קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 41
    הודעה אחרונה: 29-04-2008, 23:45
  2. הבא ששואל "אני שוקל X גובה Y , זה בסדר?" - מקבל השעייה
    על ידי Moshe בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 27-04-2008, 08:57
  3. אני יכול לצאת מהארץ?
    על ידי chen_yaniv בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 04-01-2008, 20:47
  4. אני שוקל להחזיר את פינת הטמטום היומית =|
    על ידי seven בפורום דיבורים
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 06-05-2006, 11:20
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 8 << ראשון 12345 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 115

אני שוקל לצאת לסרג' - עמוד 3

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    צמודה או רפויה כמו כל האשכנזים הקוקסינלים ששם?
    איפה קונים צמודה?

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    איפה קונים צמודה?
    חחחח לא יודע זה תלוי במידה
    מידה אחת צמודה עליי מידה אחרת רופפת
    בתכלס הsickcunts של טיילר לובשים רק גופיות סבא כאילו פשוטות צמודות שנטו באות להבליט את הגוף בלי כל החארטות של הצפונבונים עם פסים ואיזה כיס מסריח בצד ימין של החזה

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

וואו לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
    אל תלך ותטריד בנות אלוהים אדירים
    זה רק ישדר את המסר שאתה לא רוצה לשדר וזה "אני חרמן"
    אוף מתי תבין שבחורה לא רוצה שתתחיל איתה כי אתה חרמן אלא כי היא בנאדם מעניין? לפחות תגרום לה להרגיש ככה !!!!!
    ואולי אתה sadcunt כי כל מה שאתה חושב עליו זה שבחורות אמורות לספק לך מין וזה מה שאתה משדר וזה מה שדוחה אותן..
    תכלס להגיד לך? דוגמן התחיל איתי ואז הוא התחיל לדבר על סקס וכמה הוא מת לזיין אותי
    העפתי לו ת'צורה
    עם כל הכבוד לזה שהוא דוגמן אני לא אוהבת שגורמים לי להרגיש כמו טוטה מהלכת
    אז אולי תקח את זה לתשומת לבך
    לא אומרת שלא, יש בנות שאין להן בעיה עם זה שאתה אומר להן בפנים "אני מת לזיין אותך" אבל עד שאשכרה תמצא אחת כזאת.. היא תצטרך להיות ממש שרלילה חחח

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    אוף מתי תבין שבחורה לא רוצה שתתחיל איתה כי אתה חרמן אלא כי היא בנאדם מעניין? לפחות תגרום לה להרגיש ככה !!!!!
    ואולי אתה sadcunt כי כל מה שאתה חושב עליו זה שבחורות אמורות לספק לך מין וזה מה שאתה משדר וזה מה שדוחה אותן..
    תכלס להגיד לך? דוגמן התחיל איתי ואז הוא התחיל לדבר על סקס וכמה הוא מת לזיין אותי
    העפתי לו ת'צורה
    לא אומרת שלא, יש בנות שאין להן בעיה עם זה שאתה אומר להן בפנים "אני מת לזיין אותך" אבל עד שאשכרה תמצא אחת כזאת.. היא תצטרך להיות ממש שרלילה חחח
    היא לא תיהיה שרלילה, היא תיהיה כנה.

למה כשגבר שנראה טוב בא לבחורה ואומר לה שהוא רוצה לזיין אותה, זה נשמע לא בסדר..
    אבל כשבחורה באה לגבר, תופסת לו את החולצה ועושה לו "בוא, אני רוצה לשכב איתך" עם מבט של נימפומנית, זה כן בסדר?
    אגב, זה לא בעיה שלו שדחית אותו, זה בעיה שלך נטו.
    את הפסדת סקס לוהט עם דוגמן שיש סיכוי שלא תמצאי סקס כזה בשומקום אחר.
    הוא מצד שני, יכול להשיג סקס מהבחורה שעומדת לידך וכן מסכימה.

לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    היא לא תיהיה שרלילה, היא תיהיה כנה.

למה כשגבר שנראה טוב בא לבחורה ואומר לה שהוא רוצה לזיין אותה, זה נשמע לא בסדר..
    אבל כשבחורה באה לגבר, תופסת לו את החולצה ועושה לו "בוא, אני רוצה לשכב איתך" עם מבט של נימפומנית, זה כן בסדר?
    אגב, זה לא בעיה שלו שדחית אותו, זה בעיה שלך נטו.
    את הפסדת סקס לוהט עם דוגמן שיש סיכוי שלא תמצאי סקס כזה בשומקום אחר.
    הוא מצד שני, יכול להשיג סקס מהבחורה שעומדת לידך וכן מסכימה.
    זה לא עניין של "בסדר", זה עניין של "איך זה גורם לי להרגיש".
    זה לא הופך אותו למטרידן/רע. מותר לו לומר לי מה שהוא רוצה.. השאלה היא איך אני מקבלת את זה ו-וואלה מה לעשות, זה לא עושה לי את זה.
    לא משנה כמה מישהו חתיך ברגע שהוא גורם לי להרגיש כמו חתיכת בשר לפני שנכנסנו למיטה זה מוריד ממנו ברמות מטורפות.
    תתאר לעצמך את הסיטואציה הבאה: מישהי כוסית לא מוכרת מוסיפה אותך בפייסבוק/באה אלייך במסיבה ומתחילה להגיד לך "רודני אתה כזה חתיך. בוא תזיין אותי. אני רוצה להרגיש אותך כבר. איך אני אוהבת את זה למעלה" כל מיני שטויות כאלה..
    השאלה האמתית היא: "האם זה מה שיגרום לך לרצות לשכב איתה?"
    אולי כן, כי אתה גבר ואתה רואה מישהי כוסית ויאללה למיטה.
    אבל אצל בנות זה שונה... אנחנו קולטות מישהו חמוד וכן נמשכות אליו פיזית אבל אם הוא פותח את הפה וגורם לנו להרגיש לא כמו שאנחנו אוהבות להרגיש... כל החתיכות שלו נזרקת לפח.
    לפחות אצלי.. לא דעת איך זה אצל אחרים.......
    כמה פעמים פגשתי חתיכים בחיים שגיליתי שהם יותר סתומים מבול עץ. פאדיחות חח

כמו כן, אני לא רואה את זה בתור "בעיה" בסופו של דבר סקס זה עניין של WIN WIN SITUATION
    ואם אני לא מרגישה משיכה אליו למה שאני אשכב איתו? איפה הWIN שלי בסיפור? סקס?
    תודה רבה יש עוד הרבה גברים בעולם
    וזה שמישהו דוגמן לאו דווקא הופך אותו לסקס לוהט
    אם כבר רוב הסיכויים שהוא יהיה ממוצע בדיוק כמו כל השאר
    ומצידי שיהיה לו המון בכיף עם בחורות אחרות.. לא דחיתי אותו כי זה עשה לי טוב לאגו לדחות אותו.. זה פשוט לא עניין אותי להיות איתו
    ומאחלת לו המון בהצלחה עם בנות אחרות

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

העפתי לו ת'צורה
    איך אתה מצפה שאני אתחיל איתן במועדון? אי אפשר באמת לדבר על מה היא עושה בחיים עם צעקות באוזן

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    OG kush from the westcoast. Oh you down to fuck? Well shorty lets go

אין לי זמן לעבוד, אני בלימודים.
    תכיר בנות דרך מעגלים חברתיים.. בסופו של דבר את הכוסיות האמיתיות תביא רק משם לא משנה כמה אתה טוב בלהתחיל עם בנות. אני מזיין עכשיו מישהי כוסית שאתה לא מבין בכלל באופן קבוע, בחורה כזאת שמתחילים איתה בנים כל יום, גם בנים הרבה יותר חתיכים ממני. אז למה אחרי שהיא יוצאת למסיבה שמתחילים איתה מלא חתיכים היא בכל זאת תחזור הביתה ותרים לי צלצול ב3 לבוא אליה? כי הכרתי אותה דרך מעגל חברתי. הייתי ידיד שלה והשפעתי עליה בצורה מטורפת שהיא נהייתה אובססיבית אלי. ברמה כזאת שאף בן אדם שמתחיל איתה לא יצליח לנגוע בנקודות שנגעתי בה כי היא בחיים לא תסמוך עליו מספיק כדי להיפתח אליו אפילו קצת.
    נערך לאחרונה על ידי Wiz_Khalifa; 05-06-2013 בשעה 14:24.

לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ

איך אתה מצפה שאני אתחיל איתן במועדון? אי אפשר באמת לדבר על מה היא עושה בחיים עם צעקות באוזן
    תרקוד איתה אל תנסה ישר למזמז אותה או להתחכך בה, תשמור על ספייס שהיא תקלוט שאתה לא מטרידן
    קח אותה לצד תדבר איתה ואז תתמזמזו

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

זה לא עניין של "בסדר", זה עניין של "איך זה גורם לי להרגיש".
    זה לא הופך אותו למטרידן/רע. מותר לו לומר לי מה שהוא רוצה.. השאלה היא איך אני מקבלת את זה ו-וואלה מה לעשות, זה לא עושה לי את זה.
    לא משנה כמה מישהו חתיך ברגע שהוא גורם לי להרגיש כמו חתיכת בשר לפני שנכנסנו למיטה זה מוריד ממנו ברמות מטורפות.
    תתאר לעצמך את הסיטואציה הבאה: מישהי כוסית לא מוכרת מוסיפה אותך בפייסבוק/באה אלייך במסיבה ומתחילה להגיד לך "רודני אתה כזה חתיך. בוא תזיין אותי. אני רוצה להרגיש אותך כבר. איך אני אוהבת את זה למעלה" כל מיני שטויות כאלה..
    השאלה האמתית היא: "האם זה מה שיגרום לך לרצות לשכב איתה?"
    אולי כן, כי אתה גבר ואתה רואה מישהי כוסית ויאללה למיטה.
    אבל אצל בנות זה שונה... אנחנו קולטות מישהו חמוד וכן נמשכות אליו פיזית אבל אם הוא פותח את הפה וגורם לנו להרגיש לא כמו שאנחנו אוהבות להרגיש... כל החתיכות שלו נזרקת לפח.
    לפחות אצלי.. לא דעת איך זה אצל אחרים.......
    כמה פעמים פגשתי חתיכים בחיים שגיליתי שהם יותר סתומים מבול עץ. פאדיחות חח

כמו כן, אני לא רואה את זה בתור "בעיה" בסופו של דבר סקס זה עניין של WIN WIN SITUATION
    ואם אני לא מרגישה משיכה אליו למה שאני אשכב איתו? איפה הWIN שלי בסיפור? סקס?
    תודה רבה יש עוד הרבה גברים בעולם
    וזה שמישהו דוגמן לאו דווקא הופך אותו לסקס לוהט
    אם כבר רוב הסיכויים שהוא יהיה ממוצע בדיוק כמו כל השאר
    ומצידי שיהיה לו המון בכיף עם בחורות אחרות.. לא דחיתי אותו כי זה עשה לי טוב לאגו לדחות אותו.. זה פשוט לא עניין אותי להיות איתו
    ומאחלת לו המון בהצלחה עם בנות אחרות
    ברור שאני מעדיף בחורות שיגידו לי תכלס "אני מסתכלת עליך כבר שעה ואני רוצה שתדפוק אותי על הדלפק פה" , וזה ימשוך אותי אחושרמוטה.
    נראלך שאני יחשוב באותו רגע "איזה זנזונת את" ?? מה פתאום..מה אני משועמם? למה שאני יגיע בכלל למחשבות האלה במקום פשוט לחשוב איך אני מוריד לה את הבגדים הכי מהר שאפשר?

אלה אם כן הבחורה לא מושכת אותי והיא לא נראית בעניי טוב..אז כן, גם היא תתכופף מולי עם חצאית מיני אני לא יגיע בה כי היא לא מושכת אותי..אבל אם היא שווה, למה לא?!
    אני רוצה סקס, היא רוצה סקס, אין בזה שומדבר רע!

אגב, מצטער נשמה..אני לא מאמין לך.
    כנראה שהדוגמן שהתחיל איתך לא כזה חתיך כמו שאמרת שהוא אם לא רצית לשכב איתו.
    אם יבוא לך נסיך החלומות שלך מבחינת מראה (כל מה שאת מחפשת בגבר, אצלו בחבילה אחת) וירצה לשכב איתך, לא משנה איך הוא יגיד את זה (חוץ מזה "אני הולך לקרוע לך תכוס יזונה קטנה" אל תגזימי חחח) את תסכימי, כי הוא מושך אותך פיזית.

וכן, יש קשר הדוק בין איך הסקס יהיה לכמה שהבחור נראה טוב.
    תעשי חשבון פשוט - גבר שנראה טוב, כנראה ששכב עם המון נשים לפניך אז רוב הסיכויים שיש לו נסיון דיי גדול עם נשים במיטה והוא יודע מה עושה לך טוב.
    חד וחלק. חוץ מהעובדה הפשוטה..שברגע שגבר חתיך מזיין אותך בצורה סקסית עם מראה מסוקס שכזה..יעשה לך הרבה הרבה הרבה יותר מאשר סתם איזה..בחור ממוצע כזה שמצאת בפאב.

וכמו שאמרתי, כן הWIN WIN הזה זה סקס. אבל לא סקס סתמי כמו שאמרת "אני יכולה למצוא את זה בכל מקום בארץ" כי זה לא ככה.
    יש הבדל אם תפלי על גבר ממוצע בפאב שאמר לך שהוא כבר שכב עם 7 נשים ומסתבר שהוא בתול ואין לו מושג איך לגעת בך, לבין לשכב עם גבר שיכול לגרום לך לדברים שלא חשבת שאת מסוגלת להגיע אליהם. יש הבדל ענק.

לא דחיתי אותו כי זה עשה לי טוב לאגו לדחות אותו.. זה פשוט לא עניין אותי להיות איתו
    מצטער, לא קנית אותי עם המשפט הזה, אני מתקשה להאמין לך.
    מהסיבה הפשוטה שאת לא צריכה עניין בלהיות איתו, את לא מתחתנת איתו מחר..אז מה אכפת לך לעשות איתו לילה בדירה שלו, להנות מהגוף שלו ומהסקס ולהגיד לו להתראות בבוקר של למחרת? אין בזה דבר פסול. בארץ החשיבה של הבנות מטומטמת לגמרי..נשים חושבות שאם הן ישכבו עם הרבה גברים הן יחשבו זונות...זה טעות.
    רק גברים קנאים \ פחדנים לא רוצים לשכב עם בנות לא בתולות.
    או בגלל שהם מפחדים שהם לא טובים כמו שאר הגברים שהבחורה הייתה איתן, או בגלל שהם מקנאים שמישהו אחר הצליח לשכב איתה והוא לא.
    כל אלה שאומרים "מגעיל אותי לחשוב שזרג אחר עבר שם" זה בושליט. כאילו שכל גבר שעובר שם מסמן עם קעקוע "הייתי פה" זה פשוט חארטה.

כן, גברים זה עם אגואיסטי...אבל נשים זה עם מטומטם.
    במקום להכיר בעובדה שסקס זה דבר מאד פשוט ודבר הגיוני, הן עושות מזה סרט..
    אגב, תראי את הסידרה "ידידים עם הטבות" את תביני את הראש שלי

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Sexybeer ושאת מתחילה עם מישהו חתיך אעשששש זה לא כי בא לך עליו?
    אלא כי בא לך שחברות שלך יראו כמה הוא חתיך? או שניהם?
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=811739

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Sexybeer ושאת מתחילה עם מישהו חתיך אעשששש זה לא כי בא לך עליו?
    איזה קינג...

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

העפתי לו ת'צורה
    את טועה...נשים לא נמשכות לגבר שמדבר איתן כי הן מעניינות.
    נשים נמשכות לגבר כי הוא מושך, נקודה....

אם הוא נראה טוב, והוא מתנהג בצורה מושכת, אז היא תימשך אליו... ככה זה, ואין קשר ללהטריד או לא.

ומה את מבלבלת את המוח עם "להטריד בחורות" ? מה הקשר ??!?
    ללכת ולהתחיל עם בחורות זה להטריד בחורות ??, כל מה שהן צריכות לעשות זה להגיד "עזוב אותי" " לא" "לא מעוניינת" ונגמר הסיפור ....איך הוא מטריד פה ??
    כאילו שזה לא מעלה את האגו, כשגבר מתחיל איתך...

וגם אם זה נראה רע, מהצד שלך, או מצד כלשהו, זה לא אמור לעניין אותו, הוא לא עושה את זה בשבילך, הוא עושה את זה בשבילו ולא בשביל אף אחד אחר..
    אז הדעה שלך לא אמורה להזיז לו.
    אם הוא רוצה לעשות את זה, וזה יגרום לו להיפתח, או להרגיש טוב יותר, או פשוט להכיר עוד אנשים...שיעשה את זה.
    האנשים הכי גדולים ומוערצים היום ובכל הזמנים, עשו דברים שנראו לאנשים כל כך מפגרים ועלובים, וזה מה שהביא אותם בסופו של דבר להיות מי שהם.

חחחחח קונגי אתה רק הוכחת את הטענה שלי יותר טוב שלאף בחורה אין מילה יש להן פיצול אישיות כזה וזה תכונה מובנית אצל כל אחת חחחח לא הייתי קורא לזה. צביעות כי זה לא בכוונה אבל התוצאה אותה תוצאה

לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    ברור שאני מעדיף בחורות שיגידו לי תכלס "אני מסתכלת עליך כבר שעה ואני רוצה שתדפוק אותי על הדלפק פה" , וזה ימשוך אותי אחושרמוטה.
    נראלך שאני יחשוב באותו רגע "איזה זנזונת את" ?? מה פתאום..מה אני משועמם? למה שאני יגיע בכלל למחשבות האלה במקום פשוט לחשוב איך אני מוריד לה את הבגדים הכי מהר שאפשר?

אלה אם כן הבחורה לא מושכת אותי והיא לא נראית בעניי טוב..אז כן, גם היא תתכופף מולי עם חצאית מיני אני לא יגיע בה כי היא לא מושכת אותי..אבל אם היא שווה, למה לא?!
    אני רוצה סקס, היא רוצה סקס, אין בזה שומדבר רע!

אגב, מצטער נשמה..אני לא מאמין לך.
    כנראה שהדוגמן שהתחיל איתך לא כזה חתיך כמו שאמרת שהוא אם לא רצית לשכב איתו.
    אם יבוא לך נסיך החלומות שלך מבחינת מראה (כל מה שאת מחפשת בגבר, אצלו בחבילה אחת) וירצה לשכב איתך, לא משנה איך הוא יגיד את זה (חוץ מזה "אני הולך לקרוע לך תכוס יזונה קטנה" אל תגזימי חחח) את תסכימי, כי הוא מושך אותך פיזית.

זה כל הקטע שמה שאני מחפשת בגבר נמצא בתכונות האופי שלו... מראה יכול לתרום אני לא אגיד שלא אבל יחד עם זאת זה לא שובה אותי מהרגע הראשון. זה אולי יגרום לי לתת לו יותר צ'אנס מלמישהו אחר אבל אם הוא יאכזב אז לא נורא... הלאה..

וכן, יש קשר הדוק בין איך הסקס יהיה לכמה שהבחור נראה טוב.
    תעשי חשבון פשוט - גבר שנראה טוב, כנראה ששכב עם המון נשים לפניך אז רוב הסיכויים שיש לו נסיון דיי גדול עם נשים במיטה והוא יודע מה עושה לך טוב.
    חד וחלק. חוץ מהעובדה הפשוטה..שברגע שגבר חתיך מזיין אותך בצורה סקסית עם מראה מסוקס שכזה..יעשה לך הרבה הרבה הרבה יותר מאשר סתם איזה..בחור ממוצע כזה שמצאת בפאב.

בוא נגיד שהסקס הכי טוב שהיה לי היה עם אחד המכוערים. לפחות לדעתי, כן?
    אבל הוא היה פשוט מקסים אז לא יכולתי לסרב חחח

וכמו שאמרתי, כן הWIN WIN הזה זה סקס. אבל לא סקס סתמי כמו שאמרת "אני יכולה למצוא את זה בכל מקום בארץ" כי זה לא ככה.
    יש הבדל אם תפלי על גבר ממוצע בפאב שאמר לך שהוא כבר שכב עם 7 נשים ומסתבר שהוא בתול ואין לו מושג איך לגעת בך, לבין לשכב עם גבר שיכול לגרום לך לדברים שלא חשבת שאת מסוגלת להגיע אליהם. יש הבדל ענק.

זה מה שאני אומרת, שעכשיו אחרי שכבר חוויתי את הדברים האלה.. לא כזה מלהיב אותי סקס שיעיף לי ת'סככה...
    אני ממש אשמח לגבר ממוצע בפאב שכנראה בתול אבל שיעשה לי פרפרים בבטן

מצטער, לא קנית אותי עם המשפט הזה, אני מתקשה להאמין לך.
    מהסיבה הפשוטה שאת לא צריכה עניין בלהיות איתו, את לא מתחתנת איתו מחר..אז מה אכפת לך לעשות איתו לילה בדירה שלו, להנות מהגוף שלו ומהסקס ולהגיד לו להתראות בבוקר של למחרת? אין בזה דבר פסול. בארץ החשיבה של הבנות מטומטמת לגמרי..נשים חושבות שאם הן ישכבו עם הרבה גברים הן יחשבו זונות...זה טעות.
    רק גברים קנאים \ פחדנים לא רוצים לשכב עם בנות לא בתולות.
    או בגלל שהם מפחדים שהם לא טובים כמו שאר הגברים שהבחורה הייתה איתן, או בגלל שהם מקנאים שמישהו אחר הצליח לשכב איתה והוא לא.
    כל אלה שאומרים "מגעיל אותי לחשוב שזרג אחר עבר שם" זה בושליט. כאילו שכל גבר שעובר שם מסמן עם קעקוע "הייתי פה" זה פשוט חארטה.

נכון, זאת חשיבה מטומטמת אבל זה לא קשור לזה... פשוט לא באלנו להרגיש שרמוטות. לפחות מחוץ למיטה.
    הנקודה היא שברור שאני לא מתחתנת איתו. פשוט אני מעדיפה לקום בבוקר אחרי סטוץ עם הידיעה ששכבתי עם מישהו שהייתה לי כימיה איתו, נמשכתי אליו, רציתי אותו. זה ההבדל הקטן.
    לא אכפת לי ממה שמישהו ששכבתי איתו פעם אחת יחשוב עליי.. אכפת לי מאיך שאני מרגישה איתו.
    וברגע שמישהו מבהיר לי באופן אוטומטי שכל מה שהוא רואה בי זה חור להכניס בו ת'זין שלו... זה לא עושה לי את זה.
    שוב, יש בנות שכנראה כן ידלקו מזה... בהצלחה בלמצוא אותן חחח
    אף בחורה לא אוהבת להרגיש כמו אובייקט מיני זה כל מה שאני אומרת.

כן, גברים זה עם אגואיסטי...אבל נשים זה עם מטומטם.
    במקום להכיר בעובדה שסקס זה דבר מאד פשוט ודבר הגיוני, הן עושות מזה סרט..
    אגב, תראי את הסידרה "ידידים עם הטבות" את תביני את הראש שלי

שוב, אני לא אומרת שלא. סקס זה אחלה דבר... בלי רגש זה גם נחמד
    פשוט הדרך להשיג את זה לא אמורה לבוא לידי ביטוי בצורה ישירה
    כי זה רק הורס

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה

ברור שבאלי עליו! בהתחלה!
    גיליתי שהוא סתם ערס צעצוע וירד לי ממנו רצח
    שכבתי איתו כי הוא חתיך? לא
    ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    את טועה...נשים לא נמשכות לגבר שמדבר איתן כי הן מעניינות.
    נשים נמשכות לגבר כי הוא מושך, נקודה....

אם הוא נראה טוב, והוא מתנהג בצורה מושכת, אז היא תימשך אליו... ככה זה, ואין קשר ללהטריד או לא.

מתנהג בצורה מושכת - כאן נפלת חחח
    להטריד =/= למשוך

ומה את מבלבלת את המוח עם "להטריד בחורות" ? מה הקשר ??!?
    ללכת ולהתחיל עם בחורות זה להטריד בחורות ??, כל מה שהן צריכות לעשות זה להגיד "עזוב אותי" " לא" "לא מעוניינת" ונגמר הסיפור ....איך הוא מטריד פה ??
    כאילו שזה לא מעלה את האגו, כשגבר מתחיל איתך...

אמרתי שלהתחיל עם בנות זה להטריד אותן?
    פשוט יטינגר אמר בתגובה "אין בחורה שלא הולכת להיות מוטרדת" אז אמרתי לו לא להטריד. מה התעצבנת?

וגם אם זה נראה רע, מהצד שלך, או מצד כלשהו, זה לא אמור לעניין אותו, הוא לא עושה את זה בשבילך, הוא עושה את זה בשבילו ולא בשביל אף אחד אחר..
    אז הדעה שלך לא אמורה להזיז לו.
    אם הוא רוצה לעשות את זה, וזה יגרום לו להיפתח, או להרגיש טוב יותר, או פשוט להכיר עוד אנשים...שיעשה את זה.
    האנשים הכי גדולים ומוערצים היום ובכל הזמנים, עשו דברים שנראו לאנשים כל כך מפגרים ועלובים, וזה מה שהביא אותם בסופו של דבר להיות מי שהם.

טוב, לך תציק לאנשים ברחוב ותהיה מוערץ. בהצלחה עם זה..
    אמרתי לו שיש דרך לעשות דברים... לא לא לעשות אותם בכלל... לקחת את התגובה שלי לכיוון שונה לגמרי
    ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    חחחחח קונגי אתה רק הוכחת את הטענה שלי יותר טוב שלאף בחורה אין מילה יש להן פיצול אישיות כזה וזה תכונה מובנית אצל כל אחת חחחח לא הייתי קורא לזה. צביעות כי זה לא בכוונה אבל התוצאה אותה תוצאה

חחח יכול להיות
    רוצה לאבחן אותי?

בלופ בלופ

שמעי אני אשמח לאבחן אותך יש לי כישרונות בהרבה תחומים ברפואה כמו למשל זה שאני גניקולוג לא מוסמך אבל מוכן להעיף מבט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הייתי חייב (אל תיקחי את זה אישי חח)

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect