה צודק? אני רואה ברחוב המון ילדים בני 16-17-18 יחסית מושלמים / הרבה יותר נראים טוב לכאלה שבגיל שלהם שפשוט נראים "רגילים".
    וזה ההבדל.

בגיל זה זה בעיקר הגנטיקה..

לא משנה כמה מישהו 1.70 ישים ג'ל או יתנפח או יתגלח או יתקלח או מה שהוא לא רוצה כל עוד הפנים שלו מכוערות, השיניים עקומות, האף גדול, או כל מיני דבירם. הוא ייחשב "עוד ילד רגיל".. שיש בנות שירצו ויש בנות שלא

לעומת זאת באותו הגיל של אותו הילד תוכלו למצוא בחור 185, שזוף, עם מבט חזק וגוף אסטטי.
    אותו אין אחת שלא תרצה.

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    מה צודק? אני רואה ברחוב המון ילדים בני 16-17-18 יחסית מושלמים / הרבה יותר נראים טוב לכאלה שבגיל שלהם שפשוט נראים "רגילים".
    וזה ההבדל.

בגיל זה זה בעיקר הגנטיקה..

לא משנה כמה מישהו 1.70 ישים ג'ל או יתנפח או יתגלח או יתקלח או מה שהוא לא רוצה כל עוד הפנים שלו מכוערות, השיניים עקומות, האף גדול, או כל מיני דבירם. הוא ייחשב "עוד ילד רגיל".. שיש בנות שירצו ויש בנות שלא

לעומת זאת באותו הגיל של אותו הילד תוכלו למצוא בחור 185, שזוף, עם מבט חזק וגוף אסטטי.
    אותו אין אחת שלא תרצה.
    הוא נתן לדוגמא גם ילדים שהם לא נולדו ככה
    מה אתה רוצה שהם יעשו יתאבדו בגלל שאיזה בחורה לא רוצה אותם?

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Bentley צפיה בהודעה
    הוא נתן לדוגמא גם ילדים שהם לא נולדו ככה
    מה אתה רוצה שהם יעשו יתאבדו בגלל שאיזה בחורה לא רוצה אותם?
    אה.. טעות שלי גבר פשוט לא קראתי את האשכול

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

אין למר טיילר להגיד משהו על זה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    18
    נקודות
    0

לגמרי מסכימה איתך..
    אפשר להשוות את המצב הזה לילד שנולד למשפחה עשירה, ולילד שנולד למשפחה ענייה.
    אז כן, לילד הראשון תהייה נקודת פתיחה טובה יותר לחיים. כנראה שיהיה לו קל יותר בלימודים, בעניין החברתי, בעניין הנפשי.. אפשר גם להגיד שכנראה שהוא ימצא עבודה יותר טובה וירוויח יותר כסף בעתיד.
    אבל מצד שני, נקודת פתיחה זה לא הכל. אותו ילד שנולד למשפחה ענייה תמיד יוכל לקחת את עצמו בידיים, ללכת לעבוד, ובסוף להתקבל לאוניברסיטה יוקרתית ולעשות המון כסף.

מה שתעשו עם החיים שלכם זה בידיים שלכם.
    ולסת זה לא הדבר הכי חשוב בחיים, נו באמת.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אני מחזק את OP. כרגיל. אני ראיתי איך חי ילד רגיל בתיכון ואיך אני חייתי. ואפילו לא היה לי גוף יפה והייתי שחיף קלאסי. ממש לא הייתי מושלם אבל הייתי טעם של הרבה בנות והיה הבדל של שמיים וארץ לבין החיים של החבר'ה הרגילים בשכבה שלי לבין החיים שלי. ולפי דעתי לא חייתי בטופ של הטופ של הגיל הזה אבל להשוות את מה שהיה לי בתיכון לילד ממוצע זה אבסורד. אני רק מסוגל לדמיין מה מחכה לי עוד שנתיים. מה שכן נדפק לי המוח לנצח בגלל מה שעברתי בחטיבה. אני בחיים לא יהיה נורמלי, מי שהיה חנון בשנים האלה תמיד ישאר דפוק בראש וינסה לפצות על השנים שאיבד...ומי שהיה חנון גם בתיכון יהיה דפוק עוד יותר ממני ואני מכיר אחד כזה אישית והבנאדם הולך לאבדון. אי אפשר להיות בתול אחרי גיל 18 ולא להדפק במוח (ומזל שזה לא המקרה שלי, כל האנשים שהכרתי שהיו בתולים אחרי גיל כזה תמיד היו להם בעיות נפשיות מאוד קשות שהשפיעו חזק על החיים שלהם). אפילו בתול בגיל 16 כבר מתחיל להדפק לו השכל...משם רק מדרדר. מזל שאצלי זה עצר בשלב לא כ''כ קריטי.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 23-05-2013 בשעה 09:35.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אגב גמאני הייתי בגיל שלך. ואני יודע מה הלך. הילדים שהיו "רגילים" ש"תפסו אומץ לדבר" לא יצא להם כלום מזה אם לא היה להם מראה מעל הממוצע וסטטוס ובנות. אני יספר עוד סיפור שכמובן אף אחד לא יאמין לי כי זה פורום מלא באנשים שנדפקו בראש לפחות כמוני אם לא יותר ממני אז הכחשת מציאות אצלם זה בגדר הנורמה. היה לנו ילד בשכבה...אני יכול לחתום לך שהוא היה כובע. הוא תמיד חפר על זה שלא צריך לקנות מתנות לבנות כמו אספרגר, והתחיל עם כל מה שזז וחפר על זיונים וכמה שהוא תותח. כמובן שהוא היה הבדיחה של השכבה והיינו מסתלבטים עליו קבוע. אבל לא זה הענין. פעם אחת, הוא היה מאוהב במישי שהייתה נקרא לזה "מעל הרמה שלו". היא לא הייתה ברמה שלי ושל החבר'ה שהייתי איתם, משו באמצע-למעלה. היה לה מספיק שפוטים מה שכן. קיצר, יום אחד, הוא תפס אומץ והתחיל לדבר איתה, והיא כזה מספרת למישו שהיה ידיד שלה מהכיתה שלי -"אוי X חופר לי, הוא רוצה אותי ואנלא סובלת אותו". כמובן שהיא דחתה אותו שהוא צבר אומץ ואמר דברםי מעבר והפך לבדיחה יותר גדולה ממה שהיה. ככה שתפסיק להשלות פה אנשים. בגיל שלך זה שילוב של מראה וסטטוס. בעיקר סטטוס. אם ישך סטטוס של כובע ווירדו, אף אחת לא תרצה אותך. ואם אתה נראה ממוצע בנוסף, אתה תשאר בתול כל התיכון על בטוח. ככה שחלאס להשלות פה אנשים.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 23-05-2013 בשעה 09:50.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אני מחזק את OP. כרגיל. אני ראיתי איך חי ילד רגיל בתיכון ואיך אני חייתי. ואפילו לא היה לי גוף יפה והייתי שחיף קלאסי. ממש לא הייתי מושלם אבל הייתי טעם של הרבה בנות והיה הבדל של שמיים וארץ לבין החיים של החבר'ה הרגילים בשכבה שלי לבין החיים שלי. ולפי דעתי לא חייתי בטופ של הטופ של הגיל הזה אבל להשוות את מה שהיה לי בתיכון לילד ממוצע זה אבסורד. אני רק מסוגל לדמיין מה מחכה לי עוד שנתיים. מה שכן נדפק לי המוח לנצח בגלל מה שעברתי בחטיבה. אני בחיים לא יהיה נורמלי, מי שהיה חנון בשנים האלה תמיד ישאר דפוק בראש וינסה לפצות על השנים שאיבד...ומי שהיה חנון גם בתיכון יהיה דפוק עוד יותר ממני ואני מכיר אחד כזה אישית והבנאדם הולך לאבדון. אי אפשר להיות בתול אחרי גיל 18 ולא להדפק במוח (ומזל שזה לא המקרה שלי, כל האנשים שהכרתי שהיו בתולים אחרי גיל כזה תמיד היו להם בעיות נפשיות מאוד קשות שהשפיעו חזק על החיים שלהם). אפילו בתול בגיל 16 כבר מתחיל להדפק לו השכל...משם רק מדרדר. מזל שאצלי זה עצר בשלב לא כ''כ קריטי.
    איך בדיוק חיים של בן 18 ומעלה הם לא חיים סתם תספר לנו נגיד מה ההבדל אם הוא יזיין אחרי 18

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

לאדע איך להסביר אבל אני פשוט רואה את זה. אני רואה אנשים שעכשיו אולי הם הכי שפיצים שבעולם וכאלה שנשארו לוזרים ותכלס אין הרבה הבדל בינם - שניהם דפוקים בראש באותה מידה. מה שכן, קשה מאוד להצליח בחיים אחרי שהילדות שלך הייתה דפוקה ובמקום להיות כמו כולם היית בתחתית שרשרת המזון. להיות בתול בגיל שלכולם יש חברה, כולם מספרים חוויות, סקס ראשון, אהבה ראשונה, נשיקה ראשונה ואתה כמו אפס סותם תפה ולא יודע מה להגיד. זה אישית קרה לי בחטיבה, כולם סיפרו סיפורים ולי לא היה מה לספר כי לא היו לי אפילו ידידות. ושלא תגיד "הם חרטטו", כי הם לא, הם לא אמרו דברים מטורפים אלא דברים פשוטים למדי כמו נשיקה ראשונה וחברה, ידידה שנדלקה עליהם והם לא יודעים מה לעשות וכו'..דברים של ילדים. לי לא היה את זה בחטיבה. זה למה גדלתי להיות דפוק בשכל עם בעיות שמנסה לפצות על מה שלא היה לי במשך החטיבה. והקטע הוא שזה אף פעם לא מספיק. יש לי כרגע יותר כסף מרוב האנשים בגיל שלי, הייתי עם יותר בנות מרוב האנשים בגיל שלי (אנלא איזה זיין אבל יחסית לגבר הממוצע אני יו הפנר), אני נראה יותר טוב מהבנאדם הממוצע, ועדיין, עם כל זה אני עדיין מרגיש נחות כי לא התנשקתי בחטיבה ואיבדתי תבתולין רק בתיכון ולא בחטיבה. לא משנה כמה עשיר, מפורסם ויפה אני אהיה אני לעולם לא אהיה שפוי בראש ושלם עם העבר שלי. לעולם. אגב ZYZZ הוא אחד כזה. רק שאצלו המצב היה יותר גרוע משלי בתיכון, הוא היה ילד כאפות, אצלי המצב עוד השתפר והייתי במצב טוב. זה למה הוא מת כ''כ צעיר, הוא ניסה כל הזמן להיות הכי יפה והכי אסתטי והכי מפורסם ושילם על כך בחייו. כל בנאדם שיבחן תהתנהגות שלו יבין שהוא חנון לשעבר שמנסה לפצות על החוסר חיי מין שלו בבצפר עם כל הפוזות שהוא היה עושה. ואני מדבר בתור אחד שמעריץ אותו. אני לא מסוגל לדמיין מה הולך בראש של מישו שהוא בתול אחרי התיכון. זה נוראי...פשוט נוראי. ומי שבתול אחרי גיל 21 כבר חולה נפש עם קבלות. אפשר לראות את זה על סניה וסטס סגין, שניהם איבדו תבתולין אחרי גיל 21 (הם אמרו...) ואפשר להריח את החוסר בטחון שלהם מקילומטר.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 23-05-2013 בשעה 12:53.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אם לא הייתי עובר עיר לפני החטיבה, אולי הייתי נורמלי ולא הייתי גולש במקומות הזויים כאלה ופורומים כאלה ומטריל אלא הייתי בנאדם נורמלי. מעבר לעיר חדשה לקראת שלב קריטי כמו החטיבה = נזק נפשי לילד לאורך כל החיים. בעיקר אם לילד היו מלא חברים ביסודי וכולם אהבו אותו. שזה מה שקרה לי. אני בנס יצאתי מהשריטה הגדולה של "לסיים את התיכון בתול". אבל לבוא לתיכון בתול שפתיים זה מכה. מזל שבאתי לבצפר חדש ואף אחד לא חשד בזה אפילו. אם היו יודעים את זה, הייתי הופך לבדיחה של השכבה. פאקינג בתול שפתיים בכיתה י'...איפה נשמע דבר כזה.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ShinTen, מחקתי לך תתגובה.
    סוף סוף יש פה דיון נורמלי בפורום עם חומר למחשבה, ואתה בא ומטריל? דחיל ראבק, לך תעשה ביד מצידי..תעשה משהו מועיל.

לגבי הנושא,
    א' - אחלה של פוסט LEMON, כל מה שכתבת שם נכון במאה אחוז...אבל מצד שני תמיד אנשים ישאפו לשלמות , גם אם הם מושלמים כבר.
    אין מה לעשות. בן אדם שמרוויח 200 אלף שקל בחודש נקי לכיס, רוצה להרוויח 220 אלף. בראד פיט רוצה להראות טוב יותר, מייגן פוקס גם שנראתה כמו ברבור שוודי מרוב היופי שלה, הלכה ועשתה ניתוחים (שלפי דעתי רק עשו אותה מכוערת יותר).

בקשר לזה שאמרת שהגבר שימשוך את הנשים זה זה שיקסים אותן, וזה טעות, אבל חלקית, ואני יסביר את עצמי.
    כמו שכולם יודעים, אי אפשר להכליל נשים. לכל בחורה יש את הטעם שלה.
    יש בנות שאוהבות ערסים,
    יש בנות שאוהבות חנונים (יש לי ידידה מאד מאד מאד טובה, היא נראית דומה לאסתי גינסבורג מרוב שהיא מטריפת חושים והיא נמשכת לחנונים),
    יש בנות שאוהבות שמנים וגדולים כאלה,
    יש בנות שנמשכות לספורטאים שרירים ומוצקים,
    יש בנות שאוהבות רזים שטוחים שזופים ותימנים,
    ויש כאלה שאוהבות גברים שמחטטים באף ומורחים על הריפוד באוטו..

כל בחורה והטעם שלה.
    ובגלל זה אין תשובה חד משמעית.
    אבל יש "רוב" , יש תכונות אופי שמאד מושכות בני אדם ונשים, ויש מראה גברי שמושך את רוב הנשים..ולשם כולם יכולים לשאוף ולהגיע.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    ShinTen, מחקתי לך תתגובה.
    סוף סוף יש פה דיון נורמלי בפורום עם חומר למחשבה, ואתה בא ומטריל? דחיל ראבק, לך תעשה ביד מצידי..תעשה משהו מועיל.

לגבי הנושא,
    א' - אחלה של פוסט LEMON, כל מה שכתבת שם נכון במאה אחוז...אבל מצד שני תמיד אנשים ישאפו לשלמות , גם אם הם מושלמים כבר.
    אין מה לעשות. בן אדם שמרוויח 200 אלף שקל בחודש נקי לכיס, רוצה להרוויח 220 אלף. בראד פיט רוצה להראות טוב יותר, מייגן פוקס גם שנראתה כמו ברבור שוודי מרוב היופי שלה, הלכה ועשתה ניתוחים (שלפי דעתי רק עשו אותה מכוערת יותר).

בקשר לזה שאמרת שהגבר שימשוך את הנשים זה זה שיקסים אותן, וזה טעות, אבל חלקית, ואני יסביר את עצמי.
    כמו שכולם יודעים, אי אפשר להכליל נשים. לכל בחורה יש את הטעם שלה.
    יש בנות שאוהבות ערסים,
    יש בנות שאוהבות חנונים (יש לי ידידה מאד מאד מאד טובה, היא נראית דומה לאסתי גינסבורג מרוב שהיא מטריפת חושים והיא נמשכת לחנונים),
    יש בנות שאוהבות שמנים וגדולים כאלה,
    יש בנות שנמשכות לספורטאים שרירים ומוצקים,
    יש בנות שאוהבות רזים שטוחים שזופים ותימנים,
    ויש כאלה שאוהבות גברים שמחטטים באף ומורחים על הריפוד באוטו..

כל בחורה והטעם שלה.
    ובגלל זה אין תשובה חד משמעית.
    אבל יש "רוב" , יש תכונות אופי שמאד מושכות בני אדם ונשים, ויש מראה גברי שמושך את רוב הנשים..ולשם כולם יכולים לשאוף ולהגיע.
    אתה צודק שלכל אחת יש טעם אחר, בדיוק כמו לבנים. יש בנים שרואים פורנו של כפות רגליים...זה לא העניין.
    העניין הוא שמי שילך וינסה הוא זה שישיג. ומי שישב בצד ויוותר לא ישיג כלום.
    בקיצור YOLO חחחח

טיילר-
    אני מכיר כלכך הרבה בתולי שפתיים בכיתה י' שהיו מנשקים הרבה אם הם היו יוצאים ומדברים כמה שיותר בחורות, קופצים למים ומנסים להשיג נשיקה.

מצד שני אני גם מכיר הרבה ילדים בכיתה י' שכן נישקו הרבה אבל הם לא נראים טוב בכלל, הם מתחת לממוצע.
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 23-05-2013 בשעה 16:32.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

מסכים עם טיילר לכל מה שהוא אמר. אם לא התנשקת עד גיל 16 גג במקרה גרוע משהו אצלך דפוק.

אבל מניסיון עכשיו, מחלות נפש זה הדבר הכי בריא שיש.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect