|
|
וואו לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אל תלך ותטריד בנות אלוהים אדירים
זה רק ישדר את המסר שאתה לא רוצה לשדר וזה "אני חרמן"
אוף מתי תבין שבחורה לא רוצה שתתחיל איתה כי אתה חרמן אלא כי היא בנאדם מעניין? לפחות תגרום לה להרגיש ככה !!!!!
ואולי אתה sadcunt כי כל מה שאתה חושב עליו זה שבחורות אמורות לספק לך מין וזה מה שאתה משדר וזה מה שדוחה אותן..
תכלס להגיד לך? דוגמן התחיל איתי ואז הוא התחיל לדבר על סקס וכמה הוא מת לזיין אותי
העפתי לו ת'צורה
עם כל הכבוד לזה שהוא דוגמן אני לא אוהבת שגורמים לי להרגיש כמו טוטה מהלכת
אז אולי תקח את זה לתשומת לבך
לא אומרת שלא, יש בנות שאין להן בעיה עם זה שאתה אומר להן בפנים "אני מת לזיין אותך" אבל עד שאשכרה תמצא אחת כזאת.. היא תצטרך להיות ממש שרלילה חחח
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..
היא לא תיהיה שרלילה, היא תיהיה כנה.אגב, זה לא בעיה שלו שדחית אותו, זה בעיה שלך נטו.
למה כשגבר שנראה טוב בא לבחורה ואומר לה שהוא רוצה לזיין אותה, זה נשמע לא בסדר..
אבל כשבחורה באה לגבר, תופסת לו את החולצה ועושה לו "בוא, אני רוצה לשכב איתך" עם מבט של נימפומנית, זה כן בסדר?
את הפסדת סקס לוהט עם דוגמן שיש סיכוי שלא תמצאי סקס כזה בשומקום אחר.
הוא מצד שני, יכול להשיג סקס מהבחורה שעומדת לידך וכן מסכימה.
זה לא עניין של "בסדר", זה עניין של "איך זה גורם לי להרגיש".
זה לא הופך אותו למטרידן/רע. מותר לו לומר לי מה שהוא רוצה.. השאלה היא איך אני מקבלת את זה ו-וואלה מה לעשות, זה לא עושה לי את זה.
לא משנה כמה מישהו חתיך ברגע שהוא גורם לי להרגיש כמו חתיכת בשר לפני שנכנסנו למיטה זה מוריד ממנו ברמות מטורפות.
תתאר לעצמך את הסיטואציה הבאה: מישהי כוסית לא מוכרת מוסיפה אותך בפייסבוק/באה אלייך במסיבה ומתחילה להגיד לך "רודני אתה כזה חתיך. בוא תזיין אותי. אני רוצה להרגיש אותך כבר. איך אני אוהבת את זה למעלה" כל מיני שטויות כאלה..
השאלה האמתית היא: "האם זה מה שיגרום לך לרצות לשכב איתה?"
אולי כן, כי אתה גבר ואתה רואה מישהי כוסית ויאללה למיטה.
אבל אצל בנות זה שונה... אנחנו קולטות מישהו חמוד וכן נמשכות אליו פיזית אבל אם הוא פותח את הפה וגורם לנו להרגיש לא כמו שאנחנו אוהבות להרגיש... כל החתיכות שלו נזרקת לפח.
לפחות אצלי.. לא דעת איך זה אצל אחרים.......
כמה פעמים פגשתי חתיכים בחיים שגיליתי שהם יותר סתומים מבול עץ. פאדיחות חח
כמו כן, אני לא רואה את זה בתור "בעיה" בסופו של דבר סקס זה עניין של WIN WIN SITUATION
ואם אני לא מרגישה משיכה אליו למה שאני אשכב איתו? איפה הWIN שלי בסיפור? סקס?
תודה רבה יש עוד הרבה גברים בעולם
וזה שמישהו דוגמן לאו דווקא הופך אותו לסקס לוהט
אם כבר רוב הסיכויים שהוא יהיה ממוצע בדיוק כמו כל השאר
ומצידי שיהיה לו המון בכיף עם בחורות אחרות.. לא דחיתי אותו כי זה עשה לי טוב לאגו לדחות אותו.. זה פשוט לא עניין אותי להיות איתו
ומאחלת לו המון בהצלחה עם בנות אחרות
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..
תכיר בנות דרך מעגלים חברתיים.. בסופו של דבר את הכוסיות האמיתיות תביא רק משם לא משנה כמה אתה טוב בלהתחיל עם בנות. אני מזיין עכשיו מישהי כוסית שאתה לא מבין בכלל באופן קבוע, בחורה כזאת שמתחילים איתה בנים כל יום, גם בנים הרבה יותר חתיכים ממני. אז למה אחרי שהיא יוצאת למסיבה שמתחילים איתה מלא חתיכים היא בכל זאת תחזור הביתה ותרים לי צלצול ב3 לבוא אליה? כי הכרתי אותה דרך מעגל חברתי. הייתי ידיד שלה והשפעתי עליה בצורה מטורפת שהיא נהייתה אובססיבית אלי. ברמה כזאת שאף בן אדם שמתחיל איתה לא יצליח לנגוע בנקודות שנגעתי בה כי היא בחיים לא תסמוך עליו מספיק כדי להיפתח אליו אפילו קצת.
נערך לאחרונה על ידי Wiz_Khalifa; 05-06-2013 בשעה 14:24.
ברור שאני מעדיף בחורות שיגידו לי תכלס "אני מסתכלת עליך כבר שעה ואני רוצה שתדפוק אותי על הדלפק פה" , וזה ימשוך אותי אחושרמוטה.
נראלך שאני יחשוב באותו רגע "איזה זנזונת את" ?? מה פתאום..מה אני משועמם? למה שאני יגיע בכלל למחשבות האלה במקום פשוט לחשוב איך אני מוריד לה את הבגדים הכי מהר שאפשר?
אלה אם כן הבחורה לא מושכת אותי והיא לא נראית בעניי טוב..אז כן, גם היא תתכופף מולי עם חצאית מיני אני לא יגיע בה כי היא לא מושכת אותי..אבל אם היא שווה, למה לא?!
אני רוצה סקס, היא רוצה סקס, אין בזה שומדבר רע!
אגב, מצטער נשמה..אני לא מאמין לך.
כנראה שהדוגמן שהתחיל איתך לא כזה חתיך כמו שאמרת שהוא אם לא רצית לשכב איתו.
אם יבוא לך נסיך החלומות שלך מבחינת מראה (כל מה שאת מחפשת בגבר, אצלו בחבילה אחת) וירצה לשכב איתך, לא משנה איך הוא יגיד את זה (חוץ מזה "אני הולך לקרוע לך תכוס יזונה קטנה" אל תגזימי חחח) את תסכימי, כי הוא מושך אותך פיזית.
וכן, יש קשר הדוק בין איך הסקס יהיה לכמה שהבחור נראה טוב.
תעשי חשבון פשוט - גבר שנראה טוב, כנראה ששכב עם המון נשים לפניך אז רוב הסיכויים שיש לו נסיון דיי גדול עם נשים במיטה והוא יודע מה עושה לך טוב.
חד וחלק. חוץ מהעובדה הפשוטה..שברגע שגבר חתיך מזיין אותך בצורה סקסית עם מראה מסוקס שכזה..יעשה לך הרבה הרבה הרבה יותר מאשר סתם איזה..בחור ממוצע כזה שמצאת בפאב.
וכמו שאמרתי, כן הWIN WIN הזה זה סקס. אבל לא סקס סתמי כמו שאמרת "אני יכולה למצוא את זה בכל מקום בארץ" כי זה לא ככה.
יש הבדל אם תפלי על גבר ממוצע בפאב שאמר לך שהוא כבר שכב עם 7 נשים ומסתבר שהוא בתול ואין לו מושג איך לגעת בך, לבין לשכב עם גבר שיכול לגרום לך לדברים שלא חשבת שאת מסוגלת להגיע אליהם. יש הבדל ענק.
מצטער, לא קנית אותי עם המשפט הזה, אני מתקשה להאמין לך.לא דחיתי אותו כי זה עשה לי טוב לאגו לדחות אותו.. זה פשוט לא עניין אותי להיות איתו
מהסיבה הפשוטה שאת לא צריכה עניין בלהיות איתו, את לא מתחתנת איתו מחר..אז מה אכפת לך לעשות איתו לילה בדירה שלו, להנות מהגוף שלו ומהסקס ולהגיד לו להתראות בבוקר של למחרת? אין בזה דבר פסול. בארץ החשיבה של הבנות מטומטמת לגמרי..נשים חושבות שאם הן ישכבו עם הרבה גברים הן יחשבו זונות...זה טעות.
רק גברים קנאים \ פחדנים לא רוצים לשכב עם בנות לא בתולות.
או בגלל שהם מפחדים שהם לא טובים כמו שאר הגברים שהבחורה הייתה איתן, או בגלל שהם מקנאים שמישהו אחר הצליח לשכב איתה והוא לא.
כל אלה שאומרים "מגעיל אותי לחשוב שזרג אחר עבר שם" זה בושליט. כאילו שכל גבר שעובר שם מסמן עם קעקוע "הייתי פה" זה פשוט חארטה.
כן, גברים זה עם אגואיסטי...אבל נשים זה עם מטומטם.
במקום להכיר בעובדה שסקס זה דבר מאד פשוט ודבר הגיוני, הן עושות מזה סרט..
אגב, תראי את הסידרה "ידידים עם הטבות" את תביני את הראש שלי![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Sexybeer ושאת מתחילה עם מישהו חתיך אעשששש זה לא כי בא לך עליו?
אלא כי בא לך שחברות שלך יראו כמה הוא חתיך? או שניהם?
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=811739
את טועה...נשים לא נמשכות לגבר שמדבר איתן כי הן מעניינות.
נשים נמשכות לגבר כי הוא מושך, נקודה....
אם הוא נראה טוב, והוא מתנהג בצורה מושכת, אז היא תימשך אליו... ככה זה, ואין קשר ללהטריד או לא.
ומה את מבלבלת את המוח עם "להטריד בחורות" ? מה הקשר ??!?
ללכת ולהתחיל עם בחורות זה להטריד בחורות ??, כל מה שהן צריכות לעשות זה להגיד "עזוב אותי" " לא" "לא מעוניינת" ונגמר הסיפור ....איך הוא מטריד פה ??
כאילו שזה לא מעלה את האגו, כשגבר מתחיל איתך...
וגם אם זה נראה רע, מהצד שלך, או מצד כלשהו, זה לא אמור לעניין אותו, הוא לא עושה את זה בשבילך, הוא עושה את זה בשבילו ולא בשביל אף אחד אחר..
אז הדעה שלך לא אמורה להזיז לו.
אם הוא רוצה לעשות את זה, וזה יגרום לו להיפתח, או להרגיש טוב יותר, או פשוט להכיר עוד אנשים...שיעשה את זה.
האנשים הכי גדולים ומוערצים היום ובכל הזמנים, עשו דברים שנראו לאנשים כל כך מפגרים ועלובים, וזה מה שהביא אותם בסופו של דבר להיות מי שהם.
חחחחח קונגי אתה רק הוכחת את הטענה שלי יותר טוב שלאף בחורה אין מילה יש להן פיצול אישיות כזה וזה תכונה מובנית אצל כל אחת חחחח לא הייתי קורא לזה. צביעות כי זה לא בכוונה אבל התוצאה אותה תוצאה
שמעי אני אשמח לאבחן אותך יש לי כישרונות בהרבה תחומים ברפואה כמו למשל זה שאני גניקולוג לא מוסמך אבל מוכן להעיף מבט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הייתי חייב (אל תיקחי את זה אישי חח)