קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [טור אישי]מטאליסטים נהנים יותר?
    על ידי Göregäsm בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 11-06-2009, 14:48
  2. [כתבה]מחקר: משתפי קבצים קונים יותר מוזיקה
    על ידי Alcoholic בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-04-2009, 14:00
  3. [סקר] מי יותר חכם, נשים או גברים?
    על ידי -sUIx בפורום סקרים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 01-05-2008, 13:42
  4. [סקר]במה אתם יותר נהנים לצפות? (יחיד/זוגות)
    על ידי ExcluSive בפורום ספורט כללי
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 15-12-2007, 13:35
  5. HOLY MOLY לא יצטרכו גברים יותר!
    על ידי Benjalolo בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 13-04-2007, 19:43
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

מחקר מגלה תוצאה מפתיעה - גברים רווקים נהנים יותר

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ברירת מחדל מחקר מגלה תוצאה מפתיעה - גברים רווקים נהנים יותר

מחקר בן 60 שנים שתוצאותיו משתחררות כל שנה ומשוות לשנים הקודמות קבע: גברים רווקים חיים יותר טוב, בעלי יותר כסף בבנק, ובעלי אחוז המתאבדים הנמוך ביותר מכלל האוכלוסיה העולמית.

אם הגבר לא מתחתן, הוא לובש לבן? כנראה שכן, לפי תוצאות מחקר בן 60 שנים. המחקר, שהתחיל בתור חקירה כיצד המהפכה הפמיניסטית משפיעה על גברים, כבר לא ממש חוקר את ההשפעה הפמיניסטית, אלא את חייהם של גברים עד גיל 40.

תוצאות המחקר מפתיעות: גברים לא נשואים מרגישים חופשיים יותר, בדרך כלל במעמד סוציואקונומי גבוה יותר, וכנראה השמחים ביותר בגלל אחוז התאבדות נמוך של 0.3% אחוזים. זאת לעומת גברים נשואים, שמרגישים כבולים, במעמד סוציואקונומי נמוך יחסית למרות הכנסה כפולה ובעלי אחוז ההתאבדות הגבוה ביותר עם 5.6% אחוזים.

כשכתבי Mako ראיינו כמה גברים, הם כנראה היו מופתעים פחות: איתי, בן 23, אומר שהוא לא יכול לראות את עצמו נשוי. "אישה זה פשוט כאב ראש". הוא מוסיף, "זה לא שאני רק עם גברים, להפך, אני אוהב בנות בביקיני בדיוק כמו הגבר לידי. אולי זאת הסיבה שאני לא רוצה להתחתן?".
    אבי, בן 27 עם קצת יותר ניסיון, מסכים ומוסיף את נקודת המבט שלו: "אני זוכר שבבית הספר הכי אהבתי את שיעור מתמטיקה. כולם צחקו עלי ואפילו ההורים שלי כעסו עלי כשהפסדתי דייט עם בחורה רק בגלל שיעורים במתמטיקה. אני בטוח שחלק לא קטן מהקוראים היו אומרים שאני לוזר, אבל המתמטיקה הצילה אותי. בגלל שאני יודע לעשות הרבה יותר מ2 + 2, חישבתי כמה אישה תעלה לי וכמה "תענוגות" יעלו לי והגעתי לתוצאות מעניינות. אפשר להגיד שאני עדיין מאוב אוהב מתמטיקה".

גם נשים שהראנו להם את התוצאות היו מופתעות, אבל פחות לטובה. גלית בת 22 אומרת "אני לא מאמינה. גבר בלי אישה לא יכול להקרא גבר. לא חסר להם משהו בחיים?" אילנית בן 25 הייתה מאוד מופתעת ואומרת "אני לא מאמינה שיש גברים שמעדיפים לעטוף את ה*** שלהם בשטר כסף מאשר לעטוף את עצמם מסביב לבחורה."

בכדי לאזן את הכוחות, נגמור את הכתבה עם תגובה קיצונית של גבר: שאלנו את קובי בן ה31 אם הוא חושב שהוא ילבש את החליפה השחורה: "אולי בעתיד, למרות שאני לא ממש חיובי בנוגע לזה. למדתי להכין לעצמי אוכל טעים ויש מספיק נעות ליווי שהיו קופצות עלי בלילה בשביל רק כמה שטרות של 100 שקלים. אם אישה בגילי הייתה קופצת עלי? אפשר להגיד להגיד שלמדתי משהו חשוב מאותם 3 שנים ששירתתי בקרבי: "אם החיים שלך בסכנה, רוץ על נפשך." בקול קצת נמוך יותר הוא הוסיף "אם היא בכלל יכולה לקפוץ.."
    http://www.mako.co.il/men-magazine/m...&pId=237936823
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

כמה צפויי

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

עזוב סתם מחקר שגוי, טיילר טס לארץ והתחפש לכל האנשים האלו..
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ידוע. כל מי שפותח תראש ורואה מעבר למה שהמערכת מטיפה, מבין את זה לבד. הייתי בעשרות חתונות, ראיתי והכרתי מלא אנשים שהתחתנו ותמיד זה אותו סיפור.

אני יתן לכם עכשיו דוגמא מהמשפחה הרחוקה מאוד שלי שהיא ההפך הגמור מהמשפחה הקרובה שלי (שאני מתבייש בהם ובחיים לא אגיד שיש לי קשר כלשהו אליהם ולא אתן להם שקל מהכסף שלי ובכלל ניתקנו קשר איתם) - הבחור שירת בקרייה כמו אפס, סיים תשירות, והתחתן כשהייתי עדיין בתיכון. הוזמנתי לחתונה שלו מין הסתם. באנו, הכל נראה טוב ויפה, כרגיל האשליה שרוצים למכור לכם...

אבל בפועל, המצב בבית היה שונה...עכשיו נקח אתכם כמה שנים קדימה....היא מתעללת בו ובהורים שלו (אומרת לו לא להכניס אותם לבית כי היא שונאת אותם והוא מקשיב לה), מעשנת כמו ויז קאליפה, הוא במינוס ענקי בבנק, יש לו ילד קטן על הראש שאני בטוח שעוד כמה שנים לא יסבול אותו, עובד באיזה SHITHOLE שהוא לא סובל, בעל משכנתא ל40 שנה כי אישתו לחצה עליו לקחת, כבול. אישתו משפילה אותו בציבור ואומרת לו מה לעשות, אני שונא אותה בדם ופעם אחת יצאתי עליה בקללות קללות כשהיא ניסתה לתפוס עלי פוזה על דברים שאין לה מושג בהם בכלל מקווה שגרמתי לבתזונה לבכות כי באמת אני לא סובל אותה. גם לו אמרתי בפנים שהוא חתיכת פוסי. ואני גם בטוח שהמגעילה הזאת עושה מהצד. אה ומיותר לציין שהיא עלתה באחוזי השומן במהלך השנים...

וכל זה, שהייתי ילד ביסודי תמיד אהבתי שהוא בא, תמיד אהבתי ללכת איתו, ראיתי בו סוג של "מורה" לחיים כי תכלס הייתי ילד תמים וילד תמיד מסתכל על הגברים במשפחה שלו...והוא האמת לא היה כזה גרוע לפני שהתחתן...בחור סבבה כזה לא איזה חנון כובע או ווירדו... אבל כשהתבגרתי וראיתי מה עומד מולי ומה הוא נהיה, הבנתי שאני יכול לסמוך רק על עצמי ועל אנשים שהגיעו למשו בחיים ובעלי גישה דומה לשלי לחיים, כל האשליה של המערכת התנפצה לי מול הפנים. כשאתה רואה מישו שאתה אוהב הופך לכל מה שאתה בז לו, אתה לא תשאר אותו בנאדם.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-05-2013 בשעה 13:33.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אה וחישבתי פה פעם כמה עולה התענוג של זה. בוא נגיד את זה ככה, אתם תחסכו מעל למליון שקלים. לא שאכפת לכם, אתם הרי מולטי מיליארדרים ואתם יכולים להרשות לעצמכם לזרוק כסף על משכנתאות ועל טבעות נישואים במחיר של פרארי דגם 2014 יד ראשונה ולהרים חתונות של אוליגרכים רוסים...ובר מצוות שאפילו היהודים העשירים ביותר בעולם לא עושים...GO ON תבזבזו את כל הכסף שלכם נראה מה ישאר בחשבון הבנק..אבל העיקר יש לכם "אהבה אמיתית"...שעושה מהצד...אבל למי אכפת? זה מה שחשוב בחיים וזה מה שהמערכת קבעה ואם אתה לא עושה ככה אתה אספרגר שלא מסוגל למצוא אישה!!!!!!!111111111111
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

הוא עבד עליכם אין כזאת כתבה בכלל
    תלחצו על הקישור ותראו אינסלים4לייף
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    הוא עבד עליכם אין כזאת כתבה בכלל
    תלחצו על הקישור ותראו אינסלים4לייף
    "הוא"?
    ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    ידוע. כל מי שפותח תראש ורואה מעבר למה שהמערכת מטיפה, מבין את זה לבד. הייתי בעשרות חתונות, ראיתי והכרתי מלא אנשים שהתחתנו ותמיד זה אותו סיפור.

אני יתן לכם עכשיו דוגמא מהמשפחה הרחוקה מאוד שלי שהיא ההפך הגמור מהמשפחה הקרובה שלי (שאני מתבייש בהם ובחיים לא אגיד שיש לי קשר כלשהו אליהם ולא אתן להם שקל מהכסף שלי ובכלל ניתקנו קשר איתם) - הבחור שירת בקרייה כמו אפס, סיים תשירות, והתחתן כשהייתי עדיין בתיכון. הוזמנתי לחתונה שלו מין הסתם. באנו, הכל נראה טוב ויפה, כרגיל האשליה שרוצים למכור לכם...

אבל בפועל, המצב בבית היה שונה...עכשיו נקח אתכם כמה שנים קדימה....היא מתעללת בו ובהורים שלו (אומרת לו לא להכניס אותם לבית כי היא שונאת אותם והוא מקשיב לה), מעשנת כמו ויז קאליפה, הוא במינוס ענקי בבנק, יש לו ילד קטן על הראש שאני בטוח שעוד כמה שנים לא יסבול אותו, עובד באיזה SHITHOLE שהוא לא סובל, בעל משכנתא ל40 שנה כי אישתו לחצה עליו לקחת, כבול. אישתו משפילה אותו בציבור ואומרת לו מה לעשות, אני שונא אותה בדם ופעם אחת יצאתי עליה בקללות קללות כשהיא ניסתה לתפוס עלי פוזה על דברים שאין לה מושג בהם בכלל מקווה שגרמתי לבתזונה לבכות כי באמת אני לא סובל אותה. גם לו אמרתי בפנים שהוא חתיכת פוסי. ואני גם בטוח שהמגעילה הזאת עושה מהצד. אה ומיותר לציין שהיא עלתה באחוזי השומן במהלך השנים...

וכל זה, שהייתי ילד ביסודי תמיד אהבתי שהוא בא, תמיד אהבתי ללכת איתו, ראיתי בו סוג של "מורה" לחיים כי תכלס הייתי ילד תמים וילד תמיד מסתכל על הגברים במשפחה שלו...והוא האמת לא היה כזה גרוע לפני שהתחתן...בחור סבבה כזה לא איזה חנון כובע או ווירדו... אבל כשהתבגרתי וראיתי מה עומד מולי ומה הוא נהיה, הבנתי שאני יכול לסמוך רק על עצמי ועל אנשים שהגיעו למשו בחיים ובעלי גישה דומה לשלי לחיים, כל האשליה של המערכת התנפצה לי מול הפנים. כשאתה רואה מישו שאתה אוהב הופך לכל מה שאתה בז לו, אתה לא תשאר אותו בנאדם.
    אבל זו לא המערכת
    בסופו של דבר, אם אתה אוהב מישהי, למה שלא 'תרכוש' אותה?
    הרי למה אתה מתכוון לקנות בית כשתגדל? למה לא לעבור ממלון למלון? הרי גם זה יחסוך לך מלא כסף (תלוי איפה) (ואגב, כסף בא והולך.. תמשיך במנטליות שלך אתה תמות עשיר ותקבר עם המון שטרות ובלי אף אחד להוריש להם את זה.. מה עשית בזה? אתה צריך בחיים שלך סכום מסוים של כסף [גם אם הוא גבוה] ויותר מזה יתבזבז במוות שלך.. תפסיקו להתחשבן על החיים שלכם)
    כי אתה רוצה לדעת שלא משנה מה יהיה לך באותו יום, יהיה לך מפלט לחזור אליו ולא להזרק ברחובות.. אותו דבר עם בחורה! אם פתאום תעבור תאונה חלילה ויקרה לך משהו תהיה מכוער עם צלקות ותשמין בגלל הגבסים וזה אתה רוצה לדעת שעדיין יש מישהו שתאהב אותך למרות שאתה כבר לא קליפורניה-דוש-בג.. בגלל יותר מהתספורת והאסטתיקה
    ואגב, אם תתייחס לבחורה שלך כמו שצריך ולא תהיה סמרטוט (ואני מכיר אנשים כאלה), אתה תראה איך אתה המלך של הבית והיא תשאל אותך מה ככה ומה ככה ולא תקבע עובדות

ולענות ב"LOLDIDNTREAD" פשוט יראה שאין איתך ויכוח ושאין לך על מה להגיב
    תפתח את הראש קצת ותתעורר על החיים שלך כי נראה שאתה חי בסרט פנטזיה קוקסינלי

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי afx צפיה בהודעה
    "הוא"?

אבל זו לא המערכת
    בסופו של דבר, אם אתה אוהב מישהי, למה שלא 'תרכוש' אותה?
    הרי למה אתה מתכוון לקנות בית כשתגדל? למה לא לעבור ממלון למלון? הרי גם זה יחסוך לך מלא כסף (תלוי איפה) (ואגב, כסף בא והולך.. תמשיך במנטליות שלך אתה תמות עשיר ותקבר עם המון שטרות ובלי אף אחד להוריש להם את זה.. מה עשית בזה? אתה צריך בחיים שלך סכום מסוים של כסף [גם אם הוא גבוה] ויותר מזה יתבזבז במוות שלך.. תפסיקו להתחשבן על החיים שלכם)
    כי אתה רוצה לדעת שלא משנה מה יהיה לך באותו יום, יהיה לך מפלט לחזור אליו ולא להזרק ברחובות.. אותו דבר עם בחורה! אם פתאום תעבור תאונה חלילה ויקרה לך משהו תהיה מכוער עם צלקות ותשמין בגלל הגבסים וזה אתה רוצה לדעת שעדיין יש מישהו שתאהב אותך למרות שאתה כבר לא קליפורניה-דוש-בג.. בגלל יותר מהתספורת והאסטתיקה
    ואגב, אם תתייחס לבחורה שלך כמו שצריך ולא תהיה סמרטוט (ואני מכיר אנשים כאלה), אתה תראה איך אתה המלך של הבית והיא תשאל אותך מה ככה ומה ככה ולא תקבע עובדות

ולענות ב"LOLDIDNTREAD" פשוט יראה שאין איתך ויכוח ושאין לך על מה להגיב
    תפתח את הראש קצת ותתעורר על החיים שלך כי נראה שאתה חי בסרט פנטזיה קוקסינלי
    אבל זה להתפשר..
    אתה יכול גם לגור עם ההורים, כי אתה יודע שאם לא יהיה לך כסף תמיד תוכל לחזור לבית שלהם.
    אמנם זה נכון, אבל זה באמת מה שאתה רוצה לעשות ? רק בגלל הסיכון שיקרה משהו ?

לייקים
    2359
    נקודות
    237

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    אבל זה להתפשר..
    אתה יכול גם לגור עם ההורים, כי אתה יודע שאם לא יהיה לך כסף תמיד תוכל לחזור לבית שלהם.
    אמנם זה נכון, אבל זה באמת מה שאתה רוצה לעשות ? רק בגלל הסיכון שיקרה משהו ?
    אתה פספסת את הנקודה..
    הקטע עם התאונה היתה לטיילר (טיילר דרדן? באמת? פייט קלאב?) שהוא מושפע אחושרמוטה אז ניסיתי להכנס למנטליות שלו
    זה לדעת שלא משנה עם מי תריב או מה יקרה תמיד תהיה לך מישהי שתוכל לפתוח את הלב

שמע אני לא יודע אם עשית צבא או לא (וזה אגב משהו קטן שאתם מפספסים, כל המשתמטים) אחרי היום הראשון של הגיוס שהיית מפוחד רצח ורעדו לך הביצים ולא ידעת איפה אתה ומה אתה עושה, בשעת ת"ש להתקשר להורים שלך ולדבר איתם ולהסדיר עניינים, זה משהו כ"כ מרגיע.. לדעת שיש לך עם מי לדבר. שאחרי השיחת טלפון הזאת עם סה"כ 2 אנשים אתה מרגיש שכל הכוחות חזרו אליך ומי זה הצבא הזה בכלל..

אז שוב אני מערב את ההורים אבל כן, הורים = משפחה ומשפחה = מפלט
    אבל גם אישתך = משפחה! רק מהסוג השני

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

אתה פספסת את הנקודה..
    הקטע עם התאונה היתה לטיילר (טיילר דרדן? באמת? פייט קלאב?) שהוא מושפע אחושרמוטה אז ניסיתי להכנס למנטליות שלו
    זה לדעת שלא משנה עם מי תריב או מה יקרה תמיד תהיה לך מישהי שתוכל לפתוח את הלב

שמע אני לא יודע אם עשית צבא או לא (וזה אגב משהו קטן שאתם מפספסים, כל המשתמטים) אחרי היום הראשון של הגיוס שהיית מפוחד רצח ורעדו לך הביצים ולא ידעת איפה אתה ומה אתה עושה, בשעת ת"ש להתקשר להורים שלך ולדבר איתם ולהסדיר עניינים, זה משהו כ"כ מרגיע.. לדעת שיש לך עם מי לדבר. שאחרי השיחת טלפון הזאת עם סה"כ 2 אנשים אתה מרגיש שכל הכוחות חזרו אליך ומי זה הצבא הזה בכלל..

אז שוב אני מערב את ההורים אבל כן, הורים = משפחה ומשפחה = מפלט
    אבל גם אישתך = משפחה! רק מהסוג השני
    אני עוד בצבא, ואני יודע טוב על מה אתה מדבר.
    אבל רק אחרי שאתה מתמודד עם דברים כאלה אתה מצליח לגדול ולהתחזק.
    אתה יכול להמשיך להיות מפונק ותלוי בהורים, או שתגדל ותעשה את הצעד הזה, ותצא החוצה ותצליח בזכות עצמך, ותפסיק לתת לעצמך איזורי ביטחון שתוכל לחזור אליהם, ותמיד לסמוך על עצמך.
    כשאתה לא יודע משהו, תתמודד איתו ותצליח אותו.

אתה חושב שאנשים גדולים, ואנשים שעשו דברים גדולים ומדהימים בחיים שלהם, לא התמודדו עם הרבה דברים מפחידים שאתה לא מסוגל לחשוב על זה בכלל ?
    אתה יודע איזה חיים כל המנהיגים הגדולים עברו ? כל האנשים המוערצים אתה יודע איזה דברים הם עברו ? אתה מתלונן על פחד להסתדר לעבור שבוע בלי ההורים.
    אנשים עברו מלחמות ודברים מפחידים והתמודדו איתם וגדלו והגיעו להישגים מטורפים...man up.

לייקים
    2359
    נקודות
    237

אני עוד בצבא, ואני יודע טוב על מה אתה מדבר.
    אבל רק אחרי שאתה מתמודד עם דברים כאלה אתה מצליח לגדול ולהתחזק.
    אתה יכול להמשיך להיות מפונק ותלוי בהורים, או שתגדל ותעשה את הצעד הזה, ותצא החוצה ותצליח בזכות עצמך, ותפסיק לתת לעצמך איזורי ביטחון שתוכל לחזור אליהם, ותמיד לסמוך על עצמך.
    כשאתה לא יודע משהו, תתמודד איתו ותצליח אותו.

אתה חושב שאנשים גדולים, ואנשים שעשו דברים גדולים ומדהימים בחיים שלהם, לא התמודדו עם הרבה דברים מפחידים שאתה לא מסוגל לחשוב על זה בכלל ?
    אתה יודע איזה חיים כל המנהיגים הגדולים עברו ? כל האנשים המוערצים אתה יודע איזה דברים הם עברו ? אתה מתלונן על פחד להסתדר לעבור שבוע בלי ההורים.
    אנשים עברו מלחמות ודברים מפחידים והתמודדו איתם וגדלו והגיעו להישגים מטורפים...man up.
    ולכל אותם אנשים לא היה איזור נוחות אתה חושב?
    להיטלר היה את אווה. לסטיב ג'ובס היה את לוריין פאוול. והם עשו דברים בלתי נשכחים, שניהם.
    אבל זה לא אומר שאתה צריך לוותר על הנוחות הביתית והמשפחתית הזאת.. איך אומרים? מיליארד סינים לא טועים
    לא סתם אנשים שואפים לבנות משפחה.. אמנם יש כאלה שעושים את זה בשיקול דעת מוטעה ובסופו של דבר מתגרשים, אבל אם תבחר לעצמך את האחת שבאמת מתאימה לך אין סיבה שזה יגביל אותך מלהגשים את כל מה שאתה רוצה להגשים..
    אגב, אין לי ספק שאני יכול לחתוך את הקשר שלי עם כל מי שאני מכיר ולהסתדר בחיים, אבל זה לא חייב להיות ככה. אני יכול גם לעשות מה שאני רוצה תוך שמירת קשר עם המשפחה ובשאיפה ליצור משפחה חדשה
    אני לא מבין את הראש האטום שלכם..

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ולכל אותם אנשים לא היה איזור נוחות אתה חושב?
    להיטלר היה את אווה. לסטיב ג'ובס היה את לוריין פאוול. והם עשו דברים בלתי נשכחים, שניהם.
    אבל זה לא אומר שאתה צריך לוותר על הנוחות הביתית והמשפחתית הזאת.. איך אומרים? מיליארד סינים לא טועים
    לא סתם אנשים שואפים לבנות משפחה.. אמנם יש כאלה שעושים את זה בשיקול דעת מוטעה ובסופו של דבר מתגרשים, אבל אם תבחר לעצמך את האחת שבאמת מתאימה לך אין סיבה שזה יגביל אותך מלהגשים את כל מה שאתה רוצה להגשים..
    אגב, אין לי ספק שאני יכול לחתוך את הקשר שלי עם כל מי שאני מכיר ולהסתדר בחיים, אבל זה לא חייב להיות ככה. אני יכול גם לעשות מה שאני רוצה תוך שמירת קשר עם המשפחה ובשאיפה ליצור משפחה חדשה
    אני לא מבין את הראש האטום שלכם..
    לא קשור.
    לא אמרתי שלא תישאר בקשר המשפחה, ולא אמרתי שלא תמצא לך אהבה. זה טוב וזה כיף.
    אבל אתה רגיל לזה, ואתה צריך לצאת מזה בשביל להצליח באמת...לא משנה קיצור אין לי כוח לדבר..

לייקים
    2359
    נקודות
    237

לא קשור.
    לא אמרתי שלא תישאר בקשר המשפחה, ולא אמרתי שלא תמצא לך אהבה. זה טוב וזה כיף.
    אבל אתה רגיל לזה, ואתה צריך לצאת מזה בשביל להצליח באמת...לא משנה קיצור אין לי כוח לדבר..
    איך בדיוק?
    איך להגיד "זין שלי נשים, אני לא מתחתן!" יעזור לי להצליח בחיים?

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

איך בדיוק?
    איך להגיד "זין שלי נשים, אני לא מתחתן!" יעזור לי להצליח בחיים?
    אתה לא מקשיב.
    אתה יכול להמשיך את הקשר עם החברה העכשווית הרגילה שלך, ולהמשיך ללמוד את המקצוע מהבצפר או להמשיך את העסק של אבא.
    ולהגיע לגיל 40 אם משכורת ממוצעת ואישה ממוצעת וילדים ממוצעים בשביל לחיות חיים של עבודה מהבוקר עד הערב, ולשבת בבית בערב ולצפות באיזה סדרה בטלויזיה וללכת לישון..וככה להעביר עוד יום ועוד יום ועוד יום עד סוף חייך.
    אבל אם אתה רוצה לשבור את הרצף הרגיל הזה שכולם חיים, אתה חייב לנסות משהו אחר, ולקחת סיכון בלי להסתמך על מישהו אחר מלבדך,
    אתה חייב לקחת את עצמך בידיים ולעשות דברים שאתה רוצה ושהם מסוכנים ומפחידים ואתה רוצה להשיג מהם משהו גדול...ואחר כך אתה גם יכול להתחתן עם מישהי שאתה אוהב...
    ואין קשר ללא לדבר עם ההורים, אתה תמיד יכול להיות איתם בקשר טוב חחח לא אמרתי על זה כלום.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

חתונה זה סממן חברתי.
    זה הגדרה מערכתית לזוג. זה הכל.
    אין שוני בין זוג נשוי לזוג לא נשוי.
    ההבדל הוא שזוג לא נשוי לא משלם למדינה כסף על זה שהוא נשוי. פשוט ככה.

אז למה בכל זאת להתחתן עם זה לא "שווה" את זה? אני מתקשה האמת לתת תשובה לגבי זה.
    אני לא רואה סיבה טובה למה באמת להתחתן. אפשר לחיות כזוג עם בחורה וזהו.

אשכרה לשלם כסף כדי שאם מישהו ישאל "תגידו, אתם נשואים?" ואז לענות "נשואים ומאושרים" ? זה מטופש.

אבל מצד שני..צריך להתאים את עצמך לעולם העכשווי.
    אנשים שלא מתאימים את עצמם לעולם, הם פשוט מרגישים לא שייכים. בסופו של דבר הם ישארו לבד.
    אז כן...אפשר להרוויח משכורת טובה בכל חודש ולשלם כסף למדינה על זה שאתה בעל חוקי של בחורה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect